![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II
hihihi pewnie!
Sohf - a co Kubełek ma taka malinkę na szyi?
#872 |
Zadomowienie
|
Aranko ja pierwsze dwie @ miałam bezboleśnie a ostatnia to była tragedia, bolało jak nie wiem co, a lało się ze mnie... To z Laury silna kobitka będzie i niezła rozrabiara, fajnie że pupcia się już zagoiła
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Wtajemniczenie
|
a to take znamię mu wylazło pare dni po porodzie. podobno ma się wchłonąć i chyba faktycznie bo juz jest mniej jaskrawe.
a ja dziś zakupiłam miseczkę na przylepiec i będziemy razem jedli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
Zaba - Asiulka jak zwykle słodki pączuszek. Te dołki ma rzeczywiście wspaniałe
Rzabba - buziaczki w główkę dla Miśki Aranka - to super - przyślij na p.w. numer konta. I koniecznie zrób filmik z Laurą przemieszczajacą się "na tyłku" To dziecko coraz bardziej mnie zdumiewa ![]() A ja wczoraj dostałam po raz pierwszy od ciąży @. I mam dokłądnie tak samo jak Aranka - nie nadążam ze zmianą tamponów. Czuje się bardzo osłabiona, zrobię sobie chyba badania krwi. Ciutka zaczyna kombinować z podnoszeniem kuperka. Jak na razie największe osiągniecie to umiejętność siedzenia. Waży 9 kg
#875 |
Rzabbocop
|
Dziękujemy za życzenia
![]() a to maja kaskaderka i zbój ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1187456699 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1187456699 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1187456699 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1187456699 |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
fibian - jak kupię dam znać na PW co i jak. A czy one są w jakichś rozmiarach? Jak tak to jaki wziąć? A co do Ciutki to konkretna dziewczynka przy mojej Laurze wagi piórkowej 7200....
Rzabbo - Misia tak się zmienia...robi się podobna do Helenki i normalnie w tym kombinezoniku tylko ją schrupać! Sohf- jak mówią, że znamię się wchłoie to na pewno tak będzie - ja myślałam, ze ktoś zrobił mu normalnie malinkę! Mam nadzieję, że te @ nam takie nie pozostaną...że to taki wybryk...pocieszam się bo ja żyć z takim czymś nie umiem, jak tu iść na dłuższy spacer, gdziekolwiek jechać, pracować...wrrrr nie jestem przyzwyczajona do takich "atrakcji" z życia kobiety! Dobrze, że TŻ przez te kilka dni nie było bo jakby się pewnego ranka obok mnie obudził to przeżyłby taaaki szok - nie mniejszy niż ja.... ![]() ![]()
#877 |
Rzabbocop
|
Hehe no MIśka robi sie taki zbój jak Helena
![]() A przez pierwsze pół roku nic na to nie wskazywało. Taka grzeczna dziewczynka była ![]() ![]() A główki to już teraz tak szybko nie rosną jak przez pierwsze pół roku |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny,
dziekuje za wszystkie mile slowa i kciuki. ![]() Przepraszam Was, ale prawde mowiac nie mam nawet ochoty pisac o wizycie piatkowej. Ta wizyta dla mnie to koszmar, sytuacja nie wyglada to rozowo. Ide w przyszlym tyg prywatnie do starszego gina- profesora na konsulatcje. Mam nadzieje ze sytuacja sie wyjasni pozytywnie dla mnie, bo jestem zalamana. W dodatku ,,wsi" nade mna ten szpital i badania Tami- to szansa zrobic wszystkie badania szybko, w dodatku pediatra zalatwila nam szybko miejsce. A z drugiej storny bardzo sie boje tam isc zeby mi Tami czyms nie zarazili. Juz dzwonilam do nich- bedziemy w izolatce, do ktorej wchodzi sie nie przez korytarz tylko od strony balkonu, nie ma wiec kontaktu z innymi dziecmi i rodzicami. Ja chcialam zrobic badania prywarnie, tylko nie wiem jakie??? Toxoplazmoza, cytomegalia, ale co dalej? W poniedzialek znowu dzwonie do poradni chorob watroby i naszej pediatry. Aranko, swietne zdjecie z miska, a Laurka towarzyska dziewczynka a te chlopaki to jakies ,,dzikusy". Moja Tami sie wdzieczy zawsze do znajomego Piotrusia o mieisac starszego, a on totalna ,,olewka". Nie wiem co z tymi chlopakiami? Rzabbo, dziewczynki cudo, Miska w pajacyku slodycz a Helen mnie rozbraja w sukienusi i balerinkach Zabo, piekne zdjecia Asi Anitko, Gratulacje pierwszego zabka!!!! ![]() Rzabbo, Zabo, najlepsze zyczenia dla Jubilatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Rzabbocop
|
Simonko
![]() Najlepsze życzenia dla Adasia Pallmall, Fabiana animk i Tatianki Madzimadzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Raczkowanie
|
Witam. Tyle naskrobane że nie mam czasu czytać. Byliśmy parę dni na wsi, niby odpoczęliśmy ale ja chodzę umęczona nie mogę się porządnie wyspać. Wszystkim dzieciaczkom które obchodziły różne miesięcznice składam najlepsze życzenia.
Wszystkie dzieci boskie i nie mogę się napatrzeć jak już siedzą, stoją czy zasuwają na czworaka. Patrykowi jeszcze daleko do tego. |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Wtajemniczenie
|
simona, mam nadzieję, że u Ciebie to nic złego i następna wizyta wszystko wyjaśni
![]() Anitko gratuluję zębola ![]() gajko PAtryk fajny chłopak - zdjecie z chrupką super ![]() ![]() i najlepsze życzenia dla wszystkich jubilatów !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zadomowienie
|
mój tez na czworakach nie chodzi jeszcze, troche jak go postawie to stoi ale zaraz płacze wiec tez jeszcze mu do rówiesników dalekko....
![]() najlepsze zyczenia dla jubilatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Rzabbocop
|
Gajko Patryk ma jeszcze czas na wszystko
![]() Miśka na razie raczej pełza niż raczkuje, choć postawiona potrafi utrzymać się chwilę w pionie ![]() Zdjęcie dla jaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
My też do niczego nie zmuszamy Patryka i to że jeszcze nie umie czegoś zrobić nie martwi mnie specjalnie. Po prostu jak patrze na niektóre Wasze Bąble to jestem pełna podziwu.
Jedyne co mnie teraz martwi to jego niechęć do jedzenia wieczornego. Już drugi dzień z rzędu idzie spać bez kolacji. w ogóle ostatnio niechętnie je mleczne rzeczy a o ciągnięciu mleka z cyca czy butli to mogę zapomnieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
Hejka
Rzabbo Twoje Niunie świetne obie na tej foteczce ![]() Gajko a twój facet niedługo Cię zawiezie na zakupy np ![]() Buziaki dla naszych jubilatów!!! Sohf dzięki za gratulacje,dziś młody tak fajnie mne tym małym ząbkiem przygryzł podczas karmienia,ała;/ Simonko to dobhrze,że beziecie miały izolatkę..Myślę,że to najlepsze rozwiązanie dla Was..A Ty się nie denerwuj na zapas..Bo wiesz,że wiele zależy od naszej psychiki,i ona może blokować kolejną @,teraz masz stresy na głowie i one mogą wszystko opóźniać,a Tobie pasuje,że ciąża..A co powiedział ten lekarz na piątkowej wizycie?Jeśli mogę zapytać..W Ogóle to mocno trzymam kciukasy za Kocurka i za Ciebie ![]() Aranko gdybyś jutro była w realu i nadal TWOJA PROPOZYCJA KUPNA CZAPUSI JEST AKTUALNA,TO MOJA PROŚBA TEŻ NADAL JEST AKTUALNA ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://b1.lilypie.com/Vk1Lp1.png Edytowane przez AnitaSuska Czas edycji: 2007-08-19 o 22:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zadomowienie
|
Ja jak zwykle pisze z roboty. Dzisiaj mi się mała o 4 obudziła i nie chciała spać. No to teraz w pracy wyglądam jak zombi i tak też się czuję.
W dodatku przy @ powyskakiwały mi jakieś syfy na buzi. Jak wkrótce nie odpoczne to oszaleję. Simona - mam nadzieję,że to nic poważnego ani bardzo złego. Na pewno sytuacja się wyjaśni u drugiego gina. Trzymam kciuki. A Tamarkę szkoda dawać do szpitala , może skonsultuj to z jakims innym pediatrą? Dlaczego nie zrobisz badań prywatnie?? Aranka - rozmiar tej czapki jest uniwersalny. Dla mnie kolor niebieski. (różowy już mamy ![]() Rzabba - zdjęcie dwóch zbójów super. Rozczulające
#887 |
Zadomowienie
|
Ale nam sie zdjec namnozylo. Wszystkie dzieciaki suuuper.
Zabo Asia slodka, te doleczki sa rozbrajajace, no i wydaje mi sie, ze sie dosc zmienila, taka dorosla sie zrobila. Patryk fajny chlopak, bardzo mi sie podoba zdjecie pod plotkiem. Michelle i Helen czarujace!! Michelle w kombinezonie przeslodka, no i ![]() Aranko alez ta Twoja corcia zaczepna, a jak sie cieszy ![]() Maciusiowi gratulujemy zebala!!! A u nas juz prawie widac gorna prawa jedynke, po wieeelkich wysilkach wreszcie sie cos rusza, juz prawie 2 miesiace jej ta jedynka wylazi i wyjsc nie chce. Simono napewno wszystko bedzie dobrze, nie martw sie na zapas. A co do @ to moja trwa teraz 8-9 dni ![]() A oto moja siedzaca Antonowka ![]() 1. Tak sobie siedze 2. Z moja ulubiona zabawka czyli - kablem 3. A tak sie zloszcze!! 4. Fajnie mi sie siedzi 5. Pelzam sobie Edytowane przez kamilka23 Czas edycji: 2007-08-20 o 12:12 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
Kamilka - Antonia prześliczna!!! Moja Ciutka tez tak się złości , i jeszcze piąstki zaciska - kto ją tego nauczył??
#889 |
Zadomowienie
|
Mnie ostatnia @ też wykończyła. Po 2 czy 3 pierwszych cieszyłam się, że teraz to tak fajnie bez bólu i ekonomicznie
![]() ![]() Z powodu wesela u mnie istny dom wariatów a ja stałam się telefonem zaufania dla moich ciotek, które to dają MI wskazówki co w organizacji wesela im się nie podoba ![]() ![]()
#890 |
Zadomowienie
|
Kamilko Tosia piekna,piękne oczy,a jakie zgrabne nunki ma
![]() ![]() dziś przyszło do nas krzesłko z allegro,Maciek siedzi w nim jak prawdziwy prezez ![]() ![]() Aranko chyba buszujesz po sklepach(mam nadzieję ![]()
#891 |
Rzabbocop
|
Tosia słodziak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zadomowienie
|
Witam witam,
Maszko Wiktoria jest faktycznie słodziutka i uśmiechnięta. Kubuś w czapuni czy bez czapuniu jak zawsze superowy. Aranko z Laury to naprawde niezłe ziółko! Rozrabiara mała ![]() Simona, dobrze,że sie odezwałaś. Mam nadzieję, że u Ciebie to nic powazgo. Tamarka jest prześliczna. Dawno jest nie widzieliśmy więc zdążyłyśmy się stęsknić. ż tym budzeniem ma tak jak Olaf. Ja już praktycznie nie karmie piersią, ale Olaf około 1 dostaje butle a potem dojada ze dwa razy z cyca. Już nie wiem co robić. Na wode płacze. A że u teśców dalej jesteśmy to zacznę oduczania po powrocie do domu. Kamilko gratulacje dla Atomówki! Olaf też sam siada ale nie moge patrzecjak on to robi, bo jakoś nogi tak wyręca, szpagaty mi robi. No i ręce mogliby sobie podać, bo Olaf też kabelki, sznureczki.....śicznie sie złości ![]() Joasia ma zielonej trawce - śliczności. Rzabo Twoje kobitki są sliczne. uff My nadal w pl. Przedłużyliśmy sobie pobyt o kolejny tydzien. Tz pomieszało się z pracą. Wracamy o domu w przyszły wtorek. Trochę teskno mi juz ale Olafkowi dobrze tutaj i mi tez .Babcie dużo zajmuja się Olafkiem i nie wiem jak to bedzie po powrocie kiedy znowu Olafka będe miał 24 na dobe non stop. I zdażyło mi sie juz dwa razy, że kładłam sie spać i Olaf był w łóżeczku i budziłam sie w nocy a on obok mnie! Lunatykuje po prostu z tego niewyspania. A oto Olaf - Babuleńka. |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zadomowienie
|
Ale sie wkurzyłam. Wróciłam padnięta z pracy, po drodze zakupy itd. Nawet nic nie zjadłam i mleka nie odciągn,ęłam tylko od razu zaczęłam gotować obiad. Wrócił tŻ i od razu komentarz ,ze w kuchni bałaganu narobiłam. No to ja go pytam jak mam nie zrobić skoro gotuję obiad i jednocześnie zjmuje się płaczącym dzieckiem??
Odechciewa mi się wszystkiego. Siedzę i płaczę. Jestem taka zmęczona
![]() |
#894 |
Wtajemniczenie
|
fibian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Rozeznanie
|
Kochane Mamusie!
Ja tylko na chwile, chcialam sie Wam przypomniec. Mam mase roboty, nie bylo mnie chyba od maja i tyle sie tu zmieniło! Widze, ze powstal drugi wątek ![]() na razie podczytuje wszystkie zaleglosci, trochemi to zajmie! wszystkie dzieci kochane, jak bardzo urosly! wkrotce wkleje pare zdjec mojej corci, tylko najpierw musze je odzyskac (tz ma druga kopie), ostatnio skasowalo mi wszystkie dokumenty z laptopa, w tym zdjecia zosi ![]() nie bylo mnie tu tak dlugo! od maja jestem w domu na mazurach, 40km od olsztyna, cudowne miejsce, tz przyjezdza na weekendy. nadal chce mnie sciagnac do wawy ale coraz bardziej sklaniam sie ku temu zeby tam nie jechac (nie po tym co uslyszalam od jego rodzicow ![]() ostatnio zaczelam prace, na szczescie moge robic tlumaczenia w domu, wiec nie musze zostawiac zosi. powoli dochodze do ladu z soba, mialam okropna depresje, teraz jest juz coraz lepiej, chociaz zwiazek z tz wisi na wlosku. bede zagladac tu czesciej, nareszcie mam iplusa tu na wsi, bo bez netu ani rusz! chcialam tylko powiedziec, ze bardzo sie za Wami stesknilam i milo mi, ze o mnie pamietalyscie ![]() ![]() sciskam Was goraco ![]()
#896 |
Zadomowienie
|
Hej
Chomiczko witaj odwiedzaj nas częściej,bo my tu martwiłyśmy się o Ciebi!!!Buziaki dla Zosiaczka ![]() ![]() ![]() Fibian uciekaj na jakiś kilkudniowy urlop,bo się zamęczysz!! ![]() ![]() Aranko daj znać,czy udało się coś złapać? ![]() Malgogaj odpoczywaj w Polsce,póki baby dyndają małego(zresztą jakiegoprzystojnego ![]() ![]() A to bidonyz rurką,które polecm i sama zapewne nabędę: http://allegro.pl/item227899475_canp...uper_cena.html http://allegro.pl/item227738544_kube..._promocja.html
#897 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Smutna wiadomość dla Anitki i fibian ![]() Miałam wstrętne 2 dni...wróciła z wakacji Juleczka z psem i musiałam znów przypomnieć sobie jak to cudnie jest z 2 dzieci i sierściuchem... Soni ciężko przestawić się na "miastowe życie" - nie je i ciągle śpi aż mi jej żal...Na dodatek TŻ wogóle nie było tzn był ale wpadał do domu coś zjeść i albo uciekał znów do pracy albo padał jak betka...A wszystsko przez to, ze na budowie wywaliliśmy murarza i jogo pomocnika! Takich przekręciarzy i leni dawno nie widziałam. Na dodatek nie chcieli nam oddać kluczy od garażu na działce - tzn nagle przestali odbierać telefony...Tam był cały sprzęt więc TŻ kupił szybko nowe kłódki i pojechał zmienić. Uprzedził budujących się wkoło sąsiadów, ze gdyby się "nasi papudruni" pojawili to niech mu dadzą znać i absolutnie zabronią cokolwiek stamtąd zabierać. Dobrze, że naszym sąsiadem będzie policjant...zawsze jakoś bezpieczniej jak na chodniku stoi policyjny jeep...
Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło ![]() ![]() Edytowane przez Aranka Czas edycji: 2007-08-22 o 12:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zadomowienie
|
A ja na poczatku chce bardzo podziekowac za wsparcie, o ktore prosilam na PW. Kochane wszystkie jestescie
![]() ![]() Fibian nie martw sie TZtem, to juz taki narod dziki. Szkoda tylko, ze tak podchdzi do sprawy - pracujesz, zajmujesz sie dzieckiem i jeszcze mu obiadki gotujesz, a jemu jeszcze zle. Ale tacy sa faceci, tylko z drobnymi wyjatkami. Nie gotuj wcale przez kilka dni, a jak bedzie marudzil, to powiedz, ze dbasz o czystosc, a gotowanie wiaze sie z balaganem ![]() Chomiczko fajnie, ze sie odezwalas. Czekamy na fotki Zosi. Anita nie strasz mnie burzami i trabami powietrznymi ![]() ![]() A co do pogody, to jakie sa zapowiedzi na nastepne 2 tygodnie w Pl (chodzi mi glownie o slask), bo ja kompletnie nie mam pojecia co spakowac, a nie chce brac duzo rzeczy, bo mam niewielka walizke i musze sie tam zmiescic razem z Antonowka i prezentami dla calej rodzinki ![]() ![]() Aranko dobrze, ze wymieniliscie te klodki. W Pl teraz ciezko o dobrych fachowcow, wszyscy za granice wyjezdzaja. Dziewczyny jak chcecie to ja popatrze czy u nas w Tchibo sa jeszcze te czapki i jak beda to kupie i pozniej jak bede w PL to Wam wysle??? |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o czapusie to ja chętnie, ale dam rade dopiero w przyszłym tyg, bo na razie to TŻ całe dni w pracy a ja bez samochodu.
kamilko, pogoda w PL dziwaczna ogólnie rzecz ujmując. prognoz nie oglądam ![]() ![]() a tu nowa umiejętność synka i kilka fotek z wczorajszego spacerku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zKV15-MD5r4 |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.