|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
| Brąz? |
|
142 | 53,99% |
| Bląd? |
|
123 | 46,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor? jaka fryzura?
Dzienki uratowałaś mnie
Nie zrobiłam blądu ... mam swój kolorek .. i bardzo mi z tym dobrze Dzienki
|
|
|
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: a jaki kolor dla mnie? (;
24mycia?
Hmmm... Skoro rudy Ci nie odpowiada, to masz do wyboru chyba tylko brąz/czerń, bo szamponetką nie rozjaśnisz... Może tylko lekko przyciemnij? Nie wiem jakaś kawa może? Ciężko mi coś doradzić
|
|
|
|
#873 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: a jaki kolor dla mnie? (;
może jakiś ciepły kasztan?
|
|
|
|
#874 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jaki kolor wlosow?
a jaka farbe wrzucic na wlosy z ostatniego zdjecia, zeby wyszlo cos takiego jak na drugim?
chodzi mi o to, zeby farba nie byla taka rudawa i ciemniejsza, ale nie czarna )
|
|
|
|
#875 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolor włosów do mnie pasuje???
Mam ogromną ochote na zmiane koloru włosów. Jestem naturalna ciemną blondynką(taki mysi blond
) i mam zielone oczy. Ostatnio eksperymentowalam z brązami jednak teraz wolałabym rozjasnić włosy, jakis blond?
|
|
|
|
#876 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor włosów do mnie pasuje???
ale nie rozumie w czym masz problem ić do fryzjera i powiedz żeby ci zrobiła dużo pasemek bląd bo z tego co piszesz to masz teraz kolor brąz położony i taki balejaż fajnie wygląda spróbuj
|
|
|
|
#877 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolor pasemek?
Napiszcie mi proszę jaki kolor pasemek mogę sobie zrobić na jasno rude włosy? Nie chce żeby sie bardzo odznaczały ale wyglądały w miarę naturalnie.
Rudy kolor nie jest naturalny, to raczej wynik mojego eksperymentu. Kolor jest taki miodowy. Pierwszy raz samodzielnie farbowałam włosy i nie jestem zadowolona z efektu i nie wiem jak sobie teraz z tym kolorem poradzić, wyglądam strasznie blado. Może jakiś ciepły brąz? Ale jaki? Szampon, farba czy co powinnam zastosować. Bardzo liczę na Waszą pomoc. Poradźcie coś. Ela |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
Jaki kolor wyszczupli...???
Mam rozjasnione wlosy kolor prawie bialy taki az w siwe wchodza i okragla buzie , kolor moich wlosow mi sie juz nie podoba chcialabym zmienic na taki ktory optycznie mi wyszczupli twarz dodam ze wlosy mam w trakcie zapuszczania sa juz lekko za ucho noo prawie do brody ale kreca mi sie na skroniach no tragicznie to wyglada prosze was na jaki moglabym zafarbowac wlosy dodam ze nie chce zadnego brazu ani czarnego bo mam jasna cere chce zostac przy blondzie ale nie takim typowo rozjasnionym chcialabym jakis hmm taki naturalny tylko nie wiem wlasnie jaka farbe moze ktoras z was miala podobny problem ?
|
|
|
|
#879 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki kolor wyszczupli...???
Obecnie mam jasnozłoty blond, gdy farbowałam się na czarno, zauważyłam, że ten kolor wyostrza rysy twarzy. W blondzie wygląda się jakoś tak delikatniej.
Co do wyszczuplania, skoro piszesz, że czarny i brąz odpadają, spróbuj ciemniejszego, naturalnego blondu, modelować twarz można również za pomocą pasemek - w zależności od kształtu twarzy różnie je się nakłada. |
|
|
|
#880 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor pasemek?
a masz może jakieś zdjecia??
|
|
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki kolor pasemek?
właściwie, gdybyś dodała focię napewno byśmy coś doradziły
a jaki kolor chciałaś uzyskać, że przypadkiem wyszedł rudy ? ;> |
|
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
h
=] Edytowane przez Wegetarianka Czas edycji: 2008-07-07 o 16:47 |
|
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
pofarbowalam wlosy na taki kolor (szamponetka) dziwnie sie czuje moj Tż mowi ze mi nie pasuje
na moich wlosach kolor jest taki , wczesniej mialam wlosy jeszcze gorsze niz ta dziewczyna z tego watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=258386(mam nadzieje ze sie nie obrazi) jak myslicie moze byc kolor ? ten co zrobilam czy nie? niestety zdjecie przode mi nie wyszlo ;/ Edytowane przez Dezzire Czas edycji: 2008-07-07 o 16:04 |
|
|
|
#884 |
|
Zadomowienie
|
Kolor jaki Ci wyszedł bardzo mi się podoba, pewnie jeszcze się troszkę rozjaśni. Wydaje się być chłodnawym odcieniem, ale nie widząc Twojej buzi ciężko tu oceniać Ciebie w tym kolorze.
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
daje zdjecia przed i po (przed to te jasne )(prosze nie smiac sie z mego nochala bo przeszedl bardzo wiele
) i wlosy mam nie ulozone bo dopiero po umyciu sa , opinie jaka uslyszalam dobila mnie ze dodalo mi 20 lat ale powiem szczerze ze mialam dosc tego sztucznego koloru ;/
|
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
Fantastycznie postąpiłaś pozbywając się tego sztucznego koloru, który z blondem ma niewiele wspólnego. W tej szamponetce o niebo lepiej
Naturalne blondy są dla Ciebie wskazane.Masz śliczny kolor oczu. Myślę, że przydałby Ci się jakiś fajny subtelny makijaż. Ale to już dyskusja nie na ten wątek ![]() Może wklej swoje nowe zdjęcie na metamorfozy, dziewczyny dobiorą Ci fryzurkę i makijaż ![]() Pozdrawiam i nie wracaj już do białych włosów NIGDY
|
|
#887 |
|
Żelkożerca
|
Kurcze, a mnie się właśnie bardziej podobasz w tym jasnym blondzie, ten nowy kolor hmm chyba TŻ ma odrobinę racji. Troszkę posmutniałaś na twarzy przez niego. Ale nie mam pojęcia co innego mogłabym Ci poradzić, może jakiś troszkę jaśniejszy blond od tego co teraz masz? Bo pasemka to raczej nie.
|
|
|
|
#888 |
|
Przyczajenie
|
mam włosy mniej więcej jak ta modelka na zdjęciu, tylko mniej obfite. Chciałabym zrobić sobie jedno lub kilka pasemek. zastanawiam się nad kolorem. Proszę Was o radę bo kompletnie nie wiem jaki kolor tu najlepiej pasuje. Myślałam o fiolecie (ale nie chcę żeby to wyglądało za emuśnie, bo to nie mój styl)albo brązie. PROSZĘ O RADĘ jaki kolor i ile i gdzie pasemka!
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ACIA%7DI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
|
|
|
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
ładnie ci w tym drugim kolorze, ale może następnym razem taki jakiś słoneczny blond, albo miedź? No ale nie tylko kolor jest ważny ale i fryzura na twoim miejscu zapuszczałabym włosy
|
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
Co myślisz o takim kolorze włosów?
Poza tym buźkę można ładnie wyszczuplić używając dwóch pudrów, jasnego i ciemnego ![]() Odradzam spinanie włosów, lepiej zapuścić i wycieniować przy twarzy. Troszkę porad z netu "Fryzura „na pazia" o długości do kości żuchwy, naczesywana na policzki może optycznie wyszczuplić twarz. Bardzo dobrą propozycją będą wysokie koki, które optycznie wydłużają twarz" Myślę, że już powinnaś się udać do fryzjera po lżejszą fryzurkę, żeby włosy nie przylegały tak do głowy ![]() Podobno jasne kolory na głowie poszerzają twarz a ciemne wyszczuplają, nie do końca się z tym zgadzam No ale ja nie fachowiec
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
kupilam sobie taki kolor farby zrobilam jedno pasemko na probe ale kurcze nie chwycilo mi wogole ;/ chyba musze poczekac troszke az mi zejdzie ten szampon , stwierdzilam ze jednak za ciemny mam kolor wlosow moglby byc troszke jasniejszy no ale czlowiek uczy sie na bledach a wlosy wlasnie sa w trakcie zapuszczania a przyklepane takie (na fotce) bo sa po umyciu a nie chcialo mi sie juz ich ukladac i mam je wycieniowane(postrzepione ) wiec jak je podmodeluje podniose do gory troche to fajnie sie ukladaja dziekuje wam za rady
|
|
|
|
#892 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolor...
Witam chciałabym się poradzic czy pasowałby mi jasny kolor włosów np blond lub jakiś jasny balejaz. Mam niebieskie oczy z ciemna oprawa, ciemnobrazowe włosy, jasna cere ale szybko sie opalam na oliwkowa. Troche boje sie zaryzykować bo nie wiem jak bedzie z odrostami prosze pomóżcie
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki kolor...
postuluje o zdjecie
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki kolor dla mnie?
up!
Teraz mam fryzurke krótkiego boba , chciałabym sobie położyc farbe prosze o porade jaki kolor by mi pasował.
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
nie martw sie ten kolor ktory masz teraz jest i tak o wiele lepszy od tamtego białego. Ogladałam wczoraj program gdzie fryzjer mówił, że fryzura na jenifer aninston wyszczupla twarz .
Co do kolorów, to również się nie zgadzam, że blond pogrubia, moja koleżanka ma blond włosy i wcale jej nie powiększa twarzy. |
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie martwy ten kolor beż życia i wyglądasz tak jakoś smutnie w nim sprobuj coś z kolorze złotym ale rzeczywiście ten biały był za jasny.
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Może pierw wypróbuj sobie zroic kilka pasemek a dopiero potem całą głowę blond?
|
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
jak chcesz to moge ci na programie komputerowym zmienić kolor włosów
i zobaczysz jak wygladasz
|
|
|
|
#899 |
|
Przyczajenie
|
witam. Czy waszym zdaniem pasowaly by mi wloski blond? od dluzszego czasu chce zmienic kolor wlosow i zastanawiam sie nad blondzikiem. prosze pomozcie!!! z gory DZIEKUJE
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

Nie zrobiłam blądu ... mam swój kolorek .. i bardzo mi z tym dobrze Dzienki

Hmmm... Skoro rudy Ci nie odpowiada, to masz do wyboru chyba tylko brąz/czerń, bo szamponetką nie rozjaśnisz... Może tylko lekko przyciemnij? Nie wiem jakaś kawa może? Ciężko mi coś doradzić
) i mam zielone oczy. Ostatnio eksperymentowalam z brązami jednak teraz wolałabym rozjasnić włosy, jakis blond?

ale powiem szczerze ze mialam dosc tego sztucznego koloru ;/