![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
ufff to przynajmniej nie jestem z tym sama
![]() ![]() ![]() Miałam także motyw z mostem, po którymmiałam przejć na drugš stronę i strasznie się bałam, bo zawsze most się bardzo bujał, no i oczywicie w większoci wypadków, nie doszłam do końca. Ciekawe co to miało oznaczać ![]() Cytat:
![]() To mi się raz niło, że byłam w lesie na jakim biwaku z ludmi z uczelni, wszystko było fajnie, dopóki się nie zgadali aby mnie zabić ![]() Polowali na mnie w lesie, ale mnie nie dopadli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
P.S. Ale masz znajomych! ![]() P.S.2 Macie też tak, że jak się w śnie ucieka, to się budzicie w trakcie biegu?
![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Ja mam często sny że jestem unieruchomiona,niby wszystko ze mną ok ale jak próbuje coś sięgnąć to nie mogę w dodatku widzę jak przez mgłę.. tym bardziej jest to denerwujące, że zawsze tak się dzieje gdy śnię, że jestem na zakupach, mam duuużo kasy do wydania i widzę świetne ciuchy..tylko brać,ale jak tu brać,wszyscy dookoła biorą a ja unieruchomiona
![]() ![]()
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#875 |
BAN stały
|
Ostatnio mi się eks śnił,że spotklaiśmy się przypadkiem,podszedł do mnie,wyciągnął rekę i powiedział: chciałem się pożegnąc,bo się żenie.Po czym odpowiedziałam,daj mi spokój co mnie to obchodzi za bardzo cierpiałam i sobie poszłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Zadomowienie
|
dziś śniło mi sie ze w książce atlas ptaków znalazłam moje zagubione prawko wątpię żeby tam było ale sprawdze tylko gdzie jest atlas
![]()
![]() |
#877 |
BAN stały
|
A ja miałam dzisiaj taki straszny sen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to jednak nienormalna jestem ![]() A tak poza tym ciekawe co to może oznaczać, w sennikach szukałam ale nie ma czegoś takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się dziś że urodziłam dzidzi i takie malenstwo było jak dłon o.O i to chyba była dziewczynka bo miala rozowa czapeczke, i mój Tż sie bardzoo cieszył (w tym śnie :P)
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
![]()
wiekszosc moich snow ostatnio do najprzyjemniejszych raczej nie nalezy..dzis np w jednym z nich dowiedzialam sie o pocalunkach mojego TŻ z inna dziewczyna (znam ja i jest bardzo ladna) kiedy sie obudzilam musialam sobie wytlumaczyc ze to sen
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny , co do powatarzana snów
Przez 2 tygodnie śnił mi się mój były chłopak Bałam się chodzić spać ![]()
![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
Mnie ostatnio śniło się, że gonił mnie gwałciciel. W ogóle nieprzyjemny sen. Jak się przebudziłam w nocy to później już nie mogłam usnąć.
- Kubusiu... -Tak Prosiaczku? -Nic, chciałem upewnić się, że jesteś... ...::: Uśmiech to bodaj najkrótsza droga do drugiego człowieka :::... ...::: Rób to na co masz ochotę, a ludzie niech mówią co chcą :::... Na jednym facecie świat nie kończy się, bo tego kwiata jest pół świata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
Dziś w nocy śniły mi się moje dwie świnki morskie nieboszczki. Jedną trzymałam na kolanach, a druga usiłowała zwrócić moją uwagę mocno i uporczywie gryząc mnie w palec wskazujący, w który nota bene skaleczyłam się wczoraj rano tępym nożem
![]() ![]()
![]() |
#883 |
Przyczajenie
|
Czasem mi się zdarza, że w śnie dzieje się ze mną coś złego, jednak mój ostatni sen był przesadą.
Nie będę się rozpisywał, bo szkoda atramentu ![]() Chodziło o to, że śniło mi się, że Niemcy okupowali moje miasto i nie można było z nimi walczyć bo nikt nie miał broni.... he... W pewnym momencie zacząłem uciekać, jedna zauważyło to dwóch strażników i zaczęli mnie gonić. Pościg trwał pewien czas, uciekałem przez pola i doliny. Jednak zostałem dogoniony przez jednego z nich. Zatrzymałem się a on powiedział, że mam się nie odwracać. Czułem, że koleś celuje we mnie z karabinu. Usłyszałem strzał i.... najgorsze jest to, że się nie obudziłem. Czułem jak umieram... we śnie. Masakra. Przypomina mi się scena z Leona zawodowca, jak Leon zostaje postrzelony... wicie która nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
A mi się śniło, ze krokodyla hodowałam w domu
![]()
![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie sny bylyby dla mnie również traumatycznym przeżyciem ![]() dziś śniło mi się, że sprzątam już po zakończonym remoncie, niestety po otworzeniu oczu odczułam wielkie rozczarowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
heheh a mi się śniło, że mieszkał jeden krokodyl u mnie w wannie. Wtedy mała byłam i bałam się dłuuugo kąpać w wannie
![]()
![]() |
![]() |
#887 |
Zadomowienie
|
a mi sie dzis śnił cieplutki chlebek -hmmmm pychotka aż chyba z rana polece po taki bo dawno nie jadłam
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
Ja zwlaszcza ostatnio miewam dziwne sny.
Śnilo mi sie na przyklad, ze wszystko bylo odwrotnie, jakby w odbiciu lustrzanym, samochody jezdzily w druga strone, a w moim deska rozdzielcza byla do gory nogami. Tak mnie to irytowalo w tym snie, ze szlam ulica i mowilam, ze teraz to juz musze isc do psychiatry ![]() Albo.. Pod moim blokiem w nocy zebrala sie cala moja rodzina i zaczela odprawiac jakies modly nad.. papiezem, ktory to pozniej przemienil sie w Matke Boska. pelno bylo swiec i wosku... Brrr... A dzis w nocy snilo mi sie ze trzymalam balon w rece i tata mi go zabral, przylozyl do mojej glowy i sciskal zeby pekl, ale udalo mi sie wyrwac.. ![]()
![]() |
![]() |
#889 |
Wtajemniczenie
|
Ja odświeżam wątek bo miałam sen który w senniku zapowiada kłopoty , śniło mi się że z powody moich zaniedbań wypadł mi z przodu ząb poszłam do dentysty i okazało sie że cała reszta jest popsuta i trzeba wszystkie wyrwać ja się przestraszyłam i uciekłam może wam przyśniło sie coś podobnego i jak to miało sie w rzeczywistosci bo w sennikach piszą że to zapowiada chorobę albo śmierć .
![]() |
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
a mi się dzisiaj śniło, że jechałam samochodem i wszystkie opony mi wybuchły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Wtajemniczenie
|
po raz 100000000 sen o tym, że wypadły mi zęby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
izuu, nie chcę Cię straszyć, ale taki sen oznacza jakąś chorobę w rodzinie
![]() Mi dziś śniło się, że mieliśmy dwie sale gimnastyczne w szkole. Tym razem musieliśmy skakać w kółko na sali zawieszonej na piętrze hehe. Później coś wyszło nie tak i dyrka zawołała mnie do siebie. Byli tam wszyscy nauczyciele. Zapytała mnie o coś, a ja jej wypaplałam jaka naprawdę jest moja koleżanka z klasy (ta koleżanka to słyszała). Później okazało się, że oprócz tej koleżanki nienawidzi mnie jeszcze jedna, którą uważałam za swoją bardzo dobrą kumpelę. Tak naprawdę rzeczywiście pokłóciłam się z tą koleżanką, a mój EKS TŻ powiedział, że pewna osoba również przestała mnie lubić. Teraz już chyba wiem kim jest ta druga osoba,.. Wczoraj miałam piękny sen. Śniło mi się, że jestem bardzo przystojnym chłopakiem. Pewien mężczyzna chciał zgwałcić jakąś dziewczynę, a ja ją uratowałam. Później byłam na jakiejś górze. Nade mną wisiała jakaś dziewczyna. Była w ciąży, ale nie chciała tego dziecka. Pomogłam jej zejść i wszystko się wyjaśniło, a ona postanowiła je wychować. Ech... chciałabym być takim przystojnym chłopakiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Rozeznanie
|
Dziś śnił mi się mój piesek, który umarł w maju
![]() Śnił mi się też jakiś kilkuletni chłopiec, który miał baaardzo długie, wywinięte, gęste, czarne rzęsy. Były cudne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mi się śniło stadko gili, które przysiadło na krzaku przed moim oknem. Wszystkie miały jaskrawoczerwone brzuchy. Malowniczo to wyglądało ![]() Ciekawe jak zinterpretować ten sen. Może to katar nadchodzi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#895 |
Rozeznanie
|
A mi się śniło że miałam kartonowy samochodzik i wjechałam w parku do śpiworu i to był tunel gdzie flinston miał kopalnie złota :P
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
Ostatnio miałam bardzo przyjemny sen, którego niestety nie pamiętam już dokładnie.
Było to mniej więcej tak: Ja, moja kumpela i pewien chłopak siedzieliśmy sobie na ławce i rozmawialiśmy. W pewnym momencie chłopak powiedział, że musi iść, wstał, zrobił kilka kroków do przodu... Nagle zatrzymał się, odwrócił i podszedł do mnie tłumacząc, że musi mi jeszcze coś powiedzieć, nachylił się i pocałował mnie. To było bardzo realistyczne. ![]() Edytowane przez sykutka Czas edycji: 2009-07-26 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Zadomowienie
|
Wczoraj śniło mi się, że idę z kolegą z klasy, trzymam jego rękę i namiętnie ją masuję, głaszczę... sama nie wiem co ja robiłam ;P Trochę dziwny sen.
Ostatnio śni mi się też, że całuję się z koleżanką i że jestem w niej zakochana. (Tak naprawdę tylko trochę mi się podoba, bez przesady... ![]() A jak byłam mała to miałam koszmary :O. Śniło mi się np. że jakaś kobieta mnie zjadła i urodziła i była moją mamą, a moja prawdziwa mama już nie była moją mamą ;( Albo często śniło mi się, że ktoś mnie goni a ja nie dam rady biec, nogi odmawiają posłuszeństwa. Albo chcę krzyczeć, a nie mogę wydobyć z siebie głosu...niezbyt przyjemne sny...
![]() |
#898 |
BAN stały
|
mi ostatnio jakieś krowy się śniły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Mnie się ostatnio śniło,że się obraziłąm na TŻa w wyniku jakiejś sprzeczki. Otwieram oczy, widzę jego i poczułam gniew
![]() ![]()
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie miałam snu, w którym bym się nie kłóciła z TŻ. Jakieś to dziwne, bo my się w zasadzie nie kłócimy, co najwyżej ja strzelę focha 5-minutowego i na tym się kończy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.