|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
wy dziewczyny to macie odwagę.ja bym się teraz w życiu przed ludżmi nie rozebrala
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maladt trzeba pokonywać wstyd a pozatym jak zobaczą ciężarówkę to nie będą zdziwieni moim cellulitem, grubymi nogami i wielką dupą
|
|
#873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana nie ma się czego wstydzić. My jesteśmy włsnie w najpiekniejszym stanie jakim może być kobieta. Powiem Ci, że ja miałam pare razy, ze nawet nie miałam dobrze nóg ogolonych bo chciałam sobie troche zapuścić by łatwiej depilator chwycił włoski i się nie wstydziłam. Mnie tylko na basenie czasami denerwuje to, ze przychodzą całe klasy z pobliskiego gimnazjum i podstawówki, ponieważ niektóre dzieci są okropne i strasznie chlapią woda. A ja w czasie pływania jak się napije to potem kaszel mnie męczy.
|
|
#874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
co do emerytek to chyba ja jestem największą.prawie cały czas leżę,bo siedzieć i chodzić nie mogę więc za***ista sprawa.szkoda,że nie mam kogoś kto by mi pomógl....
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
Judi, gratuluje dobrych wiesci.
Basen to jest super sprawa, i napewno i ty i dzidzia na tym skozystacie. Ja jestem zbyt leniwa, zeby sie wybrac, i strach przed infekcajmi na razie tez zwycieza.... chociaz moze to glupie. Ja preferuje dlugie spacery, a ze mam park pod domem to jest gdzie chodzic. Wersta, Andapee, wygladacie slicznie ! A gdzie nasza Kasiulka ? ic sie cos nie odzywa.... |
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj cały dzień przy kompie spędziłam. Musze wreszcie dupsko ruszyć. Pójdę na spacerek z moim pieskiem.
Miłego wieczorku Lasencje
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
tampon? hmmm i że niby jakie jest jego zadanie? że nic nie wpłynie??????
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Judi ciesze sie ze wszystko ok i gieniowa masz super. Bo moj to co wizyta to grozi mi palcem za tycie, ale co ja na to poradze.
Ta czekolada mnie zemdlila. Ide sobie ugotowac ziemniaka w mundurku .Ja tam na basen bym sie nie odwazyla pojsc teraz. Chodzilam przed ciaza i bylo git, wzmocnilam sobie plecy znacznie dzieki plywaniu, a teraz jest czas odpoczynku, no i te infekcje, za bardzo by sie bala. |
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie moje szanowne dziecię obudzilo się i szaleje jak glupie.dzisiaj jakoś tak inaczej kopie.Czy was tez dzieciaczki kopią w okolicach spojenia łonowego??
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
macie racje! jutro jestem umówiona na wizyte do dentysty......do jutra dziewczyny spokojnej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
|
|
|
#882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam wszystkie lipcowo- sierpniowe mamuśki
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
marticia ja też boję się infekcji ale przyrostu mojej wagi też, już sama nie wiem co lepsze... może jeszcze trochę poczekam, ale chyba się przejdę, pomyślę
a co do karmienia piersią, to moja siostra musiała wrócić do pracy gdy dziecko miało 4 miesiące, a karmiła dziecko 2 lata... odciągała pokarm, zamrażała i dało się tylko trzeba tego chcieć a cyca ma duzego chyba e miała karmiąc![]() Bandola18 ja też tak chce jak Ty to kochana zrobiłaś, co???
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wszystko dobrze-pierwszy trymestr to byla wegetacja wiec praktycznie go przeleżałam i schudłam 5 kg. Teraz nadgoniłam juz 3kg, jestem w 18 tyg ale niestety nie wiem jeszcze co mi w brzusiu pływa...Mysle ze chlopak! P.S. Postaram się udzielać częściej - Anisia też mi wiecznie o to głowę suszy... |
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
pisz częściej proszę się poprawić !!!
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
Judi bardzo sie ciesze,ze wszystko wporzadku
i oby tak zostało do końca ![]() Właśnie zadzwonił do mnie moj facet i sie troche zdenerwowalam... Mianowicie jego mama ma problem z tym,ze nie chodzi do kościoła...Wszystko by bylo wporzadku gdyby nie obwiniano mnie o to... ![]() Wrzucam nasz 24 tydzień tyle ze nie mam sie czym pochwalic
|
|
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
a to kolejne
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem , może to zależy od genów? A może miało wpływ to, ze w I trymestrze miałam nudności i wymioty, dopiero od 4 miesiąca miałam apetyt i jedzenie sprawiało mi przyjemność. Teraz też sobie nie odmawiam, brzuchol mi rośnie ale teraz to nawet na wadze nie przybieram, podobno w końcówce ciąży tak jest. Nawet schudłam 0,5 kg.
Ale muszę ograniczać cukry, bo test tolerancji glukozy mi wyszedł trochę ponad normę, pewnie to też ma wpływ. W każdym razie nie głodzę się i oprócz słodyczy, cukru i soków to reszty sobie nie odmawiam.
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Judi wreszcie jakaś lekarz z ludzkim podejściem
![]() Leona wydaje mi się, że mamy jednakowe brzuchy
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Judi, jak basen jest ozonowany, to nie jest jesczez i grozny. W koncu sa specjalne lekcje dla przyszlych mam, sam moj mezus pare ich poprowadzil, tylko na basenie, gdzie woda jest chlorowana, wiec u mnie to nie wchodzi w gre. On sam mowi, ze to swietna sprawa taka gimnastyka szczegolnie jesli codzi o kregoslup, ale jesli chodzi o wode odradza mi. Swoja droga to zastanawiam sie jk takie malenstwa chodza na basen z rodzicami (baby nuoto)...czy ta woda im nie szkodzi???
Leonka, swietniewygladasz i teraz rozumiem dlaczego Kasiulka tak sie Toba zachwycala...Twoja figura . Jesli sliczna i bardzo proporcjonalna. A fajna masz bluzeczke .Mala, wkrec sie do nas, im wiecej nas tym lepiej, sama widzisz, zekazda z checia tu przyjmujemy, sama tez sie wkrecilam do grona forum . A pisz co popadnie, nawet to ze siku ci sie chce..hihihi
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola, no co ty, swedzenie sprawialo ci przyjemnosc? tez tak chce
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
tak dziewczynki-macie rację, w końcu lekarka z ludzkim podejściem
no ja za miesiąc na dwa sluby idę to chciałabym jakoś wyglądać no zobaczę, jak jutro będę się dobrze czuła, to pójdę i sprawdzę co i jak ![]() dorbarku napisz co z tym tamponem na basenie
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie rozpisałyscie
![]() ja tez chce na basenik chodzic ale jakos nie moge sie sie w koncu zebrac. Pytalam mojego gin co moge cwiczyc to powiedzial ze tylko basen, a na infekcje ktore mnie nekają to polecil nystatyne po kazdym basenie na noc. Problem tylko w stroju kąpielowym bo teraz jeszcze moze obleci ale za miesiac to nie wiem czy wejdę, a kupowac nowy na ciążę jakos mi sie nie usmiecha. I wygladam tragicznie, ale co tam hahahahaa a jak widze takie zdjecia jednej z drugą to zamordowałabym z zazdrosci!!!!!!!!!!!!!!!! !! nie pokazywac mi juz tu takich zgrabnych brzuszkow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wolno!!!! i jeszcze hasło : 37 tydzien i 5 kg na plusie, no bez komentarza!! ciesze sie ze nie tylko ja tak tyję ale marne to pocieszenie, ja juz chce sierpien zebym mogla sie wziąć za moje sflaczałe cialo ![]() ide spac bo mnie załamałyscie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Moje Śliczne
![]() Poulette kochana, jestem jestem Dziś będzie Word Trade Center z Nicolasem Cagem - pewnie źle napisałam . Jutro jak tylko wrócę zdam relację, pełną ma się rozumieć. Ciekawa jestem czy będę miała usg, ale szczerze wątpię, bo teraz chodzę państwowo i ostatnio miałam połówkowe. Wizytę mam na 10:40 a potem muszę jeszcze pomknąć z mamą do miasta, ale jak wrócę pierwsze co robię to pisze do Was.Judi nio nio Tymuś baniaczek ma pierwsza klasa Ja sobie kiedyś, tak z ciekawości wzięlam metr krawiecki, zrobiłam kółeczko o obwodzie 37 cm - mniej więcej tyle ile ma główka noworodka Taaaaaaaaak, jak ja przepchnę tą głowinę przez moją maleńką Fredzię to nie wiem, wolę się nie zastanawiać ![]() Leonko kochana - ściskam Cię mocno nie martw się teściową... nio to są szczyty. To chyba decyzja każdego dorosłego człowieka, zależna jedynie od niego, czy chodzi do kościoła czy nie. Bez przesady!!! Biedactwo, nosek do góry. Brzuszek to masz prześliczny i zdecydowanie jest się czym pochwalić Werstuś Ty pasibrzuchu wyglądasz bosko, niesamowita z Ciebie laseczka, a tą bluzeczkę masz prześliczną.Andape kochana piękna z Ciebie mamusia. Brzusio masz już naprawdę pokaźny. Oj dziewczyny, a dopiero niedawno chwaliłyśmy się tymi naszymi mini krągłościami, a tu już brzuszki ciążowe, że mucha nie siada. Jutro zaglądnę, wszystko przeczytam i zdam relację. Trzymac kciuki proszę, może doktorka da się naciągnąć na podglądanie bąbla
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
nie uwierzycie.Postanowiłam się wziąść za siebie.Dziś na kolacje jabłko,3marchewki i może jeszcze jak bede głodna to zjem kiwi.Kurcze muszę przestać tyć!!!
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz co w sumie ja sie nie martwie tylko pozniej sie ktos dziwi ze ja unikam spotkan...To nie dlatego ze nie lubie czy cos takiego ale nie chce mi sie juz sluchac jaka to ja nie jestem zła...I tak sie nasłucham tazkze wiecej to juz była by przesada
|
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko trzymam kciuki
i czekam na relację ja oglądam pajace welurowe-mam chrapkę na 2-3 hihi. Ja już po myciu, zrelaksowana bo Tymonek grzecznie siedzi u mamy w brzuchu i wszystko jest ok. Dlatego właśnie uczciliśmy z mężusiem że wszystko ok i wszamaliśmy sobie pizzę o ja niedobra, pulpecik i tu pizzę jeszcze wszamał
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie Judi pizze a ja marchewkę z Polo marketu
o sprawiedliwości!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

nie wiem dlaczego.

chyba e miała karmiąc

nie martw się teściową... nio to są szczyty. To chyba decyzja każdego dorosłego człowieka, zależna jedynie od niego, czy chodzi do kościoła czy nie. Bez przesady!!! Biedactwo, nosek do góry. Brzuszek to masz prześliczny i zdecydowanie jest się czym pochwalić