|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co myślicie o smakowych wodach Żywca Zdrój???
Cytat:
Przy odchudzaniu w ogóle nie ma mowy o głodzeniu! Po 2) TY jesz 700 kcal na obiad??I do tego tylko kolacje??+ kaloryczną wode mineralną? Czy ja tak zrozumiałam? Sorka ale na takim podjściu to za daleko nie zajedziesz ![]() TO raczej nie jest "przeciętna dieta" tylko to w ogóle nie jest dieta...
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
szczerze mowiac to ja juz nie wiem ile kalorii zjadam
wlasnie odkrylam dzis, ze je zle licze wiem tylko na pewno,ze nie jem slodyczy ani bialego pieczywa...a obiad...ile ma spagetti? hehe..kiedys to policze moze sie kiedys naucze jak to liczyc...co do cwiczen i glodzenia sie...szczerzemowiac ja na poczatku niestety z lekka sie glodzilam i robilam tylko 150 brzuszkow na dzien...dopiero potem zmadrzalam (po apelach od ludzi z forum) i jem w miare normalnie, ale dolozylam hula hop i stepperek Co do smakowej wody mineralnej...na razie za dobrze mi smakuje bym ja odlozyla ![]() Buzka i pozdrawiam |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
No bo juz myslalam ze nie zmądrzalas
![]() ALe jak CI przemowili do rozsądku to bardzo się ciesze ![]() Najlepsze efekty jak się wie co robi ![]() ![]() Ja jeszcze Żywca nie probowalam i boje się sprobować bo jeszcze sie wciągne ![]()
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Magiuska, 375 kcal ma 1,5 litra smakołyka?! Toż to.. dużo! Porównaj z normalną mineralką: 0 kcal
Oczywiscie nie mowie ze trzeba unikac kalorii bo sa be i niedobre ale ta woda to sporo chemii.. Fakt faktem lubię się jej napić, ale zdrowa nie jest
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
"Smakowa woda mineralna" to w ogóle brzmi jakoś niezdrowo
![]()
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Grudniowa- Szatynko , szczerze mowiac to wlasnie ta chemia mnie ewentualnie odstrasza, a nie kalorie...jakos tak...no nie wiem, po prostu nie martwia mnie, ale fakt...odkad przeczytalam tego posta pewnie bede mieszala czasami zwykla i smakowa..Zwykla by nie pic chemi, smakowa by nie jesc czekolady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

))
Przy odchudzaniu w ogóle nie ma mowy o głodzeniu! Po 2) TY jesz 700 kcal na obiad??I do tego tylko kolacje??+ kaloryczną wode mineralną? Czy ja tak zrozumiałam? Sorka ale na takim podjściu to za daleko nie zajedziesz