![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 14
Ja musze ogarnąć ta książkę. Kiedyś pielęgnacje trochę olewalam, teraz kiedy tak konkretnie zaczęłam się interesować makijazem to widze jaki to ma ogromny wpływ na jego jakość. A i bez niego wyglada się dużo lepiej. Byłam ostatnio bez makijażu u Mamu to siostra myślała ze mam podkład na twarzy
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
... choć nie Westwood
|
Tez musze zainwestować w tę książkę
![]() U nas święta bardzo rodzinnie ![]() ![]() I sluchajcie, a propos dziadka, był na wigilii taki incydent, ze nie wiem co o tym myśleć... siedzielismy w dolnej czesci domu, gdzie zyl dziadek. Nagle spadł obraz ze sciany ![]() ![]() W ogóle przyjechaliśmy z TZ później, bo byliśmy w pierwszej kolejności u teściowej, bylo jup po 18. TZ patrzy na zegarek i zdziwiony, ze tak wcześnie, bo na nim godzina wskazywala przed 17. Ja patrzę na zegar i tlumacze mu, ze to godzina smierci dziadka, ze na wsiach jest taki zwyczaj, ze zegar rodzina zatrzymuje na miesiac na tej godzinie. A w pokoju cisza... bo nikt juz tego zwyczaju nie praktykowal i nikt zegara nie zatrzymywal. Ja nie jestem przesadna, ale dziwnie mi sie zrobilo... nie cytujcie. Zmieniając temat... Zadowolone z prezentów? ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2017-12-25 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Tz pojechał do Teściów ja zostałam w domu. Milutko....
Viv, odnoście tego zegara. W dniu kiedy zmarł mój Tata zegar w Jego pokoju się zatrzymał (nie co do minuty ale różnica to była chyba kilkanaście minut), a Tata był wtedy w szpitalu. Czyli ja w takie rzeczy bardzo wierze. No i to już chyba opowiadałam, krótko po śmierci Taty jak zapalałam znicz na grobie to podpalił mi się mój ogonek na głowie (nosiłam krótka fryzurę z wygolona częścią plus jakiś taki zwisający ogonek, Tata go nigdy nie lubił bo mówił ze wyglądam jakby mnie fryzjerka krzywo obcięła). No także tego.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Moderator
|
Dzień dobry
![]() Viv- ciary mnie przeszły... Też nie jestem przesądna ale czasem nie da się nie być... Co do prezentów- to przez nie rozwiodę się z tż... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#875 |
Zakorzenienie
|
Aż mnie ciarki przeszły...
Ja jestem zadowolona z podarkow. Sama sobie wybrałam ![]() Maciuś też dostał fajne rzeczy. Nie to o co prosiłam ale niech będzie. Każdy daje co chce ![]() ![]() Dziś wracamy w nocy do Wrocławia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#876 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ja nie jestem przesądna, ale wierzę, że takie sytuacje to nie są zbiegi okoliczności. Ja bardzo zadowolona, TŻ, pięknie sprawę rozegrał. ![]()
#877 |
Zakorzenienie
|
U nas już ok. Ale w nocy się poklocilismy i to tak mocno i przy moich rodzicach. Alkohol plus drażliwy temat i upartość tz z tym że zawsze musi być jego i gotowe. Ale się pogodziliśmy i jest ok. Znów wrócił mój tz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
U mnie prezent fajny ale na chwile obecna najchętniej bym go oddała Tztowi, niech go sobie wsadzi....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem nadal zachwycona koreanska pielegnacja. Praktykowalam nawet w czasie podrozy (mgielka nawilzajaca w samolocie, na lotnisku po ladowaniu w Warszawie przemycie twarzy beauty water i ponownie mgielka nawilzajaca delikatnie wklepana zamiast kremu). Od przyjazdu do tesciow już moja pelna codzienna pielegnacja i wygladam swietnie z lekkim makijazem, mimo maksymalnego niewyspania i jetlaga. :O Patrzac w lustro, az nie wierze, ze tak moge wygladac w takim stanie. xD
#880 |
... choć nie Westwood
|
A na pryszcze jakie są triki?
Ja umieram na ból brzucha ![]() ![]()
![]() |
#881 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Muszę się zainteresować
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#883 |
Zakorzenienie
|
Ja też
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Konto usunięte
|
Czuję przejedzenie dziś...
![]() Ale ciasta takie pyszne.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;79941391]U mnie olejek z drzewa herbacianego. I ogolnie mniej mi wyskakuje. A i ja stosuje mydło z aleppo ale to za sprawą skin coach. Wrzucam je miedzy olej do demakijażu a żel do mycia na bazie wody.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też używałam to mydełko kilka lat temu, fajne było ale nie miałam jakiegoś efektu mega wow. A te kosmetyki do demakijażu na bazie oleju i wody to skąd wybierać? Jest gdzieś jakiś magiczny wykaz?;D ja dopiero zaczęłam czytać książkę i jestem na opisie koreańskich spa:-D Bazgram z telefonu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo lepiej sprawują się do oczyszczania dermokosmetyki w moim przypadku. ![]()
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Żony 2015 część 14
Edit
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2017-12-25 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Konto usunięte
|
Nie jestem w temacie ale ostatnio pisałaś, że dużo u was kłótni. Myśleliście o terapii małżeńskiej?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 201805091331 Czas edycji: 2017-12-25 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Konto usunięte
|
Pysia
![]() Porozmawiajcie szczerze. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Nie cytujcie tego poprzedniego, nie wiem czy jeszcze jest o czym gadać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Pysia
![]() Viv az.mnie zmrozilo... mimo, że średnio wierze w takie rzeczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Pysia, niech emocje opadną. Takich decyzji nie podejmuje się pod wpływem chwili. Wyjasnicie sobie wszystko
![]()
#893 |
... choć nie Westwood
|
Pysia, nie wiem o co dokladnie poszlo/co sie później stało, ale trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok.
![]() |
#894 |
na przekór do celu
|
Witam się ja, która zostawiła telefon w jednym domu i pojechała do drugiego😀 Wigilia bez telefonu pełną gębą 😛
Ja jestem zadowolona z tego, że udało mi się zaskoczyć TZa prezentem, który mu dałam. Choć że swojego też się mega cieszę ☺️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Pysia, nie zalapalam sie juz na posta, ale rowniez mocno sciskam.
![]() U mnie przeciw pryszczom najlepiej dziala nawilzanie i bardzo delikatna pielegnacja, ale z dokladnym oczyszczaniem. Ostatnio uzylam wbrew koreanskiej pielegnacji amerykanskiej mocnej maseczki w platku przeciw wagrom na nos i czolo z kwasem salicylowym i po byl koszmar, na maksa mnie wysypalo. No i niedotykanie twarzy... Tam gdzie sie opre albo dotkne brudna reka zaraz mi cos wyskoczy. Jak juz cos wyskoczy, to uzywam zelu Clinique w minimalnej ilosci, mam malenki z zestawu, a na bardzo dlugo mi starcza. Tylko trzeba wlasnie uwazac, zeby jak najmniej nalozyc i tylko na sam czubek pryszcza, bo bardzo wysusza. Od polnocy juz po spaniu. ![]()
#896 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pysia nie wiem co było ale kciuki by było dobrze Dzisiaj impreza urodzinowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś święta
![]() Pysia będzie dobrze! Wypracujecie co trzeba! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#899 |
Zakorzenienie
|
Dobry !
Viv ja o ile w przesady nie wierzę to w takie rzeczy bardzo .Nawet ze tak powiem u Nas to jest standard. Pysia nie wiem o co chodziło ale tule mocno ! Ah ! I napewno czekacie na wiadomość czy mozna ode mnie odkupic zestaw Nivea ![]() Nie mozna ! W tym roku nie bylo prezentow dla doroslych ![]() ![]() Ogolnie w tym roku dostalam fajne prezenty i meżulek znalazl dla mnie obaga ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#900 |
... choć nie Westwood
|
A my mielismy dziś ruszac do rodzinki, ale nic z tego. Cierpie dalej. Moze to i dobrze, spedzimy ten dzien sami.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.