praca licencjacka zwiazana z eutanazja - pomozcie :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-03, 14:02   #61
Kraczitka
Raczkowanie

Dot.: praca licencjacka zwiazana z eutanazja - pomozcie :)

oo
Super temat Ja bym sie wczuła porządnie
Ostatnio zetknełam sie z ksiązką CHRZEŚCIJANIN WOBEC EUTANAZJI - mialam zamiar czytać...ale nie bardzo mam czas teraz-- koniec semestru
Pozdrawiam
Kraczitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 16:41   #62
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitkaxxx
monyczka wywalila moja kolezanke a czy tu gdzies pisze ze ona chciala gotowa prace????? trzeba dokladnie czytac
Rozumiem, że lolitkaxxx to Twoje drugie "ja" użytkowniczko asia2005
Dla zainteresowanych- to jedna i ta sama osoba. Za brak respektu dla decyzji moderatora ban stały na lolitkę + upomnienie (kolejne ) dla asia2005.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 17:22   #63
elly2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Proponuję powrócić do tematu, a ewentualne wyrazy sympatii kierować na priv. Jest wiele dziewczyn, które pomagają moderatorom. Jest też specjalny znaczek, z którego może kiedyś skorzystasz zgłaszając do moda post budzący Twoje wątpliwości.
EOT.
Fascynujace

elly2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 17:35   #64
Bastian21
Rozeznanie

Tylko może szanowna Moderatorka też zwróciłaby uwagę użytkowniczce "monyczkaaa", by troche się pohamowała z tymi "uwagami" o rzekomym odrabianiu zadań domowych.
Stary 2006-02-03, 19:39   #65
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa
Sorry, ja Was nie rozumiem. Skoro jest w regulaminie "nie odrabiamy prac domowych, nie podajemy tytulów itp" to dlaczego to robicie?
Proszę o chwileczkę:

Cytat:
Napisane przez regulamin forum
8. Na forum nie odrabiamy prac domowych! Jeśli masz problem na przykład z przetłumaczeniem jednego zdania - możesz liczyć na pomoc. Ale już pisanie wypracowań jest dla nas pracą domową.
A teraz poproszę o wskazanie, gdzie jest napisane, że nie podajemy tytułów?
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 20:19   #66
rhapsody
Rozeznanie

ha, zlosliwiec zauwazyl ze podawanie tytulow nie jest czyms zlym, bo co, pomoc innym ma byc zla? tu nie chodzilo o odrabianie calej pracy

poza tym juz dawno chcialam napisac ze to co robi Monyyyyczka odbieram (JA) jako jawne nabijanie sobie postow, chec zostania modeatorem
jesli sie nie ma nic do powiedzenia to sie nie pisze,

i prosze o upomnienie osoby dzieki ktorej Asia ktora nic zlego nie zrobila bo w regulaminie nie pisze ze tytulow nie podaje sie DOSTALA nieslusznego bana...
rhapsody jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 20:23   #67
*Jadis*
Raczkowanie

GG do *Jadis*

Cytat:
Napisane przez rhapsody
ha, zlosliwiec zauwazyl ze podawanie tytulow nie jest czyms zlym, bo co, pomoc innym ma byc zla? tu nie chodzilo o odrabianie calej pracy

poza tym juz dawno chcialam napisac ze to co robi Monyyyyczka odbieram (JA) jako jawne nabijanie sobie postow, chec zostania modeatorem

i prosze o upomnienie osoby dzieki ktorej Asia ktora nic zlego nie zrobila bo w regulaminie nie pisze ze tytulow nie podaje sie DOSTALA nieslusznego bana...
Niesłusznego?
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=105

P.S. Nie jestem Monią, ale to mogłoby sie odnosić do kazdej innej osoby w sumie - skoro już dawno chciałas napisać, to co napisałaś, to czemu nie skorzystałaś z PW?
*Jadis* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 20:27   #68
rhapsody
Rozeznanie

a Monyyyczka miala prawo wmawiac komus-rzekomo znajac regulamin ze nie podaje sie tytulow?
Stary 2006-02-03, 20:28   #69
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez rhapsody

Akurat upomnienia i bana tymczasowego dostała za złamanie zupełnie innego punktu regulaminu
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 20:31   #70
*Jadis*
Raczkowanie

GG do *Jadis*

Cytat:
Napisane przez rhapsody
a Monyyyczka miala prawo wmawiac komus-rzekomo znajac regulamin ze nie podaje sie tytulow?
Nie wiem jak możesz porównywać jedno z drugim Asia2005 stwierdziła w pw, ze "zamęczy Moniczkę", dla mnie to coś podchodzącego pod groźbę (nieszkodliwą coprawda, a nawet śmieszną, ale jednak). Ban jak najbardziej zasłużony.
*Jadis* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 20:37   #71
cattt
Mrs Mrau

..a wątek sie rozwija
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 20:40   #72
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez *Jadis*
Nie wiem jak możesz porównywać jedno z drugim Asia2005 stwierdziła w pw, ze "zamęczy Moniczkę", dla mnie to coś podchodzącego pod groźbę (nieszkodliwą coprawda, a nawet śmieszną, ale jednak). Ban jak najbardziej zasłużony.
Gwoli wyjaśnienia - tak jak na razie widze to ja:

Asia2005 złamała pkt 1 regulaminu. Wystarczy spojrzeć na jej listę postów, zajrzeć do pamiętnika w profilu. Decyzję moderatorów uważam za słuszną i nie mam zamiaru jej podważać.

Monyczkaa natomiast zaczęła ostrą wymianę zdań wychodząc z treści nieobecnych w punkcie 8 regulaminu. Czekam na jej odpowiedź i wtedy podejmę decyzję co dalej.

Stary 2006-02-03, 21:19   #73
elly2
Wtajemniczenie

I chwala Bogu, ze wreszcie ktos zauwazyl przesadna nadgorliwosc wizazanki monyczkaaa...

Stary 2006-02-03, 21:27   #74
rhapsody
Rozeznanie

nareszcie! trzeba nadgorliwosc 'docenic' w tym konkretnym przypadku...
Stary 2006-02-03, 21:28   #75
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez elly2
I chwala Bogu, ze wreszcie ktos zauwazyl przesadna nadgorliwosc wizazanki monyczkaaa...
Tego nie napisałem i nie wiem, skąd wzięłaś moje słowa tak właśnie sformułowane...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-03, 21:38   #76
Bastian21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Tego nie napisałem i nie wiem, skąd wzięłaś moje słowa tak właśnie sformułowane...
Jednak fakt jest faktem i przydałoby się jednak delikatne zwrócenie uwagi na nadgorliwość w działaniach "pomocnych" Moderatorom, bo to raczej nie wpływa pozytywnie na relacje między użytkownikami, czego zresztą przykład tutaj mieliśmy...
Stary 2006-02-03, 21:55   #77
elly2
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedno wyplywa z drugiego, trzeba rzeczy nazywac po imieniu, ale i tak moja wypowiedz nie byla skierowana konkretnie do Twojej osoby, ale ogolnie...to byla taka moja mysl, ktora miala podsumowac caly ten watek. Bo na szczescie nie tylko ja ostatnimi czasy zauwazylam, ze monyczkaaa usilnie zwraca uwage osobom, ktore w gruncie rzeczy nie sa tutaj na tym forum "popularne". Wydaje mi sie, ze czasem jest to niestety niekulturalne...ale nie ma co juz o tym dyskutowac. Mam nadzieje, ze monyczkaaa zrozumie o co mi i innym "chodzi".

Stary 2006-02-03, 22:12   #78
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz poproszę o wskazanie, gdzie jest napisane, że nie podajemy tytułów? Czekam na jej odpowiedź i wtedy podejmę decyzję co dalej.
Złośliwcze, było kilkanaście podobnych wątków, w których były prośby tylko o tytuły i za każdym razem wątek spotykał się z ostrą krytyką oraz (chyba) z zamknięciem wątku.

Cytat:
Napisane przez rhapsody
jaaaaaaaasne, moze od razu chce zostać Administratorem? co do nabijania licznika, nie skomentuje tego.

Cytat:
Napisane przez rhapsody
a ja proszę o dokładne zapoznanie się DLACZEGO Asia2005 dostała BANa, bo na pewno nie za prośbę o podanie tytułów.

Cytat:
Napisane przez elly2
dziękuję za "słowa uznania" jezeli masz do mnie jeszcze jakieś uwagi, proszę kieruj je na PW.
Cytat:
Napisane przez elly2
Jedno wyplywa z drugiego, trzeba rzeczy nazywac po imieniu, ale i tak moja wypowiedz nie byla skierowana konkretnie do Twojej osoby, ale ogolnie...to byla taka moja mysl, ktora miala podsumowac caly ten watek. Bo na szczescie nie tylko ja ostatnimi czasy zauwazylam, ze monyczkaaa usilnie zwraca uwage osobom, ktore w gruncie rzeczy nie sa tutaj na tym forum "popularne". Wydaje mi sie, ze czasem jest to niestety niekulturalne...ale nie ma co juz o tym dyskutowac. Mam nadzieje, ze monyczkaaa zrozumie o co mi i innym "chodzi".
powtórzę jeszcze raz, jeżeli masz do mnie jakieś pretensje etc. kieruj je na PW.

na koniec dodam jeszcze tyle, że jeżeli komuś aż tak naprawdę wadzę na forum, to polecam opcje "Ignoruj".
pozdrawiam
Stary 2006-02-04, 12:07   #79
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rhapsody

To czy Monyczkaaa nabija sobie posty, chce zostać moderatorem mnie nie interesuje w ogóle i nie widzę związku z tą sprawą.
Wątek pozostał otwarty i jak widać moderator (ja) wziął w nim udział, więc również nie widzi niczego złego w podawaniu tytułów i nie odebrał tematu jako prośby o odrobienie pracy domowej.
Odnośnie ostatniego zdania to prosiłabym o zapoznanie się z "pamiętnikiem" użytkowniczki asia2005 i następnie kierowanie uwag o niesłuszności wlepienia bana tymczasowego. Nie pozwolę, żeby ktoś odzywał się w taki sposób do innego użytkownika, groził mu na PW, zakładał kolejne konta pomimo bana tymczasowego nałożonego na pierwsze, czym okazuje jawny brak respektu dla mnie i mojej pracy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-05, 15:06   #80
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

ja nie na temat, ale monyczka bezczelnie prowokowała zbanowana kolezanke i przyznaje racje innej wizazance ze monyczka w wiekszosci swojego pobytu na wizazu zwraca uwage na orty, ton wypowiedzi itp. co wydaje mi sie nalezy do pracy moderatorow a nie zwyklego usera.
i rowniez uwazam, ze nikt tu nie prosil o napisanie pracy domowej tylko o autora. niedlugo beda podejrzenia, ze moj watek pt. "wiara w Boga?" jest rowniez podstepnym tematem na prace magisterska. zreszta jak wiele innych watkow.
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 16:25   #81
rhapsody
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ufcio
ja nie na temat, ale monyczka bezczelnie prowokowała zbanowana kolezanke i przyznaje racje innej wizazance ze monyczka w wiekszosci swojego pobytu na wizazu zwraca uwage na orty, ton wypowiedzi itp. co wydaje mi sie nalezy do pracy moderatorow a nie zwyklego usera.
i rowniez uwazam, ze nikt tu nie prosil o napisanie pracy domowej tylko o autora. niedlugo beda podejrzenia, ze moj watek pt. "wiara w Boga?" jest rowniez podstepnym tematem na prace magisterska. zreszta jak wiele innych watkow.
ja sie ufcio z toba zgadzam, tak to wyszlo ze to byla zwykla prowokacja, asia w koncu zostala sprowokowana, bo Ktos tu zaczal jej wmawiac bzdury jakies, a jej prosba nie byla niczym zlym... i to mi sie bardzo niepodoba
Stary 2006-02-05, 22:06   #82
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ufcio
ja nie na temat, ale monyczka bezczelnie prowokowała zbanowana kolezanke
jestem bezczelna - dobrze wiedzieć a czy tymi wypowiedziami też ją w jakikolwiek sposób sprowokowałam?
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=614
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1665
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=11

niby wypowiedzi nie zawierają nic złego ale po PW "zamęcze Cię na forum" (czy jakoś tak) zupełnie zmieniły one znaczenie.
Cytat:
Napisane przez ufcio
i przyznaje racje innej wizazance ze monyczka w wiekszosci swojego pobytu na wizazu zwraca uwage na orty, ton wypowiedzi itp. co wydaje mi sie nalezy do pracy moderatorow a nie zwyklego usera.
jassssne, bo tylko monyczkaaa na to zwraca uwage prawda? i nie uważam, ze to powinien robić tylko Mod. moim zdaniem Moderatorzy mają o wiele ważniejsze sprawy niż orty, wielokropki itp możliwe, że się mylę. - proszę o wypowiedź kogoś "trzymającego władzę" .
Cytat:
Napisane przez ufcio
i rowniez uwazam, ze nikt tu nie prosil o napisanie pracy domowej tylko o autora.
ta sprawa została juz wyjaśniona. Przepraszam Asie2005 oraz wszystkich, którzy podali tutaj tytuły. Przeproszam tylko i wyłącznie za słowa http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...3&postcount=16. nic więcej nie mam sobie do zarzucenia. przyznałam się do błędu, myślałam, że to wystarczy.
Cytat:
Napisane przez ufcio
niedlugo beda podejrzenia, ze moj watek pt. "wiara w Boga?" jest rowniez podstepnym tematem na prace magisterska. zreszta jak wiele innych watkow.
nie popadajmy w paranoję.

a więc moze tak na zakończenie napiszę trochę od siebie:
widzę, że wielu wizażankom tu przeszkadzam (gdzie do cholery () w tym wypadku podziała się opcja "ignoruj" ). bez urazy ale teraz zaczyna to przypominać mi czasy dzieciństwa "plose pana, a monyczkaaa to, a monyczkaaa tamto"

Edytowane przez monyczkaaa
Czas edycji: 2006-02-05 o 22:59 Powód: dopisek
monyczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 22:32   #83
monyczkaaa
Zakorzenienie

i nie rozumiem tylko jednego, dlaczego żadna z Was wcześniej nie napisała mi tego na PW?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-05, 22:45   #84
cattt
Mrs Mrau

Monia nie przesadaj wdech wydech wdech wydech

Cytat:
Zło, może od razu daj mi bana
Cytat:
moze mnie od razu ukamienujcie
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 22:57   #85
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt
Monia nie przesadaj wdech wydech wdech wydech
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 liczenie do 10 zawsze pomaga
Stary 2006-02-06, 14:36   #86
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa
jestem bezczelna - dobrze wiedzieć a czy tymi wypowiedziami też ją w jakikolwiek sposób sprowokowałam?
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=614
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1665
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=11

niby wypowiedzi nie zawierają nic złego ale po PW "zamęcze Cię na forum" (czy jakoś tak) zupełnie zmieniły one znaczenie.

jassssne, bo tylko monyczkaaa na to zwraca uwage prawda? i nie uważam, ze to powinien robić tylko Mod. moim zdaniem Moderatorzy mają o wiele ważniejsze sprawy niż orty, wielokropki itp możliwe, że się mylę. - proszę o wypowiedź kogoś "trzymającego władzę" .

ta sprawa została juz wyjaśniona. Przepraszam Asie2005 oraz wszystkich, którzy podali tutaj tytuły. Przeproszam tylko i wyłącznie za słowa http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...3&postcount=16. nic więcej nie mam sobie do zarzucenia. przyznałam się do błędu, myślałam, że to wystarczy.

nie popadajmy w paranoję.

a więc moze tak na zakończenie napiszę trochę od siebie:
widzę, że wielu wizażankom tu przeszkadzam (gdzie do cholery () w tym wypadku podziała się opcja "ignoruj" ). bez urazy ale teraz zaczyna to przypominać mi czasy dzieciństwa "plose pana, a monyczkaaa to, a monyczkaaa tamto"
no wiesz z tym przedszkolem to bierzemy przyklad z ciebie w wiekszosci przypadkow to ty zwracasz komus uwage, jak jakas polonistka mysle, ze wiekszosci wizazanek kojarzysz sie z zwracaniem uwagi. ha, widze, ze juz urlop zabralas-czemu mnie to nie dziwi? stare wyjadaczki na wizazu zazwyczaj gdy im sie zwroci uwage uciekaja gdzie pieprz rosnie zranione w swoje cholerne duszyczki. nie bede sobie grzebac na wizazu zeby ignorowac twoje wypowiedzi bo wtedy w sumie z wizazu nie zostalo by nic. i nie bede tracic czasu na pisanie ci PW bo uwazam to za zbedne.
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 16:55   #87
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ufcio
ha, widze, ze juz urlop zabralas-czemu mnie to nie dziwi? stare wyjadaczki na wizazu zazwyczaj gdy im sie zwroci uwage uciekaja gdzie pieprz rosnie zranione w swoje cholerne duszyczki.
i tu cie rozczaruje, URLOP jest spowodowany brakiem czasu zresztą nie czuję potrzeby aby ci sie z mojego urlopu tłumaczyć.

Cytat:
nie bede tracic czasu na pisanie ci PW bo uwazam to za zbedne.
a ja nie będe tracic czasu na rozmowy z tobą - też uważam, że to zbędne EOT
Stary 2006-02-08, 19:20   #88
lolitkaxxx
BAN stały

dlaczego monyczki nikt niegy nie ukarze, no dlaczego przeciez ona nie jest bez winy i kilka osob tez tak twierdzi
lolitkaxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-09, 12:52   #89
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitkaxxx
dlaczego monyczki nikt niegy nie ukarze, no dlaczego przeciez ona nie jest bez winy i kilka osob tez tak twierdzi
Lolitkoxxx (a może powinnam się zwracać asia2005? ) daj już spokój, bo doigrasz się na swoim pierwszym, zbanowanym tymczasowo koncie, kolejnego wpisu, a wiadomo czym to się kończy.
Zajmij się pisaniem pracy, a wszyscy będą zadowoleni
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości