![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny młode z Trójmiasta - jesteście tu?
za linka dziękuję
![]() właśnie w plenerze chcemy zdjęcia. Dziś sobie uświadomiłam, że jeśli nie dopisze pogoda, to nie mamy planu zapasowego!!! AAAAaaa! trzeba będzie obmyślić plan B ![]() Plusem naszego pleneru jest to, że to teren restauracji, w której wesele wyprawimy, ogród, staw i takie tam ![]() ![]() Mówisz 15ta msza, o 16tej zaczynamy weselicho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Jak tam przyszłe panny młode z Trójmiasta? Przygotowania pełną parą? Nie odzywacie wiec mnieman, ze tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z nowych rzeczy: suknia jest, welon jest, dj jest ![]() ![]() ![]() TŻ nie widział sukni i nie zobaczy jej aż do dnia ślubu, a chce sam iść wybierać garnitur i resztę do garnituru. Czy to dobry pomsł? Sama nie wiem.. Powoli rozglądam się za bucikami. NIC ciekawego w sklepach nie ma!! straszne! Może na wiosnę coś będzie -mam nadzieję ![]() i to na razie wszystko powiedzcie: ile wcześniej należy zaklepać sobie fryzjera i wizażystkę?!? No i robienie pazurków.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Halo!!! Piszę na próbe, bo to stary wątek,ale może udałoby się go wskrzesic? ;-) Ja jestem na poczatku drogi załatwiania formalności, sali i całej reszty i baaaaardzo potrzebuję rady bardziej doświadczonych. Czekam aż się tutaj ktos pojawi.
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
żyjecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.