|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
http://www.inglotmalta.com/gallery.php no proszę, inglota na maltę poniosło
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie teraz znów ceny podniosą, bo się tacy światowi zrobią ![]() Mama mi kupiła dziś Wax; szukała tego polskiego, ale panie w 3 aptekach robiły tylko wielkie oczy. Tym razem mam ten dla blondynek, może mi bardziej spasuje niż ten zwykły w pudełku z brązowymi napisami. Idę wypróbować tego Waxa, zajrzę tu może jutro jak będę w pracy
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-01-06 o 19:02 |
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inglot na Malcie jest juz od roku chyba, na wizażu ktoś podawał link do tej strony w wątku Inglotowym. Są też opinie o Inglocie na forum Vouge bodajże Oni chociaż mają strone internetową, nie to co my - strona w wiecznej przebudowie
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się nakręciłam na czarny liner z drobinkami
I na MACowy fluidline![]() A najwcześniej będę mogła ruszyć na poszukiwania w czwartek ![]() Ale tu cisza ![]() Wyspałam się w dzień, leki mnie trochę zmuliły a teraz nie mam co ze sobą zrobić
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-01-06 o 21:57 |
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w tą mroźną noc
Za chwilkę spadam, ale wpadłam zobaczyć co tam u Was słychać. ice, Hosenka - widzę, że Wasze znajomości bardzo pozytywnie się rozwijają Oby tak dalej, trzymam kciuki!gayenko - przykro mi, że po raz kolejny zawiodłaś się na ludziach, i to na tych, wydawałoby się bliskich, ale tak, niestety bywa. W dzisiejszych czasach nie można być dobrym, bo ludzie to wykorzystają, a Ty jesteś aż za dobra Niby znamy się tylko wirtualnie i to wcale nie tak dobrze (przynajmniej my obie, bo z innymi NK jesteś dużo bliżej przecież), ale bije z Ciebie tak pozytywna energia, takie namacalne dobro, że z jednej strony się dziwię, jak można Ci coś takiego zrobić, a z drugiej strony wręcz przeciwnie. To nie dziwi, bo ludzie są podli, a może nie tyle podli, co egoistyczni i jak chcą, to potrafią wykorzystać dobro drugiego człowieka bez skrupułów, niestety :/ Ale Ty jesteś bardzo dzielną i bardzo mądrą kobietką i wierzę, że kolejny raz nie dasz się tak wyrolować. Dobrze, że przynajmniej tu, na Wizażu, masz wiele przyjaznych dusz, na które zawsze możesz liczyć Także głowa do góry, kuruj się teraz, a powolutku wszystko się ułoży, ja w to wierzę ![]() lizzie - zazdroszczę zakupów, szczególnie meteorytków i aussie. Co do tych ostatnich sama muszę zmolestować siostrę, żeby mi przywiozła, jak teraz będzie przylatywać. isa - zazdroszczę tej ciszy i spokoju w pracy, u mnie ostatnio jest taki harmider, że od samego hałasu głowa puchnie. A jeszcze do tego chcą nas chyba żywcem zarmozić, także jeszcze trochę, a chyba zacznę się upominać o szkodliwe ![]() bossy - a co to za nowa praca, bo albo mam sklerozę albom nie w temacie zupełnie ************** A ja dzisiaj po lekarzach latam od rana. Jak wychodziłam przed 8 to na termometrze było -23C Jak już wracałam było o niebo cieplej, bo aż -18C, a potem to w ogóle ukrop -14C ![]() Zatoki mam trochę zawalone, ale niestety nie dostałam skierowania na lampy tylko kilometrową receptę, której nawet nie zrealizowałam, bo w aptece brakowało 2 leków, a potem w końcu do innej nie dotarłam. W ogóle mi się nie podoba to leczenie - antybiotyki, spray do nosa, tabletki odczulające, ze 3 kolejne składniki do inhalacji... Za dużo tego... Cena końcowa całej recepty też mi się pewnie nie spodoba, a leki mam podobnież brać co najmniej 3 tygodnie Te w większości są na tydzień ![]() Wieczorkiem za to byłam jeszcze u okulisty, dostałam soczewki na próbę (znaczy w sumie zapłaciłam za nie tak czy siak, bo sama wizyta kosztowała, więc to jakby wliczone). Mam teraz miesiąc do namysłu czy zostaję przy okularach czy przerzucam się na soczewki. Niby w okularach mi ładnie i sama siebie w nich lubię, już bym w ogóle dokupiła ze 4 kolejne pary, bo mam fioletowe, a marzą mi się zielono-butelkowe, głęboko turkusowe, brązowe i bordowe ![]() Przyszły mi dzisiaj moje torebki z etorebki i zakochałam się w obu ![]() To by było na tyle, mykam, bo padam. Wczoraj nie chciałam iść spać z mokrą głową i włączyłam sobie jeden odcinek Prisonów na dobranoc, a że była 2 jak wyszłam spod prysznica, to usnęłam ok. 3 No a wstałam, a raczej zwlekłam się o 7, choć budzik dzwonił od 6:30 Także dziś trzeba iść wcześnie spać. Przynajmniej jak na mnie wcześnie Buziaki dla wszystkich Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-01-07 o 00:24 |
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Poprosze o udzial w sondzie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301964
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja już w pracy - od ok 20 minut . Spotkałam po drodze kolege z przedszkola (nie widzieliśmy sie od tamtej pory) i mnie podwiózł. Miło ![]() Podkurowałam sie wczoraj, lepiej sie czuję - zbaczymy jak dalej w ciągu dnia to będzie.
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zzzzzzamarzam
I chyba mi przywiało wczoraj szczękę, bo mnie boli znów...
|
#881 |
|
Miss Pudernica
|
Łoooo matko, jak mi się spać chce.
Idę do wyrka się uczyć, mam dzisiaj 2 zaliczenia semstru. Logiki to na pewno nie zaliczę
|
#882 |
|
Zadomowienie
|
Witam w ten jakże upalny poranek
Ja chcę latooo
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Nie mogłam wczoraj zasnąć do 3.00 Skutek jest taki, że wynalazłam sobie z 5 kolorów lakierów, które muszę mieć![]() I strasznie boli mnie głowa, nadal kaszle- a jutro do pracy, trzeba było brać do piątku zwolnienie jak dawali ![]() Aante_e ja logikę wspominam b.dobrze, to była jedna z pierwszych moich piątek w indeksie
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-01-07 o 09:41 |
|
|
|
#884 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Dla mnie te wszystkie sylogizmy to czarna magia Już bym wolała zwykłe matematyczne zadania.
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza, że profesor powinnien już wieki temu oddać się swojej największej pasji czyli pisaniu książek Sami do wszystkiego musieliśmy dochodzić i jak matematyki i wszelkich przedmiotów ścisłych nie cierpiałam całe swoje życie tak tu mi się b.spodobało3mam kciuki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim. Jak mi sie spać chce
I energii do pracy też za bardzo nie mam. Rozleniwiłam sie przez to wolne świąteczne I chyba podejmę rewolucyjne postanowienie - nie będę aż tak rozsądna kosmetykowo-zakupowo, muszę sobie pozwolić na jakieś szaleństwo Muszę jakoś odreagować różne niefajne rzeczy, nie?
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-01-07 o 09:56 |
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Yen mamy ten sam system motywacji
![]() A co planujesz?
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Planuję kupić kilka kosmetyków, które od bardzo dawna chodzą mi po głowie, a powstrzymywałam sie przed ich kupnem ze względu na cenę. Oczywiście nie kupię wszystkiego naraz, ale stopniowo, tu akurat zachowam niejaki rozsądek Jeszcze przemyślę wszystko i zrobię listę chciejstw. Dosyć mam po prostu bycia tą rozsądną i oszczędną - jak mój TŻ odpierdziela takie różne numery to ja też sobie troszkę pofolguję, a co!
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie buziaki i pozdrowienia od Gajenki, ktora 'urzadza swoja ogromna przestrzen zyciowa [26m2] i skreca szafy' cyt. by Gajenka
z przerazeniem dzisiaj z TZem odkrylismy, ze przez nasza nieobecnosc w domu uschly nam wszystkie kwiatki doniczkowe ![]() a ja sama z przerazeniem odkrylam, ze dojrzalam do noszenia Lou Lou. nie smierdzi juz na mnie spalonym plastikiem a to peszek, woalalbym jednak, zeby smierdziala.
|
#890 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć.
![]() Jestem przerażona, nie mam czasu na nic, nie wysypiam się, nie dojadam, nie wchodzę prawie na wizaż (postów z dni, kiedy byłam w górach nie nadrobię już raczej na pewno), nie mam czasu iść na zakupy! Nagle ilość wolnego czasu mi się skurczyła, a tu by się do sesji pasowało pouczyć. ![]() Ale w sumie nie jest mi z tym specjalnie źle. ![]() Co do logiki, to to była moja pierwsza ndst na studiach. Ale potem się wzięłam w garść i opanowałam połowę materiału wymaganą na dst perfekcyjnie. |
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Humor mi się poprawił troszkę - podpisywałam dzisiaj przedłuzenie umowy o pracę i "góra" zatwierdziła moją wyższą pensję
Tak więc wszystko przemawia za jakimiś zakupkami, niach niach niach
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Yen gratulacje
![]() A ja nie mam szczególnych planów zakupowych. Raczej takie drobiazgi: lakiery, liner, kredka, może jakąś paletkę bym sobie złożyła ![]() Aa no i zapas HC można byłoby zrobić, bo Glorii już zrobiłam Nie ma to jak zakochiwać się w wycofanych zapachach ![]() Ice nauka nie zając Dasz radę z jednym i drugim
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-01-07 o 13:26 |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
co tu takie pustki?
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zawalona robotą, ledwo zipię już
![]() Całuski dla Gajusi
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie tak ![]() No właśnie, wszystkie gdzieś wymiotło ![]() Isa, odsapnij chwilkę ![]() A Gajuś to mam nadzieję, ze szybko się zaaklimatyzuje w nowym miejscu
|
|
|
|
|
#896 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Miałam dziś egzamin
źle mi poszło ![]() Jutro mam kolosa z niemca.. standaryzowany... z trzech semestrów. W piątek kolokwium jeszcze jedno ![]() A ja nie zaczęłam się uczyć ![]() coś dla isy -> http://allegro.pl/item524513226_lanc...p_uzywane.html
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-01-07 o 15:25 |
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Yen teraz mam dopiero od rana chwilę wolnego
Dziś było sporo roboty.Nosku A wiesz na pewno, że nie zdałaś? Trzymam kciuki za pozostałe kolosy ![]() O Hypnose...
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
niektórzy się edukują
![]() Cytat:
z niemca jak zawsze dasz sobie ładnie radę, jestem pewna a moja skóra naprawdę szaleje filtr 50+ avene wchłania się rewelacyjnie, zawsze błyszczałam się jak nie wiem, a teraz jak normalny krem z tym plusem, że mogę stosować na te mrozy i bardzo dobrze chroni skórę, bo taki tłuściutki
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-01-07 o 15:52 |
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, faktycznie jakiś tu pomór dziś
Zamarzłyście? ![]() Przyszłam do domu z pracy i czekał na mnie neonowy tusz do kresek z Avonu, namalowałam nim na próbę kreski, ale chyba będę musiała poćwiczyć Krechy mi wyszły krzywe i jakoś dziwnie mi się malowało, muszę się przyzwyczaić, bo nigdy nie miałam takiego eyelinera.Idę jeść i oglądnąć nowy katalog Avonu
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, mi to przypuszczenie przyszło do głowy w pracy - że pewnie NK zamarzły
Złożyłam właśnie zamówienie z Avonu - błyszczyk Natural Peck i olejek pod prysznic SSS - w sumie miałam zamówienie na 70 zł coś klientki dały popalić i zamówiłam tylko ja i moja kolezanka. Lipa ![]() Uzyłam wczoraj pierwszy raz micela Daxa i ... jakoś mi nie podchodzi - co prawda super usunął makijaż oczu, ale szczypie, zostawia klejacą ściągającą warstwę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Pewnie teraz znów ceny podniosą, bo się tacy światowi zrobią 

Oni chociaż mają strone internetową, nie to co my - strona w wiecznej przebudowie

Oby tak dalej, trzymam kciuki!
Niby znamy się tylko wirtualnie i to wcale nie tak dobrze (przynajmniej my obie, bo z innymi NK jesteś dużo bliżej przecież), ale bije z Ciebie tak pozytywna energia, takie namacalne dobro, że z jednej strony się dziwię, jak można Ci coś takiego zrobić, a z drugiej strony wręcz przeciwnie. To nie dziwi, bo ludzie są podli, a może nie tyle podli, co egoistyczni i jak chcą, to potrafią wykorzystać dobro drugiego człowieka bez skrupułów, niestety :/ Ale Ty jesteś bardzo dzielną i bardzo mądrą kobietką i wierzę, że kolejny raz nie dasz się tak wyrolować. Dobrze, że przynajmniej tu, na Wizażu, masz wiele przyjaznych dusz, na które zawsze możesz liczyć 
Także dziś trzeba iść wcześnie spać. Przynajmniej jak na mnie wcześnie 

I chyba mi przywiało wczoraj szczękę, bo mnie boli znów...

Skutek jest taki, że wynalazłam sobie z 5 kolorów lakierów, które muszę mieć
I chyba podejmę rewolucyjne postanowienie - nie będę aż tak rozsądna kosmetykowo-zakupowo, muszę sobie pozwolić na jakieś szaleństwo