|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Usuwasz włoski z miejsc intymnych? | |||
| Tak |
|
2 600 | 86,24% |
| Nie |
|
415 | 13,76% |
| Głosujący: 3015. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy każda z was depiluje?
ja rowniez depiluje wszystkie wloski,nie zostawiam nawet paseczka.z wloskami czuje sie jak "buszmenka"
Moj Tż dla zachowania rownowagi tez goli wloski ze swoich okolic intymnych,nie wszystkie,ale przynajmniej tak aby i mnie podczas sexu oralnego bylo wygodnie i komfortowo. |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ja też za tym jestem. Co my jesteśmy, ze musimy przez to przechodzić ??
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jakos nie umiem sie z tym zgodzic choc mozliwe ze to jest dosyc indywidualne....ja zanim zaczęłam się tam depilowac to bardzo często łapałam rózne infekcje...i właśnie zauwazyłam ze ani razu odkad depiluje moje miejsce intymne nie złapałam ŻADNEJ infekcji..... |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
moze to poprostu od higieny zalezy:P ktos sobei moze pomyslec ze jak sie wydepiluje to go juz nie dotyczy
hehe
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
ale dziewczyny jak tam mozna sie penseta golic? tzn ja rozumiem ze tu z przodu, ale tam gleboko to nic nie widac przeciez!!! nawet jak lusterko przykladam to kiepsko widze a musze przeciez cale wloski wyrwac wszystkie...sama juz nie wiem. a tam glebiej to depilator jest grozny czy jak?
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Niewyobrażam sobie żebym sie tam nie goliła , pamietam ze kiedy pojawiły się tam pierwsze włoski zaczęłam sie golić. Czuje sie bardzo dobrze gdy tam nic nie ma, jakoś mi tak lżej, mojemu facetowi sie bardzo podoba, mialam wczesniej przez długi czas paseczek z przodu ale go zgoliłam
|
|
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Kurde dziewczyny, to chyba nie był dobry pomysł z tą pęsetą......
, przynajmniej przy moim owłosieniu- bujnym niestety . Po kilku dniach wszystko mnie swędzi i mam wysyp czarnych, króciutkich włosków . Co teraz? myślicie, że powinnam je dalej potraktować pęsetą, czy może zgolić?ale pewnie musiałabym golić codziennie? K....., co za poroniony pomysł miałam!!!!!!!a może odczekać i spróbować plastrem? tak to jest, jak ktos chce się uszczęśliwiać na siłę . Pozdrawiam .
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Od lat nie rozstaje sie z maszynką weszło mi to w krew jak mycie zębów. Mój facet tez przycina sobie włoski ale nie goli, ale powiem wam że mój ex golił sobie jajka i to niesamowite uczucie np przy oralu
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lubię jak mój TŻ ma przycięte i zadbane okolice podbrzusza. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
''Tak z ciekawości...
Czyli plaża i basen w Twoim przypadku odpadają?? Nie złosc się za to pytanie, ale po prosu ciekawość.Ja się tam depiluję, może nawet ze względu na to że uprawiam rózne sporty...'' Ależ skąd Depiluję oczywiście strefę bikini, ale nie owłosienie łonowe- nigdy tego nie robiłam i źle bym się z tym czuła. Ale nie uważam się przez to ''brudna'', ''zaniedbana'' czy 'niehigieniczna''... W stosunku oralnym również to nie przeszkadza. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja golę wszystkie włosy łonowe, odkąd tylko zaczęły rosnąc. uważam, że są takie.. niehigieniczne, chociaż to tylko moja subiektywna opinia. Nie znoszę też włosów łónowych u mężćzyzn, wiec mój TŻ tem ma wydepilowane.
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
dokladnie... bikini i owlosienie to raczej nie jest najlepszy pomysl. ja osobicie jak widze dziewczyne, z ktorej spod gatek wystaja wlosy nie mam raczej " zbyt apetycznych" mysli o niej... tylko odruch wymiotny- przeciez to jest ....fuuuu
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Kumpel mojego TŻ uwielbia owłosione dziewczyny. Jak widzi na plazy kobiete której wystają włoski z pod bikini (im więcej tym lepiej) to jęzor ma po kolana i ślini się jak niemowlak. Jego dziewczyna miała zakaz golenia się w miejscach intymnych.
Według mnie bez włosków jest bardziej higienicznie i estetycznie, przede wszystkim podczas okresu (jeśli kobieta nie używa tamponów) |
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
osobiscie nie chcialabym zobaczyc takiego buszu na plazy...
))
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niektóre dziewczyny mają takie włosy łonowe, że można im warkoczyki z nich robić.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
nie napisalam ze nei widzialam:P tylko ze nie chcialabym ( czasprzyszly:P) widziec widzialamnawet na w-f... i dla mnie to wcale nie ets apetyczne...wszytskiego mi sie odechciewa po takim widoku
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ja depiluję się na paseczek
a na plaży niejedno widziałam i żałuję tego niesamowicie fee
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
2 lata temu na wakacje udało mi się wkręcić w tani wyjazd do Włoch, byli sami znajomi, ponad 40 osób ... przekrój wiekowy od 5 latek - 60. Jedne panie miały bardziej powycinane kostiumy, inne mniej, ale wszystki były schludne i wydepilowane, z wyjątkiem 18-letniej K. która miała ochydne, gęste włochy które wychodziły z kazdej strony, wręcz rosły po wewnętrznych stronach ud. Fuuuj. Nie tylko ja byłam zniesmaczona..
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie tez musimy cos rozroznic w takich przypadkach...
dopoki ktos nie "obnosi sie" ze swoim owlosieniem, korzysta z niego sam czy ze swoim ukochanym prosze bardzo )ale dla mnei to jest niesmaczne robic cos takiego jak w przykladzie Ciapuszki...kobieta to koieta powinna o siebie dbac... takie wlosy sa bardziej odpychajace niz tlusta plama na srodku bluzki czy spodni |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez sie depiluje,zostawiam taki maly cienki paseczek.Na szczesci nie mam problemow z wrastajacymi wloskami.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie bylam w piatek u kosmetyczki na wosku i teraz mam przepiekne okolice bikini
.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
ja golę na paseczek jednorazówka i strasznie mnie wkurza to że tak szybko odrastają... ale co zrobić
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosc ze miala po udach prawie do kolan to jeszcze kurna rude i swiecila jak żarówa
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
blllllleee
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
ja również najczesciej zostawiam sobie paseczek, inne wzorki (serducha, choinki heh) nie wychodzą mi...
a zeby pasek był równy (bo i z tym mam problemy) przyklejam na srodek kawałek taśmy klejacej a reszte wygalam, potem odklejam taśmię i paseczek jak marzenie...to taki mój patent
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze raz "golenie"
Z ciekawosci- jak sobie radzicie z wloskami w okolicach "tylnego otworku"
![]() Mi to zawsze sprawialo wieeele trudnosci, az w koncu moj TZ mi zaproponowal pomoc ![]() Na poczatku nie chcialam, ale idealnie to zrobil. Elegancko na lozeczku z recznikiem- fajna zabawa. Juz kilka razy tak robilismy i nie wyobrazam sobie znowu sie samej gimnastykowac
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jeszcze raz "golenie"
Jest już temat o depilacji na tym forum.
NIe trzeba dublować wątków, aby się zapytać o to. Łaczę watki.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

jeden juz wie co to znaczy

, przynajmniej przy moim owłosieniu- bujnym niestety
. Pozdrawiam
.

Czyli plaża i basen w Twoim przypadku odpadają?? Nie złosc się za to pytanie, ale po prosu ciekawość.