![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki to film?Pomozcie!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nie stał, a został powieszony i nogami szurał po samochodzie ![]() A tytułu niepamiętam, ale on bardzo często leci w tv.
![]() |
![]() |
#64 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Dziękuję wam dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
No to teraz ja, tylko mam bardzo mało informacji, ten film leciał dobre kilka lat temu na HBO, nawet jakieś 6,7 więc nie wiem czy któraś z was będzie wiedziała o który mi chodzi, no ale do rzeczy. Pamiętam że był to jakiś thriller, coś w rodzaju filmu "z dreszczykiem", była jakaś grupa ludzi chyba, wydaje mi się że młodych, oni trafili do jakiegoś zamku czy też jakiegoś miasteczka, pamiętam że był jakiś hmm stary facet, który był ich głównym dręczycielem, nie pamiętam co im tam robił, ale jakoś utkwiło mi w pamięci właśnie to że był to jakiś stary facet.. i jeszcze pamiętam że dwójce chyba udało się uciec, bo reszcie coś się stało, pozabijał ich czy coś... i tylko oni ocaleli.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
To moze mi ktos pomoze
![]() Ogladalam ten film kupe lat temu i pamietam, ze wszyscy ( dorosli ) na nim plakali. Jest pewna rodzina z ok 4 dzieci, w pewnym momencie umiera matka i ojciec chce sam wychowywac swoje dzieci. Po jakims czasie zabieraja te dzieciaki do domu dziecka... Kiedy odiwedza ich ojciec widzi, ze dzieci sa pobite, maja jakies kule i lancuchy na nogach... wiecej nie pamietam, ale film piekny ( dramat ) Ciekawe czy ktoras zna... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem dlaczego 2 razy mi sie wyslalo :/
Pomozecie ??? ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2007-12-30 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
up, up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
oo, ja nawet o takim nie slyszalam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
SZUKAM FILMU
![]() Gatunek Sci-Fi, jest chłopak i dziewczyna, i oni zaczynają grać w jakaś grę komputerową, ale na karkach maja takie porty, dzięki którym mogą podpiąć się do kompa i tak jakby realnie w to zagrać. po czym okazuje się, że oni nie są realni, ale są częścią gry. Jedna ze scen ejst charaktery\styczna - chłopak je w obskurnym barze kurczaka, po czym z jego kości składa sobie pistolet i strzela z niego. Ktos coś kojarzy??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Tak, to eXistenZ z Judem moim kochanym
![]() ![]()
![]() |
#75 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już wolę to, niż Sky Kapitan i świat jutra i mimo szczerych chęci nie obejrzałam tego do końca... ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
A jak nazywa się film, w którym bogatej rodzinie zostaje porwane dwuletnie dziecko i "walczy" z porywaczami. A to jest w ZOO z gorylem w klatce, a to oparza krocze porywaczowi (coś jak "Kevin sam w domu" tylko, że to jest malutkie dziecko). Na końcu okazuje się, że bobas jest tam, gdzie bohater jego ulubionej książeczki. A i dodam jeszcze, że pamiętna scena tego filmu rozgrywa się na budowie jakiegoś bloku czy coś.
Mało informacji, ale mam nadzieję, że mi pomożecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Brzdąc w opałach. (Baby's Day Out)
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nikt nie wie o jakim filmie pisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Popytam znajomych jeszcze, bo gdzieś mi ten tytuł biega po głowie, ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć. To chyba dwa wyrazy jakieś były...
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W tym filmie nie gral chyba zaden popularny aktor czy aktorka, ale nie dam reki uciac ![]() Czekam z biciem serca na odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Szukam tytułu filmu - wątek zbiorczy
Szukam tytułu filmu- wydaje mi się, że był to film obyczajowy, być może z cyklu "prawdziwe historie"...
Były 2 siostry, młodsza zakochała się w pewnym chłopaku. Była nim zauroczona, dlatego przeżyła straszny wstrząs kiedy dowiedziała się, że on kocha jej siostrę, która (chyba) jest z nim w ciąży. Charakterystyczną sceną z tego filmu jest, kiedy ten chłopak jechał sobie traktorem po polu, aż w końcu spadł z niego (zahaczył o drzewo czy coś ![]() ![]() Nie jestem pewna, ale w tytule był chyba księżyc ![]() Pomóżcie mi, od jakiegoś czasu strasznie mnie to gryzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Bridget, ja wciaz czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
... choć nie Westwood
|
up
![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Po obietnicy" lub "Zgodnie z obietnicą" bo różne tytuły na wideo były ![]() http://www.filmweb.pl/Po+obietnicy,1...Film,id=178850 Pozdrawiam ![]() Wiem, ze czytasz, więc pewnie się ucieszysz ![]()
![]() Edytowane przez Bridget Czas edycji: 2008-01-10 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
To może i mi ktoś pomoże?
1) Matka dowiaduje się, że zostało jej klika miesięcy życia, bo ma raka czy cos w tym rodzaju. Wie, że osieroci swoje dzieci (miała ich duuużo) i jeszcze za swojego życia postanawia znaleźć im odpowiednie rodziny zastępcze. Więcej nie pamietam, ale wiem, że popłakałam się na tym filmie ![]() 2) Film oglądałam na TVN-ie, prawdopodobnie z cyklu "prawdziwa historia". Akcja rozgrywała się w nie dużym miasteczku, do którego sprowadził się (lub mieszkał tam) pewien pisarz. Dał on bohaterce swój rękopis aby przepisała go na maszynie lub komputerze. On się chyba w niej trochę zakochał, albo i nie. Ale chodziło tam głównie o to, że w miarę przepisywania przez nią tekstu powieści, opisywane tam zdarzenia zaczynały się dziać naprawdę i na końcu ten pisarz próbował zamordować tą dziewczynę. Zakończenie było takie, że ona go odwiedziła już w więzieniu. Więcej szczegółów nie pamiętam, przepraszam za chaos wypowiedzi i proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Co mi szkodzi, zapytam, chociaż wątpię czy ktokolwiek mi pomoże...
Kiedyś, parę lat temu oglądałam film, to był horror, ale nawet nie obejrzałam go całego. Chodziło tam mniej więcej o to, że grupa ludzi była w jakimś zamku, w którym oczywiście straszyło. Pamiętam taką scenę, że na ścianie był napis z krwi mówiący coś tam o jednej z dziewczyn znajdujących się w tym zamku. Wszyscy myśleli, że ona to specjalnie sama napisała, żeby zwrócić na siebie uwagę czy coś takiego, a tak naprawdę napisał to duch (?) Wiem, że to mało, ale może komuś się skojarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.