|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plusy i minusy dzisiejszego dnia.
+ kolejna 4 z fizyki, nie cuzję juz zagrożenia na II semestr
+ wyjście na podwórko z dawno nie widzianymi znajomymi +spotkanie bardzo fajnego kolegi ![]() + że nie było kilku panienek w szkole ;/ - nieudane wyjscie do kina z kolega -nieudane wyjscie do pizzeri - udane, tzn. bedzie "udane" wyjscie do kina z klasą
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
-jestem zmeczona, smutna, rozdrazniona
-duzo nauki -nie wiem co sie ze mna dzieje +miły dzien w szkole (chodzi o znajomych )
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
- pogoda jest brzydka i dołująca
- nie wiedziałam się z Nim dzisiaj - obiecałam sobie, że się pierwsza nie odezwę, ale się rzecz jasna odezwałam - jutro egzamin a ja mam wrażenie, że nie wiele umiem - w sobotę też egzamin na który NIC nie umiem i będę miała dwa dni, w tym jeden w autubusie, żeby coś się nauczyć - jutro cały dzień na uczelni - nie wyśpię się ani jutro ani pojutrze - nie wiem jak mam się skutecznie odkochać, zapomnieć o Nim - pecherz mnie troszkę boli i boję się, że może być tylko gorzej - nie wiem czy się z Nim jutro zobaczę, a jak się nie zobaczę to potem dopiero może we wtorek + ponoć mam jakieś wpisy w indeksie z ćwiczeń i z wykładów + przełożyłam wizytę u dentysty i nie musze kombinować z przełożeniem koła |
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
-chyba przeziebienie pecherza mnie wzielo (shit!)
-nie chce mi sie ogarniac -pogoda dołuje, że szok -jest mi zimno +urlop tzta
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
-zmino, ciemno,pochmurno,szaro, nostalgicznie,melancholij nie..
-zaspałam do szkoły i nie pojechałam ;/ +za to w końcu się wyspałam ![]() +dowiedziałam się że maturę z angielskiego napisałam na 99%
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
- nadal jestem chora ;/ ehh.
- od 2 dni siedzę w domu ;/ dobijające. - czeka mnie nauka na 3 mega wielkie egzaminy ;/ + zrobie pyszniutki obiadek ![]() + kolega opracował książkę na egzamin więc jedna rzecz mniej do ogarnięcia i znów jestem na minusie.. |
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
+ kolejne zajęcia do przodu,
+ jutro już piątek, + urodziny coraz bliżej, + przyszedł mi zwrot podatku, - nie wyspałam się, - kolokwium raczej zawalone, - dziwnie z TŻtem. |
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
-smutno
+obiad z tztem +wczorajsze spontaniczne zakupy +niespodziewane spotkanie
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
-nie wiem czy spotkam sie z Tz
-humor do bani -ząb zaczyna znów bolec -pewna sprawa nie daje mi spokoju +weekend?
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
+ weekend,
+ odpracowałam w końcu zajęcia, + zaliczone kolokwium, + jutro urodziny ,+ niedługo przyjeżdża TŻ, + nowe kosmetyki, + byłam u fryzjera, + z koleżanką dochodzimy do porozumienia, - okropna pogoda, - za dużo nauki mam na weekend a za mało czasu, - ledwo dzisiaj wstałam - jestem niewyspana. |
|
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
+ zaliczone kolokwium
+ spotkanie z Tżtem + może małe zakupy wieczorem - weekend pod znakiem nauki - stan notorycznego niewyspania - początki grypy - nie kupiłam prezentu urodzinowego tacie
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
- jeszcze nie zaczełam się uczyć, a egzaminy tuż tuż
- tż mnie opuścił na weekend - stres mnie zjada ostatnio + już lepiej się czuje, chyba choroba powoli mnie opuszcza + bede miala cisze i spokój więc warunki idealne do nauki tylko abym je wykorzystała
|
|
|
|
#883 |
|
Konto usunięte
|
+ położyłam się wczesnie spać
- nudy w szkole - jeszcze dzis do pracy - ferie ... |
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
+ mam ferie
- i kompletnie nie mam co robić + obijam się całe dnie przed telewizorem i komputerem - moje oczy umierają + odezwała się do mnie dobra koleżanka z dawnych lat [ucieszyłam się] - po to by pożyczyć tunikę na impreze + przeprowadziłam dziś ciekawą dyskusję z TŻ - ale nie jesteśmy razem <krzyk>
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
+ przyszło moje zamówienie z bon prixu na które czekałam już dłuuuugo
![]() + wolne na uczelni [dzisiaj legalne już]+ wyspałam się ![]() + wracam do zdrowia.. - kolejny dzień siedzenia w domu i nic nie robienia ;/ przez grypowisko ![]() - problem hydrauliczny w domku hyh ;/ |
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
- jutro egzamin ze statystyki a ja nie wiele umiem i nie wiem czy coś będę umiała w sumie
- zapalenie pęcherza nadal mnie męczy i chyba bez lekarza się nie obejdzie w poniedziałek - nie widziałam Go od wtorku i zobacze znowu we wtorek - pokłóciłam się z mamą przez telefon, oj wkurzyła mnie - mam mało kasy + sesja w Olsztynie skończona, nie wiem jakim cudem zaliczyłam już wszystko + wzięłam ze sobą pierwszy raz na zjazd latopopta i mam w hostelu internet i czuję się jak w domu ![]()
|
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
+ widzialam sie z TZ prawie caly dzien
+ ogladnelismy wspolnie Madagaskar 2 i sezon polowan na misia2 i posmialismy sie troszke ![]() - kolejny dzien jem chipsy ;/ za niedlugo sie uzaleznie ![]() - rozbolala mnie glowy
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejszego dnia czyli od niecałych dwóch godzin
+ dowiedziałam się, ze dostałam 5 z egzaminu z historii +zapewne wygram pizze jak nie pójde spać do 5 a nie jestem za bardzo senna więc raczej wygram ![]() - nie mam motywacji i zamiast siedzieć i się uczyć to nie robię nic
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
+sesja zdjeciowa w planach
+spacerek z tztem dzis w poludnie -zbyt gorace kaloryfery -pieką mnie usta -nie wyspalam sie
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
+weekend
+wolne +zakupy +dobre samopoczucie -pogoda -nauka
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
+ urodziny
,+ fajne plany na wieczór, + zaliczyłam kolejne kolokwium, + z TŻtem dobrze, + od rana same życzenia, - nie wyspałam się bo ciągle telefon dzwonił, - pogoda okropna, - za dużo nauki za mało czasu, - muszę posprzątać. |
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJEPSZEGO ![]() + kupiłam w końcu naczosy na które polowałam od dwóch tygodni ![]() + udane zakupy w drogerii + wracam do zdrówka ![]() - wkurza mnie kurtka która wczoraj kupiłam bo mi odstaje :P
- łamią mi się paznokcie ;/ i nie mogę sobie z nimi poradzić - 3 dni do egzaminu a ja nadal nie wzięłam się za naukę ;/ brak motywacji. - tęskno za kimś ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2009-01-24 o 18:55 |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
- tęskno mi za Nim strasznie
- niestety nie jest lepiej z moim zdrowiem, ale gorzej, doszedł ból nerek i gorączka...a do lekarza mogę iść dopiero w pon a jutro prawie 8 h w autobusie mam nadzieję, że w nocy poprawi mi się na tyle, że będę w stanie jakoś te 8 h wytrzymać - mama jest daleko...nie mam się do kogo przytulić i nie czuję się bezpiecznie...sama z chorobą - nie wiem czy za tydzień dam radę na egzaminy przyjechać i nie wiem co wtedy ![]() +/- zaliczenie ze statystyki, plus, że mam to już za sobą i zrobiłam wszystko, minus, ze nie wiem czy dobrze, każdy miał inne obliczenia i nie wiem czy dobry wzór wzięłam |
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
+ ładna pogoda
+ dużo czasu spędzonego na powietrzu + sporo przebytych km + kolejny entuzjazm na drodze pokonania kg - TŻ 60 km stąd
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję moja droga ![]() + wczoraj fajny wieczór, + posprzątałam w pokoju, + duuużo miłych słów wczoraj usłyszanych, + dzisiaj rodzinka przyjeżdża na obiad - będzie wyżerka ,+ dobrze że dzisiaj wolny dzień, - nic się nie nauczyłam jeszcze, - ten tydzień będzie hardcorowy, - muszę dokończyć stronę na wtorek, - pogłębiania złych relacji z koleżanką część dalsza, - znowu dziwnie z TŻtem, - nie wiem czy się dzisiaj zobaczymy, - suszy mnie niemiłosiernie. |
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
- cały dzień w autobusie
- zmęczona jestem - boli mnie sama nie wiem co czy to nerki czy to kręgosłup i boję się, że to moze być coś poważnego + wyśpię się dzisaj + w końcu w kochanym domku jestem ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
- nie mam już siły się uczyć, a mam tylko 3 dni na ogrom materiału z dwóch przedmiotów, ta sesja mnie zabije
![]() - pokłóciłam się o głupote z tż -wysypało mnie na twarzy i wyglądam nie za ciekawie -jutro już poniedziałek, a to mnie przeraża!! ![]() + tż przyjeżdza i pewnie się pogodzimy szybko |
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
-ostatni dzien urlopu tzta
+wyspalam sie
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
+ już dobrze z TŻtem,
+ mam dobry humor, + nie było wykładu, + chyba w miare poszło mi kolokwium, + wstałam na 8, + jutro się wyśpie, - nie zobaczę już dziś TŻta, - mam dużo roboty i nauki, - nie wyspałam się, - dopiero poniedziałek. |
|
|
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
|
+właśnie wróciłam od tż
+wyspałam się +zrobiłam już pracę domową z anglika +w koncu oglądnęlam film "the curious case of benjamin button" -nie chce mi się wychodzić z domu na zakupy spożywcze |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

)

,

[dzisiaj legalne już]

,