![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
no tak, regularna cena zestawu to ok 28-30 zł, ale wiem że w realu i w makro były taniej, ostatnio widziałam w kauflandzie, ale pojedyncze po 4:99 za opakowanie, tylko spalania nie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
dla kogo w takim razie są herbatki typu FIGURA? po co one w ogóle są?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
No! Udało mi sie wreszcie kupic spalanie. w kilku miejsach byla tylko faza 2 i 3. Wlasnie mi sie parzy.
Naszla mnie pewna mysl. Czy to nie bedzie tak, ze jak przestaniemy pic, to bedzie efekt jo jo? Moj kolega wspomnial kiedys o kolezance, ktora non stop jedzie na takich herbatach. Jak tylko przerwie pic, to zaczyna tyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Ash i jak smakuje to spalanie? Jestem ciekawa czy da sie wypić taką mieszankę, czy może ma podobny smak do czerwonej herbaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
aha co do efektu jojo. Producent zapewnia że etap III - Stabilizacja zapobiega efektowi jojo. Ale podobno smakuje najgorzej z wszystkich 3 herbatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Da się wypić. Jest gorzkawa, ale czego się nie robi, zeby ladnie wygladac
![]() Co do stabilizacji, to ok, pije sie ja tydzien, ale moze wlasnie potem jest jo jo, a producenci,jak sama wiesz... zawsze duzo obiecuja. Boje sie byc grubsza niz jestem, brrr btw, na opakowaniu napisali, ze faza pierwsza ma trwac dwa tygodnie, a z drugiej strony opakowania pisza, ze conajmniej dwa tygodnie. Wynika z tego, ze mozna tak sobie pic zawsze i chudnac, a potem moze jakies jo jo. Strasznie sie boje wazyc jeszcze wiecej niz teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
hmmm myślę, że jak skończysz pić herbatki i nie rzucisz się na słodycze to nie przytyjesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Ja pije herbatke Slim Figura - spalanie dopiero 6 dzien, a raczej juz, bo niezbyt dobra jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w dodatku mam dzien pracujacy, wiec ciezko moze byc, ale jesli bede zle sie czula to nagne troche zasady i zjem gotowane warzywa. Zorientowalam sie wlasnie, ze zaczynam przynudzac, wiec szybko podsumuje moj wywod... na diecie jestem od 3 tygodni. Przez ten okres schudlam 5 kg. Najpierw 3 kg. A od srody 22.marca do dzis kolejne 2 kg. Od tej strony zaczelam pic herbatki i cwiczyc z dziewczynami z plytki dolaczonej do herbatek oraz jezdzac na rowerku. No i oczywiscie przez 3 ostatnie dni stosujac moja glodowkowa diete. Moze to naiwne, ale wierze, ze to wlasnie dzieki herbatkom nie chce mi sie jesc, bo innego wytlumaczenia nie widze. Codziennie spedzam czas wsrod roznych pysznosci, a nic nie tkne, chociaz na moja "silna" wole nie ma co liczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
oj ja bym się na paskudną zupkę nie zdecydowała.. nie z moim brzuszkim takie numery
![]() a po przeczytaniu tylu pozytywnych wypowiedzi kupiłam dziś herbatki w zestawie z filmem instruktarzowym i od 1 kietnia startuję kompleksowo: -zmiana nawyków żywieniowych -siłownia -sauna -herbatka ![]() dam znać jak będą efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a mozecie wrzucic na megaupload ten filmik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
jesli ktos mi powie jak to chetnie to zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
megaupload.com
wstawiasz tam plik i juz. chyba, ze jest za duzy to trzeba podzielic, ale ja tego nie umiem. dziewczyny z watku o filmikach sie na tym znaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Dzis byłam w realu i promocja zakończona wiec i ceny troszki w góre. Zestaw 21:95 a pojedynczo 5:99
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
a i ja też czekam na filmik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Ja też popijam sobie tą herbatkę. Kończę właśnie etap spalania i muszę przyznać, że czuję jakby coś się ruszyło. Nie powiem dokładnie ile, bo się nie ważyłam przed rozpoczęciem, ale spodnie tak jakby zrobiły się luźniejsze. Reakcja mojego organizmu na pierwszą torebkę była straszna - przeczyściło mnie, brzuch bolał jak diabli. Ale zaryzykowałam drugi kubek następnego dnia i wszystko było ok. Więc piję dalej i żadnych dolegliwości nie mam. Ale i tak efekty picia slim figury nigdy nie dorównają efektom picia pu-erha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
http://www.megaupload.com/de/?d=ITG4LUNX - filmik z fat burning specjalnie dla Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj spróbowałam herbatki, smak to jeszcze wytrzymam, ale po wypiciu dwóch kubków (czyli mniej niż zaleca producent) rozbolał mnie brzuch. Dziś też piję spalanie i mam nadzieje, że efekt przeczyszczający nie utrzyma się dłużej, bo będę musiała zrezygnować, a kupiłam cały zestaw i troszkę szkoda by mi było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Ostatnio kolezanka mowila mi, ze kupila sobie ten zestaw, ale w sumie jakos mnie to nie zainteresowalo i zapominalam o tym. Teraz przeczytalam caly ten watek i chyba tez sprobuje. Jutro poszukam tego spalania i zobacze co sie bedzie dzialo dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
a ja wam powiem, że to spalanie smaczne jest...smaczniejsze niż większosć czerwonych i zielonych herbat, smaczniejsze niż ziołowe herbatki...nawet od rumianku smacnziejsze...widać co człowiek to inny smak
![]() nie wiem czy schudnę, ale jakby lekka poprawa przemiany materii po 4 dniach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
no i przerwa w wątku, więc odświeżam, jak tam sie czujecie po herbatkach, jakieś efekty dodatnie/ujemne ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
U mnie niestety nic :-( Tzn czulam, ze jakby dziala, ale na wadze tych odczuc nie widac :-(
Tak w ogole to do 15 kwietnia caly zestaw herbat jest w promocji po 19,50 zl w selgrosie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
ja dziś zakupiłam zestawik w carrefourze za 20 zł z dołączoną płytą cd
![]() strasznie jestem ciekawa czy to cudo coś zadziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dalam ciala! Niestety nie dam rady wrzucic tego filmiku na stronke, bo okazalo sie, ze przy moim transferze i trybie pracy to jest raczej niemozliwe do zrealizowania, a poza tym filmik ten jest duzo wiekszy od dopuszczanego rozmiaru plikow wrzucanych na podana przez Was strone, a ja nie umiem dzielic filmow na czesci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz sie nauczylam. Otwierasz TC, klikasz na plik, ktory chcesz podzielic, aby go podswietlic, potem plik i podziel plik. No i dzieli. Musisz tylko wybrac folder, do ktorego ma podzielic, jesli nie podoba Ci sie ten zaproponowany przez program
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
A ja kupilam ta herbate 1 faze [spalanie] po 9 zł:/ dlatego dziwi mnie to ze wy piszecie ze sa po 5
![]() ![]()
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Witam.
Mam pare pytan dotyczacych tych herbatek. Kncze etap spalanie i nie widze zdnego efektu. Kiedz bedze cos widać? diete mam tz,głodówka.,ćwicze systematycznie.a efektów zero. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Uleczka-pl:a ile opakowań wypiłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Czesc.
Własnie koncze 2 spalanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
A co do ceny to za jedno spalanie dałam w "Geanie"5.99 i stego co sie rozglądałam po Krakowskich zielarskich sklepach i aptekach to najtaniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.