|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy wszyscy faceci chcą mieć dzieci?
Cytat:
Czasem myślę, że gdyby nie chęć posiadania dzieci przez kobiety i ich inicjatywa w tym 'temacie', to ludzkość już dawno by wyginęła
Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2016-11-04 o 09:50 |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę nie karmcie już tego trolla.
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Droga autorko nie wszyscy mężczyźni chcą mieć dzieci. Sama jestem żoną mężczyzny który dzieci mieć nie chce, ja też dzieci nie chcę mieć. Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem od czasów studiów czyli już kilka ładnych lat. Ja jestem po 30 mój mąż zbliża się do 40 . Jesteśmy bardzo szczęśliwym małżeństwem, które się wspiera i nadal jest w siebie zapatrzone. Mamy wspólne zainteresowania, pasje, mamy też zainteresowania które nas dzielą - ale to też dobrze bo jesteśmy w stanie wtedy od siebie "odpocząć". Dzieci nie mamy bo jest nam tak wygodnie, bo nie czujemy chęci do wychowywania ich, bo nie chcemy brać odpowiedzialności za małego człowieka i dostosowywać swojego życia do jego potrzeb...tak po porstu. Wiele osób nam wmawiało że to się zmieni, że będziemy chcieli dzieci, że będziemy starsi to "zmądrzejemy" a im jesteśmy starsi tym lepiej się czujemy w naszym związku, sami ze sobą, ale też z przyjaciółmi. Znamy kilka par w takiej sytuacji jak nasza to bardzo szczęśliwe małżeństwa i kilka par które posiadają dzieci i wcale szczęśliwe nie są , nie wykluczam oczywiście że są ludzie dla których dziecko to największy skarb, ale jak widać nie dla wszystkich.Nie poddawaj się na pewno mężczyźni niechcący mieć dzieci na świecie istnieją.
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dajecie się tak wkręcać w troll-posty, że się nie dziwię, że pół internetu ma bekę z wizażu o organizują sobie najazdy, bo głupie baby się we wszystko wkręcą i jeszcze ujadają wściekłe przez całe długaśne posty
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
To jest dopiero trollowaty wpis, możesz być z siebie dumna, 'głupia babo'.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6716043 1]To jest dopiero trollowaty wpis, możesz być z siebie dumna, 'głupia babo'.[/QUOTE]
Nie ogarniasz, wiem, ale nie musisz się tym chwalić. Miałam na myśli trolla damiana, zresztą już zablokowanego. Ale popłakuj dalej
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
.........(nieważne)...... ...
Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2016-11-04 o 20:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

Ale to zwyczajnie wychodzi w rozmowie, w żartach, sytuacyjnie.