|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Witam koleżanki z dwoma serduszkami ![]() Ale zimnica się robi u nas w nocy był mróz brrr chyba zima nadciąga Ja lubię zimę nie wiem jak wy ? Uwielbiam puszysty śnieg i te śliczne krajobrazy. Coś pięknego Zapraszam w góry sowie
|
#872 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry brzuchatki.
Witam w ten niedzielny poranek, chociaz pogoda niekoniecznie optymistycznie nastawia ja obudziłam siz z całkiem niezłym humorkiem. Tylko żal mi bo Mikołaj o mnie zapomniał i nic w bucie nie znalazłam. Nic tam może zabierze mnie na jakis obiadek i nadrobi straty. Andinek witam Cie w naszym gronie. Jak czytałam Twoją historię az mi się włosy najeżyły i w gardle ścisn,eło. Ciesze sie że Wam się udało i życzę aby do rozwiazania brzuszek i Filipek rósł zdrowo i bez żadnych komplikacji. Nie było mnie dwa dni prawie a tu tyle dziewczyny nastukały. /widziałam że zaczynamy temat naszych domków. Ja w tej chwili mieszkam w starej zabytkowej kamienicy w Konstantynowie Łódzkim. Zamiast numeru na budynkui przyczepiona jest informacja że to jest UWAGA!!!!!!!!! - MUZEUM- Tak tak miezkam w muzeum hehe. Oczywiscie sasiedzi tragiczni patologia patologię patologią pogania - no masakra. Dlatego już nie moge sie doczekać aż przeprowadzimy sie do swojego domku na wsi (chociaż pod samym miastem). Też jesteśmy teraz na etapie wybierania kolorów, płytek do łazienki. Na mebelki niestety funduszy narazie braknie ale nic tam narazie straczy to co jest. ważne że stąd sie wymkniemy. Madziwnia widze ze ty tez lubujesz sie w kolorze wenge. Ja też mam teraz takie meble i zamierzam w tych kolorach urzadzić mój nowy domek. Tylko u mnie ściany bedą beżowe a na środku jednej ściany przykleję kilka rzedów tapety bardzo wzorzastej w kolorze brazu i turkusu. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Teraz mam jedna scianę czerwoną i reszta zieleń ale juz mecza mnie te kolory. Dobra bo zaczynam ksiażkę pisac. Mój maż ma już dość urządzania bo o niczym innycm nie mówię |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że kolor venge rządzi
Ja też takie własnie meble mam. Ściany beżowe i tylko wnęka brązowa. I powiem szczerze, że mnie już to trochę nudzi. Tak mdło... dlatego zaczęłam rozjaśniać akcentami czerwonymi. Teraz jestem w trakcie poszukiwania czerwonego obrazu i dywanu ![]() Witam Cię Andinek!!
|
#874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zapraszam serdecznie jak macie ochotę Cytat:
Cytat:
Ale mam drewno na podłodze i szkoda zmieniać My dziś na mikołajki śmigamy formowe mały dostanie prezent i będzie mikołaj ciekawe czy się go nie będzie bał he he Ja mikołaja miałam wczoraj mąż z niemiac mi przywiózł pełno słodyczy i innych rzeczy z listy którą mu zrobiłam . No i szieciaki maja zapas kosmetyków ogromny .
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjadę i Ci się na tym ogrodzie wybuduję- zobaczysz! Idę sobie, szykuję się i jedziemy do moich nie-teściów.
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
drcron to podobnie jak u nas wielki dom 4 ogrody+ podworko. Ja bym w zyciu nie zamienila tego na bloki, moze dlatego, że nie jestem nauczona i mam wrażenie ze dusiłabym sie tam.
Na marginesie witam wszystkie dziewczynki ![]() Noc-TRAGEDIA;( Mały przez ostatnie 2 dni był jakiś mało ruchliwy, martwiłam sie jak nie wiem. Wczoraj sie klade spac a tam nic kompletnie ani zadnego ruchu ani bulgotania, ponad pol nocy przelezalam i czekalam na jedno chociazby pukniecie a tam nic;/ Stwierdzilam, ze jak tak dalej bedzie mimo tego ze niedziela jade do gin swojej niech to sprawdzi. Budze sie a tam kop za kopem Az normalnie lzy w oczach mialam ale sie uspokoilam to az milo![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI MIKOŁAJEK!!! My w tym roku raczej nie obchodzimy, bo obchodzilismy w piatek 4 rocznice wiec tak jakos wyszlo, ale w ramach rekompensaty wybieramy sie za tydzien do kina( najblizsze 60km - Łódź) ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- aaa ewentualnie kalisz- taka sama droga, wiec wole Łodz ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Izumi cos milczy ostatnio
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba iść do tego kina bo synek ma coraz bliżej do kinowego wieku i bajkowego więc wtedy zapoznam się z wszelkimi nowościami kinowymi - bajkowymi ..
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
heheh my zeby skoczyc do kina musimy miec oboje wolny dzien , 150zł min w kieszeni na kino i chęć jazdy bo na drogach sa przerobki i straszzzneee korki
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Uciekam sie ogarnąć, obiadek i spacerek zajrze do was wieczorkiem Buziaki
|
|
#879 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie. JA już trochę odtajałam po szpitalu, choć śpię nadal jak suseł. JEdną noc tam zaliczyłam 4 godziny snu, to w drugą obudziłam się dopiero jak pielęgniarka przyszla mierzyć temperaturę o 6. I jeszcze drzemałam. A w domu to od dwoch dni budzę się po 10tej.... fakt, że późno się kładę, muszę coś z tym zrobić, bo mi dzieci nocne marki się zrobią. I tak najbardziej czuję ich aktywność właśnie po 23 jakoś. A ciekawe bo dziewczyny w szpitalu mówily ( i ich ginekolodzy podobno też) że dzieci któe wieczorem zaczynają szaleć to zazwyczaj dziewczynki są. Możecie potwierdzić tę teorię na podstawie swoich maluszkow???
A ja nadal nie wiem jakiej płci moje maleństwa, w szpitalu przy USG dwóch lekarzy, gadają ze sobą i wtrąć się tu bidna pacjentko Będę męczyć mojego gina, a jak nie to dopiero w 28 tygodniu bio znowu pójdę na dokładniejsze USG.O mieszkaniach piszecie... MAdziwnia, Twoja sypialnia nieźle energetyczna byłą, trudno się dziwić że maleństwo tam zmajstrowaliście tak szybko ![]() My mamy dwa spore pokoje 20 i 26 m2 no i lzienka, kuchnia takich mniejszych jak na resztę mieszkania rozmiarów. Remontowaliśmy w ubiegłym roku, od maja do końca wakacji. Ale ostatnio pojawiły się pogłoski jakoby nam się więcej przestrzeni szykowało, ponieważ babcia, któa mieszka z nami ( dwa mniejsze pokoje) postanowiła sie przenieść do swojej córki (chyba się wystraszyla perspektywy urozmaiconego życia z bliźniakami ). NIe wiem jeszcze jak to będzie wyglądał, bo może jej pokoje pozostaną niezmienione, ale w każdym razie inaczej niż jest.A tak wogóle, Izumi, mam nadzieję że nie zrazily Cię te nasze opowieści o przestrzeniach, bo coś CIę dawno nie widać. POP70, też ciekawa jestem jak u Ciebie? Ustabiliwała się sytuacja? Bierzesz jakieś leki na to ciśńienie? Andinek witaj ![]() aaaa, jeszcze się nie pochwaliłam że Mikołaj przyniósł mi urządzenie do słuchania serduszek Wczoraj udało sie zląpać obydwa bo już wiem mniej więcej gdzie się chowają Ale powiem Wam, że jak już sie czuje ruchy to nie ma takiego stresu, no chyba że dziecięcia przestaną się ruszać to można sprawdzić zawsze MI jest tylko przykro że sama nie mogłam się w MIkoląja zabawić - szpital, teraz nie chodzę do sklepów, trzeba było wcześniej o allegro pomyśleć
Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-12-06 o 13:27 |
|
|
|
#880 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Darusia dziejujemy za życzenia
Tobie też życzę boskich mikołajek!!Witaj Andinek Cytat:
a tak mialam ochote na kolecje przy winku a przeciez mozna kupic PICCOLO tym bardziej ze moj m. ma imieninki 19,super bedzie picolo hihiCytat:
i mam zamiar sprzedac obraz,chociaz mi szkoda,bo go uwielbiam,ale teraz nie bedzie mi pasowal,mozee Tobie przypasuje?to jest tryptyk. Znalazlam jakies zdjęcie tylko,ze tu wyglada troche blado w rzeczywistosci wlasnie bardziej w czerwien leci,kupowalam go z artpain http://tryptyk.republika.pl/galeria.htm[QUOTE=Darusiaaaa;15695308]heheh my zeby skoczyc do kina musimy miec oboje wolny dzien , 150zł min w kieszeni na kino Wlasnie dzisiaj mamy isc bo dostalismy bilety ale nie wiem na co
Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2009-12-06 o 13:40 |
||
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
I szczególnie witam nowe mamusie na forumJ. A do mnie mikołaj przyszedł i pod poduszką znalazłam śliczne złote kolczyki. Dobrze że mnie tutaj odnalazł i nie zaniósł prezentu do Wawy. A wczoraj wybraliśmy się na zakupy a potem do schroniska dla zwierząt w Opolu. Gdybym mogła to bym je chyba wszystkie zabrała. Ale niestety nie zabraliśmy żadnego. Przy wyborze muszę wziąć pod uwagę mojego Kota a niestety nie każdy akceptuje kota i nie może być to duży pies, bo my często podróżujemy po Polsce i nie tylko. I dlatego wszystkie zwierzaki + dziecko + nasza dwójka musimy się zmieścić do jednego samochodu. Co nie będzie proste. Więc jesteśmy też na etapie wybierania nowego dużego samochodu. AniaP- ja także uwielbiam kino Indyjskie. A w ogóle to kocham Indie. Byłam tam i oczywiście tak kolorowo jak na filmie to tam niema. Tam jest straszna bieda, nigdzie takiej nie widziałam. Martyko – tak się cieszę że u Ciebie wszystko OK. I że masz takie optymistyczne podejście do całej tej sytuacji. Ja będę miała dziewczynkę i rzeczywiście ona jest bardziej aktywna po 23-ciej i w nocy a w dzień raczej śpi. A jeżeli chodzi o moje ciśnienie to od ponad tygodnia biorę tabletki i mi sadło. To znaczy nie przekraczam już normy czyli 140/90. Nieraz jest blisko ale norma jest nie przekroczona. Muszę jeszcze zobaczyć w tym tygodniu poziom białka. Fasolka- dzięki za namiary na wrocławskie sklepy.
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio wymyslilam sobie ze skoro mamy tyle miejsca to jak nasza niunia podrosnnie troszke to kupimy jej kucyka tylko maz sie nie chce zgodzic bo mowi ze nie dam rady przy nim sprzatac ![]() Cytat:
![]() a ja dzisiaj pojechalam na zakupy o zgrozo masakrycznie duzo ludzi ale skonczyly mi sie torebki do pakowania prezentow dla dzieciaczkow a pozniej z mikolajem musze pojezdzic i porozwozic mam nadzieje ze dostane cos od mikolaja zrobie mu zdjecie to pozniej wstawie ![]() i tak wybralam tapete na sciane hehe mialy byc wcaesniej zielone paski z zoltymi ale mi sie juz nie podobaly i zamowilam takie kolorowe kolka ale ta tapeta bedzie tylko na tej scianie i tylko tam gdzie tv w sumie na niej bedzie wisial i tylko bedzie szerokosci takiego kwadratu jak stolik pod tv czyli 2 x 2 dotego kolorowe dodatki chce zrobic juz ten pokoj na tak ostro ale nie wiem czy jeszcze nie zmienie maz sie przerazil ale wrocilam zla bo nie moglam kupic tapety od razu tylko kazali mi czekac 21 dni a ja chce ja na swieta chce i koniec teraz siostra sprawdza czy u nich bedzie mozna szybciej zamowic i najwyzej mi wysle poczta ![]() http://www.as-creation.com/pages/pl/...&artid=669414# teraz tylko mam dylemat cy beda pasowaly stare meble sa takie jasle ![]() dzisiaj jak bylam w auchanie to ludzie na mnie w kolejce naskoczyli jedna pani pyta sie czy tutaj stalam to mowie jej ze jestem w ciazy i to kasa pierszenstwa a potem pan juz mial sie kasowac a ta pani co kasowala mowi zeby mnie poscil a on ze nie bo byl pierwszy ja do neigo ze moze i wyglada jakby byl w ciazy ale ze chyba raczej nie jest a on ze jestem niepowazna ze powinnam stac tak jak wszyscy i w ogole i w ogole to ja do neigo ze jak chce to sie mozemy zamienic i ja mu ddam moje mdlosci i wymioty i bole glowy i wtedy moge stac na koncu kolejki powiedzial mi ze nie tzreba bylo zachodzic w ciaze oj nacisnal na moj czuly punkt dobrze ze bylam z psiapsiolka bo bbym go zagryzla ![]() a jeszcze zrobilam sie zlosliwa i mowie do niej zeby poszla po sok pomaranczowy hehe i wszyscy czekali ze 5 minut az ona przyniesie a ja stalam przy kasie z kasjerka plotkowalam a ona im powtarzala ze moga przejsc do innej kasy ![]() ja moge potwierdzic to ze moja dziewczynka rusza sie w nocy bardzo bardzo zwlaszcza jak leze na lewym boku a w dzien potrafi sie nie ruszac no chyba ze zjem cos slodkiego albo poslucham muzyki i pospiewam i potancze to potem wali jak szalona < pewnie krzyczy tam w srodku mamo przestan bo ogluchne :P >a do mnie przyszedl dzisiaj mikolaj ale nikt sie nei chce przyznac kto to taki przyniosl mi dla niuni komplet taka wyprawke do szpitala i taka pizamke wyglada jak spiworek ale ma dziure na dole i mase slodyczy pychotka i kasiore
|
|
#883 |
|
Wtajemniczenie
|
POP70 ja też się cieszę że u Ciebie się unormowało. A ja mam nadzieję wytrzymać przynajmniej do 37 tygodnia, będę więcej polegiwać właśnie się zastanawialam czy wybrać się na targi biżuterii, ale chyba godzinka w kościele co mnie czeka wystarczy na razie. Może po konsultacji u lekarza będę wiedziala na ile mogę sobie pozwolić. Szkoda mi tylko wycieczek szmateksowych - naprawdę śliczne nieraz ubranka można kupić za grosze, no ale cóż, trzeba sie dostow=sować i wieść życie leniwej emerytki ( ponoć tak zalecają w bliźniaczej ciaży
)drcron, fajna ta tapeta, taka nowoczesna bardzo, chociaż mój mąż powiedziałby że dostanie oczopląsu jak tpo będzie tłem do TV, nawet na kwiatki się nie chciał zgodzić U mnie telewizor wisi na czerwonej sciance, ak zrobię zdjęcia to wrzucę
|
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziś Mamusie mikołajkowo
![]() Jeszcze raz dziekuję Wam dziewczyny za miłe powitanie U nas dzisiaj nieśmiało przebija się słoneczko, fajna pogoda na spacerek ale ja nadal w łóżeczku leżę przez ten mój katar i przeziębienie... buuuu... Z resztą Tż na 12 pojechał do pracy i wróci dopiero wieczorkiem Mamusia tymczasem pałaszkuje słodkości, które zostawił nam Mikołaj, z czego synuś cieszy się oj bardzo bardzo bo zaczął w maminym brzuszku fikołki robić Darusiaaa nasze maleństwo też czasmi jest bardzo uparte i w ogóle się nie odzywa. W zeszłym tygodniu w ciągu dnia ani razu nie poczułam żadnego kopniaczka, potem nocka była straszna, podobnie jak Twoja ostatnia, w ogóle nie mogłam zasnąć bo martwiłam się tą ciszą... W końcu zasnęłam ale jedynie na 4 godziny bo znowu się zdenerwowana obudziłam i nadsłuchiwałam co tam sie w brzuszku dzieje. Nie wytrzymałam i obudziłam w środku nocy biednego męża. Zaczął głaskać, całować brzuch i prosić Filipka by sie wreszcie odezwał do rodziców. I podziałało !!!! Aż mi łezki wtedy same poleciały... Teraz już wiem, że rośnie mi mały uparciuch, w końcu zodiakalny Baran hehe. Sama jestem spod tego znaku to wiem jakie to uparte charakterki z nas bywają Z resztą na przedostatnim USG moja ginekolog zażartowała, że wcale by się nie zdziwiła jakby synuś zrobił mi prezent urodzinowy i urodził się 25 marca (termin mam na 30 marca) bo bardzo ładnie rośnie. Zobaczymy zobaczymy A tak wracając do przeziębień, powiedzcie mi kochane, czy macie jakiś sprawdzony ciążowy sposób na ten męczący katar ??? |
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
co raz częściej czytam o tym,ze nie powinnysmy brac kwasu foliowego po 30 tc nawet w suplementach,a przeciez we wszystkich tych witaminkach jest chociaz 400 kwasu foliowego,co o tym myslicie?
np tu jest jeden z artykułów http://dziecko.onet.pl/36916,5,7,gdy...i,artykul.html i jeszcze mnie tak zastanawia,bo niektóre kobiety w ciąży "puchną"to sie pojawia jakos pod koniec ciąży ok 9 m-ca czy jakby miało tak byc to by juz było??mam nadzieje,ze nas to nie spotka
Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2009-12-06 o 18:02 |
|
|
|
#886 |
|
Rozeznanie
|
Aniu P. i Drcronku dziękuję bardzo za zaproszenia na łono natury
![]() Andinek witamy Ciebie i Filipka ![]() izaizula jak to jest mieszkać w muzeum? Tam poważnie kiedyś muzeum było? A czego? martuko ja też mogę potwierdzić, że moja dziewczyna pląsa sobie w brzuchu najbardziej po 23... No cóż, jak rodzice, nocne marki.. P0P70 cieszę się, że u Ciebie lepiej. Wypoczywaj i relaksuj się, będzie dobrze ![]() Ja Cię rozumiem, że chciałaś wszystkie psy wziąć ze schroniska... Ja miałam 2 psy schroniskowe i zawsze jak tam byłam to bałam się, że wrócę więcej niż z jednym. Najłatwiej psa przyzwyczaić do kota jak jest szczeniakiem. Chyba , że pies już mieszkał kiedyś z kotem. drcron ale ten gość w tym sklepie to cham!Okropne! Dobrze, że psiapsiułka poszła po soczek ... ![]() Ja też czasami jak staję w kolejce dla ciężarnych to robi się poruszenie. Bo to są zazwyczaj kasy do 10 produktów, a ja z całym koszem zakupów. I muszę się wypinać, żeby wszyscy dobrze zobaczyli ![]() A ja wreeszcie lepiej się czuję Chyba ten bioparox zadziałał. Ufff!!! Gardło nie boli i kaszlę już malutko, prawie wcale... I pochwalę się zdjęciami naszej Haneczki. Co prawda one są z 20 tyg., ale dopiero dziś udało mi się wykadrować z filmiku. Oto Ona: TAADAAMMM!!!! Edytowane przez fasolka73 Czas edycji: 2009-12-06 o 18:13 |
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Fasolka - śliczna jest Twoja córeczka
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
No ba... sie wie.
Kurcze - dzisiaj wchodzę na suwaczek a tu do końca 84 dni... Właściwie do początku. A ja wciąż w lesie. No i te Mikołajki - kupiłam dzisiaj synowi czekoladki Przekazałam mu układem krążenia
|
#890 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super foteczki na pamiątkę,swoją drogą chętnie bym zobaczyła jak sama wyglądałam,ale byłby ubaw z takich fotek
|
|
|
|
|
#892 |
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy Ciociom
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce takie zdjecia!!!!! Fasolka moj mąż jak zobaczył mowi tak:
O jjjjjeeeeejjjaaaaaaaaa nasze tez takie jest?:P hehe A my mamy takiego lenia dzis, ze po spacerq caly dzien w wyrq lezymy i nawet nam sie kolacji nie chce robic wiec czekamy na pizze
|
|
#894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic nie mów.... Ja JESZCZE w piżamie i na obiad były pirogi kupione za rogiem
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hania normalnie figurę modelki ma. Od poczatku dba o wagę. Slicznosci Edytowane przez izaizula Czas edycji: 2009-12-06 o 19:29 |
|
|
|
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
Fasolka Haneczka przecudna !!!!
![]() ![]() klask i: Gratulujemy !!
|
|
|
|
#897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To już ta tablica lepsza była, przynajmniej wiadomo o co chodzi. Biedne dzieci... A u mnie, na mojej ulicy jest szkoła podstawowa, gdzie w czasie wojny był obóz pracy dla kobiet. Brr... Ale wygląda jak więzienie, duża, poniemiecka z czerwonej cegły.... |
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba sie przejde na 4D :P
Moj jak na usg go podgladamy to ma taki brzuszek ogragly jak dzieci z etiopii;D Ale juz go tak kocham, że sobie nawet nie wyobrażałam że tak można. A terazzzz newsss Ze szwagierka zyjemy w komitywie takiej hmm... jest bo jest, generalnie mnie wkurza, straszne humory itd I teraz w piatek dzwoni zebym po jej meza pojechala do pracy 90 km w jedna strone, wiec sie pytam dlaczego a ona ze dlatego bo on by pracowal do 19-nastej a ona sama dziecka( polrocznego) kapala nie bedzie. Wczoraj bylismy u nich z mężem to szok, nie ma na nic czasu bo jak twierdzi musi sie bawic z dzieckiem, nic nie robi oprucz wielkiej damy z siebie, mowie wam jakis kosmos. Jak byla w ciazy to myslelismy ze jej sie przez te hormony tak popitolilo w czaszce ale teraz pol roku po porodzie nie wrocila do normalnej formy;/ Wczoraj siedzimy tam z tesciowa i mezem i mowie do niego" Jak taka bede to mnie zabij" a tesciowa mowi " a co ja mam powiedziec jak razem mieszkamy?" Mowie wam kosmos, chora jestem jak mam tam isc, a wszyscy co sie srednio interesuja dzieckiem, w sensie ze zajrza pogadaja posmieja sie i wyjda a nie siedza tam caly czas nie sa fajni;/ ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- ja mieszkam na starym miescie tak jakby 5 domow od walu mnie dzieli i łęgów i wzgorza zamkowego. Taka stara dzielnica ale spokojna, latem cale noce przy ognisku czy grillu spedzone Nie zamienilabym tego na nic oprucz niektorych sasiadow nazywanych przeze mnie i mojego męża "A KUKU", ktorzy zamiast rolet maja żaluzje w oknach, wiadomo po co:P ale my mamy tak domek ze nic nie moga zobaczyc
|
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przekichane wieczorem jak gdzies idziemy do znajomych to ubieram mega szerokie buty emu bo one maja duzo luzu raz poszlam w wazkich i nie moglam potem ich zalozyc byl ubaw ![]() Cytat:
wystarczy mi jedno takie malutkie bo moja niunia jest uparta i nie chce pokazac buziaka mimo ze mamusia i pan doktor ja prosza ona wkleja buziaka w lozysko albo pokazuje tylko na sekundke a potem raczkami zaslania ![]() a my wlasnie wrocilismy z objazdowego mikolaja wklejam zdjecie z moimi prywatnymi dwoma mikolajami
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
tez chce takiego miklaja, tego mniejszego
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

Zjazd zrobimy

..

Będę męczyć mojego gina, a jak nie to dopiero w 28 tygodniu bio znowu pójdę na dokładniejsze USG.

Właściwie do początku. A ja wciąż w lesie. No i te Mikołajki - kupiłam dzisiaj synowi czekoladki 
klask i: Gratulujemy !!