Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy. - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-15, 20:28   #871
neverstop
Raczkowanie

Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez Szymka25_2008 Pokaż wiadomość
bzdura !! łyse plamy od klipów? że niby włosy mają wypaść ?od klipów włosy niemają prawa sie niszczyć ja miałam kiedyś zakładane na tulejki takie małe obraczki potym świństwie to dopiero włosy sie niszcza ,moich spinek nie widać no ale minusem jest kolor moich włosów dlatego czekam aż pofarbuje ile dałaś za włoski jeśli można wiedzieć/ ja zapłaciłam 330 zł za ok 115 gram włosów a pozatym niewiem czy jest jakiś łagodniejszy dla włosów zabieg przedłużania włosów od klipów zdejmujesz kiedy chcesz wygoda i komfort ,i nieprawda że trzeba sie męczyć z zakładaniem wlosów przed wyjściem a te przedłużane na stałe są lepsze każde włosy trzeba ułozyć i poświęcić czasu JA OSOBIŚCIE NIE PODDAŁA BYM SIE METODZIE PRZEDŁUŻANIA NA KERATYNE KLEJ WE WŁOSACH YYCH MASAKRA NAWET SPECJALNĄ SZCZOTKĄ NIEJEST CZŁOWIEK W STANIE ROZCZESAĆ U NASADY WŁOSKÓW ROBIĄ SIE KUŁTUNY

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

teraz to ija wiem że syntetyczne włosy to badziewie człowiek uczy sie na błędach ja syntetyki kupowałam dwa lata temu

oczywiście, że klipy mają takie prawo mogą wyrwać włosy z głowy zostawiając łyse placki sama widziałam dwa takie przypadki, jeżeli ktoś ma cienkie, słabe, rzadkie włosy, to takie obciążenie może się tak skończyć po prostu takie włosy nie zawsze wytrzymują takie obciążenie, jeszcze przy codziennym noszeniu klipów, nie wspominając o tapirowaniu miejsc gdzie przypinamy klipy ...... Tobie nie wyrwało, czego Ci gratuluję i życzę dalszego noszenia bez takich niespodzianek, ale tak jak piszę w innych przypadkach zdarza się, zdarza

Edytowane przez neverstop
Czas edycji: 2010-03-15 o 20:29
neverstop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 21:31   #872
Agatau88
Zakorzenienie

Tak, powinnam reklamowac ale z tego co widze wszystkie z Was mają ten problem

Never - obcinalam je Ja nie chcialam clipow bo wole doczepic 2 taśmy niz kilka
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 23:26   #873
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Tak, powinnam reklamowac ale z tego co widze wszystkie z Was mają ten problem

Never - obcinalam je Ja nie chcialam clipow bo wole doczepic 2 taśmy niz kilka
No ale zobacz w clipach masz 100 cm tasmy i 100 gram a tutaj az 180 cm tasmy i 100 gram czyli wlosy w clipach sa gesciej doszywane tzn ze sa chyba podwojnie zszyte. Zawsze moge oderwac spinki i zszyc 2 tasmy pozniej znowu doszyc spineczki i miec gotowy zestaw i mniej tych paskow, bo 10 sztuk to duzo Tylko nie wiem wlasnie bo te clipy musialabym podciac bo 55 cm to jednak za duzo. A ile masz wzrostu? Bo widze ze po scieciu i tak byly dlugie
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 06:19   #874
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
No ale zobacz w clipach masz 100 cm tasmy i 100 gram a tutaj az 180 cm tasmy i 100 gram czyli wlosy w clipach sa gesciej doszywane tzn ze sa chyba podwojnie zszyte. Zawsze moge oderwac spinki i zszyc 2 tasmy pozniej znowu doszyc spineczki i miec gotowy zestaw i mniej tych paskow, bo 10 sztuk to duzo Tylko nie wiem wlasnie bo te clipy musialabym podciac bo 55 cm to jednak za duzo. A ile masz wzrostu? Bo widze ze po scieciu i tak byly dlugie
dziewczyny,ja was rozumiem,jednak dla mnie powinni napisac gramaturę,a długość taśmy OKOŁO-zależna od wagi włosów.
troszkę to naciąganie,bo ktoś może się napalić na długość ,a nie gramaturę.
kiedyś tu na wątku liczyłyśmy ile musi miec długość taśmy,aby pozszywac ją podwójnie i potrójnie,gdyby teraz ktoś chciał kupić ją mając tylko centymetry,a nie wagę włosów to byłby oszukany.
ja pewnie zwróciłabym IM uwagę w mailu na ten problem,ciekawe ,jakby się tłumaczyli.

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:
Napisane przez neverstop Pokaż wiadomość
oczywiście, że klipy mają takie prawo mogą wyrwać włosy z głowy zostawiając łyse placki sama widziałam dwa takie przypadki, jeżeli ktoś ma cienkie, słabe, rzadkie włosy, to takie obciążenie może się tak skończyć po prostu takie włosy nie zawsze wytrzymują takie obciążenie, jeszcze przy codziennym noszeniu klipów, nie wspominając o tapirowaniu miejsc gdzie przypinamy klipy ...... Tobie nie wyrwało, czego Ci gratuluję i życzę dalszego noszenia bez takich niespodzianek, ale tak jak piszę w innych przypadkach zdarza się, zdarza
NEVER-szkoda reagować na takie bzdury.
dziewcze nie widziało wiele w życiu,wpada na wątek ,pisze głupoty i myśli,że jest wszechwiedząca.
najgorsze jest to,ze ktoś nieuświadomiony może przeczytac te rewelacje i uwierzyć.
no,ale co my możemy...
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 08:30   #875
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
A ile masz wzrostu? Bo widze ze po scieciu i tak byly dlugie
1,65 cm
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 09:57   #876
sintagma
Wtajemniczenie

Agatau sprawdziłam swoją taśmę i powiem Ci ze waży 100 gram. Więc jak na moje oko chyba wolę mieć gęściejszą taśmę a krótszą niż ją zszywać po 3 razy
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 10:16   #877
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
dziewczyny,ja was rozumiem,jednak dla mnie powinni napisac gramaturę,a długość taśmy OKOŁO-zależna od wagi włosów.
troszkę to naciąganie,bo ktoś może się napalić na długość ,a nie gramaturę.
kiedyś tu na wątku liczyłyśmy ile musi miec długość taśmy,aby pozszywac ją podwójnie i potrójnie,gdyby teraz ktoś chciał kupić ją mając tylko centymetry,a nie wagę włosów to byłby oszukany.
ja pewnie zwróciłabym IM uwagę w mailu na ten problem,ciekawe ,jakby się tłumaczyli.

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

NEVER-szkoda reagować na takie bzdury.
dziewcze nie widziało wiele w życiu,wpada na wątek ,pisze głupoty i myśli,że jest wszechwiedząca.
najgorsze jest to,ze ktoś nieuświadomiony może przeczytac te rewelacje i uwierzyć.
no,ale co my możemy...

hehe to jak ja bede od nich wlosy zamawiac to im wyraznie napisze ze ma byc tyle ile w opisie na ich stronie bo jak nie to nie ręcze za siebie
Stary 2010-03-16, 11:44   #878
sliweeczka
Przyczajenie

Hej dziewczyny Mam pytanie od dłuższego czasu chodzi za mna by przedłużyć włosy. Może doradzicie mi który sposob jest pierwsza klasa poniewaz raz widziałam dziewczyne i widziałam te łaczone włosy(chyba miała zrobione na te ogrączki czy coś) nie chce by było widać łaczeń. I nie chce stracic własnych włosów. No i moze któraś zna jakiś salon w warszawie dobry
Dziękuje
sliweeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 22:19   #879
marryme21
Zakorzenienie

Szukam dobrej keratyny,którą można kupić online.
Takiej,która się nie wykrusza po 2 tygodniach.
T-Margo,pomożesz?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:05   #880
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Szukam dobrej keratyny,którą można kupić online.
Takiej,która się nie wykrusza po 2 tygodniach.
T-Margo,pomożesz?
tu akurat ci nie pomogę.przykro mi
Stary 2010-03-17, 14:11   #881
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
tu akurat ci nie pomogę.przykro mi

Szkoda.
Może jakieś inne spoiwo,które można kupić online?Takie,które świetnie się trzyma,i można zdjąć w sposób łagodny dla włosów?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 10:19   #882
Szymka25_2008
Przyczajenie

[QUOTE=neverstop;17908919]oczywiście, że klipy mają takie prawo mogą wyrwać włosy z głowy zostawiając łyse placki sama widziałam dwa takie przypadki, jeżeli ktoś ma cienkie, słabe, rzadkie włosy, to takie obciążenie może się tak skończyć po prostu takie włosy nie zawsze wytrzymują takie obciążenie, jeszcze przy codziennym noszeniu klipów, nie wspominając o tapirowaniu miejsc gdzie przypinamy klipy ...... Tobie nie wyrwało, czego Ci gratuluję i życzę dalszego noszenia bez takich niespodzianek, ale tak jak piszę w innych przypadkach zdarza się, zdarza NA SZCZĘŚCIE NIE ZDAŻYŁO MI SIE COŚ TAKIEGO A CLIPY SĄ POTO BY NIE NOSIĆ ICH NON STOP TYLKO BY ZDEJMOWAĆ ŻEBY WŁOSY ODPOCZĘŁY JA ITAK TAPIRUJE WŁOSY NAWET JAK NIE MIAŁAM CLIPÓW NIE CO DZIEŃ ALE DWA RAZY W TYGODNIU
Szymka25_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:40   #883
TmargoT
Zakorzenienie

[QUOTE=Szymka25_2008;17967 710]
Cytat:
Napisane przez neverstop Pokaż wiadomość
oczywiście, że klipy mają takie prawo mogą wyrwać włosy z głowy zostawiając łyse placki sama widziałam dwa takie przypadki, jeżeli ktoś ma cienkie, słabe, rzadkie włosy, to takie obciążenie może się tak skończyć po prostu takie włosy nie zawsze wytrzymują takie obciążenie, jeszcze przy codziennym noszeniu klipów, nie wspominając o tapirowaniu miejsc gdzie przypinamy klipy ...... Tobie nie wyrwało, czego Ci gratuluję i życzę dalszego noszenia bez takich niespodzianek, ale tak jak piszę w innych przypadkach zdarza się, zdarza NA SZCZĘŚCIE NIE ZDAŻYŁO MI SIE COŚ TAKIEGO A CLIPY SĄ POTO BY NIE NOSIĆ ICH NON STOP TYLKO BY ZDEJMOWAĆ ŻEBY WŁOSY ODPOCZĘŁY JA ITAK TAPIRUJE WŁOSY NAWET JAK NIE MIAŁAM CLIPÓW NIE CO DZIEŃ ALE DWA RAZY W TYGODNIU
nie musisz krzyczeć(duża litera oznacza krzyk w internecie) .każdy cię zobaczył

dodam,że pisząc swoje zdanie powinnaś to zaznaczyć,aby inne osoby czytające komentarze wiedziały,że to twój punkt widzenia,a nie prawidłowość.
nie kazdy,jak ty nosi clipy od wielkiego dzwony i nie można wymagać od innych,aby robili,jak MY.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-03-18 o 13:41
Stary 2010-03-18, 17:16   #884
Szymka25_2008
Przyczajenie

[QUOTE=TmargoT;17972418]
Cytat:
nie musisz krzyczeć(duża litera oznacza krzyk w internecie) .każdy cię zobaczył

dodam,że pisząc swoje zdanie powinnaś to zaznaczyć,aby inne osoby czytające komentarze wiedziały,że to twój punkt widzenia,a nie prawidłowość.
nie kazdy,jak ty nosi clipy od wielkiego dzwony i nie można wymagać od innych,aby robili,jak MY.
NIE KRZYCZE JAKBYŚ CHCIAŁA ZAUWAŻYĆ ,POPROSTU ODDZIELAM SWOJE WYPOWIEDZI WIĘC NIE POUCZAJ MNIE TAMARGO JASNE!! ZAUWAŻYŁAM ŻE TO TY W KAŻDYCH PRAWIE WYPOWIEDZIACH WYMADRZASZ SIE CO TO NIE TY
Szymka25_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 17:34   #885
TmargoT
Zakorzenienie

[QUOTE=Szymka25_2008;17977 805]
Cytat:

NIE KRZYCZE JAKBYŚ CHCIAŁA ZAUWAŻYĆ ,POPROSTU ODDZIELAM SWOJE WYPOWIEDZI WIĘC NIE POUCZAJ MNIE TAMARGO JASNE!! ZAUWAŻYŁAM ŻE TO TY W KAŻDYCH PRAWIE WYPOWIEDZIACH WYMADRZASZ SIE CO TO NIE TY
jeszcze raz ci powtarzam,że nie krzycz.

nie wymądrzam się,tylko udzielam rad.
jakbyś nie zauważyła,kiedy nie wiem czegoś nie piszę głupot
Stary 2010-03-18, 18:24   #886
kaska222
Moderator

Cytat:

Dostajesz odemnie upomnienie.Polecam zapoznac sie z Regulaminem tego forum.Nastepne Takie wypowiedzi bedä karane pkt;karnymi i usöwane przez moderatora.
Nie zauwazylam ani ja ani inny uzytkownik i nikt nie zglaszal ZP na TmargoT ze sie wymädrza jak to napisalas, tylko radzi swoimi swietnymi poradami,na ktörych sie zna.

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:27   #887
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny

TmargoT może Ty mi pomożesz, doradzisz
Ciągle myślę o clipach, niestety nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać i nie mogę podjąc decyzji o zakupie polecasz włoski naturalne (np z dobrewlosy.pl) i wiem, że cudnie by wyglądały jak swoje ale mam pewne obawy, otóż, wolałabym kupić włosy np z allegro mieszane- tańsze, bo nie wiem czy w ogóle będę umiała wpiąć tak te włosy czy nie będą wystawać spinki i czy będą wyglądać naturalnie, gdyż moje włosy są ścięte "na równo". Co możesz powiedzieć na ten temat? Nigdy nie przedłużałam włosów, kompletnie się na tym nie znam a nie chciałabym ich oblepiać keratyna bo nie miałabym siły na jakąś dodatkową pielęgnację, poza tym bałabym się, że będzie ja widać podobnie jak microringi (koleżanka miała i były niestety później widoczne)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:45   #888
beacia889252
Przyczajenie

Cześć dziewczyny ))
Mam problem zamowilam sobie clipy 613 i sa zółte w porównaniu z moimi włoskami! czy płukanka srebrna albo fioletowa pomoze??? czy lepiej pofarbowac? pomożcie ))
beacia889252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:56   #889
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez beacia889252 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ))
Mam problem zamowilam sobie clipy 613 i sa zółte w porównaniu z moimi włoskami! czy płukanka srebrna albo fioletowa pomoze??? czy lepiej pofarbowac? pomożcie ))
na początku radziłabym plukanke, jesli nie uzyskasz zadowalającego Cię odcienia pomaluj je.

Dziewczyny tak sie napalilam na wlosy z dobrewłosy.pl a tu wczoraj patrze taki komentarz ktoś dodal:
,,Włosy po dwóch tygodniach straciły połowę swojej objętości i wyglądały jak po chemioterapii, po 3 tygodniach wyglądałam jak miotła i musiałam włosy ściągnąć. Nie są to moje pierwsze włosy na taśmie, ale pierwsze tak marnego gatunku. Pielęgnowałam je praktycznie książkowo (szampon Creme of Nature Shampoo Extra Form, Maska kokosowa - zakupione razem z włosami, oraz odżywka do włosów przedłużanych). Reklamacji firma mi nie uwzglądniła, gdyz stwierdziła, że jest to niezgodne z ich regulaminem. POPRZEDNIĄ MOJĄ OPINIĘ USUNIĘTO!!! spewnością tą też usuną!!! Kompletny brak odpowiedzialności za produkt!!!"

(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 14:06   #890
sintagma
Wtajemniczenie

Dziwne...Ja nie miałam nigdy problemu z wypadaniem włosów z tych taśm z dw, może dlatego że łapię je dłonią u nasady taśmy i tak czeszę, sama nie wiem? pomyslałam ze może warto pomóc sobie liquid goldem i polać w miejscu szycia tą taśmę???
From time to time
Stary 2010-03-19, 14:55   #891
Jagoodka1989
Raczkowanie

Witam panie Mam zamiar przedluzyc wlosy wlosami slowianskimi metoda ultradzwiekow w salonie kegel. Przedluzala moze ktoras wlosy w tym salonie? Wloski podobno sa super jakosci z tego co sie tutaj doczytalam, ale czy rownie super przedluzaja wlosy?
Jagoodka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 16:45   #892
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

TmargoT może Ty mi pomożesz, doradzisz
Ciągle myślę o clipach, niestety nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać i nie mogę podjąc decyzji o zakupie polecasz włoski naturalne (np z dobrewlosy.pl) i wiem, że cudnie by wyglądały jak swoje ale mam pewne obawy, otóż, wolałabym kupić włosy np z allegro mieszane- tańsze, bo nie wiem czy w ogóle będę umiała wpiąć tak te włosy czy nie będą wystawać spinki i czy będą wyglądać naturalnie, gdyż moje włosy są ścięte "na równo". Co możesz powiedzieć na ten temat? Nigdy nie przedłużałam włosów, kompletnie się na tym nie znam a nie chciałabym ich oblepiać keratyna bo nie miałabym siły na jakąś dodatkową pielęgnację, poza tym bałabym się, że będzie ja widać podobnie jak microringi (koleżanka miała i były niestety później widoczne)

wiesz,możesz poszukać włosów z allegro-tanszych.
tu dziewczyny też sobie je chwaliły.
nie wiem,jakiej długości są twoje włosy i nie ma znaczenia,że są ścięte na równo,ponieważ i tak dolne włosy zakryjesz doczepianymi.
jesli boisz się efektu wybierz te krótsze np 42 cm.to wystarczająca długość i włosy ci się pocieniują po nałożeniu.możesz poprosić swoją fryzjerkę,aby ci przecieniewała brzytwą jeśli będzie ci przeszkadzał USKOK.
zakładanie jest bardzo proste.pełno w necie jest filmików.to wszystko kwestia wprawy.
wazne jest,abyś najniżaszą warstwę dała ,jak najniżej,nie będzie widać twoich krótszych włosów.
zanim je założysz warto mieć klamerkę do włosów,aby je podpiąć,łatwiej sie zakłada,odpiąć spinki przed założeniem.
spinek nie widać,bo są od wewnetrznej strony

każda z nas miała słabe początki,ale to nic trudnego

Cytat:
Napisane przez beacia889252 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ))
płukanka ci pomoże,ale musisz dać odpowiednią konsystencję.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Dziwne...Ja nie miałam nigdy problemu z wypadaniem włosów z tych taśm z dw, może dlatego że łapię je dłonią u nasady taśmy i tak czeszę, sama nie wiem? pomyslałam ze może warto pomóc sobie liquid goldem i polać w miejscu szycia tą taśmę???
masz rację.

dziewczyny.doświadczenie nauczyło mnie,że sa różni ludzie.jedni potrafią pielęgnować włosy i cieszą się długo,a inni nie dbają o nie.
czasem jest to kwestia dobrej woli,a czasem lenistwa.

każde włosy trzeba przed czesaniem spryskac preparatem,potem trzymając u nasady i delikatnie czesać, stopniowo od dołu ku górze.do tego potrzebne sa odpowiednie szczotki,ktore nie łapią wlosów na raz nie wyrywając ich w trakcie czesania.najgorsze są plastikowe,które elektryzują włosy,lub drewniane,które wyrywają włosy.najlepsze sa te do włosów przedłuzanych- pół na pół naturalne włosie z syntetykiem

to proste techniki,ale skuteczne,szkoda tylko,że nie każdy o tym pamięta.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-03-19 o 16:46
Stary 2010-03-19, 19:12   #893
monika658
Przyczajenie

Dziewczyny zamówiłam sobie 40 pasemek naturalnych do ringów z wizaz.pl i szwagier odebrał, właśnie z nim rozmawiałam i powiedział, że są ok tzn. kolor się zgadza ale nie ma żadnej metki, po prostu nic, co by opisywalo te włosy i tylko dołączony paragon. Napiszcie proszę czy też tak otrzymałyście swoje. Sama niestety ich nie widziałam jeszcze bo dopiero na święta będę w Polsce. Dzięki.

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2010-04-18 o 21:07 Powód: usuniecie linku
monika658 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 20:01   #894
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika658 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam sobie 40 pasemek naturalnych do ringów z www.wizaz.pl i szwagier odebrał, właśnie z nim rozmawiałam i powiedział, że są ok tzn. kolor się zgadza ale nie ma żadnej metki, po prostu nic, co by opisywalo te włosy i tylko dołączony paragon. Napiszcie proszę czy też tak otrzymałyście swoje. Sama niestety ich nie widziałam jeszcze bo dopiero na święta będę w Polsce. Dzięki.
he,he.
ja się z tym spotkałam nie tylko z tej firmy,ale na allegro również jest tylko kartka,bez żadnego opisu pielęgnacji-nic

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2010-04-18 o 21:08 Powód: usuniecie linku
Stary 2010-03-19, 20:28   #895
sintagma
Wtajemniczenie

Pozwolę sobie coś dodać od siebie na temat pielęgnacji
może się przyda
· Przed umyciem dokładnie rozczesz włosy, zaczynając od końcówek kierując się ku nasadzie, specjalną szczotką przeznaczoną do włosów przedłużanych.
· Nakładaj odżywki i inne specyfiki omijając łączenia. Olejki czy proteiny zawarte w produktach mogą osłabić lub uszkodzić łączenia.
· Aby włosy zachowały blask i były jedwabiście gładkie używaj szamponu ze specjalnych serii kosmetyków do włosów przedłużanych. Szczególnie polecanymi i cenionymi kosmetykami jest seria Goldwell do włosów ekstremalnie suchych i zniszczonych, kosmetyki Racoon specjalnie do włosów przedłużonych, różowa seria Gliss Kur. Najtańszym, powszechnie dostępnym specyfikiem jest seria „ Z Apteczki Babuni” Joanny- szampon, kompleks, balsam oraz serum wygładzająco-regenerujące do końcówek.
· Susz włosy chłodnym strumieniem powietrza lub pozostaw do wyschnięcia.
Lekko wilgotne lub suche rozczesz ponownie. Nigdy ich nie ugniataj ani nie szarp, raz zfilcowany i skołtuniony włos nie wróci do swojego poprzedniego wyglądu. Wilgotne czeszemy grzebieniem o szeroko rozstawionych „zębach” Suche czeszemy specjalną szczotką z nylonu. Najlepsza szczotka to dwupoziomowa. krótsze włosy rozszesuja włosy pomiędzy zgrzewami a skórą głowy , dłuższe czeszą resztę włosów nie uszkadzając spoiw.

· Na noc związuj wszystkie włosy wysoko u góry albo zapleć w luźny warkocz

· Włosy myjemy na stojąco, nigdy głową w dół
· Pamiętaj o codziennym rozdzielaniu pasm palcami. Włosy przedłużone są pozbawione naturalnej zdolności natłuszczania, dlatego należy zapewnić im natłuszczenie używając profesjonalnych kosmetyków

From time to time
Stary 2010-03-19, 21:03   #896
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie coś dodać od siebie na temat pielęgnacji
może się przyda
· Przed umyciem dokładnie rozczesz włosy, zaczynając od końcówek kierując się ku nasadzie, specjalną szczotką przeznaczoną do włosów przedłużanych.
· Nakładaj odżywki i inne specyfiki omijając łączenia. Olejki czy proteiny zawarte w produktach mogą osłabić lub uszkodzić łączenia.
· Aby włosy zachowały blask i były jedwabiście gładkie używaj szamponu ze specjalnych serii kosmetyków do włosów przedłużanych. Szczególnie polecanymi i cenionymi kosmetykami jest seria Goldwell do włosów ekstremalnie suchych i zniszczonych, kosmetyki Racoon specjalnie do włosów przedłużonych, różowa seria Gliss Kur. Najtańszym, powszechnie dostępnym specyfikiem jest seria „ Z Apteczki Babuni” Joanny- szampon, kompleks, balsam oraz serum wygładzająco-regenerujące do końcówek.
· Susz włosy chłodnym strumieniem powietrza lub pozostaw do wyschnięcia.
Lekko wilgotne lub suche rozczesz ponownie. Nigdy ich nie ugniataj ani nie szarp, raz zfilcowany i skołtuniony włos nie wróci do swojego poprzedniego wyglądu. Wilgotne czeszemy grzebieniem o szeroko rozstawionych „zębach” Suche czeszemy specjalną szczotką z nylonu. Najlepsza szczotka to dwupoziomowa. krótsze włosy rozszesuja włosy pomiędzy zgrzewami a skórą głowy , dłuższe czeszą resztę włosów nie uszkadzając spoiw.
· Na noc związuj wszystkie włosy wysoko u góry albo zapleć w luźny warkocz

· Włosy myjemy na stojąco, nigdy głową w dół
· Pamiętaj o codziennym rozdzielaniu pasm palcami. Włosy przedłużone są pozbawione naturalnej zdolności natłuszczania, dlatego należy zapewnić im natłuszczenie używając profesjonalnych kosmetyków
-super ,że zebrałaś to do kupy.

od siebie dodałabym,aby włosy na mokro czesać po nałożeniu odżywki do spłukiwania.pomoże na łagodniejszy ślizg grzebienia.
osobiście tak czeszę swoje włosy,a potem tylko na sucho.
Stary 2010-03-21, 21:52   #897
wasienka
Zadomowienie

Cytat:
na początku radziłabym plukanke, jesli nie uzyskasz zadowalającego Cię odcienia pomaluj je.

Dziewczyny tak sie napalilam na wlosy z dobrewłosy.pl a tu wczoraj patrze taki komentarz ktoś dodal:
,,Włosy po dwóch tygodniach straciły połowę swojej objętości i wyglądały jak po chemioterapii, po 3 tygodniach wyglądałam jak miotła i musiałam włosy ściągnąć. Nie są to moje pierwsze włosy na taśmie, ale pierwsze tak marnego gatunku. Pielęgnowałam je praktycznie książkowo (szampon Creme of Nature Shampoo Extra Form, Maska kokosowa - zakupione razem z włosami, oraz odżywka do włosów przedłużanych). Reklamacji firma mi nie uwzglądniła, gdyz stwierdziła, że jest to niezgodne z ich regulaminem. POPRZEDNIĄ MOJĄ OPINIĘ USUNIĘTO!!! spewnością tą też usuną!!! Kompletny brak odpowiedzialności za produkt!!!"

(
ja mam włosy założone z DW, mam już je 3 tyg. myje codziennie, susze, prostuje a jestem pełna zachwytu, są świetne!! a uzywam szamponu i maski sleek line z jedwabiem i pestkami słonecznika, plus odzywka w spray z gliss kura albo z ziaji z plantici, i jedwab na koncowki
wasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 22:19   #898
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dziękuje TmargoT
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 19:32   #899
Jagoodka1989
Raczkowanie

Jednak zdecydowalam sie na clipy z dobrewlosy Jeszcze tylko zastanawiam sie nad kolorkiem. Dziewczyny jak kupowalyscie ta tasme 100gram, co niby ma miec 180cm a w rzeczywstosci ma 130cm, to ile klipsow macie? Nie mam pojecia ile bedzie potrzeba
Jagoodka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 20:43   #900
kfiathusek
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Kupiłam sobie naturalne włosy clip in użytkownika thehairUwear, wiele dziewczyn polecało włosy od niego, dlatego mam pytanie czy któraś je ważyła i czy Wasze końce też były tak bardzo wycieniowane? Ja zważyłam je bo bardzo rzadkie mi się wydawały i wyszło ok 100g, miało być 200g :/
kfiathusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości