![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() My się wczoraj pozarlismy bo chciałam żeby tz się małym zajął bo muszę ciuszki jego posegregować a on małego teściowej wlepil. Grrr. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
hej. podczytuje was czasem z ukrycia :p moje dziecię miało być czerwcowe, ale się nie wyrobiło :p chce się was poradZić odnośnie kombinezonu na jesień/ zimę. jakie rozmiar kupowalyscie? 74? 80? z góry dziękuję za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Australia u mnie 36 dni.
Do 24 Gabi na klacie, pozniej na boczku, a pozniej jakoś poszło normalnie. Kupie dziś krople o których ktoś pisać i na noc jej psikne, niech bidula śpi. Ciezko mi sobie wyo razić duzy katar, a co dopiero z goraczką.. Czekam na chuste, kupilam długą. Wplacilam kase, w srode a laska jeszcze nie wyslała wrr Jak kobitka ode mnie kupila wombie to odrazu na drugi dzien jej wyslałam i to priorytetem.
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Dla wszystkich mamuś kawka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze, musi być! ![]() Haneczko współczuję sytuacji z babcią. Nic nie poradzisz, chociaż na pewno jest wam przykro. Jedyna babcia mojego męża nie przyszla do nas na wesele, zrozumieliśmy bo ma ponad 90lat. Tyle, że na wesele " lepszego" wnuka 3 miesiace później przyszła i siedziała do 3rano... Tak że ten... Paulinagm nie miej wyrzutów sumienia, przecież nikt nie jest idealny a skoro Krzyś nie ma kataru to nie marzł aż tak bardzo ![]() Aniu u Was widzę dużo nerwów znowu. Kochana to wszystko minie ![]() Lena ja odciągam katar zwykłym apiratorem z Rossmana za 20zł. Lekarka w szpitalu nie polecała Katarku, ale nie powiedziala dlaczego ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2016-09-23 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Sprawę odroczono ma za miesiąc
Dziekuje za kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Dlaczego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Minie...już jestem siwa aaa do tego czasu to już całkiem osiwieje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Ania wspolczuje, faceci czasami nie ogarniaja. A z tym ze nie chce mieszkac u Ciebie to bym mu powiedziala ze jak sie zgodzil to chyba wiedzial w co sie pakuje i niech teraz nie wypomina.
Soffinka ![]() Paulinka nie przejmuj sie, to moglbyc przypadek, a skoro byl cieply to mu zimno nie bylo ![]()
#70 |
Konto usunięte
|
Soffinka ja leki przeciwgorączkowe podaje od co najmniej 38 stopni. Jak dziecko przy tej temperaturze dobrze się czuje to nawet od 39. Moja córka to taka agentka że po niej dopiero można poznać że ma gorączkę jak termometr już prawie 40 stopni pokazuje
![]() A czemu sprawę odroczono? Znowu kolejny miesiąc w plecy... A pamiętacie jak wam pisałam, że Ignaś ma podwyższoną temperaturę? Trwało to 3 dni, a potem zauważyłam na buzi wysypkę. Na ciałku też miał ale taką bledszą.Wygląda na to, że to była trzydniówka, bo żadnych innych objawów nie było. Honcia, najlepszego dla Marcelinki, niech rośnie zdrowo ![]() Jak Ignaś miał katar to używałam katarka, bo gilów było dużo. Teraz tak normalnie na co dzień mam aspirator z canpola za 10 zł. unsexy, ja mam kombinezon na zimę w rozmiarze 68 ale on wygląda co najmniej na 74. Jakaś rozmiarówka chyba zaniżona. Paulina nie sądzę żeby Krzyś marznął skoro nie był zimny. Może po prostu mu się milej spało dzisiaj jak był otulony albo to przypadek. Nie zadręczaj się przecież ![]() I dużo zdrówka dla Was! justyna dla Gabrysia i Twojego tz również. I współczuję chorego chłopa w domu, bo to gorsze niż piekło ![]() ania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Devikap podaje bo taki mi zalecili w szpitalu. Wcześniej nie było problemów z kupka przy podawaniu raz na kilka dni, więc sądzę że to nie od konkretnego preparatu tylko raczej przedawkowania. Czytałam że zatwardzenia powoduje nadmiar Wit D. Poradzę się pediatry. W środę mamy szczepienie, ale ten katar... Myslalam że alergia ale jeśli wszystkie dzieci teraz chorują... To sama nie wiem. Chyba wstrzymam się z tym szczepieniem. A slyszalyscie o plasterkach znieczulających przed szczepieniem? Uzywalyscie? Warto? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dosc ![]() Mówię mu żeby się spakowal to on mi mówi że ma czas... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorączkę zabija się jak jest powyżej 38,5. Poniżej nie ma sensu trzeba dać organizmowi szansę na walkę. Niech układ immunologiczny się wykaże trochę ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Szkoda tylko dzisiejszych Twoich nerwów. I znów miesiąc niepewności i przeciagania sprawy ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Haneczka współczuję sytuacji z babcia. Przykre to, ale nic nie zrobisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Boszeeee ależ mnie wkurza.... o 13 wychodzę na spacer
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ania faceci zawsze mają czas. Np gdy zbieramy sie na wesele, ja juz wymalowana i ubrana, a On dopiero strzyże włosy maszynką!? Hehe. Albo jak coś zaplanuje to ja chce zrobić to już (dlatego teraz tak mi ciezko), a faceci mają czas.Wszystko w ostatniej chwili.
Siedzimy na słoneczku, mowia ze katar sie leczy na zewnatrz.. Grzejemy sie, a z tylu glowy chodzi mi to, ze trzeba odkurzyc, posprzatać w domu, poprasować..ehh ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- To trzeba leczyć,ja wiem ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-09-23 o 11:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O rany... ![]() Cytat:
O plasterkach pierwsze słyszę... Ale nie widzę potrzeby cudowania z czymś takim ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sprzątanie też nie ucieknie ![]() My też na słoneczku siedzimy ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2016-09-23 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
A dlaCzego podajesz tak dużo Wit d?
#81 |
Rozeznanie
|
Ania, Zabcia to chyba z chromosomem Y jest związane
![]() Australia no przezroczysty, rzadki. Chociaż od czasu do czasu zdarzy się "glut" i wtedy jest (?)białawy. O tych plasterkach kilka dni temu przeczytałam na jakiejś stronie i też właśnie się zastanawiałam nad nimi. Ale mój mały dobrze znosi szczepienia. Na pierwszej wizycie był kluty dwa razy (szczepimy 5w1) z czego pierwszego ukłucia nie zauważył a przy drugim zapłakał dopóki go nie wzielam na rączki i nie przytuliłam ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Fiazo nie sama witamina, a jej nadmiar/przedawkowanie. Może po prostu Franek ma za dużo tej witaminy i dlatego mu szkodzi, a Twój ma za mało, dlatego taka dawka mu służy? |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Australia, taaak wybieram czas z dzieckiem. Ale raz na tydzien przydaloby sie posprzatać..a mineły 3
![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Honcia, najlepszego dla Marcelinki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Sliweczka dziekuje ![]()
#84 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w co ubieracie swoje maluszki jak jest zimno? Albo jak już będzie chlodniej? Zastanawiam się czy muszę kupić jakąś lekką kurtecZke czy lepiej ciepły kombineZon?
#85 |
Rozeznanie
|
Fiazo znalazłam taki artykuł
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...5,4674344.html nie wiem n ile warto mu wierzyć, ale wynika z niego że i przedawkowanie i niedobór = zaparcia. Wiec ja już nie wiem... A ten zabi brzuszek? Franek chyba posiada. ;( Może ja przestanę szukać dziury w calym bo to nie ma sensu, zaraz mu milion chorób wymyśle. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Agusia, my mamy kurteczki jakieś ale myslalam o kombinezonie, bo kurteczka na górę, ale na dół trzeba by rajstopki pod spodnie albo dodatkowy kocyk. A tak, kombinezon załatwi wszystko ![]() Narazie jeszcze nie wybieramy kurtek, tylko dodatkowa bluzę, Ala polar, a spodenki wybieramy dresowe trochę grubsze ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Dwa razy miało być ubieramy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Honcia najlepszego dla Małej!
A ciacho to ja chętnie ![]()
![]() |
#87 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę bardzo kruche z malinami i kruszonką ![]() W chłodne dni ubieramy za duży dres ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2016-09-23 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Honcia
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny chustujace!
Co to jest za materiał nylon i czy z tego jest możliwe zrobienie chusty? Czy ona będzie się nadawała do użytku? Pytanie stąd że na wish wpadła mi w oko taka - daje screena. Żadne pieniądze, zamówie i zobaczę co to za twór, ale jestem ciekawa co sądzicie ![]() ![]() Edytowane przez Lena_Marlena Czas edycji: 2016-09-23 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.