Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 14:37   #871
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Mi też wrastają i to bez względu czy depilator czy maszynka, wiec wybrałam depilator, bo przynajmniej trochę rzadziej (co 4-5 dni) się depiluję i mam z tego przyjemność .
Tak, naprawdę, depilacja przy moich swędzących nogach daje mi ogromną przyjemność, bo to lekkie ukłucie przy wyrywaniu jest dla mnie jak relaksujący masaż przy tej mocno swędzącej skórze.
Mi po maszynce się nie wrastają, w sumie ciężko by było bo ona przecież ich nie wyrywa Więc depilator na pewno nie, bo moje nogi wyglądają po nim jeszcze gorzej :/

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki Wstałam z pachnącymi i gładkimi dłońmi i stopami bo zastosowałam na noc tropikalną kurację parafinową + rękawiczki i skarpetki (mam rozmiar stopy 35-36, a one w ogóle mi nie spadają, a kiedyś mówiłyście, że je gubicie w łóżku ). Jeszcze 2 dni takiej kuracji i będą super zmiękczone. Szkoda tylko, że wycofali śródziemnomorską kurację, bo zapach z tej serii bardzo mi się spodobał i miałabym na zmianę akurat. Może jeszcze w netto się pojawi...
Na początku to i mi nie spadały, a mam rozmiar 40 stopy, a potem się rozciągają i...koniec niespadania

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
to napiszę zaraz do firmy zobaczę co odpiszą

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Napisałam teraz tylko czekać na ich odpowiedź.
A Co dostajesz ofoliowane oprócz katalogu? Bo może Ci o formularz chodzi, go nie dają.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 14:41   #872
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
ja już bardzo dawno nie dostaję
to pisz do nich koniecznie i się upomnij

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 14:49   #873
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Myślę o tym samoopalaczu i myślę Jestem strasznie blada i boję się, że to za bardzo będzie widać u mnie sztuczną opaleniznę. Wiem po sobie, że stosowałabym preparat tylko na nago. A do mycia się używasz jakiś gąbek itp? Bo martwię się, że kolor będzie schodził i będą zacieki...
Ja też raczej z tych bladych a kolorek wyszedł dość fajny, nawet naturalny. Nie używam gąbek, ale te zacieki co sobie sama porobiłam to traktowałam peelingiem spa z mmm i nic nie wyczyścił, więc myślę, że raczej będzie schodził równomiernie
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 15:03   #874
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Kiedyś słyszałam, że skóra może swędzieć, jeśli jest niedostatecznie nawilżona. To prawda?
Tak, sucha może swędzieć. No mnie swędzi ewidentnie od wrastania i jest akurat nawilżana non stop.
Stary 2011-04-04, 15:03   #875
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Dlaczego firma jak dodaje do zamówienia darmowy katalog ten ofoliowany to czemu nie dają oferty netto w wersji papierkowej Bardziej praktyczniejsze
u mnie to bywa z tym różnie. Generalnie wygląda to tak: zawsze dostaję paczkę zafoliowaną z netto, am, i katalogiem. Jak mam sprzedaż na poziomie 500zl z katalogu to : a) częściej nic nie dostałam, b) z dwa razy dostałam sam katalog gratis c) raz dostałam w folijce katalog z am.
Wydaje mi się, że dają nam to co im pod rękę podejdzie
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 15:06   #876
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś słyszałam, że skóra może swędzieć, jeśli jest niedostatecznie nawilżona. To prawda?
Zaobserwowałam takie coś u siebie Jeśli przez kilka dni nie potraktuję nóg balsamem, to mnie swędzą Ale nie jest to bardzo silne swędzenie, da się przeżyć
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 15:06   #877
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eustomka Pokaż wiadomość
Ja też raczej z tych bladych a kolorek wyszedł dość fajny, nawet naturalny. Nie używam gąbek, ale te zacieki co sobie sama porobiłam to traktowałam peelingiem spa z mmm i nic nie wyczyścił, więc myślę, że raczej będzie schodził równomiernie
No to może się skuszę, ale to kat. 7, bo na razie muszę przystopować z wydatkami (albo chociaż je rozłożyć )

Przez ten deszcz buty mi przemiękły i miałam mokre stopy Teraz moczę je z czekoladową kąpielą do stóp. Zrobiłam już peeling wiśniowy, ale jak dla mnie trochę słaby. W ogóle to głupia jestem, jem owocowe cukierki i jak wycisnęłam ten peeling to chciałam go posmakować bo tak ładnie mi pachniał Mam nadzieję, że waniliowy krem do stóp nie skojarzy mi się z budyniem

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 15:07   #878
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi po maszynce się nie wrastają, w sumie ciężko by było bo ona przecież ich nie wyrywa Więc depilator na pewno nie, bo moje nogi wyglądają po nim jeszcze gorzej :/
ą.
No właśnie po maszynce teoretycznie nie powinny wrastać. I mnie kiedyś też nie wrastały. Po jakimś czasie zaczęły tak nagle. Stawiam na jakieś zmiany w organiźmie... bo potem przez okres ciąży znowu mi nie wrastały... i po ciąży ponownie zaczęły wrastać.
Stary 2011-04-04, 15:12   #879
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość

A Co dostajesz ofoliowane oprócz katalogu? Bo może Ci o formularz chodzi, go nie dają.

Nie chodzi mi o ofertę NETTO
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 15:24   #880
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw wydepilowałam pachy za pomocą kremu i maszynki. Po dwóch dniach nałożyłam balsam osłabiający włoski z Eveline. Po następnym dwóch dniach przejechałam depilatorem, by usunąć "czarne kropeczki". Teraz używam depilatora co tydzień, by usunąć dosłownie ślady po włoskach, które są bardzo słabe i prawie bezbarwne
Zawsze chciałam wydepilować sobie paszki zaraz bo ogoleniu ich ale i tak mam stracha. Może kiedyś...

Cytat:
Mnie skóra na nogach swędzi z dwóch powodów, co dla mnie jest tak dużym utrapieniem, że potrafię się w nocy budzić Otóż w pierwszej kolejności swędzi mnie z powodu wrastających włosków, a drugi powód to wysuszona skóra w okresie zimowym kiedy noszę glany do kolan. Na szczęście nawet najgorszy balsam z avonu daje mi ulgę

Cytat:
Dlaczego firma jak dodaje do zamówienia darmowy katalog ten ofoliowany to czemu nie dają oferty netto w wersji papierkowej Bardziej praktyczniejsze
Ja bym pomyślała, że to jakaś pomyłka gdybym nie dostała literatury. Gdyby to się powtórzyło to od razu narobiłabym szumu. Odkąd jestem konsultantką zawsze wszystko dostawałam i nie wpadło mi do głowy, że może być inaczej Ciekawe co ci odpiszą w tej sprawie

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-04-04 o 15:33
Stary 2011-04-04, 15:27   #881
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
ja jak miałam ten podkład Idealny Kolor w buteleczce bez dozownika to go przelałam do pustego opakowania po serum z solutions i już - jest pompeczka, jest i higieniczniej
Doobry pomysł,dla samego pojemnika z pompką jestem skłonna kupić serum Solutions

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Jest świetny Sarunieczka może potwierdzić Nie spotkałam się z tym, żeby się zważył
Jest dość gęsty i jak dla mnie dobrze kryje Nawet radzi sobie z moimi cieniami, które odziedziczyłam w genach
Potwierdzam,jest świetny,ale nie na lato bo jest gęsty i trochę kryjący

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja zawsze myślałam, że najpierw używa się podkładu i potem zakrywa korektorem niedoskonałości, któych nie zakrył podkład
ja tak robię,najpierw podkład,a co podkład nie zakryje to korektorem

Cytat:
ja dostaję katalog,netto i AM zawsze

Cytat:
Nie chodzi mi o ofertę NETTO
a o co Ci chodzi? chyba że po "nie" zapomniałaś przecinka
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 15:33   #882
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cześć Avonki

Nie było mnie przez weekend i 25 stron do nadrobienia ale macie tempo
Miałam się podzielić doświadczeniem po użyciu kremu do kompleksowej pielęgnacji oczu z Anew Rejuwenate, tak więc po pierwszym użyciu lekko piekły mnie oczy ale tylko przy pierwszym użyciu, dzisiaj już jest trzeci dzień jak go używam i nie ma żadnego problemu, ale zauważyłam że trzeba nakładać go niewielką ilość bo jest bardzo wydajny zarówno ta część na dzień jak i na noc. Mam nadzieję że pomogłam - chyba Dagusiac pytała

W piątek wieczorem nałożyłam sobie tą maseczkę peel off z Planet Spa Sake i Ryż....generalnie fajnie się nakłada i fajny efekt daje, bo buźka gładziutka jak pupa niemowlaka ....ale tam gdzie mi nie zaschnęła (na policzkach była grubsza warstwa) i chciałam ją zmyć to się nie dało....jakaś masakra... Jak zebrałam z buzi palcami to zostało na rękach i nawet mydłem nie chciało zejść

No i muszę pochwalić ten zestaw "Kusząca jędrność", żel do mycia jest fajny bo ma takie drobinki, coś na zasadzie peelingu I ten masażer rewelacja Jestem z niego bardzo zadowolona Natomiast balsam do ciała jest trochę za rzadki....tzn. jak się go nałoży za dużo i na wilgotną skórę to długo się wsmarowuje Generalnie z balsamu jestem najmniej zadowolona.
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 15:41   #883
patusia22
Zakorzenienie

jest już lista zwycięzców na stronie

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-04-04 o 15:43
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 15:42   #884
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:

W ostatnim czasie zauważyłam, że bardziej o siebie dbam. Tylko dlatego, by szybko wykończyć jedno opakowanie i prędziutko zacząć drugie
Ja robię to samo Ostatnio mam satysfakcję jak wyrzucam puste opakowanie po kosmetyku, bo kiedyś rzadko mi się to zdarzało. Otwierałam 3 balsamy i żadnego nie zużywałam. Dziś do kosza poszedł flakonik po Perceive

Kosmiderdmwz bardzo Ci dziękuję Chyba sobie zamówię ten krem, nie widzę innego odpowiedniego dla mnie. Najwyżej zwrócę jak coś będzie nie tak.

Zaczęłam używać miniaturki rozświetlającego balsamu sake&ryż i powiem, że jest okropny O ile maseczka ma zapach całkiem znośny to ten balsam aż nos wykręca, jest rzadki i ten efekt rozświetlania bardzo nachalny.
Stary 2011-04-04, 15:55   #885
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
jest już lista zwycięzców na stronie
Lol, mam teraz stresa bo zgadza się moje imię i pierwsza litera nazwiska, ale to kategoria klientki a ja dawałam los jako konsultantka

Stary 2011-04-04, 15:59   #886
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Ja robię to samo Ostatnio mam satysfakcję jak wyrzucam puste opakowanie po kosmetyku, bo kiedyś rzadko mi się to zdarzało. .
ja też,jak wywalę puste opakowanie to się cieszę że otworzę nowe
trzymam do świąt jak relikwię krem z oliwką Planet Spa,teraz kończę cudny malinowy balsam AA

Co do Ori to też mam parę ulubionych kosmetyków i chętnie bym je wymieniła,ale chyba nie można tutaj aczkolwiek nie uważam żeby Ori było lepsze od Avonu,uważam że są na tym samym poziomie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:04   #887
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Co do Ori to też mam parę ulubionych kosmetyków i chętnie bym je wymieniła,ale chyba nie można tutaj aczkolwiek nie uważam żeby Ori było lepsze od Avonu,uważam że są na tym samym poziomie
ale można tutaj
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=10

ja wczoraj skończyłam emulsję szafirową a dziś zaczynam testowanie kuracji nawilżającej Solutions jaka została mi z zestawu kupionego po szkoleniu kosmetycznym

Czas edycji: 2011-04-04 o 16:12
Stary 2011-04-04, 16:05   #888
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
w moim podpisie są wymienione rzeczy z tej promocji oraz to co ma i nie ma opustu 86
ale to o co pytasz akurat nie ma
Wielkie dzięki za info
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:09   #889
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

resscue to ty używałaś kremu rejuvenate jako takiej kilku tyg. kuracji??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:15   #890
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Mam resztkę w opakowaniu, stosuję go na szyję codziennie i rano, i wieczorem, na buzię tylko rano. Nie wiem jakich rezultatów Ty oczekujesz?
Powiem szczerze, ze myślałam ze już nic mi nie pomoże skoro kremy i preparaty dermatologiczne mi nie pomagały, bałam się też że skóra będzie piekła, bo za pięknie szyja nie wyglądała. W tym momencie jest super, dobrze że mam kolejne opakowanie bo w katalogu ostatnio go nie widziałam.
no ja mam serum ty chyba masz krem tak?
jakie rezultaty oczekuje aby plamy czy przebarwienia po pryszczach czy tam innnych niedoskonalosciach znikly!
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:19   #891
avonmaniaczka
Raczkowanie

A co sądzicie o odświeżającym kremie-żelu do twarzy z wyciągiem z ogórka i zielonej herbaty(str.66 kat.6) z avon care ? Właśnie kończy mi się krem i myślę, żeby zamówić coś nowego na wypróbowanie
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:20   #892
agnescha89
Raczkowanie

Kairra zdjęcia błyszczyka oddają jego naturalny kolor czy są przekłamane? bo bardzo ładny ten różyk
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:22   #893
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
trwałe są napewno te :
Biała Pur blanca 71654 (z oferty wiosennej za 29,90)

Incandessence 03400 (kat.6 str 9)

Treselle (kat.6 str 94)

TODAY (kat.6 str 91)

U by Ungaro różowe (niestety już niedostępne w PL)

Far Away zwykłe( kat.6 str 95) ale ich nie polecam bo to nie mój typ

LBD 09373 (k.6 str 101)

mogą też być co do trwałości Rare gold te co będziemy mogły "zdobyć" w programie Goraczka złota

dodatkowo : trwałe są też Nowe Perceive Dew (kat.5 str 17)

wcześniej wspominałam , że na mnie są trwałe Slip into ale porównując do tych wyżej wymienionych to wolę np. Incandessence/ Ungaro

nie pomyślą hehe
biala pur blanca trwała?raczej nie!!
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:22   #894
agnescha89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
A co sądzicie o odświeżającym kremie-żelu do twarzy z wyciągiem z ogórka i zielonej herbaty(str.66 kat.6) z avon care ? Właśnie kończy mi się krem i myślę, żeby zamówić coś nowego na wypróbowanie
miałam z tej serii z aloesem i jak dla mnie beznadzieja....
strasznie tłuste i mnie uczuliło, a nie mam uczulenia na nic
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:23   #895
patusia22
Zakorzenienie

komu udało się wygrać?? mi niestety nie, moje imię pojawiło się na liście jednak nazwisko się nie zgadza

ciekawe czy po losowaniu następnym też tak długo nie opublikują wyników

Czas edycji: 2011-04-04 o 16:26
Stary 2011-04-04, 16:24   #896
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
resscue to ty używałaś kremu rejuvenate jako takiej kilku tyg. kuracji??
To chyba o mnie chodzi
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:28   #897
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
u mnie to bywa z tym różnie. Generalnie wygląda to tak: zawsze dostaję paczkę zafoliowaną z netto, am, i katalogiem. Jak mam sprzedaż na poziomie 500zl z katalogu to : a) częściej nic nie dostałam, b) z dwa razy dostałam sam katalog gratis c) raz dostałam w folijce katalog z am.
Wydaje mi się, że dają nam to co im pod rękę podejdzie
A na fakturze masz wszystko wpisane?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:28   #898
avonmaniaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
miałam z tej serii z aloesem i jak dla mnie beznadzieja....
strasznie tłuste i mnie uczuliło, a nie mam uczulenia na nic
A który to ten z aloesem ? różowy czy niebieski ?
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:29   #899
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość

ten ma co prawda stare opakowanie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ty.html&next=1

ale składu chyba nie zmienili
Stary 2011-04-04, 16:34   #900
Bla_watek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
komu udało się wygrać?? mi niestety nie, moje imię pojawiło się na liście jednak nazwisko się nie zgadza

ciekawe czy po losowaniu następnym też tak długo nie opublikują wyników
Niestety mi nie udało się, mojej mamie też nie
Bla_watek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości