|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Aniu super, że wszystko Wam sie w tym wyjątkowym dniu udało
![]() a co do wyluzowania, to w sobotę rozmawialiśmy, z Tż kumplem z pracy i jego żonką i ona też mówiła, że była totalnie wyluzowana i aż się wszyscy dziwili zobaczymy jak to będzie ze mną, bo ja to z reguły przejmuję się wszystkim aż za bardzo ![]() fajnie, że Twój Tż był w mundurze.... my niestety z niego zrezygnowaliśmy, bo Tż nie dostał jeszcze galowego a kombinować go nie będziemy. jedynie co, to na sesje zdjęciową będzie miał pożyczony mundur od kumpla, tak więc jakiś ślad munduru we wspomnieniach ślubnych będziemy mieli ![]() a mój Tż zaczyna dzisiaj kurs angielskiego... tak więc do stycznia będziemy mieli spokój ze służbami itp. ale może być mały problem z urlopem okolicznościowym Tż na ślub, bo liczyliśmy na 5 dni, ale może aż tylu nie dostać
|
|
#872 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za miłe opinie zdjęciowe i przesyłam słodkie buziolki od Ninki Karola jak czytałam o tym wypadku to aż się przeraziłam. Kurcze przecież mogło ci się coś stać a te barany zamiast mieć choć trochę taktu i zastanowili się w jakim możesz być stresie. Całe szczęście, że nic wam się nie stało Cytat:
Aniu jeszcze raz GRATULACJE !!!!! Oczywiście ode mnie i od TŻ-ta
Cieszę się bardzo, że wszystko się tak ładnie ułożyło! Czekam oczywiście na zdjęcia w sukni na klubie!!! już mi się opatrzyło zdjęcie wieszaka ![]() |
||
|
|
|
#873 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a możesz mi przesłać tekst tego ślubowania bo mam już znalezione ale może Twoje ma inny jeszcze tekst znalazłam juz piosenkę dla rodziców i na pewno nie będzie "cudownych... " a na pierwszy taniec była "niebieska sukienka??" my jednak z tego zrezygnujemy, dodatkowych stresów nam nie trzeba![]() co do munduru to tż zaraz po pierwszym tańcu ma się przebrać tak jak jego koledzy, którzy też mają być w mundurach bo strasznie ma niewygodny mundur![]() Cytat:
może jednak znajdziecie kolegę podobnego wzrostem i budową ciała?? no ale to już jak tam wam wygodniejjak to wam pisałam tż zaczął kurs instruktora prawa jazdy i teraz możemy się spotykać tylko w poniedziałki, piątki, soboty i niedziele. i tylko w te dni musimy wszystko załatwiać będę sobie powtarzać: wrzuć na luz!!!
|
|
#874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i u nas na pewno będzie. zresztą, nie ważne jaka poleci bo i tak będę ryczała jak bóbr ![]() kombinowaliśmy z tym mundurem, ale ostatecznie doszliśmy do wniosku, że nie jest to dla nas aż tak ważne i zrezygnowaliśmy. a co do przebrania munduru, to wojskowy z mojej rodziny tak zrobił, że pod wieczór poszedł się przebrać w garnitur i szczerze mówiąc wyglądał równie dobrze, jak nie lepiej ;-)no to widzę, że Twój Tż idzie śladem 2/3 kadry mojego Tż i robi kurs instruktora. mój ukochany też coś o tym wspominał, ale na razie sobie odpuścił.
|
|
|
#875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję i specjalnie dla Ciebie usuwam fotkę A wstawię nasze jak tylko będzie coś fajnego, na razie czekam ![]() Cytat:
No właśnie! LUZ!!! Będzie dobrze na pewno Co masz na myśli mówiąc o stresie dodatkowym? Taniec? Spokojnie, my niby mieliśmy walca tańczyć, ale nie mieliśmy żadnego układu, znaliśmy tylko podstawowe kroki i stwierdziliśmy że coś nam z nich wyjdzie Co prawda przy przejściu od walca angielskiego do wiedeńskiego coś nam się pomyliło i stanęliśmy w miejscu, ale to tylko powód do uśmiechu był i tyle ![]() Daj mi na gg adres mailowy to wyślę Ci tekst ślubowania, i jak chcesz to "niebieską piosenkę" w wykonaniu zespołu, bo dostałam od pana kilka dni wcześniej żebyśmy mogli sobie przesłuchać (mieliśmy do niej poćwiczyć ale jakoś nam zeszło )Mój wytrzymał całe wesele w mundurze, tak jak juz pisałam potem tylko w koszuli został, bo stwierdził że niby nie wolno zdejmować ale na własnym weselu się tym nie będzie przejmować
|
|
|
#876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a piosenkę też mi wyślij, posłucham sobie co prawda niby coś tam kiedyś ćwiczyliśmy ale to było dawno a teraz to już czasu nam brak![]()
|
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
TŻ jest porucznikiem, i niestety przygotowuje się do wyjazdu na misję.jesteśmy małżeństwem, pracuję, staramy się o to by Ktoś zamieszkał pod moim serduchem.
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
aania_20, cieszę się, że impreza się udała i pozostały wspaniałe wspomnienia
Zazdroszczę Wam imprezy, lubię na takie chodzić, a z TŻ-em ostatnio byliśmy chyba w listopadzie '09 na balu podchorążego obyśmy w tym roku też się załapali ![]() BehindYou, witaj Długo jesteście razem?
|
|
#882 |
|
Rozeznanie
|
Przygotowuje się na misję czyli kiedy i gdzie jedzie?? pierwsza WASZA misja, a może kolejna?? ni z jakich regionów Polski jesteście?? w jakiej jednostce jest twój tż?? sorki, że tak wypytuję ale my tu o sobie sporo wiemy
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
BehindYou witam na wątku
fajnie, że jest nas coraz więcej (mój Tż służy w Lesznie)
|
|
#886 |
|
Rozeznanie
|
Na pocieszenie powiem, ze zima jest spokojniejsza
wiem, wiem, wiem święta jedne drugie itd ale ja tam wolę jak tż jest bezpieczny jeśli ktokolwiek gdziekolwiek jest bezpieczny
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Dasz radę
będzie dobrze!!! pamiętaj, zę jak twój tż wyjedzie to masz być silna i być oparciem dla niego bo to on zmienia kraj, otoczenie, i nie ma bliskich przy sobie. a gdy będzie Ci bardzo ciężko to w każdej chwili możesz tu się nam wygadać a to pomaga
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Aniu
na to właśnie licze, że pomożecie mi przez to przejśc![]() jestem silna dla Niego czesto mi powtarza, że jakby widział jak płacze po kątach to Jemu byłoby jeszcze ciężej.a tak jest troszkę dumny![]() najbardziej zastanawia mnie jak będziemy mogli się kontaktować, jak często, czy będę mogła Mu coś podać na święta, pisac listy?itp |
|
|
|
#890 |
|
Rozeznanie
|
No ja się trzymałam na pożegnaniu ale jak tylko tż odszedł to ryczałam całą drogę do domu... nawet pamiętać tego nie chcę...
a co do kontaktowania to zalezy w jakiej bazie będzie?? wie już coś na ten temat?? w głównej jest kafejka internetowa i każdy miał po godzinie na kontakt ale za to skype działał. mój miał bezprzewodowy internet i był za słaby na taką ilość osób i działało tylko gg ale za to mogliśmy gadać na gg kiedy tylko chcieliśmy a skype tylko bardzo późno w nocy gdy inni nie korzystali z neta ale to bardzo rzadko. chyba, że od tej pory się coś zmieniło... z paczkami to nie wiem jak jest bo mój tż był latem. ale info na ten temat znajdziesz na forum stronki http://zafganistanu.pl/. jedyne rzetelne w miarę źródło informacji jak dla mnie... no i i tam na pewno są osoby, które teraz jadą albo ich drugie połówki
|
#892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witaj! Pewnie że można ![]() Cytat:
Dasz radę, na pewno Ja już tez kilka misji swojego przetrzymałam,da się to przeżyć. Łatwo nie jest, nie ma co się czarować,ale po fakcie już się o tym nie pamięta ![]() To już pewne że jedzie w jesieni? Mojego wiosna prawdopodobnie czeka..... Cytat:
Cytat:
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-09-02 o 22:45 |
|||
|
|
|
#894 |
|
Rozeznanie
|
Witam na forum
Mój już po misji w Czadzie, na październik jest w grupie rezerwowej na Afganistan... ale mam nadzieję, ze nie poleci ani teraz ani na wiosnę... Jestem z moim ponad dwa lata po ślubie a teraz w 20 tygodniu ciąży i czekamy na małą dziewczynkę ![]() Mam nadzieję, że będziesz do nas często zaglądać, im nas więcej tym lepiej
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
witaj Karola
![]() to mocno trzymam kciuki żeby się udało zostać na tej rezerwie do końca i oczywiście za pomyślne przejście ciązy i rozwiązanie
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z tym
Zawsze o tym myślę, jak długo się nie widzimy, ale to się nawet z misją nie równa... Mój TŻ chce jechać kilka razy, a ja nawet wolę o tym jeszcze nie myśleć... ![]() U Was też taka deszczowa pogoda? U mnie rano jeszcze ładnie było i zapowiadał się całkiem przyjemny dzień, ale teraz co chwilę pada... ![]() A dzisiaj, jak wszystko dobrze pójdzie, to TŻ do mnie przyjedzie Nie mogę się już doczekać. Nic, w przyszłym tygodniu będę musiała sobie jakieś konkretne zajęcia znaleźć, żeby nie siedzieć bezczynnie i nie czekać tyle na niego
|
#897 |
|
Rozeznanie
|
jestem po drugiej przymiarce sukni i wiecie co?? buzia mi się śmiać nie przestaje
aż żal było ściągnąć suknię po dokładnym przymierzeniu... już mam naszytą koronkę i coraz więcej na niej widać wykończenie ładne i suknie do odbioru![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
lovebird u mnie słoneczko świeci od rana.mam nadzieję, że tak zostanie
![]() masz rację-jak będziesz miała głowę zajętą to czas Ci szybciej zleci aniu wiem co czujesz
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę Wam wszystkim trochę, ale z drugiej strony pocieszam się tym, że wszystko jeszcze przede mną
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy odbierasz? Znam to fajne uczucie Ja tak ze swoją miałam też po weselu - żałowałam strasznie że ją już zdjęłam Ale pocieszam się że dzięki robieniu zdjęć w inny dzień będę ją mogła jeszcze założyć
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

zobaczymy jak to będzie ze mną, bo ja to z reguły przejmuję się wszystkim aż za bardzo 

Do tego policja wlepiła nam taki mandat że masakra! A mandaty za kolizję są od 450 do 1000 zł 
) pojechał niestety do pracy, to mam troszkę czasu 
znalazłam juz piosenkę dla rodziców i na pewno nie będzie "cudownych... " a na pierwszy taniec była "niebieska sukienka??" my jednak z tego zrezygnujemy, dodatkowych stresów nam nie trzeba

i specjalnie dla Ciebie usuwam fotkę 

obyśmy w tym roku też się załapali 

będzie dobrze!!! pamiętaj, zę jak twój tż wyjedzie to masz być silna i być oparciem dla niego bo to on zmienia kraj, otoczenie, i nie ma bliskich przy sobie. a gdy będzie Ci bardzo ciężko to w każdej chwili możesz tu się nam wygadać a to pomaga