![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Re: Nasze Metamorfozy
Femme
![]() dzieki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
[b] Fajowe! Toz to moje kolorki. Ha!
![]() ![]() ![]() Ale slicznie umiecie dziewczeta rozjasniac te fotki! Musze sie troche podszkolic w tych programach komputerowych, ja mam zainstalowane programki: Ulead Photo Express 3.0 i Photo Impression 2000, hmmm, nie wiecie czasem czy na nich tez mozna tak buzke rozswietlic?
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hmmm Femme niewiem ja znam tylko photoshopa i microsoft photo edytor.Ale nazwa wskazuje ze chyba bedzie mogla robic przerobki ze zdjeciami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Oj, Femme ja też bez makijażu ludziom się na oczy nie pokazuję. Na to muszę mieć czas
![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
[b] Wyszperalam jeszcze fotki mych przepieknych (oj!) oczek zranionego psiaka (oj jak to brzmi, hehe) w rozu, zlocie, pomaranczce.
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Femme
![]() Ale ladne jakie to cienie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
[b] DZIKUJE!
![]() ![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
[b] A tu wklejam makijazyk "miedziany".
![]() Cienie PUPY (jest fotka) sypkie, perlowe, bardzo mieniace sie. Nalozylam tylko te cienie na gorna jak i na dolna powieke. Cienie te sa znakomite - jedyny mankament to opakowanie, nieporeczne, trzeba bardzo uwazac by ich nie rozsypac. Cienie nalozylam palcami - "wcierajac" je w powieke. Na pedzelku za bardzo sie rozsypuja... Efekt jest dluuugotrwaly i bardzo wyrazisty. ![]() ![]() Usta pomalowane neutralna, ciemnorozowa pomadka - na t wyzej wspomniany blyszczyk BOURJOIS Effet3D. Dobrze wytuszowane rzeski.
![]() |
#69 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Re: FEMME plissss
powiedz mi dokladnie jakiego uzylaś pudru Bourjois tego zloto -różowego u swojej koleżanki???
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Femme
![]() zakochalam sie w tym rozowo zlotym ohhh cos czuje ze znowu mnie bedzie korcic kupic nowe cienie i eksperymentowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
CzarnyElf napisał(a):
> hey dziewczyny czy tylko ja sie pokazalam gola(bez makijazu) podnosze topik do gory ,wizazanki wklejajcie zdjecia przed i po ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Pytanie do Femm?
Jeszcze raz gratulauje kunsztu i pytam czym tak pieknie rozcierasz cienie? Ze one tak harmonijnie przechodza jeden w drugi?
Pozdrowienia Tanzanit niestety nie jesienna mimo ze bardzo by chciala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Re: Pytanie do Femm?
[b] Cienie rozcieram albo palcem
![]() Chociaz cienie PUPY nakladam tylko i wylacznie palcami, gdy sa juz dobrze nalozone, wtarte, mozna je wtedy lekko rozetrzec pedzelkiem. Zaczynam od najjasniejszego cienia na cala powieke, potem kolor sredni, na koncu, w zaglebieniach - najciemniejszy. Mam juz tak opracowany makijaz mego typu oka, ze robie to prawie z zamknietymi oczkami! ![]() ![]() ![]() Ladnie wychodza makijaze np. z 3 kolorkow cieni zblizonych do siebie, np tak jak u mnie na powyzszych fotkach: zloty jako najjasniejszy, miedziany jako sredni i brazowy jako najciemniejszy. ![]() Dziekuje Tanzaniciku!
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Re: FEMME plissss
[b] Tak, tak, Nutko, to ten sam puder!
![]() ![]() Nazywa sie PASTEL JOUES kolor ROSE D'OR nr 34. Wklejam fotki. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Omamuuuuniu, jestes kolejnym przykladem na to, jak makijaz moze uszlachetnic twarz, a szczegolnie niesamowicie podkreslic oczy
![]() ![]()
![]() |
#77 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Hyang
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
śliczności oczka! a usteczka?
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Re: Pytanie do Femm?
I ja dziekuje za odpowiedz!
Bede cwiczyc, choc powiem ze zawsze cos musze zrobic nie tak z ostatnim najciemniejszym cieniem. To za duzo, to za daleko wycieniowany, to znowu krrzywo itp...;o))) A kolory miedzi, zlota i cieplych brazow uwielbiam ale niestety nie pasuja mi za bardzo. Mimo ze tez mam ciemnobrazowe oczeta, ale ja chyba jestem cos w strone lata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
paletka Inglota - Femme_Banale?
oj cudna jest cudna i czegus takiegus szukam i szukam ale jakos na Bobbi Brown to mnie nie stac
![]() (sorry za zawracanie gitary ....) (echehe, gitare to bede zawracac Babci moich dzieci jak juz poznam namiary paletki) Dziekiiiii z gory!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Re: paletka Inglota - Femme_Banale?
[b] asinku, ta paletka kosztowala tak okolo 50 - 60 zl, w tym przedziale, dokladnej ceny nie pamietam, bo ja kupowalam w pazdzierniku, a jakos ceny, cyferki, liczby cosik nie trzymaja sie mojej lepetynki...
![]() Z tego co wiem (poszukaj na wyszukiwarce wizazowej paleta INGLOT) to te paletki sa unikatowe, tj. w kazdej sa inne cienie, panie ekspedientki same wybieraja cienie jakie znajda sie w danej paletce, mozna je tez samemu skomponowac. Ja te palete kupilam juz gotowa na warszawskim lotnisku. Jesli Cie to interesuje, lub mogloby Ci pomoc, zawiera nastepujace cienie: "KASETKA KOSMETYCZNA ZAWIERA CIENIE Matrix(Mx), Perlowe (P), Matowe (M). 329(Mx) 14(M) 306(Mx) 47(P) 12(M) 38(P) 19(P) 67(P) 66(P) 22(P) 08(M) 17(M) 311(Mx) 324(Mx) 15(M) 42(P) Ufff... Oto wszystkie! ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
ooo! jestes niezawodna i bardzo kochana!
![]() bede Mamuske pedzac po sklepach ![]() w tej mojej germanii trudno dostac takie kolory za cene po ktorej bym nie padla (jak juz pisalam - Bobbi Brown, MAC, no i Kryolany i Grimasy maja duzy wybor kolorow, ale Inglot ma chyba wiekszy i cena sa mniamusne ![]() Dziekuje Ci bardzo!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
[b] O! A tej (tego?) Bobbi Brown to ni znom... Czyli to jakas marka kosmetykowa, makijazowa, jeslim slusznie mniemam?
Interesujaca nazwa - jak z angielskich piosenek, albo jakiejs literatury kriminalistyczno-filozoficnej. ![]() Ingloty rzeczywiscie kosztuja minimalnie, no, moze dluuugotrwala trwaloscia to one nie grzesza, ale za to ileee koloooorow! ![]() No, a jesli uzyjemy jeszcze pod nie jakiejs bazy podcieniowej to i nawet sie trzymaja jak sie zowie! ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Femme jak Ty cudownie malujesz swoje oczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
jako ze niestety nie potrafie sie jakos ciekawie sama pomalowac to pokaze wam efekty mojego "pastwienia" sie nad moja siostrzyczka
![]() jednak od razu mowie ze nie jest to jakis super profesjonalny makijaz jak te prezentowane przez was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Dziekuję za komplemanty
![]() Buziaki. ps. Rzęsy to zasługa Lash XL E. Lauder, a cienie to Ruby Rose z wizazowej wymiany. Ust nie maluję, bo nie lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
okrutnica jakaś... |
Hyang-czekamy na kolejne inspiracje
![]() ![]() Bardzo ładnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Aga BJ dzięki Twoim metamorfozom przełamałam moje jednokolorowe schematy i sięgnęłam po wiecej,teraz moje oczka błyszczą i mienią sie różnymi kolorami
![]() ![]()
![]() |
#89 |
okrutnica jakaś... |
Kiya
![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie nie dasz się namówić na wklejenie fotki?Choć jednej,maciupeńkiej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Aga BJ napisał(a):
> Kiya ![]() ![]() ![]() ![]() > Pewnie nie dasz się namówić na wklejenie fotki?Choć jednej,maciupeńkiej? wkleje napewno wkleje,jak tylko dorwę mój aparat no i bede miała na sobie jeden z tych fajnych makijaży (na codzień maluje sie oszczędnie z braku czasu niestety) Twoje makijaże mobilizują mnie do działania ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.