![]() |
#871 |
Przyczajenie
|
Dot.: Od Października Zaczynam Studiować Kosmetologie! Zapraszam Wszystkie Studentki
Czesc Dziewczyny. Właśnie skończyłam studia I stopnia na kierunku kosmetologia i bardzo chciałabym iść na studia magisterskie i byłabym bardzo wdzięczna gdybyście podzieliły się swoimi opiniami: gdzie warto isć czy lepiej uniwerek czy jakaś wyższa? no i w jakim mieście. Pozdrawiam wszystkie kosmetolożki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
BAN stały
|
Dot.: Od Października Zaczynam Studiować Kosmetologie! Zapraszam Wszystkie Studentki
Cytat:
podysłam Ci link do filmiku o studiach magiterskich na tej uczelni http://www.kosmetyka.edu.pl/mgr/# |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.kosmetyka.edu.pl/rekrutacja/strona,1145.html 9,4tys za rok studiowania, do tego tysiak na wpisowe ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-12 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Przyczajenie
|
No dokładnie czesne jest porażające...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Przyczajenie
|
Ktoś zaczyna w Sosnowcu w tym roku..?
![]() ![]()
![]() |
#876 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Czy ktoś zaczyna od września? ![]()
![]() |
![]() |
#877 |
Przyczajenie
|
ja kończyłam PWSZ w Nysie i polecam jak najbardziej tą uczelnię, wyposażenie pracowni o najwyższym standardzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
winterfresh999- ja od października idę na drugi rok kosmetologii w Sosnowcu na ŚUM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Przyczajenie
|
Chciałabym odnowić i uaktualnić ten wątek. W tym roku zdaję maturę i zamierzam od października 2013 r. studiować kosmetologię w WSF we Wrocławiu. Jeżeli ktoś z Was też się tam wybiera napiszcie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
ja od biedy pojde na wsf ale wolalabym awf...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Przyczajenie
|
Dzięki can za obszerną odpowiedź. Będę się musiała jeszcze zastanowić, bo z jednej strony na Kościuszki mam bliżej i jest ciekawsza okolica a z drugiej jeżeli jest tak jak piszesz....A co zamierzasz robić po licencjacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
oj kochana przepraszam ze tak powiem ale glupie jest takie myslenie ze masz blizej i ciekawsza okolica ja tez mialam blizej do kosciuszki ale co z tego patrz jak kto cie nauczy a nie gdzie blizej jak bedziesz otwierala w przyszlosci swoj salon to musisz miec wiedze bardzo ndobrze przekazana zeby to pozwolilo ci na dalszy rozwoj..., i mowisz ze ciekawsza okolica uwierz by;lam tu i tu i mam porownanie gdzie ty masz na kosciuszki ciekawsza okolice?;p widac ze nie bylas na nowowiejskiej tam to sa dopiero okolice, piekny park grunwald nie daleko do pasazu naprzeciwko zabka hert ... decyzja nalezy do ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ewcik94 Czas edycji: 2013-04-13 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Witam Koleżanki!
Czy wątek jeszcze działa? ![]() Moja przygoda z Kosmetologią zaczęła się w 2003 roku, wtedy zaczęłam studia dzienne w WSF na Kościuszki... niestety z przyczyn osobistych po 2 roku musiałam zrezygnować z uczelni i wyjechać za granicę... W tym roku wracam do Wrocławia na stałe- chciałabym powrócić do kosmetyki/ kosmetologii... rozważam ponownie powrót na studia bądź może studium.. Niestety latka lecą ( 30tka minęła w tamtym roku) więc szukam uczelni z polecenia, która da mi jakiś start na pracę w tym zawodzie... Którą polecacie- myślę o Nysie... aczkolwiek jest tam tylko system dzienny ( zapewne przemyślę jeżeli nie znajdę niczego innego wartego uwagi)... Jak wygląda syt u Czamary lub na Nowowiejskiej... Podobno WSF jedzie jeszcze na starej opinii- i już za bardzo nie jest prestiżową uczelnią ( za moich czasów studiów jeszcze ten poziom był- choc zdarzały się wpadki, jak wszędzie) ... interesowałoby mnie najlepiej coś zaocznego ( by ewentualnie móc sobie jeszcze załatwić w tyg dodatkowe praktyki- mam znajome koleżanki które mogłyby mnie przygarnąć by odswierzyć oraz pogłębić wiedzę na 1-2 dni w tyg do gabinetu)- aczkolwiek dzienne też rozważam... Będę Wam bardzo wdzięczna za podpowiedzi.... Pozdrawiam serdecznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Przyczajenie
|
Meg ja sie wybieram do Czamary na zaoczne i mam (w pazdzierniku) 26 lat, wiec jak bysmy sie razem wybraly, to chociaz we dwie bylybysmy - poza tymi wszystkimi 19-stkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.