Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 21:14   #871
marriposa
Raczkowanie

Dot.: Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
marriposa, mówię o tej, która jest popularna, w której podobno jest dobrze wytłumaczone

Ahh, idziesz na matematykę to wiem o jakiej mówisz mój były miał różne książki, a skończył matematykę.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

[/COLOR]Długopis po tygodniu pisania przestał mi pisać Długopis za dychę... bez jaj
no właśnie jeszcze nie wiem ,myślę równie poważnie o informatyce ,a najchętniej o połączeniu obydwu...
I jak tam z pracą u twojego byłego po matematyce? (bo dochodzą mnie sprzeczne opinie na temat perspektyw po matematyce - raz słyszę ,że normalnie el dorado i duże szanse na dobre zatrudnienie a innym razem ,że bida i ciężko coś znaleźć) Na jakiej uczelni kończył?

Wakacyjne dietowanie
64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 kg

Wakacyjne czytanie

-
marriposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:16   #872
Jamajka007
Zakorzenienie

Dot.: Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII

Cytat:
Napisane przez _basia Pokaż wiadomość
Podczytuje Was i wydaje mi się, że akcja z natrętnym wiecie kim pogodzi Bziu i Ajć
I wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie, jak na telenowelę przystało

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:19   #873
misziaaa18
Zadomowienie

Cytat:
Bziu, dzięęęęks

Macie jakieś swoje ulubione zapachy perfum/wód toaletowych?
benetton sport czerwona i lubię takie dezodoranty w sprayu z Natury za 10zł długo nie trzymaja ale kocham te zapachy
misziaaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:20   #874
paktofonika99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AjcCc Pokaż wiadomość

Calvin Klein Euphoria i nieśmiertelna Chanel No. 5

Wróciłam od dentysty
miałam kiedyś próbkę i bardzo specyficzny zapach, w pozytywnym tego słowa znaczeniu pewnie gdybym miała kasę- kupiłabym.
Ostatnio używam Coco Mademoiselle

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Właśnie, olejcie to.
Nie umiem znaleźć pracy
beznadzieja
ja też, ludzie, którzy składali ze mną cv podostawali pracę mimo, że podobnie jak ja- nie mieli żadnego doświadczenia. Dzwoniła też do mnie redaktor z gazety i byłam na rozmowie-
Stwierdziłam, że zacznę bardziej intensywnie szukać po powrocie znad morza.
paktofonika99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:23   #875
misziaaa18
Zadomowienie

Cytat:
Jamajka, ja się leczę i mam straszne nawroty trądziku... łatwo tak oceniać, a trądziku nie da się kompletnie wyleczyć. Mój brat miał ogromne problemy z trądzikiem na plecach- stosował wielu rzeczy, przez 12 lat, w końcu przeszło samo. Nie możecie oceniać kogoś, że nie dba o siebie, bo to może być nieprawda. Kogo dotknął trądzik, który nie od razu da się wyleczyć ten wie jaki to ból
no włąśnie, ja leczę trądzik i leczę i co??? i nic!!! już jest jakaś poprawa i zaraz wszystko od nowa wraca
nie oceniaj że ktoś się nie leczy, ja też sie leczę ale mimo wszystko czuję wzrok ludzi na mojej twarzy i wstyd isć bez makijażu czasem gdzieś bo wszyscy się na twoją twarz patrzą albo komentuja 'czy nie mogłabyś czegoś z tym trądzikiem zrobić'
Stary 2011-06-28, 21:24   #876
Bziu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paktofonika99 Pokaż wiadomość
miałam kiedyś próbkę i bardzo specyficzny zapach, w pozytywnym tego słowa znaczeniu pewnie gdybym miała kasę- kupiłabym.

ja też, ludzie, którzy składali ze mną cv podostawali pracę mimo, że podobnie jak ja- nie mieli żadnego doświadczenia. Dzwoniła też do mnie redaktor z gazety i byłam na rozmowie-
Stwierdziłam, że zacznę bardziej intensywnie szukać po powrocie znad morza.
i jak była na rozmowie?

http://miejpoglad.blogspot.com/
Bziu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:28   #877
misziaaa18
Zadomowienie

--'--

Edytowane przez misziaaa18
Czas edycji: 2011-06-28 o 21:37

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 21:28   #878
marcia321
Zadomowienie

[QUOTE=paktofonika99;27809 662]miałam kiedyś próbkę i bardzo specyficzny zapach, w pozytywnym tego słowa znaczeniu pewnie gdybym miała kasę- kupiłabym.

Coco Mademoiselle jest może kiedyś się też skuszę.... ale polecam również perwfumy chloe
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:34   #879
pranknature
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
nie no ja na wakacjach to raczej się za to nie zabieram, wychodzę z założenia, że po to są wakacje, żeby odpocząć, ale mam nadzieje, że jak się dostanę na moje wymarzone studia to wtedy do nauki się przyda jakaś sprawdzona pozycja
oby nie seksualna

tak czytam te 13 stron. hmmm

- zdarzenie z dnia dzisiejszego w urzedzie skarbowym - przyszłam potwierdzic profil zaufany i zaczeli sie smiac, bo 3 osoby byly, i zadna nie umiala obslugiwac serwisu pt: ePUAP. Nie było mi do śmiechu, przetrzymali mnie przez 45 min, udalo im sie wydrukowac podanie, ktore podpisalam, osobiscie kierownik urzedu chciala potwierdzic moj profil na serwisie i co ? i blad (na szczescie z ich winy, nie mojej ) jeszcze najlepsza byla ta co mnie jako pierwsza obsługiwała - niech pani przyjdzie jutro, do 15, - ale ja pracuję - a musi pani miec to na juz ? myślalam ze sobie żarty jakies ze mnie robi, to jej powiedzialam, po to tu przyszlam, zeby zrobic to jak najszybciej..
- sytuacja nr 2 - ktos za✂✂✂ał mi w pracy (telemarketing) 4 zlecenia z maja. mmm, dobrze ze jutro odchodze, bo i ludzie mnie juz irytują. oddaje dziewczynom zamowienia, bo im brakuje do premi, to jeszcze fochy strzelaja, ze najlepiej to im po 4 moglabym robic, bo chca wyjsc na piwo, a ja jak ten wół mam siedziec do 16? no dzieki wielkie.
- zlożylam wypowiedzenie 2 tyg temu (mama mnie namówiła - dzieki Ci mamo) a przychodzi kobieta do mnie druga dziś (chyba kierownik) i mowi : to zamiast odchodzic, to my Cie zwolnimy. hahahaha no to sie zdziwila jak uslyszala ze skladalam wypowiedzenie
co do seksu - zadnych seksów bez zobowiązan nie bedzie w moim zyciu ;p

Edytowane przez pranknature
Czas edycji: 2011-06-28 o 21:36
pranknature jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:34   #880
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Marriposa, w sumie to nie wiem czy gdzieś pracuje, ale on raczej czasu nie ma Poznałam go na egzaminie, na którym pilnował, bo jest doktorantem u mnie na uczelni :P Więc zajęcia ma, bo praca naukowa, ćwiczenia, swoje zajęcia.

Rok temu też myślałam nad matematyką, ale w końcu przeważyły opinie, że ciężko o pracę.

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:35   #881
misziaaa18
Zadomowienie

co do perfum to bym się skusiła na wiele zapachów ale kasyy brak :p tzn na jakieś wybrane o łą=adnym zapachu mogłabym odłożyć ale w sumie wolę różnorodnośc co skutkuje kupowaniem wód toaletowych albo czegoś w tym stylu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 21:36   #882
paktofonika99
Zadomowienie

było hmmm... strasznie. Najpierw mi niby powiedziała, że bardzo fajnie piszę, że mam lepszy styl niż niektóre osoby po studiach, które wysyłały jej materiały, ale przeszkodą do zatrudnienia jest moje miejsce zamieszkania. Ja wiem, że wszędzie muszę dojechać, bo mieszkam w ciemnej dupie, ale ona stwierdziła, że szuka kogoś dyspozycyjnego prawie 24h żeby na bieżąco aktualizować stronę, być na bieżąco z tym co się w mieście dzieje, jeździć na te wzystkie wypadki etc. jednym słowem: porażka
Stary 2011-06-28, 21:37   #883
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

pranknature, nigdy nie mów nigdy

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:39   #884
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bziu Pokaż wiadomość
ja się nie będę wypowiadać z tym temacie bo nie wiem co będzie w przyszłości , jak na razie to praktykuje czegoś takiego
chociaż dla niektórych to praktyczny wynalazek, nie wszyscy chcą się wiązać a przyjemność jest dla ludzi
nie wnikam co kto robi, byle nie ranił tym drugiej osoby i takie postępowanie powinno być od razu jasne dla obu stron, chociaż wiadomo jak z tym bywa.
Chciałaś napisać, że nie praktykujesz czegoś takiego czy że praktykujesz ?

Cytat:
Wyślijcie mi na pw swoje maile to Wam powysyłam trochę materiałów, ale dopiero w lipcu, bo skończył mi się limit na neta mam też gewerta i skoczylasa w pdfie i takie fajne opracowanie granic, ciągów, całek może powysyłać też listy zadań i zadania z egzaminu
Ja też bym poprosiła - zaraz poleci PW.

Cytat:
było hmmm... strasznie. Najpierw mi niby powiedziała, że bardzo fajnie piszę, że mam lepszy styl niż niektóre osoby po studiach, które wysyłały jej materiały, ale przeszkodą do zatrudnienia jest moje miejsce zamieszkania. Ja wiem, że wszędzie muszę dojechać, bo mieszkam w ciemnej dupie, ale ona stwierdziła, że szuka kogoś dyspozycyjnego prawie 24h żeby na bieżąco aktualizować stronę, być na bieżąco z tym co się w mieście dzieje, jeździć na te wzystkie wypadki etc. jednym słowem: porażka
Ja też nadal nie mam pracy. Już coraz poważniej o telemarketingu myślę...
Dobra ja uciekam spać, bo dzisiaj ciężki dzień był. Do jutra.
Stary 2011-06-28, 21:41   #885
marriposa
Raczkowanie

Peggy ,ponawiam moje pytanko ,bo je chyba przeoczyłaś :

Cytat:
Napisane przez marriposa Pokaż wiadomość
no właśnie jeszcze nie wiem ,myślę równie poważnie o informatyce ,a najchętniej o połączeniu obydwu...
I jak tam z pracą u twojego byłego po matematyce? (bo dochodzą mnie sprzeczne opinie na temat perspektyw po matematyce - raz słyszę ,że normalnie el dorado i duże szanse na dobre zatrudnienie a innym razem ,że bida i ciężko coś znaleźć) Na jakiej uczelni kończył?

Wakacyjne dietowanie
64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 kg

Wakacyjne czytanie

-
marriposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:42   #886
Bziu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
Chciałaś napisać, że nie praktykujesz czegoś takiego czy że praktykujesz ?
haha "nie" mi się zgubiło

Stary 2011-06-28, 21:44   #887
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
haha "nie" mi się zgubiło
Tak myślałam, ale wolałam się upewnić.

Dobranoc.
Stary 2011-06-28, 21:44   #888
paktofonika99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość

Ja też nadal nie mam pracy. Już coraz poważniej o telemarketingu myślę...
Dobra ja uciekam spać, bo dzisiaj ciężki dzień był. Do jutra.
mimo tylu negatywnych opinii na temat telemarketingu- ja również
Stary 2011-06-28, 21:46   #889
pranknature
Zadomowienie

Cytat:
pranknature, nigdy nie mów nigdy
akurat co do tego jestem pewna mam czasami zasady, które łamię, ale są i takie, które są nienaruszalne, w mojej psychice, no jak ktos rozumie to sie ciesze, jak nie, to na siłe wbijac nie bede po prostu, wiem ze do czegos takiego nie dojdzie. no chyba ze ktos bedzie chcial poprzez gwalt , na to nie mam wpływu
pranknature jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 21:46   #890
AjcCc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misziaaa18 Pokaż wiadomość
Ajć--i jak po dentyście?? na pewno byłaś dzielna
Nie do końca, prawie byłam gotowa uciec z fotela, ale babka mnie uspokoiła i powiedziała "no chyba nie będziesz chodzić z rozwierconymi przednimi zębami"

Cytat:
Też są cudowne
Chyba sobie zamówię po wypłacie

Dużo w kwestii naszego leczenia zależy też od naszych rodziców, bo narazie to oni nas sponsorują
Ja chodzę prywatnie do dentysty, bo mam złe wspomnienia po wizytach na NFZ i zostawiam tam dosyć dużo pieniędzy, nie wyobrażam sobie chodzić jeszcze prywatnie do dermatologa, chociaż ostatnio miałam problemy z włosami i skórą...
Na wizytę do dermatologa czeka się w moim mieście ~3 miesiące, czasami na kontrolę trzeba chodzić częściej i co wtedy? Wystarczy, że większość leków nie są refundowana i przeciętnie zarabiającą osobę rachunek może naprawdę może zwalić z nóg... Leczenie nie kończy się na wykupieniu jednej recepty, najczęściej trwa latami, więc łatwo jest oceniać nie znając konkretnej sytuacji.
Niektórzy ludzie poza leczeniem trądziku mają inne wydatki, muszą kupić inne leki. Trądzik to nie jest koniec świata, jak się chyba tutaj niektórym wydaje...

No i niestety. Dużo rodziców bagatelizuje nasze "choroby".
Rodzice mojego byłego TŻ bardzo długo nie chcieli słyszeć o dermatologu, chociaż jego trądzik był naprawdę zaawansowany.
Mi jak tylko zaczęły wypadać włosy byłam u dermatologa, pojawił się trądzik- dermatolog, zaczęły się omdlenia- kardiolog i neurolog. Żadnego czekania i liczenia na to "że może przejdzie".

Jak widać, jesteśmy jeszcze w tym wieku, że jesteśmy zależne od rodziców, bo nie wydaje mi się, żeby większość z Was sama mogła sobie pozwolić na np. 2 tygodnie kuracji za 200zł

AjcCc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:57   #891
misziaaa18
Zadomowienie

Cytat:
Dużo w kwestii naszego leczenia zależy też od naszych rodziców, bo narazie to oni nas sponsorują
Ja chodzę prywatnie do dentysty, bo mam złe wspomnienia po wizytach na NFZ i zostawiam tam dosyć dużo pieniędzy, nie wyobrażam sobie chodzić jeszcze prywatnie do dermatologa, chociaż ostatnio miałam problemy z włosami i skórą...
Na wizytę do dermatologa czeka się w moim mieście ~3 miesiące, czasami na kontrolę trzeba chodzić częściej i co wtedy? Wystarczy, że większość leków nie są refundowana i przeciętnie zarabiającą osobę rachunek może naprawdę może zwalić z nóg... Leczenie nie kończy się na wykupieniu jednej recepty, najczęściej trwa latami, więc łatwo jest oceniać nie znając konkretnej sytuacji.
Niektórzy ludzie poza leczeniem trądziku mają inne wydatki, muszą kupić inne leki. Trądzik to nie jest koniec świata, jak się chyba tutaj niektórym wydaje...

No i niestety. Dużo rodziców bagatelizuje nasze "choroby".
Rodzice mojego byłego TŻ bardzo długo nie chcieli słyszeć o dermatologu, chociaż jego trądzik był naprawdę zaawansowany.
Mi jak tylko zaczęły wypadać włosy byłam u dermatologa, pojawił się trądzik- dermatolog, zaczęły się omdlenia- kardiolog i neurolog. Żadnego czekania i liczenia na to "że może przejdzie".

niestety
ale trądzik to akurat jest w mojej opini choroba, ile razy ludzie wylatuja z pracy przez kiepską prezentację(np blizny potrądzikowe/trądzik)???

a co do lekarzy to lepiej isc prywatnie chociaż też czasem mogą cię wyśmiać dermatolog to najmniejszy problem bo ja moge isć zaawsze bez zapisów, ale inni lekarze

w moim mieście nie ma np endokrynologa!!! a ze rodzice bagatelizują choroby to się zgadzam ale co zrobić....

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Nie do końca, prawie byłam gotowa uciec z fotela, ale babka mnie uspokoiła i powiedziała "no chyba nie będziesz chodzić z rozwierconymi przednimi zębami"
haha :p ale wytrzymałaś i dobrz ci dentystka powiedziała

czy twój ex brał izotek albo cos w tym stylu skoro mu wątroba zaczęła siadać??

Edytowane przez misziaaa18
Czas edycji: 2011-06-28 o 22:00
Stary 2011-06-28, 22:00   #892
_Japonka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pranknature Pokaż wiadomość
oby nie seksualna

tak czytam te 13 stron. hmmm

- zdarzenie z dnia dzisiejszego w urzedzie skarbowym - przyszłam potwierdzic profil zaufany i zaczeli sie smiac, bo 3 osoby byly, i zadna nie umiala obslugiwac serwisu pt: ePUAP. Nie było mi do śmiechu, przetrzymali mnie przez 45 min, udalo im sie wydrukowac podanie, ktore podpisalam, osobiscie kierownik urzedu chciala potwierdzic moj profil na serwisie i co ? i blad (na szczescie z ich winy, nie mojej ) jeszcze najlepsza byla ta co mnie jako pierwsza obsługiwała - niech pani przyjdzie jutro, do 15, - ale ja pracuję - a musi pani miec to na juz ? myślalam ze sobie żarty jakies ze mnie robi, to jej powiedzialam, po to tu przyszlam, zeby zrobic to jak najszybciej..
I co w końcu się okazało? Załatwiłaś ten profil zaufany? W moim us też dosyc się nad tym natrudzili(byłam pierwszym ich przypadkiem ), ale dali radę, i to w jakieś 15-20min, nie 45

Dopiero teraz obejrzałam filmik tej dziewczyny - żeby nie było wątpliwości - definitywnie Amerykanki. Ona sama mówiła że teraz wygląda to o wiele lepiej niż było, pokazywała, że ma też trądzik na plecach, dekolcie, szyi...Makabra. I ja się nie dziwię, że codziennie nakłada tyle podkładu, od razu było widac jak dużo pewności siebie jej to dodaje, a skoro ma pieniądze na podkład za 210zł (i furę innych drogich kosmetyków) to dlaczego nie?
I jak oglądałam tak sobie ten filmik to dziękowałam bogu że nigdy nie miałam aż takich problemów ze skórą, pryszcze wyskakują mi ewentualnie przed okresem. Latem używam tylko kremu tonującego i pudru(bo świeci mi się nos), rzęs nie maluję od jakiegoś czasu(kuracja olejkiem rycynowym), jak wychodzę "do ludzi" to maluję sobie kreskę na górnej powiece kredką albo eyelinerem Ale na wyjście do sklepu wielce make upu nie nakładam, wychodzę sobie taka "nude" i jakoś żyję Za to nie wyobrażam sobie wyjsc z domu z widocznie zanieczyszczoną twarzą(tak prosto z łóżka), codzienne oczyszczanie i nawilżanie to dla mnie podstawa

They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world.
_Japonka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:10   #893
misziaaa18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Japonka_ Pokaż wiadomość
I co w końcu się okazało? Załatwiłaś ten profil zaufany? W moim us też dosyc się nad tym natrudzili(byłam pierwszym ich przypadkiem ), ale dali radę, i to w jakieś 15-20min, nie 45

Dopiero teraz obejrzałam filmik tej dziewczyny - żeby nie było wątpliwości - definitywnie Amerykanki. Ona sama mówiła że teraz wygląda to o wiele lepiej niż było, pokazywała, że ma też trądzik na plecach, dekolcie, szyi...Makabra. I ja się nie dziwię, że codziennie nakłada tyle podkładu, od razu było widac jak dużo pewności siebie jej to dodaje, a skoro ma pieniądze na podkład za 210zł (i furę innych drogich kosmetyków) to dlaczego nie?
I jak oglądałam tak sobie ten filmik to dziękowałam bogu że nigdy nie miałam aż takich problemów ze skórą, pryszcze wyskakują mi ewentualnie przed okresem. Latem używam tylko kremu tonującego i pudru(bo świeci mi się nos), rzęs nie maluję od jakiegoś czasu(kuracja olejkiem rycynowym), jak wychodzę "do ludzi" to maluję sobie kreskę na górnej powiece kredką albo eyelinerem Ale na wyjście do sklepu wielce make upu nie nakładam, wychodzę sobie taka "nude" i jakoś żyję Za to nie wyobrażam sobie wyjsc z domu z widocznie zanieczyszczoną twarzą(tak prosto z łóżka), codzienne oczyszczanie i nawilżanie to dla mnie podstawa
co do tej dziewczyny to chyba pomijacie jedną kwestię, ona jest amerykanką czyli ja ten podkłąd kosztuje 70$ a nie 210zł(czy ona żyje w Polsce czy jak??), my też bysmy wydały 70zł na taaki podkład wiec nie ma co tak porównywać
Stary 2011-06-28, 22:11   #894
kaja_92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamajka007 Pokaż wiadomość
Kaja, pobrałaś tą książkę z chomikuj? bo mi właśnie przerwało w połowie i próbuję jeszcze raz......

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

i znowu to samo
Mi też przerwało. Próbuję jeszcze raz, jak nie da rady, to trzeba gdzie indziej poszukać

Cytat:
marriposa, mówię o tej, która jest popularna, w której podobno jest dobrze wytłumaczone

Ahh, idziesz na matematykę to wiem o jakiej mówisz mój były miał różne książki, a skończył matematykę.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Długopis po tygodniu pisania przestał mi pisać Długopis za dychę... bez jaj
Mi kiedyś przestał pisać po dniu. Tak to jest, jak na polskim się miało po 12-13 stron notatek, na matmie po 5 stron zadań, a po południu pół zeszytu zadań z matmy i notatki z geografii.

GirlOfDeath

Na co idziesz na studia?
Stary 2011-06-28, 22:12   #895
AjcCc
Zadomowienie

Cytat:

niestety
ale trądzik to akurat jest w mojej opini choroba, ile razy ludzie wylatuja z pracy przez kiepską prezentację(np blizny potrądzikowe/trądzik)???

a co do lekarzy to lepiej isc prywatnie chociaż też czasem mogą cię wyśmiać dermatolog to najmniejszy problem bo ja moge isć zaawsze bez zapisów, ale inni lekarze

w moim mieście nie ma np endokrynologa!!! a ze rodzice bagatelizują choroby to się zgadzam ale co zrobić....

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

haha :p ale wytrzymałaś i dobrz ci dentystka powiedziała

czy twój ex brał izotek albo cos w tym stylu skoro mu wątroba zaczęła siadać??
U mnie w tym roku już nie można zapisać się do endokrynologa
ja do wszystkich lekarzy chodzę bez kolejki, ale nie wszyscy tak mogą i taka niesprawiedliwość mnie denerwuje...

Nie mam pojęcia, co takiego brał
ale z własnego doświadczenia wiem, że wątroba siada po długotrwałym stosowaniu czegokolwiek, obojętnie co by to nie było

Stary 2011-06-28, 22:12   #896
Bziu
Zakorzenienie

Cytat:
co do tej dziewczyny to chyba pomijacie jedną kwestię, ona jest amerykanką czyli ja ten podkłąd kosztuje 70$ a nie 210zł(czy ona żyje w Polsce czy jak??), my też bysmy wydały 70zł na taaki podkład wiec nie ma co tak porównywać
70$ to nie tyle samo co 70zł

Stary 2011-06-28, 22:15   #897
AjcCc
Zadomowienie

Cytat:
I ten podkład jest pewnie u nich dużo tańszy
[wystarczy zastanowić się dlaczego niektórym opłaca się kupować kosmetyku na ebayu i sprowadzać aż z USA]

a poza tym w Stanach nie ma darmowej opieki medycznej ; )
jeżeli chce iść do lekarza- musi zapłacić, lekarstwa nie są refundowane, więc...

Stary 2011-06-28, 22:15   #898
Lavi92
Zakorzenienie

W sumie do wolnego od makijażu można się przyzwyczaić. Tez nie wyobrażałam sobie wyjścia bez chociaż pomalowanych oczu. Teraz? Nie przeszkadza mi to. Wiadomo, że na wyjścia czy coś wole się pomalować ale taak to nie ma problemu.

A zainspirowałam się Nissią

I na wesoło http://www.youtube.com/watch?v=4XyQioaeoQs
Stary 2011-06-28, 22:19   #899
AjcCc
Zadomowienie

Cytat:
70$ to nie tyle samo co 70zł
Chodzi o to, że dla nich 70$ to tak jak dla nas 70zł...

Stary 2011-06-28, 22:22   #900
kaja_92
Wtajemniczenie

Cytat:
I ten podkład jest pewnie u nich dużo tańszy
[wystarczy zastanowić się dlaczego niektórym opłaca się kupować kosmetyku na ebayu i sprowadzać aż z USA]

a poza tym w Stanach nie ma darmowej opieki medycznej ; )
jeżeli chce iść do lekarza- musi zapłacić, lekarstwa nie są refundowane, więc...
Jeśli nie jesteś "przywiązana" do miejsca zamieszkania, to da się to ominąć.
Znajomy mojej rodziny z Chicago trafił do szpitala. Robili mu wszystkie badania i tak dalej. Z tego, co pamiętam koszty leczenia wyniosły ok. 100 tysięcy. Zabrał się, wyjechał do LA, a że w USA nie ma chyba obowiązku meldowania się, to nie będą go ścigać po całym państwie, bo nie mają pojęcia gdzie jest. W każdym razie- da się to obejść.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości