![]() |
#871 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Primadonna
jesteś wreszcie ![]() latin Toogether93 caroline060 ZakreconaNaMaxa Naughty_ bajkowa poprostuAsiss dziękuje ![]() Teraz jestem daleko od samotności Śpiąc, wciąż widzę ciebie leżącego obok mnie Przypuszczam, że pamiętam każde spojrzenie, którym mnie przeszyłeś Trzymam stopę na twym karku i w końcu mam cię dokładnie tu gdzie chciałam Otwórz moje niepowodzenie, kiedy odmawiasz oszaleć. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-08-31 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Raczkowanie
|
BananowaDelma, limitowanaa, kreskowa, istny_paradoks- czujcie się okradzione kochanienkie ;***
![]() ![]() Dalej nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę. -Czy to przypadkiem nie sen? -Nie wiem...Jeśli jednak tak to, nie chcę się nigdy obudzić ![]() Nauczyłeś mnie cieszyć się z niczego ![]() Szkoła? Pomyśl sobie, że to takie wakacje od wakacji, później będziesz się z nich bardziej cieszyć ;D brak weny...
#873 |
Raczkowanie
|
Dał jej serce na patyku i obiecał miłość na wieki.
Był zwykłym skur**** a ona mimo tego nie potrafiła przestać go kochać. Przesypiała noce, dnie z nadzieją że ją znowu obudzi powie dwa słowa a na tacy przyniesie śniadanie. Wróć do cholery! _________________________ __________ Miłość zawiodła. |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
Samotna. Tak dziwnie samotna. Wczoraj moje serce kipiało szczęściem. Dzisiaj... Dzisiaj już nie mam serca. Misiek, kotek... Uzależniłeś się od zoo ?!. Zatapiam się w świecie, który tak zniszczyli 'ludzie'. ________________ Muse !. <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
![]() Żyj. Choćby resztkami sił. Życiodajny uśmiech Jego serca. ... i błagałam spadające gwiazdy by zabrały mnie ze sobą. Tamte chmury miały kształt Jego dłoni tak pragnęłam dotknąć ich na moment.. Między natłokiem małych słów a milczeniem czterech ścian Wśród chorej pustki ciebie szukam
#876 |
Zakorzenienie
|
Mignęły mi jakieś pochwały w tamtej cześci, a więc dziękuję, a nową jeszcze nadrabiam
![]() Kiedy ja zaczynam robić krok w Twoim kierunku, Ty nagle to wszystko rozwalasz, dlaczego, no pytam dlatego?
Nawet jakbym wypaliła dziesięć paczek papierosów, napiła się kilka litrów wódki, wspomnienia z Tobą nadal będą szumieć w mojej głowie. Chciałabym choć raz dosięgnąć szczęścia, wspiąć się na sam szczyt gór i po prostu sobie je wziąć. Lubię podziwiać gwiazdy, ale tylko te nasze i tylko z Tobą.
![]() |
#877 |
Rozeznanie
|
dziękuję za pamięć
![]() ![]() jak udowodnić Ci że kocham? pojechałam z Tobą nad Polskie morze chociaż w planach była wycieczka do Paryża, wybrałam Ciebie, a dobrze wiesz jak kocham Paryż... zniknąłeś z mojego życia, a ja... nadal żyję! czyż to nie ironia? jestem szczęściarą, moje szczęście jest proste, budzę się a obok mnie ty, i to mi wystarczy nic więcej.
#878 |
Zadomowienie
|
1. nie dotarliśmy się .
. p.s. potrzebuję czegoś apropos, że zaczął się rok szkolny a ja korzystam z wolnego i jadę dopiero na wakacje nad morze ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-08-31 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() od moich najlepszych pochwały, oh .. ; o [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;21769980] i nawet niebo płacze,że kończą się wakacje. [/QUOTE]dokładnie ![]() ![]() . . .
nowy rok szkolny, nowe postanowienia, nowy image, nowa Ja. Wchodzę na nowo do szkoły z postawą 'w dupie mająca' ' Nasz romans czas zacząć ! ' 297 dni do wakacji. kotki, szkoła ![]() nie obiecuję, że często będę. kocham ; *
![]() |
#880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja rowniez odchodze, z wiadomego powodu. bd jeszcze czasami zaglądac ale juz nie tak czesto. kocham was wszystkie z osobna! ![]() Myślałam, że uda mi się zapomniec o Tobie. Ale za każdym razem, gdy Cię widzę, uświadamiam sobie, że się myliłam.
![]() |
#881 |
Rozeznanie
|
Strona 20 – Sabiiina
& Palara - okradłam patrysiowa_ - Dzięki, Chuck <3 Moja wielka love ![]() Naughty_ - ![]() ![]() 'Jak ja Cię cholera kocham...' I nic więcej ![]() [Nie jestem w stanie nic wyklepać xD]
#882 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Pierniczki. <3
z racji rozpoczecia roku szkolnego będę pojwaiala się tutaj rzadziej ![]() odnaleźć szczęście w ziarnku piasku. miłość- 80% płaczu, 20 % szczęścia. i chodź raz zapomnieć się i pokochać.
#883 |
Rozeznanie
|
bajkowa, panna_miodowa, LadyBerry_, me9so3horny, latin, limitowanaa & ZakreconaNaMaxa - dziękuję serdecznie. kocham. ♥
m4dziar4 - dobrze, że jesteś. ![]() a mnie pier.doli fakt, że rok szkolny się zaczyna jutro. ![]() martwię się bardziej o to, że tak wcześnie jesień przyszła. -.- Nie ma godziny bym nawet przez minute o Tobie nie myślała. Czas mija, a ja nadal mówię do Ciebie. 'Adidki zamieniłam na szpilki. Kubek z serduszkami na kieliszek. Gumę do żucia na papierosy. Ciebie na bezsenne noce.' 'Gdy nie miałam, podzielił się. Gdy cierpiałam, wysłuchał. Gdy nie rozumiałam, wytłumaczył. Gdy płakałam, otarł łzy. Gdy zostałam, poczekał. Gdy zawiodłam, wybaczył. Gdy podziękowałam, zapytał: `za co?.'
#884 |
Raczkowanie
|
pewnie już nikt nie pamięta starego, dobrego sandersona
![]() kochać to okazać, okazać to oczarować, oczarować to zaślepić. w te wakacje pokochałam papierosy, alkohol, spacery po plaży i ... Ciebie. kochanie nie denerwuj się, melancholia odejdzie a ja razem z nią. żyjesz w takim świecie gdzie życie to wiara w miłość, która wymiera. misie ![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
dziękować
![]() kryzys wiary kiedy wskazówek na życie zaczynasz szukać pod kapslem od Tymbarka. nie mam już na Ciebie ochoty, na miłość w sumie też nie. muzyka i ja. jedyny związek bez zdrady jaki znam. codziennie uczę się, że tutaj nie ma uczuć. myślisz że przejmuję się tym że mnie nie kochasz ? nie dam ci o sobie zapomnieć , za dużo łez przez ciebie wylałam. `
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiem,że nie lubicie próśb ... Przepraszam, ale potrzebuję czegoś o tym,że mój były chłopak popełnił dziś samobójstwo ...
_________ Nie odchodź teraz, gdy najbardziej Cię potrzebuję.,..
#887 |
Raczkowanie
|
Bawiłam się z sercem w chowanego.
Do tej pory go nie znalazłam. Mam ochotę wykrzyczeć Ci w twarz, jak bardzo mnie skrzywdziłeś. A potem uderzyć z całej siły, jak sam uczyłeś.. Ból! Cierpienie! Rozpacz! Stójcie w imieniu prawa. Zostałyście zatrzymane, za zabójstwo serca. Nauczyłam Cię jak kochać, a ty grzecznie podziękowałeś i pokochałeś inną.
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
wróciłam chwilowo ! <3 stęskniłam się za wami przez te
kilka dni więc postanowiłam coś dodać. nie martwcie się i tak za chwilę uciekam znów. ^^ Nugathy_ - uwielbiam uwielbiam uwielbiam ! <3 wracaj jak najszybciej słonko ![]() mad_woman - zabieraj. <3 ___ - co robisz ? ;> - myślę o Tobie .. - dlaczego ? ;o - bo inaczej nie potrafię . ' słyszę te bzdury na orbicie Twoich myśli ' bawić się nie patrząc na innych ! odliczamy do wakacji ! ![]() im bardziej Ci zależy, tym więcej tracisz.. i ta świadomość, że średnik i gwiazdka widniejący na Jego opisie należy do Ciebie.. <3 + skromnie bo brak weny. ;d
#889 |
Zadomowienie
|
♥ weruskowa - bardzo mi
miło. ;* Toogether93 - mój skarb najwspanialszy! ![]() carolineo6o - a ja Ciebie słoneczko. <3 latin - dziękuję słoneczko. ♥ A 'buzi' odwzajemniam. ;* _______________ Marzyła o grubym kocu, kubku gorącego kakao, filmie i o nim.. Pomyślę o Tobie, kiedy będziesz całkowicie pewien, że już dawno zapomniałam.. Dopiero kiedy twoja droga zaczenie iść pod górkę, zdasz sobie sprawę jak bardzo Ci zależy, aby iść nią dalej, do celu.. Budzić się w chłodnym pomieszczeniu z rozedrganym sercem, rozczochranymi myślami i zziębniętymi dłońmi.. Teraz wciąż jeszcze uspokajała swoje serce, tłumacząc mu, że jest dobrze, że nic się nie stało.. ♥
![]() |
#890 |
Rozeznanie
|
+ odchodzę, z racji oczywiście, że zaczęła się uwielbiana przez wszystkich szkoła.hehe oczywiście żeby nie być gorszą od was tez wymienię te najlepsze, najukochańsze i najdroższe Oto najlepsza 50 dziewcząt: <na miss z nimi> CaMa , kamisha, siatkarka18, Cookie Crisp, grise, happyend, latin, lucyferowa, chocapic, viper19, Toogether93, xxgroszek07xx, Chocolaaate, Kama2704, nydee, otojest, z innej bajki, TwojaKokaina, blondii69, Extremalna, ciiri, ruda wiewiora, TajemniczaPanna, Cholerycznaa, panna_miodowa, poprostuAsiss, _mandarynka, Wreednia, Primadonna, nieliczylamwcalesie,caroline060 absorbeed , Guziki_xD , paralogiczna , Borowiczanka , Naughty_, kontrastowa0, katrin_love, istny_paradoks, misjaaaa, LadyBerry_, zakochan_a, me9so3horny, Nieodkrytaxd, LoveYourEyes, misiok, bajkowa, notcool, limitowanaa, Rilen, dresowa, .! pa, pa dziubki moje. [/QUOTE]jakie odchodzę! ![]() [QUOTE=latin;21771961] me9so3horny dziękuje ślicznie. OneforAll gwiazdki z nieba! xxxLOLKAxxx papergirl myCh nydee caroline060 Driftgrise 3martyna3 _mandarynka otojest boundlesslyinquiring ruda wiewiora panna_miodowa kamisha notcool caroline2324 abunee nieliczylamwcalesie envious suve chocapic alwaysbeyourself nastychick lucyferowa joyeuse agattee bananowalska uwielbiaj ensename Kinderka13 Kochanaa agrrdresowa ratatamm chcialam byc cornels CookieCrisp xxgroszek07xx Toogether93 Nensie Primadonna TajemniczaPanna kontrastowa0 keendy MrsUnfabulous TiS Kaaate90 Paralogiczna bajkowa CaMa ciiri poprostuAssis KofeinawRedBullach patrysiowa_ Extremalna dontlookdown beautiful_lie limitowanaa parala blondii69 me9so3horny _ZaagubiOna_ Sabiina absorbeed Larav NataliaNatiNatus Nieodkrytaxd Martusssia zakochan_a xDJakJaCieLubiexD Frizzelicious beMine cherry pie Chocolaaate LoveYourEyes SparklyAngel misiok Margaretta_1 96LadyPoziomka96 Little Balerina Siatkarka18 Rilen ; latinowe buuuzi ; <3 <3 <3 miło ![]() ![]() nie pójdę spać dopóki nie zjem tej wielkiej kalorycznej milki, dopóki nie poukładam sobie w głowie tego wszystkiego, dopóki nie powiesz mi `dobranoc` może i tesknie, ale wiem że nie powinnam. raz `ty zdziro` raz `kochanie` będę chodzić na te imprezy co Ty, usiądę za Tobą w ławce, będę zwracać na siebie uwagę jak tylko się da. albyś wreszcie zobaczył co straciłeś.
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-08-31 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zadomowienie
|
moja 'stara' miłośc
![]() Cytat:
![]() * 'Dotyka mnie delikatnie, jakbym była najdroższym skarbem, a jednocześnie potrafi wyprowadzić mnie z równowagi kilkoma słowami Przygnębienie ustawia się z lewej, Samotność z prawej. Nie muszą mi pokazywać odznak. Dobrze znam tych agentów. A jeśli to sen? Nigdy nie budźmy się' ![]()
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-08-31 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJE <3 chcesz uchronić mnie przed cierpieniem i każesz zapomnieć . to chyba nie jest dobre wyjście . wake me up when sempember ends. nadchodzi moment, kiedy nawet poranna kawa jest zbyt monotonna, aby ją pić. masz dość codzienności, pragnąc żyć z wciąż przyspieszonym tętnem. Nie mówię zapomnij, ale gdy idziesz po linie tak śliskiej i wąskiej jaką jest życie, nie patrz zbyt często w tył, to naprawdę zaburza równowagę. ok 88% ludzi mówi ''będzie dobrze" reszta to Ci, którzy nienawidzą tych słów. "wczoraj " zakop pod ziemią, "jutro" zawieś wysoko w chmurach, a po "dziś " stąpaj twardo, jak po brudnej ziemi. co prawda nie lubię cierpieć, ale chętnie wpadnę znowu w twoje ramiona. znajdź mi kogoś na zastępstwo. kogoś kto będzie mrużył oczy przed słońcem tak jak Ty. kogoś kto będzie miał równie urocze dołeczki podczas uśmiechu jak Twoje. znajdź kogoś kto będzie w stanie uśmiechać się podczas pocałunku w taki sam sposób jak Twój. znajdź. życzę Ci powodzenia, bo uwierz że to jest nie wykonalne. znajdź. a obiecuję, że zapomnę. spotykasz na swojej drodze ludzi podłych, bezwzględnych. depczących doszczętnie Twoje ego. odbierających Ci każdą z perspektyw na przyszłość, zwiększając poczucie Twojej własnej beznadziejności. ludzi, którzy traktują Cię jak śmiecia. jak zero. jak nic nieznaczący element ludzkiego bytowania. właśnie wtedy, zastanawiasz się czym sobie na to zasłużyłeś? nie znajdujesz odpowiedzi. najgorsze przypadki, są wtedy kiedy ranią nas ludzie, którym nigdy nie wyrządziliśmy nawet w minimalnym calu podobnej krzywdy. dlaczego spotykamy takich ludzi? po to, aby wiedzieć jak to boli. aby zrozumieć jak bezwzględność potrafi uprzykrzyć życie. po to, abyśmy nigdy nie wyrządzili komukolwiek podobnego cierpienia.
#893 |
Zakorzenienie
|
marikab - trzymam za słowo. ![]() ![]() latin - dziękuję. <3 wiesz, że Cię uwielbiam! ![]() _________________________ ______ 'podaj mi rękę. pokaż, że umiem kochać jeszcze'. zniknij, proszę. chole rnie trudno. myślałam, że dam radę. że szybko o Tobie zapomnę i się z Ciebie wyleczę. ale to nieprawda. codziennie powracasz, z coraz większą dawką bólu i wspomnień. tak łatwo mi mówić, że mam na Ciebie wyje bane. a w domu zalewam się płaczem.
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
latin limitowanaa ZakreconaNaMaxa - dziekuje Wam
![]() mówiłes: 'to skończone, nieważne, to błąd'. chciałabym uwierzyć w to.
jak robak, cholerna zazdrość mnie żre, zatruwa mi krew. możliwe, że pewnego dnia będę się śmiać. dziś nie umiem wybaczyć i jak kiedyś żyć, jakby nie stało się nic. więc dróg poznaj sto, aby dojść do mych ust. bo świat , cały świat chcę Cie zamknąć na klucz. więc idź, uśmiech swój zostaw u mnie jak ślad. lekkomyślny jak wiatr. Łatwiej byłoby prawdę mówić, latwiej składać słowa, latwiej tracić, latwiej żegnać, latwiej wracać znowu .. dzielimy złą ciszę obcymi słowami. Ty serce masz chłodne i chłodne masz ręce. za chwilę pójdziemy innymi drogami, bo tylko się znamy, nic więcej.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Uhu, teeż teskniłam
![]() ![]() Abunee zostaje, wiec i Ty się musisz częściej pokazywać ![]() ![]() ![]() ![]() Zwariowałyście. A ja nie mam dla Was nic oprócz zwykłego dziekuję. _ Pod niebem naszych rozgonionych dłoni... Nigdy świat nie był śmiertelnie zimny, obojętny, nieczuły na własne łzy. Rzecz zrozumiała- przestałam istnieć. I tak, jak dzis stoję tu na krawędzi z wiatrem wspomnień we włosach i garścią krzyków w słabych ustach. przeszukaj moje ręce, pełno w nich pamięci Siebie samej znieść nie zdołam, ale znoszę wszystkie paranoje i wyrzucam je przez półotwarte usta. Skacząc z wysokości prosto do oczu twoich. I tonać, i tonać, i tonąć co dnia. Kiedy odchodzisz, przypomina mi sie, że to czas zabijania.
#896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradnę sobie, świetne są ![]() _________ Oczy miał jak dwa księżyce. Jego źrenice.. Tak błyszczały jego źrenice. Pamiętała jeszcze tamten wieczór. Każdy jego gest, najmniejszy gest. Pragnęła go zapamiętać. Bała się, że gdy zapomni tamte chwile, zapomni też troche i jego.. Gdy stałeś się potrzebny, tak, tu właśnie teraz, dla mnie. Bo tylko Ty umiałeś ze mną rozmawiać, właśnie wtedy odszedłeś. Może się czegoś bałeś.. Może cierpiałeś nawet. Ale odszedłeś.. na zawsze.
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
Uderzyła obcasem,
odwracając się. On już nigdy jej nie zobaczył. 'M i ł o ś ć w naszych czasach nie istnieje, trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać, nie?' doba. dzień. tydzień. miesiąc. nadal pamiętam. nadal tęsknię. Mimo, że ty nie wiesz, że nawet się nie domyślasz. Ja mam nadzieję, że czujesz co ja.. |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
jak ty lubisz mnie okradać ♥♥ miło Cytat:
dziękuję z całego serducha ♥ otojest'owe dziękuję ![]() na miss się nie nadaje, ale dzięki
![]()
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
Nikt o tobie nie myśli. Wszyscy myślą wyłącznie o sobie, tak samo jak ty
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Lew zakochał się w jagnięciu. Biedne, głupie jagnie. Chory na umyśle lew masochista. bo to sie podobno miłość nazywa... W moim oknie wciąż kwitnie nadzieja. w towarzystwie cytują te same fascynujące trzy zdania a półki domowych bibliotek uginają się pod ciężarem babskich czytadeł w różowych okładkach To potencjalna piosenka na zerwanie Ty wiesz, ja wiem, to było kłamstwo .Przepraszam. Niewyspana robię się wredna. |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
"Nie zamierzam Cię truć, pigułkami ze słów"
Będąc ze mną, zobowiązujesz się do częstego uśmiechu, słodkiego spojrzenia, namiętnych ust. Przecież mówiłeś, że już mnie nie kochasz. Dałeś do zrozumienia, że mogę odejść. A teraz, gdy znowu zaczęłam żyć wpierdalasz się z butami. Na szczęście jest ktoś, kto zajął całe moje serce. Nic nie zostało dla Ciebie. Zrozumiałeś błąd? Jak miło. Chcesz kolejną szansę? W snach!. Gdybym mogła przespałabym całe życie. Z Tobą, rzecz jasna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.