|
|
#871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Serialoholiczki!
Cytat:
szósty jest troszkę słabszy (chociaż na zakończeniu ryczałam jak głupia :P) ale i tak kocham ten serial najbardziej I czekam na 7 sezon
|
|
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
O, właśnie jestem na etapie kiedy to połączenie zostało ogłoszone. Ciekawe co dalej
![]()
|
|
|
|
#874 |
|
Rozeznanie
|
ooo ja tez uwielbiam seriale
![]() moi faworyci Big bang theory Rzym The Tudors Battlestar galactica Star Trek White collar Flash Forward Mash Przyjaciele Gotowe na wszystko Lost Californication seriale ok ![]() dr House Caprica 1 sezon Dextera Pierwsze sezony CSI LV ![]() True Blood a teraz na wokande wstąpi pillars of the earth natomiast juz na wiosne powstanie serial na ktory czekam z takim nastawieniem jak zadko kiedy. Na wiosne wchodzi serial na podstawie mojej najukochańszej ksiazki fantastycznej (a przeczytalam ich w zyciu naprawde baaaardzo wiele... ) nie moge sie go doczekac i jednoczesnie- ciesze sie ze bedzie, boje sie jednak ze bedzie nie taki jak potrzeba i w ogole targa mna wiele emocji w zwiazku z ta premiera a serial o ktorym mowa to oczywiscie tramtatatamGame of Thrones
|
|
|
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopisuje się kolejna serialowa maniaczka
, dobrze wiedzieć że jest nas więcej ![]() Moje oglądane seriale to : Przyjaciele, Desperate Housewives, 90210, Gossip, Greek, Lost, Vampire Diaries, Pretty Little Liars, ściągam jeszcze 6 stóp pod ziemią ale nie wiem czy będzie fajny. A wy jakie seriale macie w planach na najbliższy czas?
|
#876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo na biało. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do moich planów, to pewnie do końca sierpnia łyknę Bones, mam na dysku jeden odcinek serialu Huge (http://en.wikipedia.org/wiki/Huge_%28TV_series%29), ale nie wiem, czy mi przypadnie do gustu. Zastanawiam się jeszcze nad zabraniem na wyjazd nad morze Gotowych na wszystko albo któregoś CSI.
|
|||
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane, wiecie gdzie moge ogladac seriale na necie bez limitu? albo jak ominąc limit, pomijajac zmienne ip kompa albo włącz wyłącz modem??zaistalowałam wtyczkę streamo i kopiuje linki na str tv wrzuc to, ale to czasem nic nie daje
|
|
#878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chociaż nad morzem jest co robić no ale to tak w razie niepogody
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie to tylko na wszelki wypadek.
Przeraża mnie tylko to, że Gotowe mają milion sezonów A CSI zamierzam zacząć od 2 lub 3 sezonu.
|
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
O! Wątek dla mnie
. Oglądam:
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
ołł jeah ... zaczynamy !
![]() -Herosi 1,2,3,4 ![]() -Detektyw Monk -Dr. House -CSI :Miami ,NY ,LA ,LV -Kości -Wzór -Sanctuary -Bez śladu -Gwiezdne wrota ;D
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Plizie - jesteś za związkiem Bootha i Brennan?
Ja nie mogę się doczekać, a jestem dopiero w końcówce 4 sezonu. ![]() I swego czasu też oglądałam Heroes, ale jakoś po 2, czy 3 sezonie mi się znudzili... |
|
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#885 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Seriale
Ja wczoraj zaczęłam oglądać 90210.
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba 90210 od nowa zacznę oglądać
|
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
90210 jest boskie ! mi zostały ostatnie 3 odcinki 2 serii. ale do września już niedaleko
pozatym* Vampire Diaries * Gossip Girl * House |
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
O czym właściwie jest Plotkara?
Plotkara jest to serial o grupie (snobów) bogatych amerykańskich nastolatków żyjących na Upper West Side na górnym Manchatanie. Warto obejrzeć bo jest naprawdę bardzo wciągający. Jest to serial dla miłośniczek mody, oj tak. Ale również jest w nim pełno niesamowitych romansów (mój ulubiony to Chuck i Blair). Naprawdę wystarczy obejrzeć jeden odcinek i już wiesz że chcesz obejrzeć kolejne. A co do moich ulubionych to: House MD Friends Gossip Girl The Secret Life of American Teenager (świetny serial, choć w Polsce mało znany, o dziewczynie która w wieku 15 lat zachodzi w ciążę. Generalnie cały serial obraca się wokół wątku seksu) Skins (oj uwielbiam) Desperate Housewives (czy jakoś tak 'Gotowe na wszytko') Szkoła złamanych serc Degrassi: Next Generation Radiostacja Roscoe |
|
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
Zacząć oglądać VD? Polecacie?
|
|
|
|
#890 |
|
Przyczajenie
|
Nie mam siły wyliczać seriali, które obejrzałam, ale mam wrażenie, że spędziłam nad nimi dobry kawał mojego życia
![]() Teraz katuję 30 rock (i po pierwszym sezonie mogę go śmiało nazwać jednym z moich ulubionych) na zmianę z Glee i True Blood. I (wstyd się przyznać) ale nie mam siły żeby zabrać się za 6tego Losta, ten ostatni sezon mnie tak niesamowicie odstrasza, ale z drugiej str czuję się w obowiązku żeby zmarnować nad nim jeszcze te kilkanaście godzin
|
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie świetny serial, rozkręca się z każdym odcinkiem, polecam
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, Radiostacja Roscoe - oglądałam to zawzięcie, jak leciało na pamiętnym kanale Minimax...
Zawsze chciałam, żeby Lily była z Rayem.
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam jeszcze polece moj ukochany Nip Tuck - Bez skazy
wciagnelo mnie jak magnes
|
|
#894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#895 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Plotkara to taki serial trochę dla nastolatek, ale i mnie się nieźle oglądał
Opowiada o życiu bogatych nastolatków, wiodących życie celebrytów No wiecie, bywają na imprezach, przyjęciach, wyjeżdżają na egzotyczne wakacje, chodzą do ekskluzywnej szkoły i ubierają się w najlepszych sklepach. Ale jednocześnie mają różne problemy, związkowe, rodzinne itp. Są też bohaterowie z biedniejszej dzielnicy, chyba dla kontrastu między tymi dwiema grupami
|
|
|
|
#896 |
|
Przyczajenie
|
Polski tytuł "Rockefeller Plaza 30", może teraz skojarzysz
Z Tiną Fey, która gra scenarzystkę programu w NBC, Baldwinem i Judah Friedlanderem (mój ideał faceta
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
Super temat
![]() Moje zdecydowanie ulubione seriale to: Lost Prison Break 90210 Vampire Diaries Skins Dexter Heroes Lubie też oglądać Plotkarę, Kyle XY i True Blood. Dzisiaj mam zamiar zacząć Pretty Little Liars i w końcu wziąć się za Supernatural, bo Tż sie całkowicie od tego uzależnił, a podobno jest fajne
|
|
#898 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Ponoć każdy (no może prawie) ogląda seriale, tylko nie wszyscy się przyznają ![]() Mój ulubiony – House MD. Może nie jestem serialoholiczką, ale housoholiczką na pewno ![]() Oprócz tego: - Grey's Anatomy, - Friends, - Lost – chociaż koniec mnie bardzo rozczarował, - Sue Thomas: Słyszące oczy FBI – oglądałam ten serial na AXN, temat mi się spodobał, - Detektyw Monk. Kiedyś kochałam jeszcze naszą rodzimą produkcję „Na dobre i na złe”, ale ostatnio scenarzyści wymyślają jakieś okropne głupoty, chyba pomysły się skończyły. Z polskich seriali podobała mi się jeszcze „BrzydUla” – miły, zabawny serial, a nie tasiemiec, gdzie wszystko się powtarza i w końcu niewiadomo już kto z kim i po co. Tylko zakończenie mogłoby być lepsze. Ciekawi mnie, czy jest na forum „prawdziwa” serialoholiczka, która ogląda Modę na sukces? Jakby co przyznać się
|
|
|
|
#899 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sam serial był świetny, ale ostatni odcinek zaburzył jednak całokształt. Także wszystko poza ostatnim odcinkiem ok![]() Co do mnie to oglądam: Californication - mój numer 1, szczególnie wspólne seanse z TŻ Gossip Girl - narazie kilka odcinków |
|
|
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
Świetny temat!
![]() Moje ulubione to: 90210 Pretty Little Liars Persons Unknown Plotkara Lost Vampire Diaries Charmed Prison Brak The Secret Life of American Teenager
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

szósty jest troszkę słabszy (chociaż na zakończeniu ryczałam jak głupia :P) ale i tak kocham ten serial najbardziej 

. Oglądam:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)