![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Nabyty.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze chciałam wejść i odświeżyć wątek, a tu rozmowa sie toczy - czemu ja tego nie miałam w panelu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Marzy mi się przybycie w sobotę, ale nie wiem, czy po czwartkowym stresie to ja na zawał nie zejdę
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Dziołszki, rozumiem, że spotkanko będzie miało miejsce w Bierhalle? Zbiórka od 16? Proszę mnie sprostować, jeśli się mylę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Będę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Z tego, co wiem: 16.00 Bielhalle. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
A ja bym miała taką prośbę wielką, a mianowicie poproszę:
- Rózinkę o udostępnienie flakonu białego Zen do gruntownego obwąchania ![]() - inną dobrą duszę (lub może nawet tą samą?) o przyniesienie Avignonu - bardzo chciałabym powtórzyć testy Na pewno chciałam poznać jeszcze coś, ale jak zwykle skleroza przyszła w nieodpowiednim momencie. Mam nadzieję, że pomożecie mi się rozerwać (jakkolwiek to rozumiecie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Też mam nadzieję na nieco rozrywki, bo ledwo zipię w tym tygodniu. ![]()
![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-04-24 o 12:40 Powód: pożarty ogonek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Rozniesiemy tę budę! ![]() ![]() W razie zapotrzebowania, Rózia może się wykazać Sequoią. Chce ktoś? ![]() ---------- Ja postaram się być, ale jeszcze nie mogę się zadeklarować na 100% ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja tak z głupia frant zapytam o pannę Papuziannę. Czy ona zajęta? Tak bardzo chcę ją poznać, a wciąż nie mam okazji, buuu. Chyba do BB trzeba się wybrać osobiście. Papużko, odezwij się, usłysz moje wołanie.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Rozrywkowo ma być, mówicie? To od razu poproszę o wrzucenie mnie do linii nr 6 i poinformowanie kierowcy, że ma wyrzucić moje zwłoki na Placu Piastów. Bo mogę się rozerwać niechcący ponad normę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 | ||
Zakorzenienie
|
Oki, przytachnę
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Sabbtah, czy mogę prosić o przyniesienie wcześniej obiecanej Czarnej Koszmarki?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | ||||
Wiedźma
|
Mnie się konstrukcja cepa barrrdzo podoba. ![]() Cytat:
![]() A szkoda, już myślałam, że pochwalę się flaszką. ![]() A Palisander? I tak będę miała dla Rózialindy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Taaaa.... Byłam tam już z 20 razy, ostatnio w tę sobotę i nigdy, ale to nigdy nie napiłam się niczego poza kawą i sokiem pomidorowym. Do czego niby zobowiązuje ta nazwa?? ![]() Cytat:
![]() Cotton Candy jestem Ciekawa. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Tylko że mi teraz nie wolno pić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Wtajemniczenie
|
Jak to do czego zobowiązuje? "Bier flaszki, fiolki i przyjyżdżej w sobota"
![]() Dziewczyny nie chciałaby się któraś przy okazji wymienić odlewkami? Mam 10ml Kyoto, z zakupów pięcioraczków - miało być jakieś kadzidło dla odmiany, a jest majeranek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
OKI, jestem w domu. Więc tak - przyjeżdżam jutro pociągiem. Jest o 11.34, w Katowicach jestem o 13.34 planowo - Agnysko, jedziesz ze mną?
![]() Wracam albo pociągiem bodajże o19.40 ewentualnie przyjedzie po mnie ojciec, ale tego jeszcze nie wiem, bo będzie w domu około 23.00 Sabbath- tak więc biorę for you robionę próbkę Cotton Candy ![]() ![]() Mam jeszcze na wydaniu Flower Show, Demeter - to dziwne coś pachnce łodygami z wazonu i chyba bzem. Jak Któraś się skusi na to dzwiadełko to chętnie odstąpię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
rude jest piękne:)
|
Dziewczyny zycze przyjemnego wachania
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy będę.
Z nowszych rzeczy mam tylko Sa Mejesta la Rose SL. Chce ktoś , jakby co ?
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
Niestety,nie będę mogła się zjawić
![]() Miłego spotkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Zaraz zmykam do pracy, odrabiamy 2 listopada, ale w formie dużej imprezy plenerowo-nasiadówkowej. Nie wiem o której toto się skończy, może być różnie. Martwiłam się, że będę pierwsza, ale chyba jednak nie, na pewno się nie spóźnię.
Madzik, raczej na ten pociąg się nie wyrobię, ale dam Ci jeszcze znać ![]()
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Agnysko, być może będziemy wracać pod wieczór komfortowym samochodzikiem
![]() Czy jakaś dobra dusza może mi w miarę szybko odpowiedzieć, jak z dworca w Katowiacach dostać się do Silesii, skąd i jakim numerem tramwaju? ![]() Czy któraś z was będzie ciut wcześniej?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z rynku numerem 6 Z pod dworca numerem 11 - jeździ dosyć często ![]() Ja mogę być wcześniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Yolik- suuuper ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to sie poszwędamy razem ![]() Odezwę się jak wrócę z malowania, jak Cię nie będzie na wizażu, przedzwonię |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli jednak nie uda mi się dotrzeć (
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Jestem już w domku
![]() Dziewczyny- dzękuję wam za cudowne spotkanie. Było wesoło, ja nie byłam już też tak zestresowana, dawno tak się nie śmiałam ![]() ![]() ![]() ![]() Z kolejnych poznanych zapachów muszę odnotować Avignon, bardzo mi się podobał, dodatkowo dostałam próbkę od Sabbath ![]() ![]() Yoliku- także dziękuję za próbeczki i za wspólne włóczenie się po Silesii ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-04-29 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już dotarłam, było wesoło, chociaż pod wieczór byłam już lekko zmęczona - chyba tylko gwarem całej Silesii, bo dzień miałam bardzo fajny
![]() ![]() Też sobie najbardziej upodobałam Avignon na tym zlocie, chociaż Musc R. (stajenny na mnie hahaha ![]() Dobranoc, ja odpadam - będzie idealny dzień jak się na jego koniec porządnie wyśpię ![]() Czekam na fotki emakijaz@gmail.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Ja też już w domu - dzięki Madzi i jej rodzicom tak prędko
![]() ![]() Dzisiaj spotkałyśmy się w następującym gronie: - Kropka - Yola - Madziczka - Sabbath - ja Parę zapachów, które za mną chodziły zupełnie mi przeszło po testach (AA Grosselina, Notee Ambre, Harissa, Ambre Exquise), a za to chyba mam nową miłość Avignon ![]() ![]() Dziękuję Yoli za syrenę w rajtuzach, której próbkę dostałam ![]() Z dziewczynami czuję się już całkiem swobodnie, w końcu spotykałyśmy się już kilka razy i co spotkanie to bardziej udane. Dziękuję Wam bardzo, to było świetne popołudnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.