Dieta 1000 kcal - wątek zbiorczy - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-11, 22:17   #871
martus91s
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Dieta 1000 kcal - wątek zbiorczy

Mam podobny problem ;/ tylko ze ja nie byłam w ciązy a tez waże 90, teraz to nawet chyba troche wiecej kilogramów...
już zamówiłam sobie wage kuchenną żeby dokładnie móc ważyć produkty i też zaczynam stosować diete 1000kcal.
mam nadzieje ze mi sie uda...
martus91s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 12:14   #872
maadziulek91
Zadomowienie

Dot.: Dieta 1000 kcal - wątek zbiorczy

Witajcie
Wczoraj zaczęłam diete 1000 kcal, ale boję sie, że jem nawet mniej..

waże 62 kg przy wzroscie 160

codziennie 45 min rowerku stacjonarnego i 8 min abs na brzuch

mam 2 tygodnie na zrobienie cokolwiek ze sobą bo jade nad morze i wstyyyyd sie tak pokazać
Stary 2011-07-12, 17:29   #873
sewella
Raczkowanie

Dziewczyny, po miesiącu przerwy wracam do diety 1000 kcal i do Was Podobnie jak koleżanka u góry mam 2 tygodnie na zrobirnie z siebie laski i liczę, że ze wspoplną mobilizacją uda nam się!!!
sewella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 17:35   #874
maadziulek91
Zadomowienie

zjadłam dziś :
śniadanie 2 kanapki z rybką i jajkiem + pół pomidora i 3 rzodkiewki

II śniadanie jogurt z borówkami

obiad łyżka ziemniaków z 1 kotletem mielonym i troszke surówki

kolacja - no właśnie.. nie mam w lodówce nic białkowego a kanapka z białego pieczywa odpada, żadnej ryby, żadnego serka ... a jajkami już żygam

co moge zjeść.. doradźcie mi coś
Stary 2011-07-13, 15:07   #875
Szyszolka
Przyczajenie

Witam WAS!

Ja od dziś jestem na diecie 1000 kalorii mam nadzieje że wytrwam, bo źle sie czuje sama ze sobą, nie mogę patrzeć na ten obleśny tłuszcz na brzuchu.. bleeee. Chciałabym zrzucić 25 kg ale czy mi się uda?? Dodam że mam prace siedzącą w czym moj ruch ogranicza sie do dojscia do pracy i powtoru :/ i brakuje mi czasu żeby cokolwiek wiecej podziałać

będę Wam dawać znać czy są jakieś efekty :P
Szyszolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 06:34   #876
sewella
Raczkowanie

A ja powiem Wam dziewczyny, że po tym powrocie do diety po przerwie jestem już po trzecim dniu i kilo w dół! bardzo to mobilizuje

Na kolację ja często jem jakieś warzywa, a mój dietetyk polecał mi dodawanie chudych wędlin - z indyka, albo kurczaka.

Radzę uważać na mielone i wszystkie przeróbki mięsne (pasztety, parówki, itd.) ukryte jest w nich bardzo dużo tłuszczu.

No i można do jadłospisu dodać jeszcze II śniadanie i podwieczorek - rozbijając tym kaloryczność obiadu.
Stary 2011-07-14, 12:26   #877
mufinka77
Przyczajenie

Cześć Dziewczynki!

Mogę się przyłaczyć? Od dzisiaj jestem na dietce chce zrzucic około 4 kg.
mufinka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-25, 16:30   #878
madziulka95
Przyczajenie

GG do madziulka95

Hej Może to Was zaskoczy, a może i nie, ale mam 16 lat i już nie mogę na siebie patrzeć. W tak młodym wieku mieć nadwagę, masakra. Kompletnie nic nie robię, nie ćwiczę, wręcz obżeram się po wieczorach i nocach też, a rano prawie wcale nie jadam i to jest najgorsze. Chcę zrzucić 5 kg jak na razie, ale to nie możliwe w ciągu 2 tygodni, na razie wystarczy mi 2 kg, ale byle mieć mniej tego tłuszczu. Jestem wysoka: 175 cm wzrostu i wynika z tego, że mam prawidłową wagę, ale moje ciało jest takie obwisłe, bo w ogóle nie ćwiczę, a najgorszy brzuch, brzuch zawsze chciałam mieć płaski, ale on jest największy z całego ciała.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Czy polecacie jakieś ćwiczenia? Czy zwykłe brzuszki pomogą? Ile codziennie? Już staram się nie jeść słodyczy, bo to moja zmora i od dziś nie jem po 18. Pomóżcie nastolatce, nie wszystkie są chude
madziulka95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-03, 13:37   #879
Dzag
Raczkowanie

Lepiej nie stosuj "nie jedzenia po 18" bo to mit. Zależy, o której chodzisz spać. Jeśli kładziesz się o północy, to jedzenie ostatniego posiłku o 18 jest bez sensu, bo będziesz tylko głodna i pewnie skusisz się znowu na coś słodkiego. Należy nie jeść na 3-4 godziny przed snem, więc jeśli chodzisz spać o wspomnianej już północy, to Twój ostatni posiłek powinien być ok. godziny 20. [: A przynajmniej ja tak robię i robiłam, gdy schudłam jakiś czas temu 17 kg, więc polecam.

Jeśli chodzi o ćwiczenia to ja polecam bieganie, ale to raczej już po schudnięciu żeby utrzymać wagę.
Dzag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-03, 14:45   #880
aneczka828
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=jaw4X...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XCeyf9OFY_o&feature=fvst
polecam spalacz tłuszczu, na poczatku jest ciężko połapać się, ale później sama przyjemność...

Iiii powtarzam po raz kolejny... brzuszki nie spalają tłuszczu !!!!!!!

PS ile ważysz przy tym wzroście?

Edytowane przez aneczka828
Czas edycji: 2011-08-03 o 14:46
aneczka828 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 16:21   #881
Wodesia
Raczkowanie

Up up.... Dziewczyny ja jem 1000 kcal dziennie i mentalnie chcę się przyłączyć do Was, mam wrażenie, że ten wątek jest bardziej przyjazny niż inne na wizażu dotyczące 1000 kcalorówki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 06:27   #882
sewella
Raczkowanie

A ja również chcę do Was wrócić. Od początku marca do czerwca schudłam 10 kg i moje życie się calkiem zmieniło, na lepsze! Wracam do Was, żeby zrzucić jeszcze te 5 kg i osiągnąć ten przeciętny rozmiar i cieszyć się pięknym wyglądem, zrowiem i wspanialym samopoczuciem
Stary 2011-08-30, 10:22   #883
Wodesia
Raczkowanie

Sewella do ilu chcesz schudnąć?
Stary 2011-08-31, 06:17   #884
sewella
Raczkowanie

Z 76 kg sprzed ponad roku chce zejść do 55 kg. Obecnie ważnę 58 kg. Więc zostało mi tak ok. 3-4 kg.
Stary 2011-08-31, 08:27   #885
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Salam alejkum.
Jestem na diecie 1000 kalorii od 31 lipca, czyli właśnie minął mi okrągły miesiąc. Wskazówka wagi pokazuje... [censored].

Ciach, ciach, ciach, ciach!

Wycinam posta. Zwłaszcza jego część o efektach, co by innych białogłowych nie kusić do przejścia na tę dietę. Wróciłam po rozum do głowy, ale dumam, czy nie za późno. O dziwo dietę 1000 kalorii przypisał mi lekarz. Serio, lekarz. Napoczęłam właśnie kontemplować nad jego kompetencjami i nad swoją tęgą naiwnością. Plago - kałmuku zdurniały!

Edytowane przez czwarta_plaga_egipska
Czas edycji: 2011-09-01 o 15:03
czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 14:36   #886
milknchocolate
Raczkowanie

Dziewczyny,
Potrzebna mi porada...

Wiec tak:
mam 25 lat, 1,68 m, 70kg obecnie ( wczesniej stosowalam Dukana i schudlam 12kg)

Stosujac dukana doskonale sie czulam, ale brakowalo mi slodyczy ( prawdziwych) owocow i jakos .....zeszlam z niego.
Nie moge powiedziec, ze calkiem rzucilam dukana, bo pozostaly mi dobre przyzwyczajenia- nie jem tlusto, juz dzis nie uda mi sie zjesc calej tabliczki czekolady na raz :P Jem odtluszczone serki, jogurty...Nie uzywam cukru...Ale mimo wszystko jem po swojemu i mam ogromne wyrzuty sumienia, ze nie jem "czysto dukanowo"

Bardzo boje sie przytyc, ba nadal bym chciala jeszcze kilka kilo schudnac.

Diete rzucilam wraz z nowym trybem zycia.
Moja obecna praca wymaga ode mnie od 1 do 2h spacerow dziennie ( wlasciwie to marszu..) z czego ponad polowa jest pod gorke, sporo schodow. ( wiem wiem, ze to ma znaczenie , przy przeliczaniu ile sie spala..).

Niestety nie umiem sobie policzyc, jakie jest moje zapotrzebowanie kaloryczne, w tych wszystkich opisach nie wiem wlasciwie jaki prowadze tryb zycia- chodze duzo ( hm dla mnie to sporo.._, wykonuje duzo czynnosci w domu ciagle ( 2 dzieci....). Napewno nie jest to siedzacy tryb zycia..ale jakos specjalnie aktywnym takze bym go nie nazwala.

Prosze, doradzcie mi ile kcal powinnam spozywac dziennie, aby schudnac...i jak to sobie zaplanowac wszystko. Nie chce sie rzucac na te diete bezmyslnie..

Czy Wy tez pozwalacie sobie w diecie 1000kcal na slodycze..( wliczajac je oczywiscie w dzienna ilosc kcal).
Czy stosujecie jakies suplementy, cos co Wam pomaga schudnac, pomaga spalic paskudne kalorie??

Moge liczyc na jakies porady od Was?
Szczerze powiedziawszy Dukana mam w malym paluszku, on takze mnei przyzwyczail do jedzenia ile chce, kiedy chce- byle duzo bialka...
Natomiast na temat 1000kcal mam male pojecie.
milknchocolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-15, 21:50   #887
xKotQx
Przyczajenie

Dot.: Dieta 1000 kcal - pytania wazne!

hej laski mam pytanie co do diety 100o kalorii.
Czy jeśli pisałabym sie na rozpoczecie tej diety to czy moge chodzic na silownie? np, bieżnie bo uwielbiam biegac ale nie wiem czy przy takim wysilku zapotrzebowanie kaloryczne nie powinno byc wieksze?
czy podczas stosowania tej diety moge zazywac aqua slim do wody i tabletki z zielonej herbaty na odchudzenie?? czekam na odpowiedz szybka bo chcialabym od jutra zaczac
Pozdrawiam
xKotQx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-16, 08:54   #888
Wodesia
Raczkowanie

Co do wliczania słodyczy do bilansu, jeśli masz wielką ochotę to zjedz połowę, np. batonika. I wlicz do bilansu jego połowę. NIE UNIKAJ SŁODYCZY, NIE OGRANICZAJ ICH do zera. Ja ograniczyłam w swojej pierwszej diecie i potem się rzuciłam na słodkie co spowodowało później przybycie 2 kg.

KotQ - możesz pić aqua slim to w niczym nie przeszkadza. Możesz łykać inne specyfiki, ale jeśli mam być szczera to są tylko wyrzucone pieniądze. Te tabletki wpływają na Twoją psychikę bardziej niż na proces utraty masy ciała.
Stary 2011-09-22, 14:40   #889
aniusia0930
Przyczajenie

Cześć wszystkiem,
od jakiś 3 tygodni jestem na diecie 1000 kcal. Przed wczoraj dostałam okres, więc się nie waże, zrobie to dopiero w piątek za tydzień i zobaczymy ile sie zminiło.
Mam pytanie, co robicie jak przekroczycie to magiczne 1000 kcal?? Mi sie tak zdażyło wczoraj dokładnie 1134 kcal a przed wczoraj 500kcal, jak mam okres to nie mam apetytu. Przejmować się takimi jednorazowymi wpadkami?? Dodam że codziennie chodzę na 30 minutowy spacerek i od niedzieli codziennie wieczorem robie 100 brzuszków. Jak myślicie, jakie będa efekty i po jakim czasie??
aniusia0930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 11:46   #890
aneczka828
Raczkowanie

Jeeeny... je się około 1000 kcal, nawet lepiej jeść 1500...
Popadasz w jakąś skrajność chyba...
Brzuszki nie spalają tłuszczu, to przede wszystkim.
Spacer 30minutowy... a nie dasz rady przez 30 min np. maszerowac? Albo 5 minut marszu- 5 biegu... to spala tłuszcz, owszem.
Widze tu jojo jak nic... Samym ograniczeniem kalorii nic nie wskóracie... waga wróci na 100% wiem jak było ze mną. Ruszać się !!
Stary 2011-09-25, 15:50   #891
Wodesia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka828 Pokaż wiadomość
Jeeeny... je się około 1000 kcal, nawet lepiej jeść 1500...
Popadasz w jakąś skrajność chyba...
Brzuszki nie spalają tłuszczu, to przede wszystkim.
Spacer 30minutowy... a nie dasz rady przez 30 min np. maszerowac? Albo 5 minut marszu- 5 biegu... to spala tłuszcz, owszem.
Widze tu jojo jak nic... Samym ograniczeniem kalorii nic nie wskóracie... waga wróci na 100% wiem jak było ze mną. Ruszać się !!
To znaczy ograniczenie kcal to jeszcze... ale słodkiego, ulubionych rzeczy. Ja w ten sposób przytyłam 2,5 kg. Jestem wściekła bo myślałam, że jestem HERO i że się obyć bez cukru... A tu niestety.
Stary 2011-10-16, 10:46   #892
Gewichtsverlust
Przyczajenie

Hej, żyje tu ktoś jeszcze?
Ja swoją dietę 1000kcal zaczynam od jutra
Stary 2011-10-21, 18:54   #893
Wodesia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gewichtsverlust Pokaż wiadomość
Hej, żyje tu ktoś jeszcze?
Ja swoją dietę 1000kcal zaczynam od jutra

Tak, poszłam na studia i nic z tego. Nie ma 5 posiłków, jak są trzy w ciągu dnia to jest super. Nie ma czasu gotować i z drugiej strony nie chce mi się gotwać dla siebie samej. Moim jedynym ciepłym posiłkiem czasami w ciągu dnia jest herbata. Wiem, że źle robie, ale cierpię na chroniczny brak czasu..
Stary 2011-10-25, 21:45   #894
aneczka828
Raczkowanie

Zaczynam od nowa zmagania... przydałoby się tak z 4 kilo w dół. (160 wzrostu- 54 waga ;/).
Jem sobie około 1500 kcal, dzisiaj na przykład przesadziłam i zjadłam trochę ponad 2000, ale starałam się nadrobić ćwiczeniami.
Kurcze, to nie koniec świata przecież... jutro 5 dzień, postaram się go przeżyć lepiej tj mniej kalorycznie. ;D
Nie rezygnuję ze słodyczy ani z niczego całkiem. Staram się jeść mniej po prostu i to wystarcza... Nigdy w życiu nie przestanę jeść tych wszystkich dobroci na zawsze i jeść same wartościowe rzeczy. Na pewno... i zdaję sobie z tego sprawę. Jestem normalną kobietką. Więc staram się ograniczyć.

I caly czas powtarzam sobie ( a nawet mam na tapecie na telefonie):
"CIASTKO- MINUTA PRZYJEMNOŚCI, GODZINA W ŻOŁĄDKU, CAŁE ŻYCIE W BIODRACH"

Powodzenia
Stary 2011-10-30, 23:30   #895
Narc
Wtajemniczenie

Hej, to ja się przyłączam. Cel minus 5 kg w ciągu miesiąca.
Od jutra zaczynam 1000 wg tego menu

Przykład:
I śniadanie - 250 kcal:
Do wyboru
1. Bułeczkę pełnoziarnistą posmarować łyżeczką masła lub margaryny, obłożyć 2 cienkimi plasterkami gotowanej szynki oraz kilkoma plasterkami ogórka.
2. 3 dag płatków czekoladowych zalać połową opakowania jogurtu waniliowego, wkroić mandarynkę.
3. 10 dag twarożku wymieszać z łyżeczką śmietany, skropić sokiem z cytryny i posłodzić słodzikiem. Dodać pokrojone pół pomarańczy i pół jabłka oraz 10 dag malin.
4. Kromkę ciemnego tostu posmarować łyżeczką margaryny, obłożyć liściem sałaty, plasterkiem sera żółtego lub łyżeczką serka topionego. Zjeść z kiwi i marchewką lub pomidorem, papryką.
5. Kromkę chleba z pełnego przemiału posmarować łyżeczką masła i 5 dag twarożku, położyć pomidora na kanapkę.
6. Jajko roztrzepać z łyżką wody, dodać pół pęczka posiekanego koperku lub szczypiorku, doprawić solą i pieprzem. Usmażyć na łyżeczce masła. Zjeść z kromką chleba z pełnego przemiału.
7. Małą bułeczkę przekroić i posmarować łyżeczką masła oraz 2 łyżeczkami dżemu.
II śniadanie i Podwieczorek - 100 kcal:
Do wyboru
1. Kromka chleba z masłem i pomidorem.
2. Kromka chrupkiego chleba z 2 łyżeczkami twarożku i pomidorem.
3. Kromka pumpernikla z masłem i pół ogórka.
4. Filiżanka zupy pomidorowej z ryżem.
5. 100ml wywaru warzywnego z roztrzepanym jajkiem.
6. Marchewka z jabłkiem i sokiem cytrynowym.
7. 2 pomidory, 2 cebulki ze szczypiorkiem.
8. 6 cieniutkich plasterków polędwicy wieprzowej.
9. 4 cienkie plasterki mortadeli.
10. Plasterek szynki gotowanej.
11. 6 plasterków polędwicy drobiowej.
12. 10 dag serka homogenizowanego z 10 dag truskawek.
13. 10 dag sera chudego ze szczypiorkiem.
14. Szklanka maślanki z kromką chrupkiego pieczywa.
15. Mały banan.
16. Grejpfrut.
17. 2 brzoskwinie.
18. 2 jabłka.
19. 2 delicje.
20. 5 kostek czekolady.
21. 3 kulki lodów owocowych.
Obiad - 350 kcal:
Do wyboru
1. Pokroić w zapałkę 10 dag piersi z kurczaka, małą zieloną lub żółtą cukinię, marchewkę i por. Mięso obsmażyć na łyżce oleju, dodać warzywa i jeszcze 5 min. dusić. Doprawić solą, pieprzem i przyprawą chińską. Posypać tymiankiem, zjeść z kromką chleba pełnoziarnistego lub dwoma małymi ziemniakami.
2. 10-15 dag piersi z kurczaka obsypać przyprawami (Prymat Kucharek, papryka, pieprz, itp.), usmażyć na łyżeczce oliwy. Ugotować 15-20 dag warzyw (kalafiora, brokuła, fasolki szparagowej, marchewki). Zjeść z 1 ziemniakiem.
3. 15 dag piersi indyka oraz 20 dag pieczarek opłukać i pokroić. Obsmażyć na łyżce oleju. Dodać 5 dag groszku oraz łyżkę chudej śmietany. Doprawić ziołami, solą i pieprzem.
4. 10 dag mielonego mięsa wyrobić z łyżką twarożku, solą i pieprzem. Uformować małe frykadelki. Oczyścić 2 strąki papryki, obrać cebulę. Warzywa drobno pokroić. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju. Frykadelki smażyć z warzywami.
5. Szklankę ugotowanego makaronu zmieszać z sałatką z pomidora, papryki, ogórka i 2 łyżkami twarożku.
6. Szklankę kaszy gryczanej zjeść z jajkiem sadzonym na łyżeczce oleju. Wypić do tego szklankę maślanki lub kefiru.
7. Jednego sporego ziemniaka ugotować w mundurku i pokroić. Mały kawałek czerwonej papryki pokroić w kostkę. Wymieszać 1 łyżkę octu winnego, 1 łyżeczkę oliwy, sól i pieprz. Marynatą polać warzywa. 100g fileta z morszczuka, dorsza, flądry, pstrąga lub soli usmażyć na maśle lub margarynie.
Kolacja - 200 kcal:
Do wyboru
1. Sałatka z 100g chudej wędliny, 1 cykorii, 1 ogórka kiszonego, 1 kwaśnego jabłka, 100ml jogurtu naturalnego.
2. Pierogi leniwe z chudego twarogu (150g).
3. 2 kromki pieczywa chrupkiego żytniego z masłem lub margaryną i białym serem oraz surówka z cykorii, rzodkiewek i pomidora.
4. Kromka ciemnego pieczywa z 50g chudej wędliny i sałatką z papryki, cebuli i pomidora.
5. Kromka pieczywa i sałatka z pora, ogórka kiszonego, 3 łyżek groszku konserwowego.
6. Sałatka owocowa z kiwi, grejpfruta, plastra ananasa
7. Sałatka z tuńczykiem (120g tuńczyka w sosie własnym, 2 łyżki kukurydzy, 2 łyżki ugotowanego ryżu, 2 liście kapusty pekińskiej)
do tego 8 min abs.
Narc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-31, 22:16   #896
Sabcia79
Raczkowanie

Witam!!!
Jestem na diecie 1000 kcal od 6 dni, nawet nie jest zle a na wadze mniej o -2,4 kg oby dalej bylo tak dobrze
Sabcia79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-01, 12:40   #897
Narc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sabcia79 Pokaż wiadomość
Witam!!!
Jestem na diecie 1000 kcal od 6 dni, nawet nie jest zle a na wadze mniej o -2,4 kg oby dalej bylo tak dobrze
ojej, 2,4 kg to bardzo dużo jak na 6 dni. ja liczę na max 1 kg. na pewno jesz te 1000 a nie mniej?
Stary 2011-11-01, 18:37   #898
Sabcia79
Raczkowanie

Narc - bez obaw te pierwsze kg to woda tak zawsze jest na poczatku diety, zobaczysz po sobie a jem dokladnie ponad 1000 kcal z tej stronki:
http://odwazsie.gazeta.pl/odwagi/1,9...0_kalorii.html
takze tak jak widzisz jest 1025 czasami nawet wiecej ale jem wszystko zgodnie z jadlospisem, wszystko waze co do grama nic nie omijam

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Zapomnialam dodac ze moja corcia dzis konczy 2 latka buziaki i wszystkiego naj naj skarbie !!!!
Sabcia79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-01, 19:00   #899
Narc
Wtajemniczenie

U mnie waga nie działa więc nie zobaczę ile zrzuciłam po tygodniu :P
Fajna ta strona, z której bierzesz menu, przyda się
Stary 2011-11-01, 19:44   #900
Paula_95
Wtajemniczenie

Przyłaczam się.
Do tej pory byłam na MŻ WR, ale nie dawalo takich efektów jakie chciałam. Powoli zmniejszam liczbe kalorii, dzisiaj bylo jakieś 1300, mam nadzieje na jutrzejszy dzień na 1000. Do tego gimnastyka i bieganie.
A w akację zaloze obisły kostiumik. Taki fioletowy, bez ramiączek... śliczny, ale teraz w życiu bym się nie odwazyła tak ubrać. Ten tłuszcz...fuj...

Kierowca 09.03.2015 rok, godz. 10.25
Paula_95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości