|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Z poza wątku mogę zaproponować podkład mineralny firmy Lumiere w jasnym, neutralnym kolorze. Nowiutki i nieotwierany, bo to mój zapas
Poza tym róż MAC Blush of Youth lub Blooming, pigment MAC Smoke Signals, perfumy Cartier Le Baiser du Dragon lub Ungaro Apparition. Może coś Cię zainteresuje? ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Tutaj link do podkładu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-mineralny.htm Bardzo go lubię, mam w używaniu jedno pudełko, a dwa kolejne w zapasach To podkład idealny na lato, dość lekki i nie daje maski, ale kryje i daje lekki mat, nie ma po nim efektu glow.Kolor to light neutral - neutralny beż, bez wyraźnych różowych czy żółtych tonów, jaśniutki - też jestem blada ![]() Pigment MAC to oryginalne opakowanie plus kartonik, około 70-75% pigmentu. Zdjęcie będę mogła zrobić późnym popołudniem. Z lżejszych perfum mogę dorzucić Burberry The Beat, który mam w wątku, razem z balsamem - ja raczej się lubuję w cięższych właśnie, a on taki idealny na lato ![]() Aha, i jeszcze ewentualnie Juicy Tubes w kolorze Candy - przejrzysty, delikatny róż z maleńkimi drobinkami, maleńki ubytek Herbatka też do wzięcia
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-06-24 o 12:04 |
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Odsypka jak najbardziej wchodzi w grę, tylko muszę sprawdzić, czy mam ją do czego zrobić. Na pewno mam plastikowe fiolki. Dwóch podkładów nie oddam, bo specjalnie dla siebie na lato kupowałam tą formułę, już jeden oddaję z ciężkim sercem
Herbatka w oryginalnym flakoniku z kartonikiem, też mogę później zrobić zdjęcie, jak na moje oko zostało tam ok. 10/50 ml.
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, dziś napiszę Ci wszystkie wymiary o które prosiłaś, przepraszam, że tyle to trwa, ale jestem w środku sesji
|
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
moje Vichy mają datę 11/12 (kosmetyki niedawno weszły na rynek)
to ja bym była chętna na pędzelki, jeszcze tylko przeszperam opinie na internecie, bo zastanawiałam się też nad pędzlami Mario Luigi z allegro i muszę przedumać Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2010-06-25 o 11:28 |
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli jeszcze 2 do oczu by były, to rzeczywiście było by fajniej, bo właśnie w zestawie najbardziej mi zależało na tych do oczu, a w tym jest mniej, niż w standardowych
kurcze, typowa ze mnie niezdecydowana baba, chwilowo połakomiłam się na ładniejszy design tych Luigi (czarne=eleganckie), ale z drugiej strony i tak będą leżeć schowane, więc po co mi przepięknie wyglądające pędzle? a opinie mają dobre ( w tym momencie sama się przekonuję, tak mam )a tylko zapytam jeszcze-bo na necie widziałam te pędzle zupełnie inaczej wyglądające (inna rączka)-skąd te pochodzą? To jakaś wersja starsza czy nowsza? odezwę się znów późnym wieczorem lub jutro, ponieważ pracuję dziś do 22 co do kremu z filtrem-nastawiałam się jeszcze na jakąś fajną paletę cieni, więc nie wiem co z nim będzie Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2010-06-25 o 12:08 |
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Za podkład Lumiere zapłaciłam 18$, nowa flaszka Tea for Two kosztuje ok. 290 zł, a róże MAC kosztują 18,5$, podkład jest nowiutki, a róż był używany... Nie bardzo mi się opłaca taka wymiana
![]() Za róż mogę oddać podkład lub herbatkę i Burberry. ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Nie jestem fanką dokładnego rozliczania wymianek i wcale nie o to mi chodziło ![]() Z wątku raczej już nic mi w oko nie wpadło, a poza wątkiem z Lusha mam tylko krem do rąk Helping Hands i krem do stóp Fair Trade, pierwszy wypróbowany raz, drugi nowiutki.
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Miałam sie odezwać jak zrobię nowy wątek no to się odzywam mi się z Twojej dokładeczki podoba brązer Mac i tusz Lancome , na nim mi najbardziej zależy więc zapraszam do mnie
|
|
#885 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
witaj
![]() niestety Cobena czytałam, wiec podziekuje. Przemyslalam sprawe i zrezygnuje ze wszystkich tych rzeczy z ostatniej czesci wymianki. Ogolnie chodzi o to ze perfumy lubie i staram sie wymieniac raczej na inne perfumy - nie potrzebuje eyelinerow w sumie, w kazdym razie na pewno nie za perfumy. wiem ze zalezy Ci na "harpiach" - po prostu Ci je dorzuce do tak duzej wymianki, a Ty tez mi cos dorzucisz i bedzie ok tak mysle przynajmniej :P
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to ja się decyduję na pędzle, jeśli nic się nie zmieniło z Twojej strony-czekam na odp.
szkoda, że nie masz żadnych palet cieni, też wolałabym większą wymiankę za jednym zamachem a do jakiej w ogóle miejscowości przyjeżdżasz na wakacje? |
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Suknia z różami: w biuście:40 naciąga się na 44, pas 41 cm, naciąga się do 44 cm, długość 145 cm
Czarna z rozcięciem biust 44-47 cm pas 40 cm długość 149 cm Spódnica Bay-pas 40 cm długość ok 50 cm rurki VILA pas 41 cm, naciągają się odrobinę, biodra 47 cm długość 103-104 cm baardzo podoba mi się zestaw miniatur escady
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie: Tigi - Catwalk Catfight Pudding, miniatury Escady, cień Good China i słoiczek z lusterkiem z EDM. Znajdziesz coś w moich wątkach?
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz mi proszę - ubytek każdej z butelek jest naprawdę minimalny, wręcz niewidoczny, tak?
i czy pudełeczka kartonowe są nienaruszone?
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie oddam w takim razie rurki vila i spódnicę Bay za zestaw miniatur
![]() z granatowym sweterkiem będzie już gorzej, bo zastanawiam się, czy sobie nie zostawić, albo spieniężyć, więc wymienię tylko na coś, co mnie naprawdę zauroczy
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie obrazisz się jak zrezygnuję z roll onu a reszta pozostanie bez zmian?
Bo dostałam krem pod oczy, a Bali udało mi się sprzedać po baaardzo korzystnej dla mnie cenie... Chyba że chcesz za ten roll on coś innego np tą esencję naprawczą albo etui na karty, wklejam zdjęcia: W środku ma 8 przegródek, jest naprawdę bardzo ładne, posiadam 2 sztuki.
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-06-28 o 09:22 |
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dzięki
|
|
#893 | ||
|
Zakorzenienie
|
protko jedyne co by mi się przydało to
MAC, Powder Blush - Blush Baby (z lewej) / ubytek ok. 5 % a tego za Brit raczej nie oddasz;> ,no chyba że znajdziesz coś jeszcze
|
|
|
#894 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
witaj
przejrzalam Twoja liste ksiazek i zainteresowaly mnie: Dziewczyna z piwnicy. Wstrząsające wyznania Nataschy Kampusch C.Rees - Piraci! J.Chmielewska - Lesio czy oddalabys je w zamian za moje 2 + krem do stop ten ktory chcialas + odlewka werbeny (10ml) pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- OK, w takim razie juz dorzucam do paczki 2 ksiazki, 10ml werbeny i krem do stop z oriflame ![]() a jaki chcesz zestaw stila? masz na mysli contouring trio? w zamian za 2 eyelinery benefitu? no to jasne ze sie zgadzam
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Dwufazowy System Wybielający BlanX WhiteMaker / Nowy! proszę odpisz u mnie |
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Z ciuszków niestety nic, a z kosmetyków widzę jedynie MAC, Powder Blush
- Blush Baby, chociaż wolalabym jakis podklad:/
|
|
#897 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: wątek dokładkowy
bez problemu Ci zrobie baby doll, a guerlaina ktorego chcesz probke: figue iris czy mentafollia? moge Ci zrobic obu (w sensie, ze wszytskich 3)
dorzuce tez to trio do konturowania stila ![]() poprosze mimo wszystko tylko 1 benefita, tego najciemniejszego. do tego mozesz mi dorzucic jakies majtki - ja gatki zawsze chętnie przygarniam, a jak na Ciebie niedobre to mam nadzieje ze nie bedzie Ci żal :P (tylko prosze, nie stringi!). co Ty na to? (jak zamiast majtek wolisz oddac benefita z jakichs tam powodow to nie bede sie wzbraniac) :P
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad Belle Pierre ale na razie się wstrzymam
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Za 10 dni zamykam.
Za któryś zapach z wish listy jestem w stanie oddać sporo.
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka post 4.
Po raz ostatni przed zamknięciem: już za 10 dni...
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Poza tym róż MAC Blush of Youth lub Blooming, pigment MAC Smoke Signals, perfumy Cartier Le Baiser du Dragon lub Ungaro Apparition. Może coś Cię zainteresuje? 

mi się z Twojej dokładeczki podoba brązer Mac i tusz Lancome , na nim mi najbardziej zależy więc zapraszam do mnie