|
|
#871 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku ??!!
był, był w kwadracie
najbardziej z alfy podobają mi się te sklepy: C&A Scotch&Soda Zara chociaz smiesznie to wyglada jak teraz gdy powstal h&m w białej, od tego czasu ;listopada? ponad polowa dziewczyn na ulicach wyglada tak samo, same haemki ;p |
|
|
|
|
#872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja z C&A lubię tylko stroje z kolekcji kobiecej, ale jakościowo różnie to bywa z ich ubraniami..
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiedziałam że był .. znacyz wiedziałam że cropp był gdzieś ale że już go nie ma . No ale tak czy siak się ciesze że w końcu jest
![]() kocham ten sklep, ile się w nim rzeczy kupiło może kilka lat temu ![]()
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
a myslała, ze to ze mna coś nie tak, ze nic mnie tam nie zachwyca.... nie znalazłam tam jeszcze ani jednej naprawde ładnej rzeczy....
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa, moja kumpela ma tez podobny gust i jak szybko wchodzi tak szybko wychdzi.
Co ciekawe nawet moj TZ krecil nosem na meskie ciuchy z H&M...
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz wole zamowic cos przez internet, tam przynajmniej mam jakis wybór
|
|
|
#878 |
|
perfumove love
|
Macie rację, nic nie ma ciekawego w tych sklepach. A H&M itp. to sklepy z odzieżą bardzo marnej jakości (chociaż pewnie są wyjątki, np. staniki z H&M bardzo lubię, są trwałe i mega wygodne), opłaca się w nich kupować głównie za granicą, gdy ciuszek jest przeceniony na funciaka, czy pięć. Uwzględniając jednocześnie tamtejsze zarobki
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#880 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
a ja wczoraj kupiłam balerinki w h&m przecenione z 59.90 na 10zł ;]
czasem jednak są fajne rzeczy tam ;p o takie ![]()
|
|
|
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
o! nigdy za mało butów
a są inne kolory?
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie , butów nigdy za mało .
)A ja w reserved upolowałam bluzkę za 14 zł z 49 ![]() ![]() Jestem z siebie zadowolona A bluzka pasuje mi do zielonych rurek (mam taki przygaszony kolor i trudno mi coś do nich dobrac .. )
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
a ja balerin mam 3 pary, 2 peeptoe, jedne zakryte, ale na lata 50te robione, klapki drewniane, 2 pary adidasow, wiec jak na razie butow mi wystarczy.
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
No ja podobnie, he he . Tyle że balerin 2 pary, aczkolwiek adidasów 3. Klapek dwie pary (jedne i drugie podobne na takiej podeszwie ... drewnianej? japonki. w HM pewnie kojarzyciel. Ale ja jkupiłam jedne w HM a drugie w NY i się lekko różnią aczkolwiek podeszwa i materiał taki sam
) No, a dziś znów jadę humor poprawiać. Zobaczymy jak wyprzedarze w kwadriacie i Auchan . Dawno mnie tam nie było .
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj idę do białej mam nadzieje,że jeszcze coś znajdę ;d
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
ja tma jade tylko do orsaya . widziałam tam świetną torbę, może po przecenie bo za zwykłą szmavcianą to ja bym 49 nie dała . z diversa 49 moja kosztowała i to nie tka zwykła szmaciana a na prawdę ładna, wykończona itp.
W białej jak zaszłam do orsaya to zmianiały ekspedientki 9cyz ktoś tam) ubranie na manekinach itp. a o tej torby nie było nigdzie o ile ejst to zeby mi do 14 nikt nie wykupił ![]()
|
|
|
#893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
zdaje relacje z galerii białej :
h&m jestem rozczarowana nic nie ma przeceny jakieś niby są ,ale takie badziewie ,że nawet oglądać mi się nie chciało.. new yorker nic ciekawego ,z przecenami też słabo albo już po troll polecam się wybrać dużo fajnych bluzek po 14.90 i bluzy po 19.90 sama kupiłam 1 bluzkę i właśnie tą bluzę ;D camaieu dużo przecen ,fajne bluzki ,ale niestety co fajne to same l i xl zostały .. house fajne bluzki po 14.90 reszty nie widziałam pimkie dużo przecen można wybrać coś fajnego deichmann nic ciekawego ![]() vero moda sporo przecen,fajne rzeczy mango jw. hd po przeceniane buty ,można wybrać coś fajnego i reszta nie chce mi się pisać |
|
|
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
ja u nas widziałam kilka, słownie kilka rzeczy ładnych w białej. nie ubieram się na sportowo, ani po młodzieżowemu, i jest problem z ciuchami. kupiłam jedne spodnie 7/8 ołówkowe, ciemno-szare, lekko błyszczące w Orsay'u, a tak to jestem okropnie zawiedziona...
![]() jutro jadę do Warszawy z bratową, a nuż coś tam znajdę
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
ejj . a w trollu to ja wiem że sa przeceny ale powiedz mi.. w trollu jest taka bluza z kapturem zielono-biała w paski ;p z jakimś czerwonym napisem z przodu. widziałaś może .?
Powiedz mi cyz ona też spadła z ceną bo wiem że kosztowała 44.90 (obniżka 50% z 89 zł)
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
oj niestety nie pomogę ci ,bo nie patrzyłam na nią ,a na cene tym bardziej .. więc nie wiem .. a jak tam w auchanie i kwadracie ?
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Alfa Centrum Białystok:
galeria centrum, kruk, body shop, triumph, atlantic, reserved, oysho, C&A, venezia, quazi, berhiska, simple, stradivarius, pull&bear, zara, bijou brigitte, h&m, gapa fashion, kapphal, lupo Te sklepy mnie interesują, zwłaszcza te pogrubione ![]() Nie wszystkie odwiedziłam, ale dużo dobrego o nich słyszałam ![]()
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wyszłam) i do dejszmana (jakoś tak :P) a tam żadnych obniżek butów które mnie interesują . To pojechałam do kwadratu . Tam jakieś sensowne rzeczy z obniżką to zauważyłam tylko w Housie , dużo koszulek po 19.90, 29.90 oraz 14.90 . Tak więc zakupy udane, nie ma co. ![]() choć fajne rzeczy w housie były to nie kupiłam nic. kiedyś, kiedyś zakupiłam tak top taki żółty z taką kolorową 80 z przodu - po upraniu w płynie DO KOLOROWYCH ten napis mi oblazł i zostało srebne. Dobrze, że przyjęli reklamację Nic takiego kolorwego w Hosie nie kupuję . To samo z butami . ;/ Kupiłam za kostkę takie trampki bo do tańca mi potrzebne to podeszwa się odkleiła . na szczęście też przyjęli . W obu przypadkach zwrot pieniędzy . Ale (gdyż byłam samochodem ![]() al;e ja już wspominałam ze kilka dni temu kupiłam za 14 zł (z 49zł) koszulkę w tym Rapperze czy jakoś tak sa przeceny, fajną bluzę-bolerko wiziałam, ale żadnych spódniczek nie było - potrzebuję . ![]() tylko w upsie, ale dresowych nie chcę - dziękuję . Był ten szyld w Upsie (nie wiem czy teraz jest, nie patrzyłam ) że wszystko po 19.90 - ta, jasne . Widziałam taką jakby tunikę tam - 49 zł czy tam 39 .Tak więc okres wyprzedaży widocznie się skończył . szkoda że nie widzialaś tej bluzy . Potrzebuję czegoś jaśniejszego . Z czymś .. bo mam same ciemne blzy, a jedną jaśniejszą to i tak taką .. pustą , która pasuje do żywych samych kolorów - zielony i żólty. ![]() Majka232 Ja się galerii centrum nie mogę doczekać. W HM i reserved to to damo będzie co w białej i w zielonych .. :P no ale przynajmniej w jednym miejscu .. jeszcze z zary się i z cropp town cieszę .. z cropp town najbardziej.ahh . żeby w alfie jeszcze pimpkie i ny był
|
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
są nowe galerie w Białym ale ja i tak nic nie moge znależć
zakupy robie wogle gdzie indziej szkoda, że nie ma Terranovy- tam są naprawde fajne rzeczy i niedrogo, tak samo Berksha i C&A ale takie sklepy to dopiero Warszawa ostatnio w Złotych Tarasach kupiłam fajna bluzkę za 12.90- Stradivarius- na wakacyjnej promocji jak juz w Białym w galeriach jakies są to tylko duże rozmiary a ja niestety 34 nosze... zostaje tylko jechac do wiekszego miasta... chociaz niekoniecznie kupuje tez w ciucholandach: mam takie swoje miejsce w augustowie, gdzie moge sie niezle obłowić i robie wypadziki raz na jakis czas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nic nie ma przeceny jakieś niby są ,ale takie badziewie ,że nawet oglądać mi się nie chciało..