Zagubienie w związku - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-26, 21:30   #61
malinowa87
Raczkowanie

Dot.: Zagubienie w związku

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Nie mówie że ma robic to co jej nie pasuje. Jesli ona lubi chodzic na basen to bezsensu by on tez tam szedł skoro nie lubi basenów/ chloru/ czy pływać i bedzie sie meczył.
Moje podejscie do zwiazków jest takie że kiedy ja dostaje sms rano to takze nastepnego dnia wysyłam smsa rano by partnerowi było miło (to żadne poświecene), by zrobic mu niespodzianke, by wiedział że o nim myśle on robi tak samo dla mnie. Miejsce spacerów uzgadniamy wspólnie. Po prostu ja w zwiazkach spotkałam sie z takimi rzeczami. Nie chodzi o to by robic cos co partnerowi sie spodoba a ja tego nie cierpie ale w imie miłosci sie poświece. Powtarzam mówie tu o takich drobnych ale fajnych dla partnera rzeczach, nie ubyłoby go gdyby raz na kilka dni napisałby jej sms na dzień dobry. Poza tym sadze że facetowi takze byłoby miło ze sprawił jej radosc i niespodzianke tym smsem z rana.

Autorce zwiazek ogolnie odpowiada wiec to jest ważne.
Aha, czyli niespodzianki mają dotyczyć wybranych kwestii według Ciebie. Tzn niespodziankowy sms z rana jest ok, ale niespodziankowy spacer w niespodziankowe miejsce już nie.

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość

Jesli wczesniej był z kobieta ktora nie lubi kwiatów to wystarczy spytac "Lubisz dostawac kwiaty?" Chodzi o zainteresowanie tematem, autorką, tym jak jej moze sprawic radosc. Nie chodzi o głupie badyle, że jak kupuje to kocha a jak nie to nie. Co sie tak uparłyscie. Tu chodzi o to że pomysli, sam na cos wpadnie. SAM.
Ale on wpada na to, że ugotuje jej obiad i zabierze ją w jakieś nieznane jej miejsce. W jego mniemaniu sprawia jej tym radość. I z pewnością czynności te wynikają również z jego zainteresowania autorką. Ale nie, powinien więcej czasu spędzać na tym, by rozmyślać, jak jeszcze może sprawić jej radość i zrobić coś tylko dla niej. Ech.
malinowa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-26, 23:16   #62
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Nie rozumiem tego wątku. Autorka pisze, że fajny facet bo się stara zabierać ją w różne miejsca zamiast zamulac przed tv a chwilę potem BUUUUU bo nie zabiera mnie sam do kina. Albo facet fajny bo potrafi gotować i ugotuje coś dla niej, ale BUUUUU bo to za mało bo jeszcze powinien pozmywac. I w ogóle jaki to słaby facet bo nie napisze smsa "miłego dnia". Szukanie dziury w całym.

Jak tak Ci źle,to powiedz mu po obiedzie "może chciałbyś mi pomóc pozmywac"? Albo jak Ci przeszkadza tak te zmywanie to sama obiad mu ugotuj a potem powiedz, że Ty robiłaś obiad więc niech on pozmywa. Powiedz mu, że marzysz o tym by dostawać kwiaty.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-27, 00:12   #63
trzyrazypiec
Zakorzenienie

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;65745306]Nie rozumiem tego wątku. Autorka pisze, że fajny facet bo się stara zabierać ją w różne miejsca zamiast zamulac przed tv a chwilę potem BUUUUU bo nie zabiera mnie sam do kina. Albo facet fajny bo potrafi gotować i ugotuje coś dla niej, ale BUUUUU bo to za mało bo jeszcze powinien pozmywac. I w ogóle jaki to słaby facet bo nie napisze smsa "miłego dnia". Szukanie dziury w całym.

Jak tak Ci źle,to powiedz mu po obiedzie "może chciałbyś mi pomóc pozmywac"? Albo jak Ci przeszkadza tak te zmywanie to sama obiad mu ugotuj a potem powiedz, że Ty robiłaś obiad więc niech on pozmywa. Powiedz mu, że marzysz o tym by dostawać kwiaty.[/QUOTE]

Monicka no co Ty, facet powinien SAM
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości