![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
hello
dziś sie usg-owałam ![]() babki dziękuję za słowa otuchy , z bobasem wszystko w porządku wychodzi z usg na 13 tydzień najważniejsze że przezierności wyszły na medal ![]() ![]() nie widziałam podskoków , bobas chrapał ![]() ale się macie z chorowitkami, tyle nieprzespanych nocy, trzymam kciuki żeby szybko wróciło na własciwe tory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Aniu super
![]() ![]() ![]() ![]()
#874 |
Zakorzenienie
|
anka super że masz zdrowego dzidziusia
jeszcze trochę i będzie można zobaczyć płeć dziecka ja stawiam na dziewuchę Iguni życzę zdrówka ciekawe czy Edzikowi się polepszył Mi Krystian się rozłożył tzn teraz już trochę lepiej bo siedzi i jeszcze maluje a tak przeleżał/ przespał cały dzień w gorączce przeszło 38 Karolek żeby nie było za kolorowo dziś dostał kataru bo całą chorobę był bez katarku Baby gdzie się podziewacie nie ma co czytać |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
jestem i piję grzańca
![]() kurde jak ja nie lubie tej przedswiątecznej gonitwy ![]()
#876 |
Zakorzenienie
|
ja nie odczuwam jej wcale. nie ruszam się z domu ostatnio.
no ale jako nieuk w kuchni może nie powinnam się wypowiadać bo jak zwykle nic nie przygotuję ![]() wina bym si napiła ale gardło mnie będzie po nic bardziej w nocy bolało, sprawdziłam wczoraj ![]() edit. choinka mi się już cudnie mieni ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-18 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Muszę trochę nadrobić, ale to póxniej. U nas choinka od środy-pokazałam Tymkowi bańki na choinkę, mówię że będziemy w sobotę ubierać. Ale oczywiście tu był błąd-nie dał nam żyć ![]() ![]() Jest piękna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie odczuwam tej całej gonitwy robię sobie wszystko spokojnie i pomału, kiedy mnie najdzie ochota //ale szczerze mówiąc jakoś mi jej brakuje //
jak znam życie to chyba będę zapieprzać na ostatni moment choinkę też dziś mieliśmy stroić, ale co za frajda stroić choinkę jak dzieciak leży plackiem //a tez na pewno z chęcią by ją ubierał / może jutro ubierzemy Ja wypiłam herbatkę z rumem ale też bym się grzańca napiła //tyle że musiał by mi go ktoś zrobić chodzą za mną pierogi z kapustą i grzybami chyba sobie zrobię po niedzieli już nawet kupiłam sobie wiaderko kapuchy a grzybki mam w zamrażarce |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() a ja dzis jadłam pierogo własnej roboty tyle ze z kapustą z grzybami a nie odwrotnie ![]() ![]() ja w sumie swoje juz zrobiłam........uszka. Tyle z dań ![]() ![]() ![]() tez juz mamy choinkę ![]() Anka super ze wsio ok ![]()
#880 |
Zakorzenienie
|
wigilia w tym roku u mnie, do tego maraton pierogowo-uszkowy u matki.., potem zakupy swoje, sprzatanie, jeszcze karpie, choinke kupic (zywa) ozdobic swiatecznie chate, prezenty dokupic... dzizas... i tak niby posuwam sie z wszystkim do przodu, a zwyczajnie brakuje mi czasu na wszystko, nawet na sen
![]() Anka super, ze z dzidzią wszystko OK ![]()
#881 |
Zakorzenienie
|
Anka super że bobas ma sie dobrze...
![]() ![]() ![]() Wiecie Tymek mnie dzisiaj zabił swoją gadką ![]() Wracamy od teściów, coś tam opowiadamy z młodym, a on nagle ni z gruszki ni z pietruszki mówi "mamusia trzeba uważać na zęby, bo jak się uderzy o ścianę to zęby wypadną i trzeba je będzie przywiązywać w buzi na gumkach" moja mina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
hallo jest tu jeszcze kto????????????
potrzebuję porady po jakim czasie się wchłonie antybiotyk w syropie dałam Krystiankowi antybiotyk i po jakiś 10-15 min to zwymiotował Czy zdążyło mu się to wchłonąć zapowiada mi się nocka z głowy znów mi gorączkuje, godzinę temu miał 39.4 dałam mu czopek ale zeszło tylko do 38.6 A teraz coś na wesoło Jak byliśmy w szpitalu, czekaliśmy do doktorki szedł sobie jakiś pan, taki mało zadbany z dużą kudłatą brodą, Karolek się mnie pyta - kto to ja mu na to taki pan a on mi - nie to był mikołaj ![]() przypuszczam że owy pan musiał słyszeć dyskusję bo był blisko a on po cichu nie mówi ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- no tak wszystkie pouciekały do łóżeczek nie wiem na co liczyłam ja idę dopiero wziąść kąpiel bo małemu zeszła temp. do 37.8 tz przyjechał z apteki bo posłałam go po czopki bo podałam mu ostatni a i tak dla niego trochę słaby Mam nadzieję że Karol mi rano da odespać //ale znając życie to chyba pobożne życzenie // życzę wam dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry śpiochy
kto to widział żeby o takiej godzinie jeszcze nikogo nie było |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
ja się witam szybko bo lecimy na sanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Bry
Aniu, nie mogło być inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() Anisia, z Ciebie to cyborg jakiś ![]() ![]() ![]() Z Mati już ok. Wczoraj był chyba dzień krytyczny ![]() ![]() ![]() ![]() A ja sobie zasiadam z kawką, rosołek sobie już "pyka" na wolnym ogniu, TŻ w pracy... żyć nie umierać... tylko oczywiście na wizażu weekendowe i przedświąteczne puchy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Ja się przyczłapałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#887 |
Zakorzenienie
|
Cestia a jakie kropelki i syrop dawałaś na katar
Karolek ma coraz większy katar wiem że to było przerabiane ale co mogę dać jeszcze na katar by szybko przeszedł daję kropelki nasivin i maść majerankową, calcium i inhalacje |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Kristi, syrop podawałam na kaszel - Stodal
![]() ![]() Kasiunia, a co to jakaś kolekcja misów made Rossmann? |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
hello
ja sama na włościach ![]() tż w południe juz z Mikim nie dał rady wytrzymać, wiec wpadł na pomysł, żeby do meblowego pojechać, mają tam moje chłopki nocować ![]() tż sie pyta : kotku, bardzo smutna jesteś że wyjeżdżamy ? ![]() ![]() ![]() ![]() mają jutro przybyć z choinką ![]() ![]() ogarnęłam salon z zabawek uff jaka przestrzeń ![]() poprasowałam, ugotowałam na szybko sobie obiad no i chyba zapodam sobie teraz kawę szperam juz za wózkiem ![]() chyba jednak zbastuję z emmaljungi, szkoda kasy no i tylko ciemne jakieś kolory się sprzedają a wiadomo w lecie to przydałby mi się jakiś jaśniejszy, no i nie ukrywam coś taniego, bo jak sobie pomyślę, że z Mikim przy boku to raczej wielogodzinnych spacerów już nie będę uskuteczniać , więc na plac zabaw to i jakiś zwyklaczek wystarczy mam już coś na oku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
![]() Anka ciesze sie niesamowicie, ze dzidzia wszystko ok! ciekawe jaka plec ![]() A moze babeczki powklejamy foty naszych choinek ![]() Ja musze sowja ufocic ejszcze, ale taka wyjatkowo ladna sie zrobila w tym roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aniu ja jako rasowa wózkomaniaczka proszę o meldowanie wieści z frontu a jak coś wybierzesz to koniecznie się pochwal ![]() ![]() U nas choinka też już stoi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
U nas jeszcze choinki brak, ale TŻ jutro jedzie poszukać jakiegoś fajnego drzewka
![]() Mati się już doczekać nie może. Ciągle tylko słyszę o "chochince" ![]() ![]() Kasiunia, w takim razie i ja nie słyszałam o tym, że miśki tvn-u można dostać gdzieś poza allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Cestusia bo na All były też licytacje które osiągały po parę tysiaków za miśka, ale zwykli śmiertelnicy
![]() ![]()
#895 |
Zakorzenienie
|
no poogrodowałam sie ciutkę
![]() specjalnie dla Ciebie Kasiulko, może coś jeszcze podpowiecie w sprawie wózka ![]() o jak czytam to widać Mati i Miki mają podobne slangi ![]() ![]() ![]() chciałam sie pochwalić , że w tym roku to mamy nawet solidny stojak metalowy na choinkę ![]() trafiłam akurat na promocję w teskaczu to żal było nie skorzystać ![]() ![]() a i wczoraj mało nie pękłam , tż zrobił zapiekanki , takie zwykłe wiecie, bułka, pieczarki i ser , jezu coś mi nie posłużyły, boleści brzucha , który wyglądał jak prawie w 7 m-cu ![]() ![]() ![]() widać że kiszki mam chyba prawie już pod cyckami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
![]() Z. miała jelitówkę ![]() ![]() przed końcem roku w pracy trochę więcej do roboty ![]() ![]() znów mam rany na śluzówce od aparatu, aż mam krew na zębach czasami ![]() ![]() nie wiem, co tam było przez kilka dni, ale doczytałam tylko, ze u Anki wzorowe usg ![]() Z. została zaproszona na sylwestra do kumpelki, my na dostawkę ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-12-19 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
dobrze że z Sofiją, już ok,
rany ale sie te nasze bobasy pochorowały, co chwile jakiegoś smyka dopadają a to wirusy a to bakterie Wersta żeby Wam bąbelki od jakiegoś jabłkowego Piccolo nie uderzyły do głowy ![]() ![]() ale impreza, fiu fiu Sofija na salonach w sylwestra ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
hej hej , wpadłam sie tylko przywitac i zameldowac dzis
![]() Wersta sie pojawiła, gdzie Ty sie podziewasz jak na gwiazdkę nie srasz zarem ![]() Kasiulka doszedł płaszczyk? Anisia nie zajedz sie przed świętami ![]() i spadam , miłej nocki
#900 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś przerąbaną niedzielę
cały dzień biegam jak głupia przy dzieciach Krystian prawie cały dzień leżał plackiem z wysoką gorączką dopiero jak mu zrobiłam chłodzącą kąpiel to mu spadła poniżej 38 od 21 znów leży plackiem dzwoniłam do lekarki popołudniu to kazała go schładzać, poić i czekać aż zażyje 4 dawkę antybiotyku / którą dam mu za chwilę / i jak nadal będzie gorączkował mam do niej rano zadzwonić A ja już wysiadam //mam dość// Chyba by było najlepiej iść z nimi do szpitala niech mi ich tam doleczą, bo ja dostanę do głowy Karol był lepszy to dziś znów gorzej kaszle Wiem że ostatnio przychodzę do was tylko po to by się pożalić ale tylko wy mi zostaliście tz mi pomaga ale to i tak mało Już widzę jak ja spędzę tegoroczne święta w jednej ręce termometr, a w drugiej ręce siatę z syropami i inhalatorem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.