![]() |
#871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
RozowaSkeyterka martiska- dziękuje za pochwały i lofe ju
![]() Kaaate90- boskie ![]() Wyczerpujesz mnie Hej Aniele, powiedz mi gdzie jesteś? Twoje lodowato zimne ręce wdzierają sie w moje serce chciałabym, chociaż znać twe imie ...i zatrzymać cię Mam nadzieję, że ty też nie mogę zacząć pozwalać ci wiedzieć co czuję dmucham moje myśli w sufit
#872 |
Raczkowanie
|
Genialne jesteście, to, co tu zamieszczacie jest niesamowite.
skromnie, pierwsze moje: Lipstick on the glass.... Jak Cię widzą, tak Cię piszą W kupie siła, kupy nic nie ruszy |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Raczkowanie
|
w XXI wieku nasze uczucia są wystawione na półkach sklepów
#874 |
Zakorzenienie
|
nie zapominaj, że jestem zwykłą dziewczyną, która stoi przed chłopakiem prosząc go, by ją kochał...
To ktoś, kto... jest dla mnie nieosiągalny. Jakbym spróbowała heroiny i straciła do niej dostęp. Otworzyłam puszkę Pandory, a w środku było nieszczęście.
#876 |
Zakorzenienie
|
marikab - dziękuję.
![]() ![]() _________________________ ____ 'moje życie jest idealne. są tylko ludzie, którzy do niego nie pasują. 'wcześniej od słońca. 'i pewnie, gdyby wybrać mógł, wolałby zapalenie płuc, a nie nóż wycelowany w kark, wszystko byle nie tak. 'na krawędzi dnia, niespokojny sen.. 'i myślę sobie, że może kiedyś było łatwiej.
#877 |
Zadomowienie
|
Więc może bycie WIELKIM nie jest wcale takie ważne ?
I będę silna nawet jeśli wszystko pójdzie źle. Dziwne, że cudze upadki nas tak bawią, a nasze własne już nie tak bardzo. ![]() Dziewczyny jesteście Wielkie ![]()
![]() |
#878 |
Przyczajenie
|
`Z każdym kolejnym dniem nadzieja, że będziemy razem umiera we mnie .
`Prawdziwa miłość jest jak dzwon.. ma jedno serce i jeden ton.. jednym westchnieniem tylko tchnę , bo ja właśnie miłością taką kocham Cię . ![]() `Wciąż rozmyślam, uparcie i skrycie . ♥_♥ __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
`Zobaczysz , że to Tobie pierwszemu zabraknie mnie. `T ę s k n i ę ? `Z Tobą nawet po największym deszczu mogę chodzić bez niczego <3 `łzy na mojej twarzy nie kłamią. meniusia4 - ukradłam ten jeden co dodałaś i Twój podpis też ! Mam nadzieję , że nie jesteś zła ? ![]() chcialam byc , cobainowa - ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Raczkowanie
|
rasta lady , dziękuję za docenienie ;* LoveYourEyes , jejka , miło mi bardzo ; * ______ puste milczenie Twoich ust uderzam w mur wykrzyczanych słów popatrz , jeszcze oddycham a może choć raz jutro nie przyjdzie? tandetne , świecące , pstrokate dni , wszystkie takie same.
#881 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie będę na tyle odważna aby powiedzieć Ci to jedno słowo, jedno a za to jakie wielkie.
Zabiorę Cię właśnie tam, tam gdzie kończy się tęcza a zaczyna niebo.! Jesteś dla mnie najmilszy na świecie. Zawsze przychodzisz do mnie w snach. A kiedy jesteś daleko mnie, czuje jak bardzo Ciebie mi brak. Mogę być Twoją Księżniczką.? Malutką dziewczynka w za dużych bucikach... * * * Gwałcę mózg muzyką.! Jak nie masz orzeszków to nie mamy o czym gadać.! Jestem księżniczką w koronie z cukru... chyba nie powinno być powtórek. ale jak jakieś są to przepraszam.!
![]() ![]() ![]() Edytowane przez edwika Czas edycji: 2010-04-12 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pragnęła bym zauważyć iż jest to wyciągnięty tekst z książki "Milion Małych Kawałków" - James Frey . więc kochana nie przypisuj sobie czegoś czego sama nie wymyśliłaś ! ; || Kocham Cię teoretycznie.. zakochana w świetle migającej gwiazdy.
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
`kobieta jest kwiatem` - tak i dlatego potrzebuje dobrego ogrodnika.
Bóg także chciał być poeta : jego proza - mężczyzna , jego poezja - kobieta Całowanie w rękę nagiej kobiety jest stratą czasu ![]() Co to jest wierność kobiety? Jest to obawa przed utratą ukochanego. Szczęście jest stanem ducha,wiec nie może być stałe. Boję się miłości. Tej najprawdziwszej , tej innej, tej Twojej <3 Miłość pociesza jak słońce po deszczu ![]() Tylko człowiek który kochał umiera jak człowiek |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
dziękuje ślicznie
![]() ![]() Chcę dosięgnąć szczęście, ale czuję tylko chłodne powietrze.
Nie ciebie, nie miłość, po prostu nic. Recydywistka z siniakami na sercu Niektóre dni upływają tylko na wspomnieniach. Przestałam pytać dlaczego, Nie ma na to odpowiedzi Zabrałam Twój uśmiech i uczyniłam go moim. To jest tak, że kiedy dobrze się bawię uświadamiam sobie nagle jak mi w głębi duszy smutno
Recydywistka z siniakami na sercu . ![]() 18.o4.2o1o - zdrowe odżywanie. Edytowane przez arbuzowaaa Czas edycji: 2010-04-12 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
martiska ;*
..i mieć w zasięgu ręki to, o czym marzyło się latami. i powiedz mi to sam, bo nie rozumiem..
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2010-04-12 o 14:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Konto usunięte
|
dziękuję za pochwały.<3 kocham ! ;-*
myszka23101- oczarowałaś mnie.<3 Don't you wish your girlfriend was hot like me? (ang.Nie żałujesz, że twoja dziewczyna nie będzie tak gorąca jak ja?) ![]() Love : Temporary Insanity is curable by marriage . (ang. miłość: tymczasowe obłąkanie uleczane przez małżeństwo) |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Przyczajenie
|
cold_as_ice - powodzenia Myszko <3
z innej bajki - no pewnie. ![]() ![]() ____________________ - mogę się w panu zakochać? - no. - ale wie pan.. ja bym chciała tak ze wzajemnościa.. - odezwał się? - yyy.. nie. - nieodzywanie się przez całe 3 tygodnie to ich specjalność.. (autentyczna rozmowa) wyziębił nam serca wiatr.. odmawiam współpracy ze świaitem. gybyś wiedział jak Cię kocham, płakał byś ze szcześcia. wiesz? cholernie Cię potrzebuje! ale nie mów nikomu.
emma. ![]() Edytowane przez BigHeart Czas edycji: 2010-04-12 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Autentycznie mi nie zależy.
#889 |
Raczkowanie
|
blondii69, arbuzowaaa, happyend, cobainowa, TwojaKokaina, marikab, xGoldAngelx - zakochałam się w Waszych opisach!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _______________ .umiesz rozładować napięcie w mgnieniu oka. .życie jest takie krótkie, a ty taki niezwykły.. .kolejna osoba odeszła, przez niebios bramy jej dusza przeszła. .dla ciebie chce się zmieniać. .taki mały gest, który powstrzymuje odległość. .miłość to chemia, sex, ryzyka tabu temat. .żadna z łez nie popłynie już nigdy.. .kochać cie. to nie lada wyczyn. . cząstka mnie umiera nie ma na to lekarstw.. .to nie iskra, to płomień .. .maximum starań. .rób to co kochasz, bo opinie to tylko słowa..! .gdy ranie cie słowami czuje się zerem. .mamy inny cel na przyszłość. . można wyczytać z ich oczu. .zawsze z tobą chce być jak Bonnie z Clydem.. .nie wiem czemu ranisz tak mocno... .przestałam płakać. .brak chemii między nami. .powiem coś głupiego, a później żałuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Przyczajenie
|
-Podoba Ci się ten dom? -Tak -To Ci taki wybuduję <33 Miłość zmienia nasze oblicza. Szaleńcza miłość. Wierzę, że w końcu się uda, że zrozumiesz... Rasta Siostro! Szczęścia z Tą, Tamtą i jeszcze Tamtą! Lubisz to suko! To Ty nadajesz rytm mojemu sercu. Nie uwierzę nigdy Tobie już. Don't you remember. Niech muzyka wyrazi wszystko. 'Baw mnie, zepsuj lub zbaw mnie.. 'Przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas.. ![]() ![]()
#891 |
Zakorzenienie
|
Gdybyś był moim deserem wylizywałabym talerz.
Prawdziwa słodycz Twoich ust. Po prostu przyjdź, usiądź obok i udawaj, że nigdy nie odszedłeś. Zaśpiewaj mi Twoje piosenki i twoją historię, powiedz mi o Twoich nadziejach i snach. Właśnie teraz jesteś dla mnie jedyną rzeczą mającą sens. |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _______________ a później? co będzie później? "Dobrze wie już że MY Się nie dzieli przez TRZY" "Wszystko już o niej wie tani stróż, anioł." "Jego uśmiechu część Głodne oczy nakarmi." "- nie lubię poniedziałków. ;| - a ja je uwielbiam, po weekendzie to pierwszy dzień spędzony z Tobą, najlepszy! " Skaaarb <3
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zaszczyt gościć na Twojej liście ![]() dziękuje ![]() ______________
gubiła się nawet w kałuży zasznurowane usta , tak kończy się historia słów które paść nie powinny stoje na najbardziej ruchomej ulicy w Londynie, w ręku trzymam tablicę z napisem " Moje idealne życie" czekam cierpliwie na jakiś znak od losu. po chwili podchodzi do mnie mała dziewczynka, z rudymi włoskami i miodowym odcieniem oczu. uśmiechając się radośnie wręcza mi malutką stokrotkę. więcej mi nie trzeba choć raz powiedz mi w twarz że jestem dla Ciebie nikim. nie wierze w przeznaczenie
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() To zaszczyt być wyróżniona przez taką talenciare ![]() ***
`Jestem osobą, która mimo swoich fizycznych niedoskonałości zasługuję, na to by być kochaną. `Realnie nierealni ... `Ilekroć będziesz potrzebował więcej wolności, obiecaj, że powrócisz .. ![]() __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Jedną mam pewność - twe rzęsy nigdy mnie nie okłamią.
Spotkałam miłość. Była bardzo rozrywkowa. Kochała podróże. Nim się obejrzałam, wyjechała. Znów zostałam sama... Twoje włosy w letnim słońcu, rozwiane przez ciepły wiatr - tak słonecznie Cię kocham! Twoje oczy koloru księżycowej mgiełki <3 Lubię gdy opuszkami swoich palców głaszczesz moje policzki <3
#896 |
Raczkowanie
|
Nie spodziewałam się, że ktoś w ogóle czyta ![]() ![]() A więc z nami koniec. O rany ale boli. A ja myślałam, że zapalenie ucha to był szczyt bólu. Czyli aż tak boli gdy ktoś Ci łamie serce. Do czego to można porównać? Do niczego. To, czego nie da się opowiedzieć, nie da się też do niczego porównać. I po co ten wiatr tak wieje? Po co? To całe jego wianie nie ma sensu! Czy on tego nie rozumie? Nastąpił koniec świata, a słońce nadal świeci. Wiem, że musi bolec, ale dlaczego aż tak? Jest tyle lekarstw, a na to jedno nie ma żadnego... - Żadny normalny chłopak z Tobą nie wytrzyma. - Nie mam zamiaru polemizować z Twoją opinią, gdyż jest prawdziwa. I dlatego od dziś szukam wśród nienormalnych.
Dlaczego cały świat mam obdarzać miłością? Co w ludziach takiego jest, aby ich kochać? Nie uważasz, że to głupie? Edytowane przez GoracaCzekolada Czas edycji: 2010-04-12 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
` Nieba już prawie nie było nad ziemią. Padał tylko śnieg taki gęsty i zimny, że nawet w grobach marzły ludzkie popioły.. `
` Któż jednak powie, że za tymi chmurami nie ma słońca.. ? ![]()
![]() |
#898 |
Rozeznanie
|
RozowaSkyterka- zagięłaś mnie talenciaro...
![]() ![]() Mariettax3- że ja.? nie, no nie taka jak ty.. i dzięki za pozwolenie,bo znowu cię okradłam ![]() `Masz rację- po co zaczynać, skoro i tak to się skończy. W taki razie naucz się żyć w samotności. ![]() `Znalazłam anioła stróża wśród codzienności. Nie ma skrzydeł, białej szaty, aureoli . Ma jednak niebiańskie oczy i uśmiech, którego pozazdrościć może nawet sam archanioł. Ale przede wszystkim on jest zawsze przy mnie i prowadzi mnie przez życie. -Kochaj mnie. -Nie umiem. -To chociaż naucz się improwizować. `Jeśli będziesz mnie szukał, wiesz gdzie mnie znaleźć. Zawsze będę gdzieś w pobliżu ciebie.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-04-12 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ***
a Ty jesteś tym Małym Księciem, co tęskni do swej róży. Zapomnij się ze mną. Dziś chciałabym Cię przytulić. Jeśli to prawda co mówią, to jesteś moim szczęściem. Mój wymarzony Ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
haa. ;d witam po chwilowej niezauważonej nieobecności ![]() dziękuję za pochwały bo coś mi mignęło tam xd ;* < 3 marikab - no to pojechałaś ładnie ![]() ![]() ![]() __ Nie da się zmienić przeszłości
ale czy można wziąć na siebie odpowiedzialność za teraźniejszość.? Czasami złoszczą nas pewne słowa, bo obawiamy się że zawierają trochę prawdy.. Ukrywając coś przed sobą nigdy nie dojdziecie do wzajemnego zaufania.. Bolało.. cierpiałam.. A teraz.? nie pamiętam żeby coś wogóle było..
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-12 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.