|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Keanu Reeves
Chyba później dokończę wysyłanko.
A zresztą, miŁOŚniczki, do klawiatur, wklejać, wklejać...
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
No pięknie! Kilka dni mnie tu nie było a tu taki numer!
Cały wątek o moim ulubionym panu...Naoglądałam się tych zdjęć, a słabosc do Pana Pięknego mam od dziecka..oj , chyba coś więcej niż słabość.. .I nie chodzi o aktorstwo, o nie... Chwała wam za ten watek! Zamieszczajmy zdjecia, one dobrze robią na mój zmysł estetyczny
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Chol**a, jak on piękny!
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście - dla Kenia, i tego co zrobił z moją "nałką" w czwartek
- mam 4 z fizy z egzaminu (i tak poprawię, jak na maniaka przystało).Na szczęście, bo oj, nakrzyczałabym na niego!!! Jedziem dalej!!!
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
,.,
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
..;.
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
.,.,
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
,.,.,.
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
.;.,
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
.,,,.
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
,.,,,
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
.../.
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
//.
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
.//
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
./
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
..././.
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
,l,
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
,m,
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
,,l,
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej nie pcham. Bo mnie jeszcze przeklną
![]() Co do 4 ostatnich zdjęć - no jacha, że nie mogłam sobie ich odmówić
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
O matko... jak on mi się kiedyś strasznie podobał! Nadal go lubię, nawet bardzo, ale chyba bardziej jako faceta - z wyglądu, stylu bycia itp. niż jako aktora...
I uwielbiam, nazwany gniotem przez koleżankę wyżej "Spacer w chmurach".... a co mi tam, że ponoć gniot i proste romansidło!
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Grrrau...
Swietna skóra... Fajurski jest.
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Aeterna i wszystkie dziewczyny! -dziekuję Wam za kawał dobrej roboty-wklejenie tyyyluuu
Ale cosik on na wiekszości bardzo smutny, wiem , że go w życiu spotkało wiele nieszczęścia. Stąd pewnie zdjęcia z radośnie uśmiechniętym Panem Reeves'em są takie rzadkie.A szkoda, bo uśmiech ma piekny...
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
up up up!!
ślinię się do minitorka & ask for more... hmmm...
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
On to jednak jest smakowity
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Mrrrr...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, Keanu
, niestety mam do niego słabość, a jeszcze po oglądnięciu tych wszystkich zdjęć , niezła robota dziewczyny .
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Ach Keanu
Jeszcze kilka lat temu, będąc w gimnazjum pisalam dla niego wiersze Swoja oryginalna urodę zawdzięcza dość egzotyczemu pochodzeniu. Z tego co pamiętam ma domieszkę krwi azjatyckiej (chińskiej bądź japońskiej, co z resztą można zauważyć w kształcie oczu), hawajskiej (imię samo wskazuje), angielskiej, a urodził się w Libanie (?!). No i proszę co z tych sqadników wyszło Właściwie to wszystko jush napisała Aeterna i ja się pod tym podpisuje (może z wyjątkiem opini o "Adwokacie diabła"- mi się podobał niezmienie, szczególnie przez wzgląd na grę Ala)- z Keanu aktor mizerny, straszliwie drewniany, ale za to niezmiernie przystojny. A filmy z lat 80...hmm... Aeterna mam nadzieję, że nie miałaś wątpliwego zaszczytu oglądania "Życia pod wodą". Ja wraz z moją koleżanką nie odzywałyśmy się do siebie przez 15 minut po jego obejrzeniu, zachodząc w głowę oo co właściwie tam chodziło. No na szczęście późnieij było nieco lepiej. Mi się Speed podobał, chociażby ze względu na przepiękny tors Reevsa, podobnie z resztą jak Johnny M. tutaj ze względu na scenę w hotelu, gdy miała na sobie sliczne czarne gatki Tak czy inaczej gdyby nie "Matrix" to raczej wątpie czy by tak na dobre wypłynął. Później było już niestety coraz gorzej... Ten okropny 'Obserwator" czy "dotyk przeznaczenia" (może i mniej marny ale na pewno nie jakiś wybitny) albo co gorsza "Sezon rezerwowych". Jeszcze natomiast nie wzięłam się za "Constantina", ciekawe co tam nagrzeszył... IChciałabym także obejrzeć "Moje własne Idaho" na które od bardzo dawna poluje. Grał tam z Riverem Phoenixem, swoim dobrym kolegą, który ponoć umierał mu na kolanach po tym jak przedawkował...Mnie osobiście Keanu może trochę ontryguje przez swój butowniczy styl życia, prostote i nieuleganie hollywódzkim wpływom. A co do jego gry, to pocieszam się, że istnieją wtym światku znacznie gorsi aktorzy na tle których Keanu prezentuje się całkiem przyzwoicie... A jeszcze coś do sprawy johnnego Deppa, mimo ze nie jedt to watek o nim. Aktor z niego znacznie lepszy, nie mniej przystojny, a na pewno podejmujący znacznie większe aktorskie wyzwania. Mnie uwiódł w "Don juanie De Marco", ale bardzo cenię sobie jego role chociazby w "Edwardzie Nozycorękim", "Odważnym", "Arizonie Dream", "Bennym i Joon"(słodka komedia). "Dziewiąte wrota" to rzeczywiscie totalny niewypał, ale ja go rozgrzeszam
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za zdjęcia i wogule za odratowanie wątku. Dawno tu nie zaglądałam. Ale miła niespodzianka. Tyle fajnych zdjęć. Oglądanie zajęło mi cała godzinę. Przyjemna godzina.
a co do braku uśmiechu, faktem jest, że dużo nieprzyjemnych rzeczy go spotkało, ale też nie jest taki jak niektóre gwiazki, które jak tylko to wszędzie się miżdżą i pokazują te głupawe uśmiechy. Już wolę powagę Keanu. pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Cały wątek o moim ulubionym panu...Naoglądałam się tych zdjęć, a słabosc do Pana Pięknego mam od dziecka..oj , chyba coś więcej niż słabość.. .I nie chodzi o aktorstwo, o nie...

, niestety mam do niego słabość, a jeszcze po oglądnięciu tych wszystkich zdjęć
, niezła robota dziewczyny
Właściwie to wszystko jush napisała Aeterna i ja się pod tym podpisuje (może z wyjątkiem opini o "Adwokacie diabła"- mi się podobał niezmienie, szczególnie przez wzgląd na grę Ala)- z Keanu aktor mizerny, straszliwie drewniany, ale za to niezmiernie przystojny. A filmy z lat 80...hmm... Aeterna mam nadzieję, że nie miałaś wątpliwego zaszczytu oglądania "Życia pod wodą". Ja wraz z moją koleżanką nie odzywałyśmy się do siebie przez 15 minut po jego obejrzeniu, zachodząc w głowę oo co właściwie tam chodziło. No na szczęście późnieij było nieco lepiej. Mi się Speed podobał, chociażby ze względu na przepiękny tors Reevsa, podobnie z resztą jak Johnny M. tutaj ze względu na scenę w hotelu, gdy miała na sobie sliczne czarne gatki