![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakich szamponów, odżywek używacie ??
Cytat:
![]() Nie wiem, czy nadal szukasz, ale podaję link, te ampułki sa niesamowite, nigdy nie miałam taklich włosów, teraz dzięki jednej cudownej wizażance ![]() ![]() A link do Matrixa jest tutaj ![]() http://www.matrix.com/products/biola...atherapie.aspx |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Oj Madeline ty to mi zawsze zrobisz ochote na jakies cuda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() ![]() Ja jestem maniaczką preparatów do włosów, mam na ich punkcie największego bzika, lubię mieć zadbane lśniące włosy, lubię gdy osoby czasem mi obce zwracają uwagę, że wyglądają super, chociaż wg mnie są po prostu OK - ale tak to już jest, zawsze chciałoby się jeszcze lepiej. Dzisiaj wypróbowałam nabłyszczacz Toni&Guy i jest świetny, na dodatek pachnie wanilia i sie rozpłynęłam juz przy aplikacji, no i wreszcie nabłyszczacz z idealnym atomizerem, delikatna mgiełka, którą idealnie można otulić włosy. Mam teraz tyle nowych odzywek, że powinnam myć włosy codziennie, żeby je wypróbować, a nie chce mi się myć, gdy wytrzymują tak długo w stanie prawie idealnym - a na dobra sprawę to zmiana fryzury tak na nie wpłynęła, wczęsniejsza musiałam co chwilę poprawiać dłonia, bo włosy spadały mi na twarz, teraz własciwie ich nie dotykam, a co za tym idzie nie wcieram wszystkiego, co mam na dłoniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Madeline a jak myslicz czy noszenie zwiazanych wlosow moze powodowac szybsze ich przetluszczanie??? ( ja w domciu nie lubie chodzic w rozpuszczonych bo mi strasznie przeszkadzaja i zawsze robie taka luzna kitke ) Ja tez jak bylam mala nie mylam czesto wlosow - tylko wlasnie raz na tydzien bo wogole sie nie przetluszczaly ale teraz kiedy nakladam silniejsze maski i odzywki to musze myc tak co 3 dni ,ale mysle ze to im za bardzo nie szkodzi bo raczej unikam suszarki,prostownicy itd. tylko na wieksze wyjscie je ukladam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja uzywam szamponu i odzywki Timotei. Zaczeło sie od szamponu i odzywki do brązikow z henna. Teraz uzywam:
Szamponu do włosów blond ewent. do farbowanych Odzywki do włosków farbowanych. Po tej odzywce włoski nie sa takie suche... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
*obecnie używam szamponu z Fitomed'd ( w kolejce czekają: guhl, do blondu jakiś tam
![]() *odżywki: wax, reginol, kokosowa z oriflame, maska z gliss kur'u, maska z garniera, maska dove, maska l'oreal Edytowane przez Kaisandra Czas edycji: 2006-04-21 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio używam szaponu Dove 2w1 natychmiastowa pielęgnacja a przez wzgląd na to ,że po szamponie przeciwłupiezowym strasznie wysuszyły mi sie włosy na długości.Zrobiły sie sztywne a male odrastające włoski u nasady sterczały co mnie drazniło.Teraz mam miekkie włosy i łatwo sie układają no i co najwazniejsze szampon nadaje sie do czestego stosowania a ja czesto myje włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Kochane, a może możecie polecić coś po czym włoski naprawde,ale naprawde nabiorą blasku. Tak bardzo marzę o tym żeby mi tak ślicznie włoski błyszczały a ostatnio jakieś matowe sie zrobiły.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Evie mam Twój avatarek, ale w większym wydaniu na pulpicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Besciara bardzo mi miło że i tobie sie podoba to zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
tak nablyszcza ale ten do prostowania jest najlepszy. ja uzywam odżywki Herbal Essences seria forest coś tam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja mam naturalne włosy jasny blond,w zime roszke ciemniejszy,jesienia ubiegłego roku pazdziernik stracilam zmysly(tak tylk mozna kreslic moaj glupote)i uzylam bardzo mocneg rzjasniacza z przydomwej drogerii, na włoskach trzymałam go 15 minut, ale bardzo rozjasnil mi włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szampony ![]() Maske Wax po umyciu,nafta kosmetyczna do włosów ![]() ![]() Podcinam koncowki co miesiac i cierpliwie czekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O jeszcze komsetyki do stylizacji ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
szmponu najczęściej używam l'oreal dodającego objętość-pierwszego dnia są strasznie puszyste,ale drugiego jest już ok. Poza tym czasmi kupuję gliss kur'a do włosów blond.
Właśnie-czy któraś z was używała kosmetyków innych firm do blondu? Boję się,że mi go zażółcą :/ Odżywka...tu są częste zmiany. Najlepsze były gliss kur do blondu i tej samej firmy odżywka z jedwabiem. Ostatnio kupiłam fructisa dodającego puszystkości. Bardzo dobra odżyweczka, tylko strasznie mało wydajna ![]() poza tym raz na jakiś czas kupię sobie odżywkę w olejku z oriflame, albo zrobię włosy waxem...tyle,że waxa nakładam tylko na skórę głowy i na "jak najmniej " włosów, bo potem nie mogę rozczesać. No i oczywiście domowe specyfiki: cytryna+oliwa z oliwek, albo coś na próbę co na ogół mi nie wychodzi >< |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
![]()
CZego to aj nie uzywam
![]() ![]() ![]() ![]() -szampon do włosów blond klorane -szampon timotei tez do blond na zmiane ztym pierwszym -szampon pantene regeneracja-od czasu do czasu-tez co ajksi czas -nafta kosmetyczna olejkiem rycynowym -maska wax do blond wlosow -odzywka l'oreal intensywne wygldadzanie -lakier nivea do loków -serum an zniszczone koncowki avon -serum wygladzajace i nablyszcjace l'oreal profesional -pianka(ta njzwyklejsza) -odzywka timotei do blond -wella spray super skręt do loków -l'oreal intense repair maska ![]() oczyiwsciue wszytsko od czasu do czasu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
ja lubię zmieniać szampony i odżywki, ale zawsze wybieram te do włosów suchych i zniszczonych. Aktualnie uzywam szamponu Schauma z mleczkiem kokosowym i masłem Shea oraz na zmianę odżywki Dove nawilżającej i Pantene złota linia. Jestem na etapie szukania dobrej maski do włosów. Może macie jakieś wypróbowane typy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Ja używam takie szampony i odżywki jak:
Nivea do włosów kręconych i falowanych Gliss Kur Aroma do włosów zniszczonych i zmęczonych Gliss Kur Satynowy Brąz Gliss Kur Asia Beauty Oprócz tego od czasu do czasu nakładam nafte kosmetyczną i maseczki z Avonu do włosów.
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Madlaine mam pytanko :jak sprawuje sie szampon J.F lazertique do włosów farbowanych i gdzie w ogole można go kupić? czytałam też że masz odżywki matrixa sleek look i biologe, która Twoim zdanie jest lepsza ? z góry dziekuje i pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
timotei z henna(dobry)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Smerfeta tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: nie widziałam jeszcze nigdzie tej promocji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Ja używam chyba wszystkoch z możliwych szamponów. Włosy mam przetłuszczające u nasady a troche przesuszone na końcach. Moje ulubione szampony to Gliss Kur (regenerujący), Elsev, Yves Roche (nabłyszczający) nawet Avon mi służy. Co do odżywek to polecam Hergon, Gliss Kur, Avon i z Ziaji. W odżywkach najczęściej chodzę przeciętnie ok 4-5 godzin i dopiero potem zmywam chlodną wodą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Używam szamponu Timotei z ogórkiem aktualnie,odżywek nie używam.Właściwie obojętnie jakiego szamponu bym użyła,włosy zawsze wyglądają tak samo.Wiem za to na pewno,że już nigdy nie tknę szamponu Dove-łupież murowany
![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
obecnie uzywam szamponu Barwy tataro-chmielowy, już chyba 4 opakowania
![]() ![]() wczesniej używałam Pantene Złotej Linii i tez jest dobry, Garnier , Color Resist równiez ![]() odzywki różne Pantene Złota Linia, Elseve rózowa ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a ja używam szamponu Revalid, maski L'oreal Absolut Repair
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
ja stosuje szampon dove (do suchych włosków) lub z firmy bio cosmetics (z miodem i mlekiem) i odżywke wax
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Uzywam teraz szamponu i odzywki Timotei z bambusem, do tego odzywka bez spłukiwania Ziaja - włos w płynie i serum na koncówki z Avon
![]() ![]() aha do szamponu zawsze dodaje olej rycynowy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.