![]() |
#871 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Joppa Minerals
Edit: już nieistotne.
Post do którego odpowiadałam już nie istnieje ![]() Edytowane przez katty86 Czas edycji: 2010-08-17 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Krem Skin Reneval Moisturizer with Acai Berry dobrze sie wchlania, jest bardzo wydajny; Odkad sprobowalam oleju z pestek śliwki - przepadam za wszystkim, co śliwkowe, migdałowe - dlatego zapach kremu uwielbiam
![]() Krem testuje od dwoch tygodni - mysle, ze to zbyt krotki czas, zeby wystawiac oceny; Stosuje go tylko na dzien - na noc potrzebuje czegos, co bardziej "otuli" skore twarzy. Z Joppa Minerals zamowilam tez - cienie - Hayley i South Pacific, Simple Radiance Foundation - Creme Brulee Soft Coverage Medium#1 Original Finishing Silk - rosey Po pierwszych testach jest cien Hayley, ktory na mysl przywodzi mi rozswietlacze Revlona (czyli nie robi na mnie wrazenia) i finishing silk - bardzo lekki, o pieknym kolorze - na pewno zamowie wieksze opakowanie ![]() Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-12-06 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Raczkowanie
|
proszę, oświećcie mnie jaka jest pojemność Perfecting Eye Cream. nigdzie nie mogę znaleźć prawdopodobnej informacji o tym, ile ml ma uncja. (na Wikipedii uncja=ok 28g. ale przypuszczam, że to mocno przedawniona informacja
![]()
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie ![]() =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 Edytowane przez kurtyzana Czas edycji: 2010-09-08 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
Kurtyzana, niestety zgadza się to co pisze na polskiej stronie Joppy,całe 7,4 ml
![]()
![]() |
#875 |
Przyczajenie
|
bardzo prosze zaznajomnione z gama kolorow joppy i EDM wizazanki o pomoc. jaki odcien Joppa full coverage bedzie najbardziej zblizony do edm multi tasking neutral intensive? z gory dziekuje za wszelkie przypuszczenia (; a moze najbardziej podobny kolor jest ,w ktorejs z innych formul joppy ?
Edytowane przez mekkia Czas edycji: 2010-09-14 o 18:51 Powód: dodatkowe pytanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawa jestem pomadek Joppy, miał ktoś ziołową? Poleca lub nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
Jeszcze nie chwaliłam się ostatnimi zakupami,wziełam Perfecting eye cream i Retinol serum.Potwierdzam kremik pod oczka z biga jest o niebo lepszy od tego z sampla,w zasadzie to mój KWC.
Retinol Serum używam 2-3 razy w tygodniu jest delikatne ale skuteczne ![]() Wziełam jeszcze zestaw startowy za 22zł -2 podkłady,2 pudry(w słoiczkach ,napakowane na maxa) i 2 róze Spodobał mi się podkład z formuła bronzująca TEN To było moje kolejne większe zamówienie z tej strony ,poprosilam o próbke niespodzianke... i dostałam TO byłam w szoku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Jestem groszek... ;)
|
Nowe produkty weszły do oferty
![]() Bardzo jestem ciekawa tego kremu: http://www.joppaminerals.com/product...ion-1.7oz.html ![]()
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy krem Skin Reneval Moisturizer with Acai Berry i Lotion Green Tea & Tea Tree będą odpowiednie dla młodej, trądzikowej cery z tendencją do zapychania?
![]() Edytowane przez ane8 Czas edycji: 2010-10-13 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Jestem groszek... ;)
|
Moja skóra polubiła Green tea ale acai mnie zapchało... kwestia indywidualna
![]()
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
A mnie zapchał przedwczoraj Hempatchouli Cream now with Sandalwood .. wysmarowałam się na noc, a rano
![]() Albo to jakieś uczulenie na któryś ze skladników, sama nie wiem...grunt że już ładnie odpukaś znika .. Normalnie pierwszy raz mi sie takie cos zdarzyło.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Jestem groszek... ;)
|
Dostałam Botanical Oil Free Lotion
![]() Zapach dziwny, nie to co tea tree lotion ale da radę ![]() Wchłania sie do matu błyskawicznie, skóra jest mięciutka ![]() Tyle pierwszych wrażeń, zobaczymy czy nie zapcha ![]()
![]() |
#883 |
Jestem groszek... ;)
|
Po 2,5 tygodnia i zużyciu jednej próbki mogę powiedzieć że polubiłam ten lotion.
Jest lekki i szybko się wchłania, minerały się trzymają na nim dobrze, szczególnie lauress. Nie zapchał mnie. No i jest bardzo wydajny, z resztą tak jak tea tree lotion. Jedynym minusem jest zapach który jest... dziwny ![]()
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy wy wkładacie Perfecting Eye Cream do lodówki
![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Użyczy ktoś może odsypek podkładów joppa ?? jasnych kolorów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
ja mam na wymianę sample - użyte tylko do testów w formule soft coverage, kolory - lightest#2 i light#2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Rozeznanie
|
U mnie w wątku też mam sample Joppy na wymianę - link w podpisie zapraszam
![]()
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie właśnie formuła soft coverage
![]() I raczej kupno bo to dopiero moje pierwsze minerałki ![]() ![]() mogą być kilkakrotnie użyte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Raczkowanie
|
lub jeśli ktoś byłby na tyle miły i mógłby mi te trzy sample zamówić bo nie posiadam pay-pala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
TUTAJ są organizowane wspólne zakupy z Joppa. Być może niedługo któraś z Organizatorek otworzy zamówienie, do którego będziesz mogła się dopisać. A jesli nie chcesz być zależna od innych, to założenie konta PayPal nie jest ani trochę straszne i trwa chwilkę. Nie jest potrzebna karta kredytowa. Możesz przelać pieniądze ze swojego konta bankowego i w ciągu minuty pieniądze będą już na Twoim koncie PayPal (nawet dziś, w niedzielę). Na stronie PayPal w centrum pomocy jest wszystko wyjaśnione krok po kroku. Poczytaj i jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości/pytania, to bardzo chętnie pomożemy. ![]() Takie konto naprawdę Ci się przyda, bo na 90% Twoja mineralna przygoda nie skończy się na jednym zamówieniu ![]() Joppa to jedna z firm, po którą jeszcze nie sięgnęłam, ale tak sobie zerkam i niektóre najjaśniejsze odcienie wyglądają na tyle smacznie ziemiście, że czuję się kuszona... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
dziękuję Ci serdecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Teraz to mi naprawdę pomogłaś nie bd musiała nikogo prosić Dziękuję Ci naprawdę Dziękuję . Nie znalazłabym tej strony
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a kremy najlepiej zamawiac z com czy z polskiej strony?
bo na tej polskiej nie widze probek, a od probek chce zaczac
![]() |
#897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
dokładam stare zdjecia
cienie
![]() |
#900 |
Zadomowienie
|
Witam
Czy w gamie kolorów podkładów Joppa są jakieś naprawdę jasnę odcienie? Chodziło by mi o neutralną tonację taką jak w Fair Neutral EDM, ale o ile to możliwe jaśniejszy odcień, albo przynajmniej taki sam poziom jasności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.