|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13860010]Cześć
![]() Dziękie , ale kto by mnie chciał na modelkę jak ja mam 154 wzrostu i tłuste nogi i brzuch wystający [/QUOTE]A gdzie Ty masz te tłuste nogi i wystający brzuch? Bo ja tam nic nie widziałam takiego
|
#872 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio cieszyłam się, że kupiłam sobie lakier w kolorze ciemnej zieleni tak długo poszukiwany, ale niestety kolor mocno odbiega od tego co chciałam
|
|
|
|
|
#873 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam dzisiaj spotkanie rodzinne z babcią, mamą, ciocią i wujkiem TŻ, żeby się ślubem pochwalić. Nie lubię tak
|
|
|
|
#874 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
Od dzisiaj zaczęłam odchudzanie
.Tyyyyle pokus wokół. Trzymajcie kciuki .
|
|
#876 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13860010]Cześć
![]() Dziękie , ale kto by mnie chciał na modelkę jak ja mam 154 wzrostu i tłuste nogi i brzuch wystający [/QUOTE]czyli nie tylko ja jestem taka niska? ja mam do tego jeszcze okropne boki.. i problemy z cerą..i okropne zęby ale nie będę juz smęcić i zanudzać Was moimi kompleksami.. po prostu nie zwracajcie na mnie uwagi.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam właśnie wielką bombę kaloryczną
Kogel mogel Jak ja dawno tego nie jadłam ![]() I wracam zaraz do moich książek i notatek, dziś to prawie w nich tonę
|
#880 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja pierwszy raz wstawiłam całkiem samodzielnie pranie i się zastanawiam czy dobrze
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prać nie umie gotować nie umie sprzątać jej się nie chcę, co to ze mnie będzie
|
|
|
#883 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale i tak wydaję mi się że jestem samodzielna w porównaniu do innych, jedna przyjaciółka nie robi sobie sama prawie nigdy jedzenia, wszystko jej mama szykuję bo nie pracuje, moja też nie ale ma na głowie brata ostatnio widzę jak mało doceniam to co mam, mam teraz koleżankę która jest w ciąży, w moim wieku, rzuca szkołę i praktyki bo będzie jej ciężko, jej chłopak bez pracy... niby będą mieli pomoc ale ja nie wiem jak oni dadzą sobie radę druga w tej samej sytuacji ale ma porządnego faceta z zarobkami dobrymi
|
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
widze, że temat o praniu, ja póki co nie potrafię włączyć pralki i zostaje przy praniu ręcznym, ostatecznie mama włączy. Ale za to gotować potrafię, co prawda często zdarza mi się poparzyć, zwłaszcza jak robię mięso w rondlu, ale na błędach człowiek się uczy
![]() Danaeee84 jesteś już po spotkaniu z rodziną tż?? ja też dzisiaj miałam odwiedziny, tylko że dziadków, i wcale nie jest mi do śmiechu, wręcz czuję się smutna. Moja mama wychwalała tylko brata a o mnie powiedziała, że nic nie robię i tylko paznokcie maluje choć to nie prawda bo cały miesiąc sprzątałam, gotowałam, wyprowadzałam psa. Ten miesiąc zaś odpuściłam sprzątanie, resztę robię dalej. Przykro mi, że tego nie dostrzega i przedstawia mnie przed rodziną w takim świetle, nic dziwnego, że dziadki wolą brata, w końcu ja wychodzę na takiego nieroba a cały czas tylko słyszałam pilnuj psa, idź do sklepu, poukładaj ciastka na talerz i przynieś. cherry l myślałam, że cie pocieszę, ale nie mam dzisiaj nastroju. Życie jest okrótne, wysłane szkłem i kolcami w takim oto nastawieniu odejde do pasjansa i muzyki, może dobry humor powróci![]() edit: w sumie to już mi troszkę lepiej, bo cały smutek przerzuciłam na tą wiadomość, ale i tak chce pozostać w samotności Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2009-08-23 o 18:31 |
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam 17 lat i nie zbyt wiem jak włączyc pralke
co do gotowania..hmmm ja ogólnie nie lubie jak ktos mi robi jedzenie,chyba,że obiad jest gotowy to wiecie :P ale jak mama albo tata pytaja czy chce cos do picia albo jedzenia to sie wkurzam,że traktują mnie jakbym rąk nie miała :P moj brat ma np 24 lata (skonczy we wrzesniu) i rano mama mu robi sniadania (w roku szkolnym tata robi i dla niego i dla siebie,bo brat pracuje z tatą) a wieczorem jest "mamusiu gdzie kolacja" albo cos takiego :P żaaaal ale mama mnie wkurza pod jednym wzgledem. Bo tu na wsi znam taką E. od 3 lat, ma 15 lat. I jak to na wsi musi sprzątac,czasami gotowac. I moja matka ciagle powtarza "no ja cie dam na wychowanie do mamy E.!" albo " No E. generalne porządki zrobiła przed przyjazdem rodziców!" i takie tam :/ ostatnio sie wkurzyłam i mówie, że jak uwaza ,ze E. jest taka wspaniała niech ją zaadoptuje. I poszłam do swojego pokoju.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ech te mamy, zamiast się cieszyć z tego co robimy to tylko problemów szukająA mi już humor wrócił
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
A moja mama jest ze mnie zadowolona
Chyba Mimo, że nie lubię sprzątać, nie lubię gotować i w ogóle nie lubię prac domowych ![]() Karolka dobrze, że Ci wrócił dobry humor Ja za to tonę w tych notatkach Ale dostałam olśnienia i zrobiłam zadanie nad którym się głowiłam od rana, odłożyłam na potem i eureka
|
#889 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale z ciebie mądra kobitka że ci się chce uczyć, ja tylko trochę pokułam z angola, troszeczke książki przeczytałam z polaka i przerobiłam 1 klase z maty (w ciągu godziny może dwóch mate zrobiłam)
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13867447]A masz rodzeństwo?
Ale z ciebie mądra kobitka że ci się chce uczyć, ja tylko trochę pokułam z angola, troszeczke książki przeczytałam z polaka i przerobiłam 1 klase z maty (w ciągu godziny może dwóch mate zrobiłam) [/QUOTE]Mam Nie chce mi się ![]() Ooo to dobra jesteś ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Zrobiłam sobie pyszne kanapki z dżemem truskawkowym
|
#891 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To przynajmniej nam obu się nie chce tylko u ciebie jest gorsza sytuacja niż u mnie bo ja nie muszę płacić jak mi się coś nieuda (chodzi o maturę) a kase lepiej wydać na ciuchy czy kosmetyki (tak to wygląda u mnie ) więc ucz się ładnie![]() Dobra jestem ale tylko z maty ![]() jakby nie fakt, że nie jem kolacji to byś pewnie zrobiła mi smaka i musiałabym sobie zrobić
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2009-08-23 o 20:02 |
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13867927]Jakie? Ja mam tylko brata starszego o rok
![]() To przynajmniej nam obu się nie chce tylko u ciebie jest gorsza sytuacja niż u mnie bo ja nie muszę płacić jak mi się coś nieuda (chodzi o maturę) a kase lepiej wydać na ciuchy czy kosmetyki (tak to wygląda u mnie ) więc ucz się ładnie![]() Dobra jestem ale tylko z maty ![]() jakby nie fakt, że nie jem kolacji to byś pewnie zrobiła mi smaka i musiałabym sobie zrobić [/QUOTE]Ja też mam brata, ale młodszego To Ty do maturki się już uczysz, a zastanawiałam się właśnie co Cię podkusiło, by w wakacje się uczyć No u nas raczej będzie tylko jeden termin teraz, a potem jest powtarzanie przedmiotu ![]() Z najważniejszego - w końcu to Ci do matury najbardziej potrzebne, skoro z niej zdajesz. A ja jak się uczę, to jem różne dziwne rzeczy
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13867927]Jakie? Ja mam tylko brata starszego o rok
[/QUOTE]o jaaa ,ale ci fajnie! ja mam o 7 lat starszego :/ ja bym chciała miec siostre w moim wieku/o rok starszą/lub o 2 lata starszą :P albo miec brata o rok lub 2 lata starszego,ale zeby był taki mega przystojny
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tego już się nadrobić nie da Ale mój też jest ok i jest przystojny W końcu urodę mamy rodzinną (ah ta skromność
|
|
#895 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez ewciaa1994 Czas edycji: 2009-08-23 o 22:21 |
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
no my niestety nie mamy rodzinnej...
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
|
#898 |
|
Przyczajenie
|
.
|
|
|
#899 | |
|
Wtajemniczenie
|
co do tych braci to wiecie, to było zawsze moje marzenie mieć młodszego braciszka, zawsze mówiłam na urodzinach żeby mi tego życzyli, nawet o to w modlitwie prosiłam...i wiecie co? dostałam to co chciałam, to był szok jak się dowiedziałam że mama w ciąży..a potem jak byłam na usg z mamą i powiedział lekarz że to chłopczyk to już wgl. i taki wiecie nieplanowany braciszek
![]() i chyba znów wymyślę sobie jakieś życzenie ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#900 |
|
Przyczajenie
|
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

[/QUOTE]

.
.
Trzymamy kciuki

Jak ja dawno tego nie jadłam