![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Hej😘 ja w sumie mam jeszcze duzo czasu na zamawianie ale chcialam zamowic apteke bo konczy mi sie magnez😁 normalnie place ponad 20 zl za 50szt a na gemini jest za 11zl😉 i to byla moja motywacja bo w miesiacu ida dwa opakowania...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jaka pogoda u was? Słonecznie?
Jutro idę do labu. Muszę wyskoczyć po pojemnik na mocz. Córa sobie przed snem zażyczyła, abym jej sukienkę kupiła ![]() Muszę w końcu zrobić chociaż na papierze listę apteczną. Chyba sprzedam jutro córę do babci i spokojnie do tego siądę. |
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Oddelegowałam córkę do babci na cały dzień, tak ze do 17 mam wolne ![]() No i dziś zaczynam III trymestr. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze kupiłam te dwa kocyki minky i oba przejęła córka. Kładzie się na jednym i drugim okrywa. Nie wiem co mam zrobić, czy jej się to znudzi czy mam kupić jeszcze jeden dla mieszkańca brzucha
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj oglądałam prognozę pogody i na wtorek pokazywali u nas 19 stopni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
U nas też ostatnio wybuchła miłość do grzechotek, gryzaków. Podejrzewam, że jak wyciągnę gondolę, to będzie chciała się w niej wozić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Kiedys widzialam w jakims programie ze jak strasze dziecko.jest takie zazdrosne to dobrze.jest mu po pokazac zdjecia jak bylo malutkie i tlumaczyc ze ono mialo takie zabawki, takie ubranka, byly tylko jego itd a teraz jest duze i takie tam😉
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio znalazłam grzechotke nowa zapakowana która mala dostała już za późno i mówię jej ze że będzie dla braciszka, też oczywiście był foch że nie chce jej dac.
Dlatego też nie chce teraz na siłę jej odpieluchowywac bo w rozmowie z kilkoma osobami każdy mi mówił że chociaż ja odpieluchuje, jak zobaczy ze synowi zakładam pieluche ona też będzie chciała dalej nosić pieluche. Oj, będziemy miec przeprawę ż dwójką maluchów, dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy u nas to zazdrość, raczej po prostu nie ogarnia tego, że pojawiły się nowe rzeczy i ona ma z tego nie korzystać
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
U mnie córka niby jest zafiksowana na dzidziusiu. Oglądamy jej zdjęcia, pokazuje jak się zmieniała. Sama przychodzi i mówi "mamo, opowiedz jak się Tymuś urodzi". Jak przeglądamy jej zabawki i mówię, że np. to odłożymy dla brata, to przytakuje, a potem po cichutku te zabawki wyciąga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj nie dotarłam na warsztaty. Nie dość że wyszłam za późno to nie wzięłam telefonu. Jak się wróciłam to już byłoby za późno. Zapisałam się na maj... Wymeczylam się strasznie. Nie miałam zgagi tylko mi się odbijalo cały czas i czułam że mam jedzenie przy przełyku. I odbijalo mi się drozdzami strasznie... do trgo poduszka już spakowana do reklamacji. Mam niby taka do karmienia ale ona się źle układa no i jak się obracam to muszę poduszkę zabierać że sobą. To będzie ciężki tydzień zanim dostanę ja z powrotem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#885 |
Wtajemniczenie
|
U nas też będzie ciężki weekend. Mąż ma w sobotę urodziny i przychodzi rodzina, a potem wieczorem idzie z kumplami na piwo. W niedzielę pewnie będzie niesprawny
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Całe szczęście że mój mąż ma postanowienie i od sylwestra nie pije alkoholu. Ostatnio wypił wyjątkowo jedno piwo jak znajomi przyszli a dwa jeszcze stoją
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#887 |
Zakorzenienie
|
1489650757133.jpg
Dzien dobry ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W PL każdy samochód musi mieć ubezpieczenie, ale kierujący tym samochodem już nie. Pożyczając komuś auto bierzesz na siebie ryzyko i odpowiedzialność że może spowodować wypadek. I w takiej sytuacji to Ty tracisz zniżki, a nie osoba kierująca. Jakby co to mój mąż zajmuje się ubezpieczeniami ![]() ![]() Sytuacje gdzie winę ponosi tylko kierowca to wtedy gdy był pod wpływem alkoholu, nie posiada prawa jazdy lub po prostu ktoś ukradnie i spowoduje wypadek ![]() Tak najprościej tłumacząc w polsce wypadki powodują samochody ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Brydzia dzięki. Już się wczoraj zorientowałam że tak jest. Więc w razie wypadku nie ma znaczenia czy auto jest wspólne. Jedynie przy zakupie ubezpieczenia pewnie będziemy w plecy troszkę bo ja nie mam żadnych zniżek. W weekend mamy o tym spokojnie pogadać bo w tym miesiącu 800 zł musiałam na bieżące wydatki z oszczędności wyłożyć. Zawsze wtedy mam doła ale też motywację żeby poukładać pewne kwestie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#891 | ||
Rozeznanie
|
U mnie dziś chmury i na deszcz się zbiera.
Cytat:
Cytat:
Zdaje sobie sprawę , że pewnie będzie różnie. Na razie Amelia sama chce oddawać zabawki i inne rzeczy po niej dla dziecka. Potem może się jej zmiani. Teraz jak kupujemy jakieś zabawki dla malucha to pozwalam się nimi bawić żeby czuła , że to jest też jakby jej. Zawsze odkłada je na półkę dziecka. Staram się też złapać równowagę i zamawiać lub wybierać też rzeczy dla niej. Nie chcę żeby czuła, że brat będzie dla nas ważniejszy , bo przychodzą lub kupujemy tylko rzeczy dla niego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma co z góry zakładać że spowodujesz wypadek ![]() Podstawowe pytanie czy będziesz jeździć autem nawet jeśli nie będziesz współwłaścicielem ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() musze przyznac ,że miałyscie wczoraj temacik żywieniowy - az ciezko mi było czytac ![]() korci mnie niesamowicie zeby cos zjesc słodkiego mam takie niedosyt ,że aż ściska w dołku ![]() ![]() ![]() dzis wizyta nawet zleciało mi te kilka dni - obym nie dowiedziała się juz nic gorszego! ta lekarka to diabetolog -endokrynolog wiec porobiłam wszystkie badania tarczycy bo tak zleciła mi moja lekarka no i zobaczymy... stresa mam przed ta wizyta. bedzie za tydzień zmiana czasu? niech ktos zmieni date na Maj chociaż ![]() ![]() ![]() u mnie słonko świeci raz na jakis czas w większosci to chmurska i silny wiatr musiałam kaptur ubrac z polara bo głowe urywa :/ widziałam na Ali skarpety dla małej i chyba zamówie ![]() ![]()
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a autem i tak będę czasem jeździć. Bosh uciekł mi rano pociąg i pojechałam autobusem. Juz bym od 20 minut była w pracy a jeszcze nie dojechałam ![]() Do tego się zorientowałam że to co właśnie kończę to nic z tego nie będę miała. Bo ewentualne premie za to będą naliczane po 3 miesiącach po ustaleniu nowych warunków. I jeszcze bardziej mi się nie chce i się zastanawiam czy jest jakaś opcja żeby to szefowi powiedzieć żeby osoba która przejmuje po mnie temat (i będzie miała premie naliczana z tego) to przejęła już. Ale obawiam się że laska nie da rady... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
https://pl.aliexpress.com/item/New-2...4-1875a80932ef
nie moge teraz doszukac się tych skarpetek na maleńkie dziecko :/
![]() ![]() Edytowane przez adatka Czas edycji: 2017-03-16 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Czekam u dentysty w poczekalni...ale mam stresa😕 chociaz bylam juz w tej ciazy i nic nie bylo😜 trzymajcie✊
Mam wrazenie za.zaraz zemdleje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą mam takie pytanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż był dziś u prezydenta i oczywiście zamiast najpierw na tą dyrktorę naskrobać, że niesprawiedliwe dzieci podzieliła to może by ją jeszcze wcisneli przecież to jest jedno dziecko, to on po swojemu i po dobroci :/ i mamy wziąć udział w rekrutacji czyli załatwił tyle co bez tej rozmowy wiedziałam. Teraz dzwoniła do mnie sekretarka ja jej oczywiście musiałam po swojemu wyjaśnić jak było naprawdę. Rozumiem , że chciał " po dobroci" ale jakoś nad nami nikt się nie litował. A ja nie chciałam żeby wymyślał tylko powiedział prawdę. Ogólnie to ta głupia dyrektorka powiedziała , że musimy od nich odejść , żeby mieć gdzieś indziej miejsce a to nie była prawda i gdybyśmy nie zrezygnowali to już mogliśmy mieć miejsce w innym przedszkolu 😖 No nic tak czy siak muszę ją rekrutować i lecieć do przedszkola - mieliśmy 250 m będziemy mieli 1km jeśli się uda . Szukam pozytywów i myślałam już jakiś czas temu , żeby chodziła do szkoły podstawowej blisko tego przedszkola. Teraz już decyzja zapadła i tam ją puścimy. Ta szkoła , która jest trochę bliżej - ok 800m ma złą renomę. Tam w okolicy jest " Pekin" nie wiem czy wiecie o co chodzi- to takie bloki jakby socjalne , ale tam mieszka zupełna patologia. Ja się sama boje tamtędy chodzić. Dzieciaki tam biegają brudne, śmierdzące w podartych ubraniach. Rodzice stoją na klatkach z browarami w rękach. Nikt nie pracuje. Ona musiałaby tamtędy wracać do domu, bo to prawie naprzeciwko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Rozeznanie
|
Doczytalam a nie pisze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.