|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Ale warto, wszak w Toruniu ładniej
![]() Cytat:
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież nie przytula
![]() Czekaj no, ożywię mojego avka i będzie fight - mój flaming przeciwko twojemu konikowi ![]() Przyjmujemy zakłady? ![]() EDIT: Z tym fight to jednak głupi pomysł - wychodzi na to, że propaguję walki zwierząt
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#873 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
dziwczyny-wie może któras czy Baby Doll 'podstawowa' i lucky games [czy tam te magic'i itp] to ten sam zapach, tylko flaszki inne, czy zapach też inny?
|
|
|
|
#876 |
|
BAN stały
|
ten sam zapach
|
|
|
|
#877 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Kagan, pewnie już nie zdążysz przeczytać ale i tak Ci życze udanego wyjazdu i dużo zdrowia dla całej Rodziny! ![]() W temacie palenia jestem 200-procentową Antynikotynistką Mam w tej chwili w domu gościa. Przesympatyczny facet, z poczuciem humoru, życzliwy, uczynny, dogadujemy się idealnie pod każdym niemal względem (wczorajszy wieczór spędzilismy słuchając Czterech pór roku i ścieżki dźwiękowej z Farinellego i dyskutując na tematy przeróżne, od potomstwa J.S.Bacha poczynając a na utylizacji zwłok skończywszy) I wszystko byłoby super, tylko że on pali. Co z tego, że pali tylko i wyłącznie w kuchni i przy otwartym oknie - ja wchodze do mieszkania i od progu czuję ten smród. I nikt mi nie wmówi, że jakiekolwiek papierosy wydają... no, powiedzmy aromat, w tym względzie jestem nieprzekonywalna
|
|
#878 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
|
|
#879 |
|
Rozeznanie
|
William Wharton zmarł
Co prawda będąc nastolatką jeszcze wyrosłam z jego książek, ale swego czasu bardzo lubiłam czytać. Smutno.
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi. Mam ogromny sentyment do jego książek, niektóre zrobiły swego czasu na mnie wielkie wrażenie i pewnie dość znacznie ukształtował mój gust literacki. A niedawno właśnie myślałam o powrocie do Niezawinionych śmierci, Stada, Taty, Ptaśka... Miałam nadzieję, że przeczytam jeszcze coś nowego jego autorstwa. Smutno.
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilę po chyba 2 tygodniach nieobecności, wreszcie powizazuję sobie dłużej. 3 ostatnie tygodnie zakręcone, zmiana pracy, wyjazdy, przeziębienie i rzucenie palenia. Bez plasterków nie palę już kilka dni i chyba zamorduję szefową - jak ktoś rzuca palenie to nie irytuje się go specjalnie, mało dzisiaj nie przyłożyłam szefowej ze złości. Rozmawiam przez telefon, a ona nuci sobie głośno do muzyki z radia. prosze, aby przestała śpiewać, bo ja nic nie slyszę, a ona jeszcze głośniej i patrzy mi się prosto w oczy. Wyszłam do drugiego pokoju, a ona mówi do drugiej pracownicy: "Aga rzuca palenie, dlatego taka wściekła jest". Nie, nie dlatego, wściekła jestem, jak ktoś mnie umyślnie próbuje rozzłościć i drze gębę chociaz proszę, aby się uciszył.
WRR. Wracam do pracy, może do wieczora mi przjedzie, bo na razie nic nie zapowiada poprawy humoru.
|
#882 |
|
BAN stały
|
Gryx super av
![]() jakoś ostatnio tu wchodzę i tematy mnie nie dotyczą... |
|
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
ja Whartona kocham tylko jedna ksiazkę
za to bardzo : "Wieści" ale genralnie to smutno
|
|
|
|
#884 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
Czy czekając ma przesyłkę z Allegro 26 dni, można już dostać szału, czy jeszcze powinnam się wstrzymać?
Takie pytanie retoryczne rzucam sobie a muzom, bo naprawde już nie wiem, czy trafiłam na niedorozwiniętego sprzedawcę z Allegro, czy ja mam takiego pecha ![]() Wyobraźcie sobie: kupuje klikając kup teraz pierdołkę z La Roche Posay za 40 zł. Grzecznie wpłacam pieniądze tego samego dnia, w tytule przelewu wpisując swój nick. Czekam tydzień, po tygodniu pisze, czy Pan wysłał, jeśli tak to kiedy i czy priorytetem, czy zwykłym. Pan mi na to odpisuje, że ma mnie "odhaczoną" więc napewno wysłał, ale nie wie kiedy, wysłał zwykłym priorytetem, nie poleconym (!!!) i najlepiej niech jeszcze troche poczekam, bo mu raz prirytet doszedł po 2 tygodniach Dobrze, czekam kolejne chyba 5 dni, po czym pisze, że nic do mnie nie doszło, proszę wysłać kolejną przesyłkę, tym razem już poleconą priorytetową. Nastaje cisza. Po kolejnych pięciu dniach dzwonię. Miły Pan wtedy dochodzi do wniosku, że chyba jednak tej pierwszej przesyłki nie wysłał wcale, bo mu się pomyliło, zaklina się jednak na wszystkie świętości, że drugą wysłał, właśnie tego dnia w którym rozmawialiśmy. Mija sześć dni od rozmowy, paczki nie ma Pisze do Miłego Pana pytając czy wysłał, czy napewno itd. Pan odpisuje, że wysłał, podaje mi numer przesyłki i obiecuje przesłać skan dowodu nadania. Po tej wiadomości do tej pory (czyli 3 dni) absolutna cisza, mimo moich próśb ![]() Zastanawiam się czy walnąć mu już negatywa, czy zgłośić to do Allegro, czy grzecznie czekać Opcja najmilsza czyli urwanie mu jaj odpada, bo gość za daleko mieszka |
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Sikaaaam!
![]() wystaw nega i do allegro napisz bo sobie jajca to on robi. (piekna masz piosenke w podpisie, swojego czasu duzo dla mnie znaczyla ) |
|
|
|
#887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toż to najprawdziwsza i jedyna słuszna prawda! ![]() Cytat:
![]() Ja bym zgłosiła Cytat:
![]() Podaj tylko adres!
|
|
#888 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro Halloween!
Po calym tygodniu robotania od razu biegne na impreze. Az mi sie micha cieszyla w tesko jak obwiesili je dekoracjami. Kicz bo kicz ale heeeeej. |
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam - wiem, że sytuacja paskudna, ale poplułam monitor.... Może zrób laleczkę vodoo z... jajami?
|
|
|
#892 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie zaczął się już weekend --- Nie... te emotki pasują jednak lepiej, bo w sumie to nie wiem, czy jechać z rodzicami "świętować", czy wykorzystać wolną chatę z soboty na niedzielę?
|
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
W PL raczej w ten dzien nie balowalam. Lubie te zadume. Skoro jednak tutaj jej nie ma, to balowac bede!
|
|
|
|
#894 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#895 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a sprzedawcy wystaw nega bez zastanowienia, może go to nauczy poważniejszego podejscia do Allegrowych transakcji. Generalnie, wpsółczuję Cytat:
Cytat:
na miejscu tego pana już bym się powoli zaczęła żegnać z pewnym elementem jego anatomii :chlip: Ależ ziąb dzisiaj rano, mimo słońca, wybrałam się w płaszczu na koszulę z krótkim rękawem, i żebym się zgrzała to niekoniecznie....
|
|
#896 | |
|
Zadomowienie
|
Nie potwierdzam i nie zaprzeczam - ale czasem lubię, szczególnie aromatyzowany tytoń - np. czarną Amphorę.
Prawda ![]() Cytat:
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mam pecha Allegrowego. Czekam teraz na bardzo ważną przesyłkę, jednak uzbrajam się w cierpliwość, pomimo zobowiązania się do wysyłki w ciągu 72godz od wpłynięcia wpłaty, przypuszczam ze może to potrwać ze 2 tygodnie.
|
|
|
#898 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do piosenki, też ją uwielbiam Wogóle patrząc na Twoje podpisy, zauważyłam, że mamy sporo wspólnych upodobań muzycznych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gryxie po takiej akcji, to byś był facetem wręcz z podwójnymi jajami :d Taki double-balls-man ![]() Cytat:
![]() A ta historia ma wogóle swój ciąg dalszy. Wczoraj późnym wieczorem dostałam od tego Pana maila, bardzo smutnego maila wręcz mogę powiedzieć, w którym pisze, że dziś dostał zwrot tej drugiej nadanej do mnie przesyłki, bo źle ją zaadresował no oczywiście napisał, że jest mu bardzo przykro, i dokładnie wyliczył ile go to już kosztowało zaoferował też, że dziś wyśle paczke po raz trzeci, na co ja dostałam nerwowego wstrząsu i odpisałam, że absolutnie niech nie wysyła, bo nie wierze, że za trzecim razem mu się to uda W każdym razie zgodził się na zwrócenie mi kasy na konto. Mam nadzieje, że z przelewem, będzie miał mniej trudności, niż z wysyłką
Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-10-31 o 10:36 |
||||
|
|
|
#899 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Oby dobrze wpisał numer konta.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Mam w tej chwili w domu gościa. Przesympatyczny facet, z poczuciem humoru, życzliwy, uczynny, dogadujemy się idealnie pod każdym niemal względem (wczorajszy wieczór spędzilismy słuchając Czterech pór roku i ścieżki dźwiękowej z Farinellego i dyskutując na tematy przeróżne, od potomstwa J.S.Bacha poczynając a na utylizacji zwłok skończywszy) I wszystko byłoby super, tylko że on pali. 

Co prawda będąc nastolatką jeszcze wyrosłam z jego książek, ale swego czasu bardzo lubiłam czytać. Smutno.

Opcja najmilsza czyli urwanie mu jaj odpada, bo gość za daleko mieszka
zaoferował też, że dziś wyśle paczke po raz trzeci, na co ja dostałam nerwowego wstrząsu i odpisałam, że absolutnie niech nie wysyła, bo nie wierze, że za trzecim razem mu się to uda