|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.
Cytat:
oczywiście, że klipy mają takie prawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez neverstop Czas edycji: 2010-03-15 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Tak, powinnam reklamowac ale z tego co widze wszystkie z Was mają ten problem
![]() Never - obcinalam je ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszkę to naciąganie,bo ktoś może się napalić na długość ,a nie gramaturę. kiedyś tu na wątku liczyłyśmy ile musi miec długość taśmy,aby pozszywac ją podwójnie i potrójnie,gdyby teraz ktoś chciał kupić ją mając tylko centymetry,a nie wagę włosów to byłby oszukany. ja pewnie zwróciłabym IM uwagę w mailu na ten problem,ciekawe ,jakby się tłumaczyli. ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
dziewcze nie widziało wiele w życiu,wpada na wątek ,pisze głupoty i myśli,że jest wszechwiedząca. najgorsze jest to,ze ktoś nieuświadomiony może przeczytac te rewelacje i uwierzyć. no,ale co my możemy... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Wtajemniczenie
|
Agatau sprawdziłam swoją taśmę i powiem Ci ze waży 100 gram. Więc jak na moje oko chyba wolę mieć gęściejszą taśmę a krótszą
![]()
![]() |
#877 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
hehe to jak ja bede od nich wlosy zamawiac to im wyraznie napisze ze ma byc tyle ile w opisie na ich stronie bo jak nie to nie ręcze za siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Szukam dobrej keratyny,którą można kupić online.
Takiej,która się nie wykrusza po 2 tygodniach. T-Margo,pomożesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
Szkoda. ![]() Może jakieś inne spoiwo,które można kupić online?Takie,które świetnie się trzyma,i można zdjąć w sposób łagodny dla włosów? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#882 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=neverstop;17908919]oczywiście, że klipy mają takie prawo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Szymka25_2008;17967 710]
Cytat:
![]() dodam,że pisząc swoje zdanie powinnaś to zaznaczyć,aby inne osoby czytające komentarze wiedziały,że to twój punkt widzenia,a nie prawidłowość. nie kazdy,jak ty nosi clipy od wielkiego dzwony i nie można wymagać od innych,aby robili,jak MY. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-03-18 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=TmargoT;17972418]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Szymka25_2008;17977 805]
Cytat:
![]() nie wymądrzam się,tylko udzielam rad. jakbyś nie zauważyła,kiedy nie wiem czegoś nie piszę głupot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |
Moderator
|
Cytat:
Nie zauwazylam ani ja ani inny uzytkownik i nikt nie zglaszal ZP na TmargoT ze sie wymädrza jak to napisalas, tylko radzi swoimi swietnymi poradami,na ktörych sie zna. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny
![]() TmargoT może Ty mi pomożesz, doradzisz ![]() Ciągle myślę o clipach, niestety nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać i nie mogę podjąc decyzji o zakupie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam problem zamowilam sobie clipy 613 i sa zółte w porównaniu z moimi włoskami! czy płukanka srebrna albo fioletowa pomoze??? czy lepiej pofarbowac? pomożcie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Dziewczyny tak sie napalilam na wlosy z dobrewłosy.pl a tu wczoraj patrze taki komentarz ktoś dodal: ,,Włosy po dwóch tygodniach straciły połowę swojej objętości i wyglądały jak po chemioterapii, po 3 tygodniach wyglądałam jak miotła i musiałam włosy ściągnąć. Nie są to moje pierwsze włosy na taśmie, ale pierwsze tak marnego gatunku. Pielęgnowałam je praktycznie książkowo (szampon Creme of Nature Shampoo Extra Form, Maska kokosowa - zakupione razem z włosami, oraz odżywka do włosów przedłużanych). Reklamacji firma mi nie uwzglądniła, gdyz stwierdziła, że jest to niezgodne z ich regulaminem. POPRZEDNIĄ MOJĄ OPINIĘ USUNIĘTO!!! spewnością tą też usuną!!! Kompletny brak odpowiedzialności za produkt!!!" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Wtajemniczenie
|
Dziwne...Ja nie miałam nigdy problemu z wypadaniem włosów z tych taśm z dw, może dlatego że łapię je dłonią u nasady taśmy i tak czeszę, sama nie wiem? pomyslałam ze może warto pomóc sobie liquid goldem i polać w miejscu szycia tą taśmę???
![]() |
#891 |
Raczkowanie
|
Witam panie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu dziewczyny też sobie je chwaliły. nie wiem,jakiej długości są twoje włosy i nie ma znaczenia,że są ścięte na równo,ponieważ i tak dolne włosy zakryjesz doczepianymi. jesli boisz się efektu wybierz te krótsze np 42 cm.to wystarczająca długość i włosy ci się pocieniują po nałożeniu.możesz poprosić swoją fryzjerkę,aby ci przecieniewała brzytwą jeśli będzie ci przeszkadzał USKOK. zakładanie jest bardzo proste.pełno w necie jest filmików.to wszystko kwestia wprawy. wazne jest,abyś najniżaszą warstwę dała ,jak najniżej,nie będzie widać twoich krótszych włosów. zanim je założysz warto mieć klamerkę do włosów,aby je podpiąć,łatwiej sie zakłada,odpiąć spinki przed założeniem. spinek nie widać,bo są od wewnetrznej strony ![]() każda z nas miała słabe początki,ale to nic trudnego ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
dziewczyny.doświadczenie nauczyło mnie,że sa różni ludzie.jedni potrafią pielęgnować włosy i cieszą się długo,a inni nie dbają o nie. czasem jest to kwestia dobrej woli,a czasem lenistwa. każde włosy trzeba przed czesaniem spryskac preparatem,potem trzymając u nasady i delikatnie czesać, stopniowo od dołu ku górze.do tego potrzebne sa odpowiednie szczotki,ktore nie łapią wlosów na raz nie wyrywając ich w trakcie czesania.najgorsze są plastikowe,które elektryzują włosy,lub drewniane,które wyrywają włosy.najlepsze sa te do włosów przedłuzanych- pół na pół naturalne włosie z syntetykiem to proste techniki,ale skuteczne,szkoda tylko,że nie każdy o tym pamięta. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-03-19 o 16:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny zamówiłam sobie 40 pasemek naturalnych do ringów z wizaz.pl i szwagier odebrał, właśnie z nim rozmawiałam i powiedział, że są ok tzn. kolor się zgadza ale nie ma żadnej metki, po prostu nic, co by opisywalo te włosy i tylko dołączony paragon. Napiszcie proszę czy też tak otrzymałyście swoje. Sama niestety ich nie widziałam jeszcze bo dopiero na święta będę w Polsce. Dzięki.
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-04-18 o 21:07 Powód: usuniecie linku |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się z tym spotkałam nie tylko z tej firmy,ale na allegro również jest tylko kartka,bez żadnego opisu pielęgnacji-nic Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-04-18 o 21:08 Powód: usuniecie linku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Wtajemniczenie
|
Pozwolę sobie coś dodać od siebie na temat pielęgnacji
![]() może się przyda · Przed umyciem dokładnie rozczesz włosy, zaczynając od końcówek kierując się ku nasadzie, specjalną szczotką przeznaczoną do włosów przedłużanych. · Nakładaj odżywki i inne specyfiki omijając łączenia. Olejki czy proteiny zawarte w produktach mogą osłabić lub uszkodzić łączenia. · Aby włosy zachowały blask i były jedwabiście gładkie używaj szamponu ze specjalnych serii kosmetyków do włosów przedłużanych. Szczególnie polecanymi i cenionymi kosmetykami jest seria Goldwell do włosów ekstremalnie suchych i zniszczonych, kosmetyki Racoon specjalnie do włosów przedłużonych, różowa seria Gliss Kur. Najtańszym, powszechnie dostępnym specyfikiem jest seria „ Z Apteczki Babuni” Joanny- szampon, kompleks, balsam oraz serum wygładzająco-regenerujące do końcówek. · Susz włosy chłodnym strumieniem powietrza lub pozostaw do wyschnięcia. Lekko wilgotne lub suche rozczesz ponownie. Nigdy ich nie ugniataj ani nie szarp, raz zfilcowany i skołtuniony włos nie wróci do swojego poprzedniego wyglądu. Wilgotne czeszemy grzebieniem o szeroko rozstawionych „zębach” Suche czeszemy specjalną szczotką z nylonu. Najlepsza szczotka to dwupoziomowa. krótsze włosy rozszesuja włosy pomiędzy zgrzewami a skórą głowy , dłuższe czeszą resztę włosów nie uszkadzając spoiw. · Na noc związuj wszystkie włosy wysoko u góry albo zapleć w luźny warkocz · Włosy myjemy na stojąco, nigdy głową w dół · Pamiętaj o codziennym rozdzielaniu pasm palcami. Włosy przedłużone są pozbawione naturalnej zdolności natłuszczania, dlatego należy zapewnić im natłuszczenie używając profesjonalnych kosmetyków
![]() |
#896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od siebie dodałabym,aby włosy na mokro czesać po nałożeniu odżywki do spłukiwania.pomoże na łagodniejszy ślizg grzebienia. osobiście tak czeszę swoje włosy,a potem tylko na sucho. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Marcelover ♥♥♥
|
dziękuje TmargoT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
Jednak zdecydowalam sie na clipy z dobrewlosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Kupiłam sobie naturalne włosy clip in użytkownika thehairUwear, wiele dziewczyn polecało włosy od niego, dlatego mam pytanie czy któraś je ważyła i czy Wasze końce też były tak bardzo wycieniowane? Ja zważyłam je bo bardzo rzadkie mi się wydawały i wyszło ok 100g, miało być 200g :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.