![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: romantyczne piosenki
*Assia Akhat & Boguś Linda - Gdzie mam szukać Cię
*My Chemical Romance - Ghost of You *Brian Molko feat. Asia Argento - Je t'aime moi non plus *Placebo - Without you I'm nothing *Armin van Buuren ft Racoon - Love you more *Armin van Buuren - Burned with desire *Blink 182 - I'm lost without you *Vir - Trzy dni *Alex Ubago - Sin miedo a nada *Alejandro Sanz - Lo ves *U2 - With or without you *Tiziano Ferro - Imbranato *Vanessa Carlton - A Thousand Miles *Goo Goo Dolls - Iris *Juanes ft Nelly Furtado - Fotografia Ups... rozpisałam się, a mogłabym wymieniać jeszcze.. i jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Natalia Kukulska-Zakochani
James Blunt-Goodbye my lover Bryan Adams-Everything I do
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze:
*Jason Wade - You Belong To Me *Jose Gonzalez - Heartbeat *Michael Buble - Home ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Dot.: Romantyczne piosenki!
Omega - Dziewczyna o perłowych włosach
Espen Lind - When Susannah Cries Sting - Roxane Goya - mój Joe Cocker - With A Little Help From My Friends Alannah Myles-Black velvet Damien Rice - The Blowers Daughter Fausto Papetti - Love Story Mr. Big - Wild World Annie Lennox - Don't Let It Bring You Down Muzyka ze Szkoły uwodzenia, choćby Counting Crows-Colorblind, Skunk Anasie-Secretly, Craig Armstrong, Elizabeth Fraser-This Love, Placebo - Every You Every Me, The Verve - Bitter sweet Symphony Tori Amos - Winter, Sweet the sting, Purple rain, Famous blue raincoat itd itp Raz Dwa Trzy - Oczy tej małej i wiele innych Dżem - Whisky, Do kołyski, Autsajder, List do M., Sen o Wiktorii, Wehikuł czasu Blunt! Wszytsko Blunta ![]() O matko, nie za dużo? Może wystarczy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Lacrimosa - wszystko, a zwłaszcza "Hohelied der Liebe"
Rammstein - "Amour" Stare Dobre Małżeństwo - "Z nim będziesz szczęśliwsza", "Czarny blues o czwartej nad ranem"
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Skye "Love show"
![]()
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
James Blunt - You're beautiful
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
"You're beautiful" już troche mi sie przejadło...
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Dopisuję jeszcze swoje niedawne odkrycie - zapomnianą, zagrzebaną gdzieś w mrokach niepamięci - tak cudownie przejmującą i romantyczną "Das Schweigen". Autor - oczywiście genialny Tilo Wolff o fantastycznym głosie czyli po prostu Lacrimosa . Gdzie ja miałam uszy że przechodziłam obok tej piosenki obojętnie?
No dobra, nie spałam całą noc tylko słuchałam w kółko tego jednego kawałka, rozpracowując na czynniki pierwsze tekst, melodię i głos. Boskie. Odpływam z zachwytu. Maniaczka jedna.
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Celine Dion i Barbra Streisand - "Tell him",
Tears for Fears - "Woman in chains", Brian Ferry - "Slave to love", Touch and Go - "Straight to number one", The Cure - "Lullaby", Lenny Kravitz - "You were in my heart", Sting - "Shape of my heart" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
1. "Zakochani" z filmu o tym samym tytule a wykonuje ja Natalia Kukulska
2. "Angie" Roling Stone 3. "I'm selling" Rod Steward Oczywiscie jest ich duuuzo, duzoooo wiecej, ale jak mialy byc trzy to sa trzy
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Sinead O'Connor - Nothing compares to U
EURYTHMICS - MIRACLE OF LOV I'll Stand By You Roxete - Spending my time Roxette - It Must Have Been Love Roxette - Listen To Your Heart Alphaville_Forever Young_(06)_Forever Young berlin - take my breath away (top gun) berlin - take my breath away (top gun) Myslovitz 'my'
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Żeby nie powtarzać, bo wiele moich typów zostało dodanych to ja powiem:
Aliki Protopsali- piosenki takie jak: "Roz grawata" (różowy krawat) "psahno kati na su po" (szukam czegos, aby ci powiedziec) piosenki Adonisa Remosa (np: perasa to dromo, mia anafnoi), Anny Vissi (np: Kanenas, Everthing i am), duuuuużo kawałków grupy Myslovitz, Łez, kobranocki i wspomnianych juz Strachów na lachy. Greckich wykonawców mogłabym wymieniać wielu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Po ostatniej Szansie na sukces jestem pod wrażeniem piosenki Ewy Bem "Cały świat"
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Moje typy:
Avril Lavigne - Keep holdin on Richard Marx - prawie wszystkie wolne Faith Hill - There you're be
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Telewizor - Płynę, ginę
Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości George Michael - Careless whisper Eric Clapton - Wonderful tonight Doda - Dla R. (Nieważne dziś jest) Gosia Andrzejewicz - Słowa Verba - Słuchaj Skarbie Goya - Tylko mnie kochaj, Mój, Smak słów The PussyCat Dolls - Stick with you Martyna Jakubowicz - Kołysz mnie ........ i wiele innych ![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Piosenka Księżycowa - Various Manks
Kochaj mnie i dotykaj - Tomasz Żółtko Ona i On - Artur Gadowski Jedwab - Róże Europy Miłość jak ogień - Edyta Bartosiewicz Ostatni - Edyta Bartosiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
wszystkie Diany Krall...
![]() |
#81 | ||
Raczkowanie
|
Richard Marks - Hazard
Richard Marks - Where ever you go Varius Manx - Ruchome piaski Paul Anka - Put Your Head On My Shoulder Glenn Medeiros - Nothing's Gonna Change My Love For You Nie pamietam tytulu i wykonawcy ale slowa szly tak "Zabiore Cię właśnie tam gdzie jutra....." ![]()
Edytowane przez joasia65 Czas edycji: 2007-01-23 o 21:25 Powód: brak spacji i z tego powodu pomieszaly sie dwie rozne piosenki |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
> U2 - With or without you
> Aerosmith - Cryin' > Aerosmith - Crazy > Harlem - Biegnę (O Tobie sen błękitny) > Kult - Do Ani > Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości > Myslovitz - Dla Ciebie > Oddział Zamknięty - Gdyby nie Ty > Oddział Zamknięty - Obudź się > Pink Floyd - Wish you were here > Republika - Nie pytaj o Polskę > Tiamat - Do you dream of me ![]() > Omega - Dziewczyna o perłowych włosach //jak wyżej. > Andrzej Zaucha - Wymyśliłem Ciebie > Chłopcy z Placu Broni - Kocham wolność > The Cranberries - When you're gone > Eagle Eye Cherry - Save Tonight > Guns'n'Roses - Don't cry > Guns'n'Roses - November rain > Jorgos Skolias - Little Wing //tak, to interpretacja Hendrixa. W sieci jest. > Kasia Kowalska - Chcę zatrzymać ten czas > Keane - Everybody's Changing > Keane - Somewhere Only We Know > Led Zeppelin - Stairway To Heaven > Led Zeppelin - Tangerine > TSA - Kocica ![]() ![]() > Michael Buble - Fever > Michael Buble - Sway > Martyna Jakubowicz - W domach z betonu > Nazareth - Love hurts ![]() > Ozzy Osbourne - Dreamer > Natasha Thomas (nie dam głowy) - Let mi show you ![]() > The Rolling Stones - Angie > The Rolling Stones - Streets of love > The Police - Fields of gold > Wilki - Sid i Nancy > The Cramberries - Dreams ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Nie jestem zwolenniczka romantycznyc kawalkow ale wiadomo, bywaja takie ktore sa piekne... po prostu.
Aerosmith - I don't wanna miss a thing Myslovitz - Chciałbym umrzec z miłosci Savage - Only You ;D M. Jakubowicz - W domach z betonu [Moze nie romantyczna ale.. b. nastrojowa] Guns'n'Roses - Don't cry Stone sour - bother IRA - Bezsenni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Tracy Chapman-The Promise. Nie znam piekniejszej piosenki.
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Sade - Kissing You
Sweet ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Paula Abdul "Rush, rush"
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Faye Wong - Eyes On Me (Final Fantasy VIII Theme)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Piosenki wg mnie właściwie dla mnie romantyczne
![]() ![]() ** Varius Manx - Pamietaj mnie ** Rubik Piotr - Coda ** Bajm & Universe - Tyle Chcialem Ci Dac ** Hołdys - Stalker ** Kindla - Niebo Bez Gwiazd ** Negatyw - Czerwone tulipany ** Piotr Rubik - Please don't go ** Rubikon - Katarzyna Skrzynecka, Robert Janowski - Ten ktorego kocham ** Assia Akhat & Bogusław Linda - Gdzie mam szukać cię ** Offside - Wiatr Od Slonca ** Meat Loaf - I'll Do Anything for Love ** Savage - Don't Cry Tonight ** Roger Hodgson - Lovers In The Wind ** NO MERCI- Where do you go ** Reamonn - Tonight ** savage - only you ** Onitsuka Chihiro - Wasabi ** Vangelis - The Last Mohican ** Emilie Simon - The Frozen World ** Sting - Shape Of My Heart ** Mono - Life In Mono ** Marc Terenzi - Love To Be Loved By You ** Tatu - Gomenasai C.D.N. ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Dla mnie romantyczne piosenki to :
~DKA - Wybacz ~VERBA - Słuchaj Skarbie ~KINDLA - Oddaje CI Wolność ( śliczne) ~IRA - Bezsenni ( można sie popłakać ;*) ~JUSTYNA STECZKOWSKA - To nie miłość to tylko złudzenie ~WALDEMAR GOSZCZ - Orfeusz ~ EDYTA GEPERT - Szukaj mnie ( z filmu Kogel mogel) ~CARLOS SANTANA - Maria Maria ~ STING - Fragile ~SEWERYN KRAJEWSKI - Wielka miłość ~ Anna Maria i wiele wiele innych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
The calling-Whatever will you go
Myslovitz-W deszczu malenkich zoltych kwiatow ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.