|
|
#61 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zagubienie w związku
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Nie rozumiem tego wątku. Autorka pisze, że fajny facet bo się stara zabierać ją w różne miejsca zamiast zamulac przed tv a chwilę potem BUUUUU bo nie zabiera mnie sam do kina. Albo facet fajny bo potrafi gotować i ugotuje coś dla niej, ale BUUUUU bo to za mało bo jeszcze powinien pozmywac. I w ogóle jaki to słaby facet bo nie napisze smsa "miłego dnia". Szukanie dziury w całym.
Jak tak Ci źle,to powiedz mu po obiedzie "może chciałbyś mi pomóc pozmywac"? Albo jak Ci przeszkadza tak te zmywanie to sama obiad mu ugotuj a potem powiedz, że Ty robiłaś obiad więc niech on pozmywa. Powiedz mu, że marzysz o tym by dostawać kwiaty. |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;65745306]Nie rozumiem tego wątku. Autorka pisze, że fajny facet bo się stara zabierać ją w różne miejsca zamiast zamulac przed tv a chwilę potem BUUUUU bo nie zabiera mnie sam do kina. Albo facet fajny bo potrafi gotować i ugotuje coś dla niej, ale BUUUUU bo to za mało bo jeszcze powinien pozmywac. I w ogóle jaki to słaby facet bo nie napisze smsa "miłego dnia". Szukanie dziury w całym.
Jak tak Ci źle,to powiedz mu po obiedzie "może chciałbyś mi pomóc pozmywac"? Albo jak Ci przeszkadza tak te zmywanie to sama obiad mu ugotuj a potem powiedz, że Ty robiłaś obiad więc niech on pozmywa. Powiedz mu, że marzysz o tym by dostawać kwiaty.[/QUOTE] Monicka no co Ty, facet powinien SAM |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.