Wasze sny - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-19, 10:06   #871
april:)
Zakorzenienie

Dot.: Wasze sny

Cytat:
Napisane przez cbc6429be45513368b51b71e3 40d921ce6d338a3 Pokaż wiadomość
Pewne sny się powtarzajš.
Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Tak mam tak czasami,ze sen mi się powtarza.
ufff to przynajmniej nie jestem z tym sama raz miałam cykl snów, w których przechodziłam na drugš stronę [zawsze tego samego] jeziora po wielkiej kłodzie Nigdy nie udało mi się przejœć
Miałam także motyw z mostem, po którymmiałam przejœć na drugš stronę i strasznie się bałam, bo zawsze most się bardzo bujał, no i oczywiœcie w większoœci wypadków, nie doszłam do końca.
Ciekawe co to miało oznaczać

Cytat:
Napisane przez anecia0509 Pokaż wiadomość
Przypomniał mi się jeszcze jeden sen.. koszmar raczej Sniło mi się ze jechałšm autobusem po 17 w zimie (z przyjaciółkš)ciemno było i tacy kolesie (na mózgu majš niezle byli w poprawczaku chyba z 4 razy.. gonili dziołche z siekierš itd.) chcieli ode mnie i od kolezanki wyłudzić 200 zł i my im nie chciałysmy dać i autobus jedzie przez pętle i wraca tš sama drogš (w polowie trasy..) oni wysiedli i biegli szybko a my na nastepnym przystanku. Oni myœleli, że my pojedziemy na około i kupili pistolety noże itd...A my wysiadłyœmy nanastepnym, bo sie bałyœmy i posżłyœmy w strone tamtego i idzemy a tam stoi ten autobus pełno krwi wsxyscy pozabijani kierowca z nożem w głowie ludzie pozastrzelani..szyby w krwi.. œwaitło się pali (oni chcieli nas zabic) i z otwartych drzwi wyleciała taka lalka z wełny i z guzikami zamias oczu cała we krwi i z wbitym nożem.. my juz takie bicie serca nie wiemy o co chodzi i patrzymy a oni w naszym kierunku biegnš no to uciekałysmy... już nie mogłam.. tak się jakoœ złożyło ze ona w innš stronę pobiegła nie było czasu zeby wracać oni za mnš pobiegli... (i tu naszczeœcie obudził mnie budzik ) - potem przez jakiœ czas bałam się jeŸdzic autobusem po 17 jak jechał ten kierowca

Kieydœ mi się sniło ze moj sklep był nie czynny i musiałam kupić chleb (kupiłam 3) i pojechałam po kolezanke na rowerze bo sklep był kolo nij i jade z tym chlebem i z niš i mowie "to chodzmy sie jeszcze kawelek przejechać" i jechałysmy kolo domu takiego œwira (naszczeœcie go zamkneli w psychiatryku postrzelił mojš sšsiadkę.. kiedyœ chciał strzelać do mnie i do mojej przyjaciółki.. zaczełysmy uciekać i udało nam się naszczescie poważnie psychol wyglada jak œmierć w zimie w klapkach chodził i zawsze ma laskę w rece (laska- metalowy pręt) jak kiedyœ usiał za nami w autobusie to wysiadłysmy na pierwszym przystanku..wogóle koleœ chciał wszystkich zabijać ) i mi chleb wypadł a ja głupoia sie po niego wróciłšm 5 metrów przed nim.. a on wyciaga spluwe i we mnie kulkš odbiła mi się od zamka w bluzie i my zostawiamy rowery i biegniemy w pola patrzyy jakis rów biegnie rpzez całš droge nie ma gdzie uciec rów głeboki pełno trupów(ten koleœ ich wszystkich zabił) no to wskakujemy œmierdzi strasznie trupami chowamy simę pod tymi trupami serce bije wychodzimy dopiero po 3 godzinach idziemy wychdozimy a tam policja i go zamykaja

Nightmark

To mi się raz œniło, że byłam w lesie na jakimœ biwaku z ludŸmi z uczelni, wszystko było fajnie, dopóki się nie zgadali aby mnie zabić
Polowali na mnie w lesie, ale mnie nie dopadli Schowałam się w domku za drzwiami szafy, cała spanikowana. Nagle ktoœ krzyknšł, że mnie znalazł i strzelił w mojš stronę z pistoletu. Trafił w klatkę piersiowš. Poczułam nagłš falę goršco, zrobiło mi się słabo, zaczęłam osuwać się na podłogę, a wszystko stało się zamglone. I się obudziłam. Ta scena ze œmierciš, była strasznie realna
april:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-19, 16:50   #872
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anecia0509 Pokaż wiadomość
Przypomniał mi się jeszcze jeden sen.. koszmar raczej Sniło mi się ze jechałąm autobusem po 17 w zimie (z przyjaciółką)ciemno było i tacy kolesie (na mózgu mają niezle byli w poprawczaku chyba z 4 razy.. gonili dziołche z siekierą itd.) chcieli ode mnie i od kolezanki wyłudzić 200 zł i my im nie chciałysmy dać i autobus jedzie przez pętle i wraca tą sama drogą (w polowie trasy..) oni wysiedli i biegli szybko a my na nastepnym przystanku. Oni myśleli, że my pojedziemy na około i kupili pistolety noże itd...A my wysiadłyśmy nanastepnym, bo sie bałyśmy i posżłyśmy w strone tamtego i idzemy a tam stoi ten autobus pełno krwi wsxyscy pozabijani kierowca z nożem w głowie ludzie pozastrzelani..szyby w krwi.. śwaitło się pali (oni chcieli nas zabic) i z otwartych drzwi wyleciała taka lalka z wełny i z guzikami zamias oczu cała we krwi i z wbitym nożem.. my juz takie bicie serca nie wiemy o co chodzi i patrzymy a oni w naszym kierunku biegną no to uciekałysmy... już nie mogłam.. tak się jakoś złożyło ze ona w inną stronę pobiegła nie było czasu zeby wracać oni za mną pobiegli... (i tu naszczeście obudził mnie budzik ) - potem przez jakiś czas bałam się jeździc autobusem po 17 jak jechał ten kierowca

Kieydś mi się sniło ze moj sklep był nie czynny i musiałam kupić chleb (kupiłam 3) i pojechałam po kolezanke na rowerze bo sklep był kolo nij i jade z tym chlebem i z nią i mowie "to chodzmy sie jeszcze kawelek przejechać" i jechałysmy kolo domu takiego świra (naszczeście go zamkneli w psychiatryku postrzelił moją sąsiadkę.. kiedyś chciał strzelać do mnie i do mojej przyjaciółki.. zaczełysmy uciekać i udało nam się naszczescie poważnie psychol wyglada jak śmierć w zimie w klapkach chodził i zawsze ma laskę w rece (laska- metalowy pręt) jak kiedyś usiał za nami w autobusie to wysiadłysmy na pierwszym przystanku..wogóle koleś chciał wszystkich zabijać ) i mi chleb wypadł a ja głupoia sie po niego wróciłąm 5 metrów przed nim.. a on wyciaga spluwe i we mnie kulką odbiła mi się od zamka w bluzie i my zostawiamy rowery i biegniemy w pola patrzyy jakis rów biegnie rpzez całą droge nie ma gdzie uciec rów głeboki pełno trupów(ten koleś ich wszystkich zabił) no to wskakujemy śmierdzi strasznie trupami chowamy simę pod tymi trupami serce bije wychodzimy dopiero po 3 godzinach idziemy wychdozimy a tam policja i go zamykaja

Nightmark
WoW! Ja bym się bała spać!

P.S. Ale masz znajomych!

P.S.2 Macie też tak, że jak się w śnie ucieka, to się budzicie w trakcie biegu?

Yo, Mika!

SoYa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-19, 22:29   #873
Chii1986
Zakorzenienie

Ja mam często sny że jestem unieruchomiona,niby wszystko ze mną ok ale jak próbuje coś sięgnąć to nie mogę w dodatku widzę jak przez mgłę.. tym bardziej jest to denerwujące, że zawsze tak się dzieje gdy śnię, że jestem na zakupach, mam duuużo kasy do wydania i widzę świetne ciuchy..tylko brać,ale jak tu brać,wszyscy dookoła biorą a ja unieruchomionastrasz nie denerwujące sny... nie lubie też tych realnych kiedy śnie, że coś kupiłam a budzę się jestem pewna że naprawde to kupiłam a zaglądam do szafy i...niestety:/ często mi się śniło kiedyś, że skaczę sobie z 2 piętra z mojego balkonu i nic mi się nie dzieje złego, albo schodze po rynnie...budziłam się świecie przekonana, że tak potrafie i że to coś normalnego...na szczęście nigdy nie spróbowałam,predzej czy później docierało do mnie, że to tylko sen
Stary 2007-09-19, 23:06   #874
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Ja mam często sny że jestem unieruchomiona,niby wszystko ze mną ok ale jak próbuje coś sięgnąć to nie mogę w dodatku widzę jak przez mgłę.. tym bardziej jest to denerwujące, że zawsze tak się dzieje gdy śnię, że jestem na zakupach, mam duuużo kasy do wydania i widzę świetne ciuchy..tylko brać,ale jak tu brać,wszyscy dookoła biorą a ja unieruchomionastrasz nie denerwujące sny... nie lubie też tych realnych kiedy śnie, że coś kupiłam a budzę się jestem pewna że naprawde to kupiłam a zaglądam do szafy i...niestety:/ często mi się śniło kiedyś, że skaczę sobie z 2 piętra z mojego balkonu i nic mi się nie dzieje złego, albo schodze po rynnie...budziłam się świecie przekonana, że tak potrafie i że to coś normalnego...na szczęście nigdy nie spróbowałam,predzej czy później docierało do mnie, że to tylko sen
Hehehe mnie czasami śni się że coś sobie kuiłam o czym od dawna marzyłam i jestem radosna jak skowronek. Gdy otwieram oczka to pierwsza myśl jest o tych rzeczach: 'gdzie je polozyłam?':lol2: i mam ochote ich szukac. najczesciej dochodzi do mnie ze to byl tylko cudowny sen,lecz czasem wstaje i szukam tego

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 18:32   #875
atka83
BAN stały

Ostatnio mi się eks śnił,że spotklaiśmy się przypadkiem,podszedł do mnie,wyciągnął rekę i powiedział: chciałem się pożegnąc,bo się żenie.Po czym odpowiedziałam,daj mi spokój co mnie to obchodzi za bardzo cierpiałam i sobie poszłam.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 08:28   #876
aanitkaa
Zadomowienie

dziś śniło mi sie ze w książce atlas ptaków znalazłam moje zagubione prawko wątpię żeby tam było ale sprawdze tylko gdzie jest atlas

aanitkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 09:51   #877
_magdzia_
BAN stały

A ja miałam dzisiaj taki straszny sen. Śniło mi się że byłam na działce u znajomych- wiadomo dużo ludzi i dużo zabawy. No i wszystko było super fajnie aż tu nagle ktoś chciał pożyczyć nóż od jakiegoś chłopaka (do pokrojenie chleba rzecz jasna). No i że stałam najbliżej wyciągnęłam rękę żeby podać ten nóż zainteresowanej osobie. I tej koleś tak nóż skeriwał że zaczął mi pocinać żyły. To takie realne było że jak teraz sobie to pomyślę że czuje ten sam ból jak wtedy

Ja to jednak nienormalna jestem

A tak poza tym ciekawe co to może oznaczać, w sennikach szukałam ale nie ma czegoś takiego
_magdzia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 09:59   #878
saslycek
Zakorzenienie

Śniło mi się dziś że urodziłam dzidzi i takie malenstwo było jak dłon o.O i to chyba była dziewczynka bo miala rozowa czapeczke, i mój Tż sie bardzoo cieszył (w tym śnie :P)

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 10:03   #879
monia.1987
Raczkowanie

Post Dot.: Wasze sny

wiekszosc moich snow ostatnio do najprzyjemniejszych raczej nie nalezy..dzis np w jednym z nich dowiedzialam sie o pocalunkach mojego TŻ z inna dziewczyna (znam ja i jest bardzo ladna) kiedy sie obudzilam musialam sobie wytlumaczyc ze to sen a ostatnio snilo mi sie mnostwo bialych myszy, sprawdzalam w senniku i myszy we snie maja znaczenie erotyczno-seksualne, a jesli sprecyzuje ze byly to biale myszki to ze niepotrzebnie sie czyms martwie..hmmm moze chodzi o ten sen z TŻ a no i musze dodac ze moja fobia sa szczury a te myszy mialy dlugie ogony wiec kiedy sie obudzilam to dlugo nie moglam znow zasnac
monia.1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 10:25   #880
Pancza
Zadomowienie

Dziewczyny , co do powatarzana snów
Przez 2 tygodnie śnił mi się mój były chłopak
Bałam się chodzić spać
Pancza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 13:27   #881
Mamba4
Raczkowanie

Mnie ostatnio śniło się, że gonił mnie gwałciciel. W ogóle nieprzyjemny sen. Jak się przebudziłam w nocy to później już nie mogłam usnąć.
Na jednym facecie świat nie kończy się, bo tego kwiata jest pół świata
Mamba4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 13:42   #882
una creatura bella
Wtajemniczenie

Dziś w nocy śniły mi się moje dwie świnki morskie nieboszczki. Jedną trzymałam na kolanach, a druga usiłowała zwrócić moją uwagę mocno i uporczywie gryząc mnie w palec wskazujący, w który nota bene skaleczyłam się wczoraj rano tępym nożem .
Stary 2007-10-25, 14:43   #883
robirobert
Przyczajenie

Czasem mi się zdarza, że w śnie dzieje się ze mną coś złego, jednak mój ostatni sen był przesadą.
Nie będę się rozpisywał, bo szkoda atramentu
Chodziło o to, że śniło mi się, że Niemcy okupowali moje miasto i nie można było z nimi walczyć bo nikt nie miał broni.... he...
W pewnym momencie zacząłem uciekać, jedna zauważyło to dwóch strażników i zaczęli mnie gonić.
Pościg trwał pewien czas, uciekałem przez pola i doliny. Jednak zostałem dogoniony przez jednego z nich.
Zatrzymałem się a on powiedział, że mam się nie odwracać.
Czułem, że koleś celuje we mnie z karabinu.
Usłyszałem strzał i.... najgorsze jest to, że się nie obudziłem.
Czułem jak umieram... we śnie.
Masakra.
Przypomina mi się scena z Leona zawodowca, jak Leon zostaje postrzelony... wicie która nie?
robirobert jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-26, 16:22   #884
Celestia
Zakorzenienie

A mi się śniło, ze krokodyla hodowałam w domu
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-26, 16:25   #885
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
Napisane przez Pancza Pokaż wiadomość
Dziewczyny , co do powatarzana snów
Przez 2 tygodnie śnił mi się mój były chłopak
Bałam się chodzić spać
współczuje
takie sny bylyby dla mnie również traumatycznym przeżyciem

dziś śniło mi się, że sprzątam już po zakończonym remoncie, niestety po otworzeniu oczu odczułam wielkie rozczarowanie

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-26, 18:37   #886
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
A mi się śniło, ze krokodyla hodowałam w domu
heheh a mi się śniło, że mieszkał jeden krokodyl u mnie w wannie. Wtedy mała byłam i bałam się dłuuugo kąpać w wannie
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-28, 20:19   #887
aanitkaa
Zadomowienie

a mi sie dzis śnił cieplutki chlebek -hmmmm pychotka aż chyba z rana polece po taki bo dawno nie jadłam

aanitkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-28, 20:35   #888
izoola
Raczkowanie

Ja zwlaszcza ostatnio miewam dziwne sny.

Śnilo mi sie na przyklad, ze wszystko bylo odwrotnie, jakby w odbiciu lustrzanym, samochody jezdzily w druga strone, a w moim deska rozdzielcza byla do gory nogami. Tak mnie to irytowalo w tym snie, ze szlam ulica i mowilam, ze teraz to juz musze isc do psychiatry

Albo..

Pod moim blokiem w nocy zebrala sie cala moja rodzina i zaczela odprawiac jakies modly nad.. papiezem, ktory to pozniej przemienil sie w Matke Boska. pelno bylo swiec i wosku...
Brrr...

A dzis w nocy snilo mi sie ze trzymalam balon w rece i tata mi go zabral, przylozyl do mojej glowy i sciskal zeby pekl, ale udalo mi sie wyrwac..
Stary 2008-01-06, 10:09   #889
karolinaa
Wtajemniczenie

Ja odświeżam wątek bo miałam sen który w senniku zapowiada kłopoty , śniło mi się że z powody moich zaniedbań wypadł mi z przodu ząb poszłam do dentysty i okazało sie że cała reszta jest popsuta i trzeba wszystkie wyrwać ja się przestraszyłam i uciekłam może wam przyśniło sie coś podobnego i jak to miało sie w rzeczywistosci bo w sennikach piszą że to zapowiada chorobę albo śmierć .

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 11:06   #890
almera
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to almera

a mi się dzisiaj śniło, że jechałam samochodem i wszystkie opony mi wybuchły
almera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 11:16   #891
izuu
Wtajemniczenie

GG do izuu

po raz 100000000 sen o tym, że wypadły mi zęby ( co to może oznaczać??
izuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 11:35   #892
Anethka
Zakorzenienie

izuu, nie chcę Cię straszyć, ale taki sen oznacza jakąś chorobę w rodzinie

Mi dziś śniło się, że mieliśmy dwie sale gimnastyczne w szkole. Tym razem musieliśmy skakać w kółko na sali zawieszonej na piętrze hehe. Później coś wyszło nie tak i dyrka zawołała mnie do siebie. Byli tam wszyscy nauczyciele. Zapytała mnie o coś, a ja jej wypaplałam jaka naprawdę jest moja koleżanka z klasy (ta koleżanka to słyszała). Później okazało się, że oprócz tej koleżanki nienawidzi mnie jeszcze jedna, którą uważałam za swoją bardzo dobrą kumpelę.
Tak naprawdę rzeczywiście pokłóciłam się z tą koleżanką, a mój EKS TŻ powiedział, że pewna osoba również przestała mnie lubić. Teraz już chyba wiem kim jest ta druga osoba,..

Wczoraj miałam piękny sen. Śniło mi się, że jestem bardzo przystojnym chłopakiem. Pewien mężczyzna chciał zgwałcić jakąś dziewczynę, a ja ją uratowałam. Później byłam na jakiejś górze. Nade mną wisiała jakaś dziewczyna. Była w ciąży, ale nie chciała tego dziecka. Pomogłam jej zejść i wszystko się wyjaśniło, a ona postanowiła je wychować.
Ech... chciałabym być takim przystojnym chłopakiem...

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 13:50   #893
Agul
Rozeznanie

Dziś śnił mi się mój piesek, który umarł w maju
Śnił mi się też jakiś kilkuletni chłopiec, który miał baaardzo długie, wywinięte, gęste, czarne rzęsy. Były cudne Ale nie pamiętam co z tym chłopcem było
Agul jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 14:46   #894
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agul Pokaż wiadomość
Śnił mi się też jakiś kilkuletni chłopiec, który miał baaardzo długie, wywinięte, gęste, czarne rzęsy. Były cudne Ale nie pamiętam co z tym chłopcem było
Widziałam takiego chłopca w czeskim autobusie. A do tego miał zielone oczy. Nie mogłyśmy oderwać od niego wzroku z siostrą

A mi się śniło stadko gili, które przysiadło na krzaku przed moim oknem. Wszystkie miały jaskrawoczerwone brzuchy. Malowniczo to wyglądało

Ciekawe jak zinterpretować ten sen. Może to katar nadchodzi
Stary 2008-01-06, 15:31   #895
GreenDress
Rozeznanie

GG do GreenDress

A mi się śniło że miałam kartonowy samochodzik i wjechałam w parku do śpiworu i to był tunel gdzie flinston miał kopalnie złota :P

"Nie umiem cię nie dotykać, nie przysięgnę Bogom

Nie wiem czy potrafiłbym się powstrzymać nawet gdybyś miała kogoś..."

GreenDress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 16:04   #896
sykutka
Raczkowanie

Ostatnio miałam bardzo przyjemny sen, którego niestety nie pamiętam już dokładnie.
Było to mniej więcej tak:

Ja, moja kumpela i pewien chłopak siedzieliśmy sobie na ławce i rozmawialiśmy. W pewnym momencie chłopak powiedział, że musi iść, wstał, zrobił kilka kroków do przodu... Nagle zatrzymał się, odwrócił i podszedł do mnie tłumacząc, że musi mi jeszcze coś powiedzieć, nachylił się i pocałował mnie.

To było bardzo realistyczne.

Edytowane przez sykutka
Czas edycji: 2009-07-26 o 14:04
sykutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 18:39   #897
Mysia_Pysia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Mysia_Pysia GG do Mysia_Pysia Send a message via Skype™ to Mysia_Pysia

Wczoraj śniło mi się, że idę z kolegą z klasy, trzymam jego rękę i namiętnie ją masuję, głaszczę... sama nie wiem co ja robiłam ;P Trochę dziwny sen.

Ostatnio śni mi się też, że całuję się z koleżanką i że jestem w niej zakochana. (Tak naprawdę tylko trochę mi się podoba, bez przesady...).

A jak byłam mała to miałam koszmary :O. Śniło mi się np. że jakaś kobieta mnie zjadła i urodziła i była moją mamą, a moja prawdziwa mama już nie była moją mamą ;(

Albo często śniło mi się, że ktoś mnie goni a ja nie dam rady biec, nogi odmawiają posłuszeństwa. Albo chcę krzyczeć, a nie mogę wydobyć z siebie głosu...niezbyt przyjemne sny...

Mysia_Pysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 18:05   #898
NiEzNaJoMkA
BAN stały

mi ostatnio jakieś krowy się śniły przeważnie nic mi się nigdy nie śni,ale jak się już coś śni to przeważnie to się sprawdza... zawsze jak śni mi się mój tata, wszystko idzie źle i nic mi sie nie udaje. czasem nie rozumiem tych moich snów
NiEzNaJoMkA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 18:16   #899
Kachulec
Zakorzenienie

Mnie się ostatnio śniło,że się obraziłąm na TŻa w wyniku jakiejś sprzeczki. Otwieram oczy, widzę jego i poczułam gniew Odwracam się na drugi bok a p chwili jaky ktoś mnie obuchem po głowie,że to był tylko sen wiec pozwoliłam się przytulić

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 18:34   #900
edit23
Zakorzenienie

Jeszcze nie miałam snu, w którym bym się nie kłóciła z TŻ. Jakieś to dziwne, bo my się w zasadzie nie kłócimy, co najwyżej ja strzelę focha 5-minutowego i na tym się kończy.

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości