![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Cytat:
![]() Oli nie przejmuj się, szkoda nerwów. Stało się i trudno, następnym razem napewno zdasz, kochana nie ty jedna ![]() ja jadę za chwilę z Tztem do Poznania ![]() ![]() milego dnia wiec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
31?? no no nieźle źeście sie rozpisały
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj po 14 ruszam do ZG, tam zakupy prowiantowe i jade dalej nad jezioro gdzies koło Sławy chyba... robimy z grupą wypad pod domek, taki ostatni... jako ze to juz koniec studiów naszych... wracam dopiero jutro miłego dzionka dziewczyny... i proponuje uzupełnic brakujące posty....albo przynajmniej streścic w 1 o czym sie pisało..ok??
#873 |
Zakorzenienie
|
Isis nie nie ja siedziałam w domku o tej porze dopiero o 21 wyszłam a raczej brat mnie wiózł
![]() Miłej imprezki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Isis miłego wyjazdu ![]() ![]() ja wczoraj byłam w ikeii i nakupowałam sobie troche mebli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Oli, no to musiałam sie pomylić...
biiibiii to czekamy z niecierpliwościa na fotki pokoju ![]() ja własnie wróciłam.. pogoda super, impreza bardzo udana mimo ze czesc osób nie dojechała ale nie żałujemy ![]()
#876 |
Zakorzenienie
|
Isis naładowałaś akumulatorki na weekend więc teraz do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
halo halo,
gdzie się wszystkie podziały ? |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
ja sie melduję... wczoraj miałam muła strasznego :/... dzisiaj mam w planach cały dzien przed kompem wiec pewnie bede tu zaglądac
![]()
#879 |
Zakorzenienie
|
ja własnie wrócilam z miasta, ale nie dostałam nic co planowałam kupić
![]() no i też mam zamiar spędzić cały dzień w domu ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
ja miałam siedziec ale jak zwykle wsio sie spierdzieliło... w domu mam bunt maszyn: telewizor sam sie włancza, mikrofalówka piszczy, lodówka swieci tak jakby chciała a nie mogła, a komp sie resteuje 5 razy raz po raz.... no szkoda ze mi jeszcze łyżki w kuchni nie latają... było pogotowie energetyczne i mamy coś z kablami:/... masakra... kompa dopiero teraz jakos udało sie uruchomic... oby to szybko naprawili... a jutro dzien w ZG mi sie szykuje... ehhh
#881 |
Zakorzenienie
|
Isi nooo to się nazywa złośliwość rzeczy martwych ! dobrze, że żadnego spięcia nie było i że nic poważnego się nie stało bo z elektryką nie ma żartów
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja siedzę u tż a na dodatek ta sierotka w poniedziałek na trenigu sobie ściegna zerwała i teraz siedzi w domu i ma zakaz ruszania się przez 10 dni chyba że do wc ![]() może dzis do domku pojade jak się uda ![]() A pozatym ostatnio cąły czas mam jakąś depresje nic mi się niechce musze sobie jakieś witaminki kupić dzisiaj bo nirwyrobie jakoś zamiast się cieszyć ze wakacje że to i tamto a ja nic ;( Isis jak tam praca? napisana? A dokładnie kiedy masz obrone? Biiibiii to jak skończysz pokojik to sie pochwal ale dobrze masz że sesja już za toba ![]() Miłego dzionka Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
Oli uściskaj od nas tzta i życz mu duzo cierpliwości, heh współczuję teraz mieć zakaz wychodzenia z domu ;/
Też miewam takie okresy, że nic mi się nie chce. ostanio coraz częsciej tak mam. może to już starość nas dopada, heh. Ja czekam dziś na wyniki z ostatniego egzaminu no i oficjalnie bede na 3cim roku ![]() mam nadzieje ze będzie conajmniej 4 z tego egzaminu bo w tedy będę miała znowu szanse na stypendium naukowe |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Biiibiii to trzymam kciuki i pewnie sie uda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
oli juz na 5, ale suuuuuper ! zazdroszcze, przede mną jeszcze tyyyyle lat, heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Biiibiii nie spiesz się ja sie spieszyłam i chcialam do września siebronic zeby rok wczesniej studia skonczyc i przy tym kase zaoszczedzic ale tak stwierdzam ze nie ma sensu tak sie spieszyc i spokojnie tylko pol roku wczesnie skoncze jak mi pozowla sie w grudniu bronic jeszcze z miła checi apolatam n auczelnie
![]() Byłam u kosmetyczki zmeiniła mi tipsy i w aptece kupilam sobie lecytyne i tabletki feme cos tam (wszystkie witaminki) moze mi pomga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
oli w sumie się nie spieszę no ale już bym chciała zacząc mgr a nie jeszcze się z licencjatem męczyć, heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
noooo... u mnie chyba już wszystko jest oki z prądem...oby. moja praca w toku... ale chyba bede składac podanie o przedłużenie :/... dzisiaj pohasałam po zg.. uzupełniłam dane do pracy, jutro tez jade... dzisiaj zrezygnowałam z dalszych uzupełniań danych, bo raz: troche za ciepło sie ubrałam (wyjeżdzałam rano to było zimniej, a po południu skawr,) a po 2 jak zaczęłam sobie krzywde robic (4 razy sie potknęłam o kraweżniki albo płyty chodnikowe i raz przewróciłam sie na schodach i mało nie spadłam) to stwierdziłam ze dzisiaj to chyba nie jest dobry dzien na chodzenie po mieście i lepiej sie w domu zbunkruję...
biiibiii mnie tez ostatnio takie muły dopadaja, że nic sie nie chce.... ale to przez pogode zdaje mi sie. trzymam kciuki za wynik egzaminu ![]() Oli.. życz tz dużo cierpliwości i pozdrów go.. ja kiedys miałam zapalenie ścięgna.. jak to cholerstwo bolałoooo ![]() ![]() ![]() aaa... i miałas sie pochwalic pazurami !!!!! a ty mówisz że juz zmieniłas nooooo... dawaj foty!! raz dwa!!!! ![]()
#889 |
Zakorzenienie
|
Isis to ja jutro wrzuce fotki w sumie duzo nie zieniła moje to takie delikatne french ostatnio bł z kawitkami gdzie nie gdzie dzis sa 3 motylki na 3 paluszkach
![]() ![]() Buziaki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
zdałam egzamin na 4
![]() ![]() jutro zasłużona wakacyjna impreza i już chyba pożegnalna bo będę w innej grupie od nowego roku akademickiego. a tymczasem ide cos poczytać i spać ![]() dobranoc ![]() Oli udanej imprezy w vbq ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
biiibiii gratulacje
![]() ![]()
#892 |
Wtajemniczenie
|
biiibiii gratulacje
![]() oliwka_ zamieść foty paznokci, jestem ciekawa jak robią w ZG, bo mam wrażenie, że u mnie wszystko na jedno kopyto jest i wszyscy mają podobne zdobienia... Ja w poniedziałek byłam na pierwszej rozmowie o pracę...myślę, że poszło dobrze, czekam na wyniki...w piątek dałam już wypowiedzenie w obecnej pracy i od 1.07 przeprowadzam się do ZG, tylko, że mieszkanie mamy załatwione dopiero od 1.08 ![]() ![]() a jutro mam kolejną rozmowę, na którą dostałam sie jako jedyna ![]() ![]()
#893 |
Zakorzenienie
|
kma może na 1 kopyto bo klientki mają takie same upodobania??
![]() trzymamy kciuki za dzisiejsza rozmowę ![]() ![]() miłego dzionka dziewczyny
#894 |
Wtajemniczenie
|
Isis23 raczej Panie , które malują wzorki mają takie same pomysły (a raczej ich brak
![]()
#895 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze nie robiłam w ZG
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
kma to w czasie wakacji można mieszkać w akademiku ?
Powodzenia na rozmowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Wtajemniczenie
|
biiibiii na szczęście można
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dopiero zlądowałam do domku...od 10 do teraz hasałam po zg... na koniec pojechałam jeszcze raz bo w jysk wyprzedaz dzisiaj . kupiłam sobie 2 podusie, koloru ***itny pomarańcz ![]()
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
udanego dzionka dziewczyny
![]() ja zaraz ruszam do pracy... bede po południu to się odezwę ![]()
#900 |
Wtajemniczenie
|
ehhh, jestem załamana dziewczyny
![]() Nie ma jeszcze wyników z rozmowy na której byłam w poniedziałek...natomiast dzisiaj byłam na rozmowie i się dostałam, przemaglowali mnie z różnych ustaw, niby powinnam się cieszyć, bo mogę zacząć już od 1.07, natomiast wiecie jaką pensję mi zaproponowali?? 1200 zł brutto ![]() Nie wiem czy teraz przyjąć tę pracę, czy czekać na wyniki tamtej rozmowy....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.