|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
Bo my nie mieliśmy niczego wow, poznaliśmy się, potem trochę gadaliśmy, rozeszlo się, potem przyjechał z głupa na moją prośbę do mnie i już tak zostało. Ani nie była to miłość od pierwszego wejrzenia, ani generalnie nie było nic co by nas do siebie ciągnęło, nie mieliśmy wspólnych znajomych, zainteresowań. Jak go pytam teraz za co on mnie kocha to nie wie, w sumie ja też nie Albo jak go pytam czym go zainteresowałam, to odpowiada mi, że tym, że byłam inna od reszty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do miłości, dziewczyny - no nie powiem, na początku byl ogień, a teraz jest po prostu stabilizacja. I chyba taka stabilizację cenię sobie najbardziej, z miłości romantyczno- porywistej wyleczyłam.sie po poprzednim związku, pierwsza wielką miłość też mam za sobą, myślę że co miałam się wyszaleć to się wyszalalam, choć oczywiście też nie zamykam sie całkiem w domu, lubię wyjść ze znajomymi, coś wypić, gdzieś potańczyć, no po prostu życie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja powiem szczerze ze jestesmy razem prawie 7 lat i jestesmy szczesliwi i nadal w sobie zakochani. Moj tz jak wraca z pracy po calym dniu to sie klei do mnie i mowi ze tesknil, lubimy razem wychodzic, ale wychodzimy tez oddzielnie. Ale poznanie to nie byl grom z jasnego nieba itd, zaczelismy sie spotykac i z kszdym spotkaniem przekonywalam sie do niego coraz bardziej. I ja czasami sobie mysle ze etap randkowania z nowa osoba to jest dla mnie najgorsze, nie widze niczegos wspabiqlego w tym. Teraz jest super, stabilizacja mi sie o wiele bardziej podoba.
A co do niesprawiedliwego zycia, to dzis mi sie dzien zaczal tak przes.ranie ze nie mialam juz sily. Zdarzylam malemu zrobic butelke by tz karmil podlaczylam sie pod laktayor i dostalam taki krwotok z nosa jakby ktos kran odklecil... Nie wiem kiedy moj organizm po porodzie dojdzie do siebie, wyniki nadal mam zle. Zdarzylam zatamowac krwotok to maly zwymiotowal prawie wszystko co zjadl ze mu nosem poszlo tz prawie na zawal zszedl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę zdecydowanie tę nudę co teraz niż to co było na początku
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, ten etap pierwszych randek, to całe poznawanie się, potem rodzin itd...nieeeeeee. Też już nie chce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiłam badania. Hemoglobina niżej, ale żelazo w normie. Generalnie wszystko w miarę ok.. Nie wiem już z czego to moje osłabienie.
|
|
|
#878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po chyba 10 dniach zaczęłam wydłużac Cytat:
co prawda my głównie lzs ale może warto... Cytat:
A co do niesprawiedliwości życia to ja święta nie byłam. Plus patrzcie ile tu przypadków ile chorób i problemów. Jakiej sprawiedliwości oczekujecie? Że będzie dziecko jadło spało i robiło ładna kupę? I tak całe życie? Ja po 2 latach gdzie moje dziecko było spokojne ale mamy za sobą lzs, gronkowca w ranach otwartych kilka miesięcy, astmę i podejrzenie nowotworu mam na prawdę radość z tego że w sumie mój synek i córka są zdrowi. Ja zmęczona. Dużo mnie kosztuje ich zdrowie psychicznie i czasem szukam problemu gdzie go nie ma ale później czytam siepomaga i widzę że mam w życiu szczęście i moje zdrowie dzieci z byle kaszlem też są szczęśliwe... ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Sq a zdarza mi się posiedzieć. Na kiblu czasem siedzę
Czasem nawet dłużej niż norma dla matek przewiduje, przypadkiem zawsze wtedy kiedy młodszy wyje a stary jest w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Udało nam się wybrać z Alicją na piknik
Siedzimy na dworze już 2,5 godziny, a nadal jest spokojna Mam nadzieję, że nie jest jej za gorąco. Siedzimy w cieniu, ale nadal jest prawie 30 stopni...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej tam nie może powiedzieć "chyba jest głodny, daj mu cycka" tylko czeka aż skończę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
My teraz pojechaliśmy na działkę, panna śpi w cieniu, na wózku moskitiera z każdej strony, jest tz, są dziadkowie, mam nadzieję na chwilę siedzenia.
sQ rany ale miałaś przeżycia, nie zazdroszczę....rany, podejrzenie nowotworu, aż mnie zatchnelo! Mam nadzieję że już nie będziesz musiała nigdy przeżywać takiego strachu mój miał kiedyś powiększone węzły chłonne za uszami, teraz wiem że to się często zdarza przy infekcjach u 2-3 latkow, ale jakie ja miałam wizje już... Zauważyłam w niedzielę, od razu zapisalam na poniedziałek do pediatry, ale naprawde już jakieś czarne scenariusze mi się włączyły. A na codzien raczej nie jestem panikarą.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
My po porannym 7h płaczu z przerwami na karmienie w końcu zaliczylismy dłuższe spanie.. Zasłoniłam chłopakom okno w sypialni prześcieradłem, z drugiej strony mieszkania gdzie już słonko sobie poszło wietrzę.. Zaraz pewnie wstaną, zjemy może coś i pójdziemy do parku. A może byśmy do lasu pojechali...
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za gratulacje, ale mam refleks 🤣 jeszcze się poznajemy z Mateuszem, same rozumiecie
Jak to jest jak odpadnie kikut, to normalne, że to nie wygląda jak normalny pępek? Że jeszcze tam coś jest wilgotne? Bo dziś odpadł podczas przewijania jak mały leżał na brzuszku. Wystraszyłam się, że mu go oderwaliśmy.Lilly, rozumiem, jakieś kontakty znalazłam, będę dzwonić. Mnie sutki też niemiłosiernie bolą, więc niech sprawdzi przystawianie. Są, no właśnie wczoraj miałam dreszcze, więc od razu wzięłam Ibuprom. Rano miałam stan podgorączkowy, no ale z piersi normalnie leci, po prostu są mega ciężkie. Mam nadzieję, że zastój się nie zrobi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Dzizas Kazik ma zaczerwienione oczko, białko od strony noska... Sól fizjologiczna?
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Ja miałam łóżko na pilota, tylko ten pilot byl tam gdzie nogi, a sznurku który nie sięgał do mnie. Dopiero drugiego dnia się kapnelam że mogę sobie podnieść takie progi przy głowie i tam też są guziczki sterujące Cytat:
spokojny człowiek z żyłka do interesów, więc i oby twoj synuś taki byl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#891 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój twierdził że coś czytał ale chyba nic mu nie zostało w głowie bo ciężko rozkminial w którą stronę założyć pampersa teraz mnie to bawi a w tamtym momencie miałam ochotę mu go wyrwać z ręki i zrobić wszystko sama. No ale wiem że nie tędy droga. Uzbroje się w cierpliwość i tyle, już nawet dzisiaj widzę różnicę, może on w szoku nadal był albo aż tak się boi o małą i stąd ta nieporadność. Pozdrawiamy z domku, nie sądziłam że nas dziś wypiszą a tu proszę jak zadzwoniłam do męża że ma się zbierać to słyszałam po głosie jak spanikował, podobno coś więcej planował ogarnąć. Biorąc pod uwagę że miał tylko 3h to i tak super sobie poradził dostałam kwiaty i śliczny naszyjnik w miarę nawet mieszkanie ogarnął więc muszę znowu wycofać się z narzekania na niego ![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
ale napisałam mu instrukcję, wyraźnie napisane co gdzie jest a i tak klopsWysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie mieli wypisać już na następną dobę po porodzie ale ze mała słabo jadła to zatrzymali mnie następna. W sumie może to i dobrze.W ogóle mój mały co jakiś czas mi mówi że tęsknił jak byłam w szpitalu...przypomina mu się, ale byl bardzo dzielny Dalej siedzimy na działce, mała cały czas spi, Dominik biega za kurami, a ja siedzę!! I nie robię nic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie się dało podnieść materac w tej części z poduszką taką wajcha ale obniżyć to już nieWysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#894 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że to nie spojowka ;( bialko przekrwione trochę
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Podeślijcie zdj. jak Wasze dzieci chwytają butelke. PROSZE. Same usta i smoczek Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
Dolna warga tez jest tak szeroko na smoczku
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale generalnie dobry chłopak ![]() Eceea spoko, póki co się nie martw, zobacz jak z sola i jak coś to do pediatry. Mojemu jak był maleńki co chwilę oczko ropialo, teraz czasem też się zdarzy przy katarze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wręcz wdzięczna jestem że urodzilam ją zdrowa... Cytat:
Cytat:
Wstawialam tu kiedyś jeszcze taki proszek na pępek, ale nie pamiętam nazwy.. Dermatol? Jakiś tam. Żółty z aflofarmu. On lepiej bo to na sucho i wyciąga te wilgoć. Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

wszędzie jesteśmy razem choć wiem że mojemu na pewno brakuje towarzystwa kolegów i ogólnie "wolności" niestety nie mam do niego zaufania bo nasz związek nie zaczął się od jakiejś niewiadomo jakiej miłości i ciągle się boję że pozna kogoś w kim na prawdę się zakocha i będzie to WOW.
Albo jak go pytam czym go zainteresowałam, to odpowiada mi, że tym, że byłam inna od reszty 

mój miał kiedyś powiększone węzły chłonne za uszami, teraz wiem że to się często zdarza przy infekcjach u 2-3 latkow, ale jakie ja miałam wizje już... Zauważyłam w niedzielę, od razu zapisalam na poniedziałek do pediatry, ale naprawde już jakieś czarne scenariusze mi się włączyły. A na codzien raczej nie jestem panikarą.
Jak to jest jak odpadnie kikut, to normalne, że to nie wygląda jak normalny pępek? Że jeszcze tam coś jest wilgotne? Bo dziś odpadł podczas przewijania jak mały leżał na brzuszku. Wystraszyłam się, że mu go oderwaliśmy.

Ja miałam łóżko na pilota, tylko ten pilot byl tam gdzie nogi, a sznurku który nie sięgał do mnie. Dopiero drugiego dnia się kapnelam że mogę sobie podnieść takie progi przy głowie i tam też są guziczki sterujące
jak zadzwoniłam do męża że ma się zbierać to słyszałam po głosie jak spanikował, podobno coś więcej planował ogarnąć. Biorąc pod uwagę że miał tylko 3h to i tak super sobie poradził
jeszcze się poznajemy z Mateuszem, same rozumiecie