![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Ale warto, wszak w Toruniu ładniej
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
No przecież nie przytula
![]() Czekaj no, ożywię mojego avka i będzie fight - mój flaming przeciwko twojemu konikowi ![]() Przyjmujemy zakłady? ![]() EDIT: Z tym fight to jednak głupi pomysł - wychodzi na to, że propaguję walki zwierząt ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
dziwczyny-wie może któras czy Baby Doll 'podstawowa' i lucky games [czy tam te magic'i itp] to ten sam zapach, tylko flaszki inne, czy zapach też inny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
BAN stały
|
ten sam zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Kagan, pewnie już nie zdążysz przeczytać ale i tak Ci życze udanego wyjazdu i dużo zdrowia dla całej Rodziny! ![]() W temacie palenia jestem 200-procentową Antynikotynistką ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#879 |
Rozeznanie
|
William Wharton zmarł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi. Mam ogromny sentyment do jego książek, niektóre zrobiły swego czasu na mnie wielkie wrażenie i pewnie dość znacznie ukształtował mój gust literacki. A niedawno właśnie myślałam o powrocie do Niezawinionych śmierci, Stada, Taty, Ptaśka... Miałam nadzieję, że przeczytam jeszcze coś nowego jego autorstwa. Smutno.
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilę po chyba 2 tygodniach nieobecności, wreszcie powizazuję sobie dłużej. 3 ostatnie tygodnie zakręcone, zmiana pracy, wyjazdy, przeziębienie i rzucenie palenia. Bez plasterków nie palę już kilka dni i chyba zamorduję szefową - jak ktoś rzuca palenie to nie irytuje się go specjalnie, mało dzisiaj nie przyłożyłam szefowej ze złości. Rozmawiam przez telefon, a ona nuci sobie głośno do muzyki z radia. prosze, aby przestała śpiewać, bo ja nic nie slyszę, a ona jeszcze głośniej i patrzy mi się prosto w oczy. Wyszłam do drugiego pokoju, a ona mówi do drugiej pracownicy: "Aga rzuca palenie, dlatego taka wściekła jest". Nie, nie dlatego, wściekła jestem, jak ktoś mnie umyślnie próbuje rozzłościć i drze gębę chociaz proszę, aby się uciszył.
WRR. ![]() ![]()
#882 |
BAN stały
|
Gryx super av
![]() jakoś ostatnio tu wchodzę i tematy mnie nie dotyczą... |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Rozeznanie
|
ja Whartona kocham tylko jedna ksiazkę
za to bardzo : "Wieści" ale genralnie to smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
Czy czekając ma przesyłkę z Allegro 26 dni, można już dostać szału, czy jeszcze powinnam się wstrzymać?
![]() Takie pytanie retoryczne rzucam sobie a muzom, bo naprawde już nie wiem, czy trafiłam na niedorozwiniętego sprzedawcę z Allegro, czy ja mam takiego pecha ![]() Wyobraźcie sobie: kupuje klikając kup teraz pierdołkę z La Roche Posay za 40 zł. Grzecznie wpłacam pieniądze tego samego dnia, w tytule przelewu wpisując swój nick. Czekam tydzień, po tygodniu pisze, czy Pan wysłał, jeśli tak to kiedy i czy priorytetem, czy zwykłym. Pan mi na to odpisuje, że ma mnie "odhaczoną" więc napewno wysłał, ale nie wie kiedy, wysłał zwykłym priorytetem, nie poleconym (!!!) i najlepiej niech jeszcze troche poczekam, bo mu raz prirytet doszedł po 2 tygodniach ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się czy walnąć mu już negatywa, czy zgłośić to do Allegro, czy grzecznie czekać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Sikaaaam!
![]() wystaw nega i do allegro napisz bo sobie jajca to on robi. (piekna masz piosenke w podpisie, swojego czasu duzo dla mnie znaczyla ) |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toż to najprawdziwsza i jedyna słuszna prawda! ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym zgłosiła ![]() Cytat:
![]() Podaj tylko adres! ![]()
![]() |
#888 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Jutro Halloween!
Po calym tygodniu robotania od razu biegne na impreze. Az mi sie micha cieszyla w tesko jak obwiesili je dekoracjami. Kicz bo kicz ale heeeeej. |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
![]() Przepraszam - wiem, że sytuacja paskudna, ale poplułam monitor.... Może zrób laleczkę vodoo z... jajami? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie zaczął się już weekend ![]() --- Nie... te ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
W PL raczej w ten dzien nie balowalam. Lubie te zadume. Skoro jednak tutaj jej nie ma, to balowac bede!
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ależ ziąb dzisiaj rano, mimo słońca, wybrałam się w płaszczu na koszulę z krótkim rękawem, i żebym się zgrzała to niekoniecznie....
![]() |
#896 | |
Zadomowienie
|
Nie potwierdzam i nie zaprzeczam - ale czasem lubię, szczególnie aromatyzowany tytoń - np. czarną Amphorę.
Prawda ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mam pecha Allegrowego. Czekam teraz na bardzo ważną przesyłkę, jednak uzbrajam się w cierpliwość, pomimo zobowiązania się do wysyłki w ciągu 72godz od wpłynięcia wpłaty, przypuszczam ze może to potrwać ze 2 tygodnie.
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do piosenki, też ją uwielbiam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gryxie po takiej akcji, to byś był facetem wręcz z podwójnymi jajami :d Taki double-balls-man ![]() Cytat:
![]() A ta historia ma wogóle swój ciąg dalszy. Wczoraj późnym wieczorem dostałam od tego Pana maila, bardzo smutnego maila wręcz mogę powiedzieć, w którym pisze, że dziś dostał zwrot tej drugiej nadanej do mnie przesyłki, bo źle ją zaadresował ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-10-31 o 09:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Oby dobrze wpisał numer konta.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.