|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Jak będę miała dłuższą chwilkę to poczytam Wasze posty, żeby zapoznac się z Waszymi sytuacjami a tymczasem powiem coś o sobie.
Mam 21 lat, zaczynam drugi rok studiów zaocznych, szukam pracy. I mam ogromnego pecha do facetów ![]() ![]()
![]() |
#872 |
Przyczajenie
|
Zmiany w naszym życiu są w zasadzie obecne ciągle, po przekroczeniu progu dorosłości. Moje zaczęły się 3 lata temu po fatalnym rozstaniu. Pół roku wracałam do życia, ale jak już wróciłam to pierwsze co zmieniłam fryzurę (chyba każda z nas od tego zaczyna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Myślałaś o tym, żeby zrobić coś dla siebie? Coś typu kosmetyczka, spa i takie tam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też uwielbiam ![]() ![]() Inspire rozbawiasz mnie Twoimi postami ![]() Hooray Witamy ![]()
![]() |
![]() |
#875 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Byłam z koleżankami na piwie w pubie, jakoś mnie wyciągnęły. Ale ogólnie nie mam siły czegoś ze sobą zrobić. Mam sporo pomysłów na siebie, tylko motywacji brak. W dodatku w piątek stracilam prace, miałam cicha nadzieję ze przedłuża mi umowę ale jednak nie... Tamten przebakiwal coś, ze jeśli mi nie przedłuża to pomyslimy żeby zamieszkać razem, gdzieś w większym mieście, ze tam będzie łatwiej mi coś znaleźć. No i spieprzył dziad.
![]() |
![]() |
#876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Praca się znajdzie,napewno bardzo szybko..Powodzenia w szukaniu ![]()
![]() |
![]() |
#877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam juz dziś jechać rozejrzec się za praca, ale nie mogłam się zmotywowac. :-(
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A my mała musimy iść dalej !!! ![]() Otrzyj łzy i ruszaj w świat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Raczkowanie
|
Odpisał mi na te ostrzejsze słowa, otóż, że: był zapracowany jakbym chciała wiedzieć i ze raz nie odebral a ja od razu taki pojazd, a on mial zamiar sie odezwac. I ze jak chodze sobie na imprezy bez jego wiedzy to po co on jest.
Wkurzyłam się. Po pierwsze to chcialabym z nim pogadac a nie sie bawic w esemesy. Ale przeciez nie pojade do niego ![]() Odpisałam mu, że rozumiem ze jest zapracowany ale dla mnie zwiazki w ktorych ludzie nie utrzymuja ze soba kontaktu przez 5 dni nie maja racji bytu i ze wlasnie, po co on jest kiedy ja trace prace i najbardzie potrzebuje wsparcia to go nie ma... I ze nie poszlabym na dyskoteke, kiedy on ciezko pracuje a ja sie bawic gdyby tylko dal mi odczuc ze jestem dla niego wazna. Na to już nie odpisał. A ja sama nie wiem, czy miałam rację tak postępując. Dobija mnie to ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#880 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
No a z pracą nigdzie nie jest łatwo,ale masz już jakieś doświadczenie,bo pracowałaś więc nie bedzie tak źle ![]() Cytat:
![]() Jasne,że rozmowa jest najlepsza,a nie zabawa w pisanie sms'ów,ale właśnie jesli on nie bedzie chciał to jechała do niego nie bedziesz.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#881 | |||||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Doszłam do wniosku, że powinnam mu podziękować za to, że mnie rzucił. Dzisiaj siedział za mną i nawet nie umiał przywitać się. Idiota do n-tej potęgi, tchórz i tępy ****. Ale ![]() Cytat:
![]() Ano na razie jest w porządku, ale żeby nie zapeszyć to nie mówiłam tego. Ciekawe, czy się odezwie dzisiaj. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie martw się, na pewno znajdziesz wartościową pracę i wartościowego chłopaka. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No i bardzo dobrze ![]() ![]() Dokładnie. Kurczę, mam wrażenie, że dzisiaj chyba będą nici z rozmowy. No ale nie będę bluszczem, bo się przestraszy. A może już mu się znudziłam? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
to on chyba z gatunku tych baaaardzo odważnych jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cudowne ![]() a mnie dzisiaj wzielo na zmiane koloru włosów,ale sie zastanawiam jeszcze bo zazwyczaj mam tak,że jak tylko zafarbuję na ciemny kolorek to mi sie znow marzy blond ![]()
![]() |
![]() |
#883 | |||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj to ja sie odezwałam, bo przekmniniłam sobie, że skoro on się cały czas odzywa, to teraz ja powinnam zacząć choć raz, cobym bierna nie była ![]() kurczę, nie uzależniłam się od niego, ale tak jakoś pusto jest jak nie pisze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() O tak... ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | ||
Raczkowanie
|
Ja tam na takich uwagi nie zwracam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To juz niby troche,ale moze nie ma jak sie odezwac,albo cos .. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Taaa, a ja razem z Tobą ![]() ![]() Az tak to nie,chociaz kiedys mialam,całe 2 dni ![]()
Tyle jesteś warta ile sama sobie wywalczysz... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-10-04 o 19:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Kuźnia inspiracji
|
Ja też nie będę
![]() ![]() Cytat:
![]() Ponoć ma niemiecki numer, mógłby zadzwonić chociaż że u niego w porządku, chociaż na chwilkę. Nie no normalnie piszemy ![]() ![]() ![]() Ano w kupie raźniej ![]() ![]() cemu tylko 2? Powinnaś mieć dwa miesiące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |||
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale to facet wiec nie ma sie co dziwic,odezwie sie niewiadomo kiedy i powie,że cieżko pracował. Cytat:
![]() yyy..jakoś mi sie odwidziało ![]() ![]()
Tyle jesteś warta ile sama sobie wywalczysz... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-10-05 o 09:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a moj byly to gwiazda towarzystwa, dowcipy, kawaly i te sprawy tylko teraz juz sobie je sam odpowiada ![]() ![]() Cytat:
![]() mi pomoglo jak wlosy scielam ![]() ![]() ![]() rob to na co masz ochote ![]() Cytat:
![]() ![]() gratuluje TZta ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
bo tak jest latwiej - slowa mojego eksa jak sie go kiedys o to zapytalam ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() jesli Ci zalezy i chcesz czekac to czekaj ale pod warunkiem, ze on sie w koncu jakos wykaze, ze zacznie zabiegac o Ciebie ![]() gdzies bylo napisane cos w stylu: 'jak beda skaly sraly' i facet bedzie chcial sie skontaktowac, bedzie mu zalezec to sie skontaktuje ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-05 o 09:24 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój eks cały czas dzwoni i pisze,ale już mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza ustawiłam sobie inny dzwonek na niego i nawet się nie podnosze jak słysze,że dzwoni ![]() ![]() Cytat:
![]() A zmiana fryzurki jest dobra na wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a to brzmi dokladnie tak Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .
![]() |
![]() |
#889 |
Raczkowanie
|
Zglaszam sie i ja!
Zawalilam rok na studiach inzynierskich przez jeden przedmiot i musze powtarzac caly rok! facet w sesji mnie po 10 miesiacach zostawil i stwierdzil ze nie kochal mnie nigdy chyba na tyle zeby widziec ze mna przyszlosc ot taka refleksja mu sie pojawila i do widzenia. Minely prawie 2 tyg.. dzwonilam..pisalam..ale on NIE i koniec (wiem ze kochal.. ale jest starsznie zajety,doktorat i drugie studia plus ma presje na SUKCES-i wiem ze dlatego zrezygnowal. Nie mial czasu na zwiazek) Bylam jego druga dziewczyna..w zyciu 26lat.. a reszta to atkie przelotne znajomosci. I zalamalam sie totalnie bo zwiazek byl piekny.. Ale mam super plan na ten rok.. zapisalam sie na kurs ang,rus, plus autocad..i do tego znajde prace ![]() A on niech siedzi sam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() zajmij sie teraz soba i badz taka mala egoistka, bo przeciez cos Ci sie od zycia nalezy ![]() ![]() uszy do gory ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 | |||||||||
Kuźnia inspiracji
|
Oj nieeee...
![]() ![]() No ja wiem, ale jakoś czasu mi brak... zresztą mam głupie przeczucie, że w rzeczywistości okaże się kimś mniej konkretnym i sympatycznym. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale dzisiaj widziałam tę jego w pełnej krasie i... mam traumę do tej pory. (ja Cię nie mogę, jaki paszczur!!!) Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie, łatwiej. Ale najłatwiejsze wyjście w 99,999999% przypadkach nie jest najlepsze. Dlaczego nie 100%? Bo najłatwiejszym wyjściem dla mojego byłego było rzucenie mnie, a to jest jedna z najlepszych decyzji w moim życiu ![]() Cytat:
![]() ale co do tego to podpisuje się rękami, nogami itd. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko ze wtedy mamy radochę, bo jak wyżej. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszcze niektórym kobietom ich intuicji... Są takie którym od razu włącza sie czerwona lampeczka pt. 'frajer' i uciekaja gdzie pieprz rośnie. ja tak nie umiem. Albo trafiam na tych bardziej zakamuflowanych ![]() I właśnie tym, że mi tak napisał, wzbudził we mnie poczucie winy. Zaczęłam się poważnie zastanawiać, że może faktycznie to ja zawiniłam? Zbyt emocjonalnie podeszłam? Sama nie wiem. Na razie nie dziękuję ![]() Cytat:
Hipotetycznie czy nie ale zawsze daje dziką satysfakcję ![]() Co do zmianny koloru włosów, to u mnie jest z tym problem bo moje kudły są niereformowalne ![]() ![]() ![]() Kochana, interesujaca kobieta nie jest w stanie sie facetowi znudzic. Chyba, że sam jest mało interesujacy i nie potrafi wydobywac z kobiety coraz to nowego piękna ![]() Cytat:
Właśnie, grunt to wyczuć ta cienka granice miedzy bluszczowaniem a zbyt mala inicjatywa. A jak komus zalezy, to juz w ogole masakracja... Mój tez sie nie odywa... Pusto, cicho, glucho... ![]() Cytat:
I znajac życie nie bedzie widzial w tym absolutnie nic zlego. A przyjaciolka pelnie umiera ze strachu na przemian z atakami wscieklosci. Ja dziś mam doła, w ogole nie moglam rano wstac z lozka. Nie mowiac o prostych czynnosciach domowych, z ledwoscia pozmywalam naczynia. Nie znosze siebie takiej ![]() Cytat:
Szpilki... ![]() ![]() Grunt w tym, że ja juz sobie przez dwa lata powtarzalam 'bedzie dobrze, bedzie dobrze' robilam juz rozne cuda niewidy, ch*je muje, dzikie weze, az po prostu rzy*gałam i srał*am tęczą na około i ni chu*ja nie pomogło... Spotkałam kolejnego idiote, wykańcza mnie to już ![]() Tak jest łatwiej, ale kurde dla kogo... Na pewno nie dla mnie. Czuje, że on sie nie odezwie. Ja też nie mam zamiaru. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cwaniara ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
No co Ty mówisz... Daj chłopakowi szanse sie wykazac. Chociaz... A jesli to kobieca intuicja...? ![]() Też jestem za brązem. Brąz jest piękny. I czarny tez... Ja osobiscie mam takie 'niewiadomoco'. Aż sie boje zapytac, ale jak wygląda ta jego larwa?? ![]() ![]() ![]()
♥ A miało być tak pięknie.. Edytowane przez Hooray Czas edycji: 2011-10-05 o 18:15 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() też chciałam to ustawić,ale jakoś nie mogę tego znaleźć w moim telefonie jak mi jest potrzebne .. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I własnie o to mu pewnie chodziło,zeby wzbudzic je w Tobie,bo przecież on taki biedny i niewinny jest ![]()
![]() |
![]() |
#894 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Inwestycja w siebie jest najlepszą inwestycją ![]() ![]() otóż to ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jednak mysle,że sie odezwie,tylko bedzie wtedy dla niego zapozno.. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#895 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() srajace czym? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() genialny, mina eksa bezcenna ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 | ||||||||||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() takie dzieciątko w okularkach i mysim ogonkiem, ale sili się być seksowna, bo w spódniczce ![]() może chamska jestem, ale jak sobie pomyślę, to aż mi się płakać ze śmiechu chce ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze, jeszcze bym nie była ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() mogę być prowadzącą: Módlmy się za to, aby można było eksiom z za✂✂✂istą satysfakcją powiedzieć NIE!!! ![]() ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kupą? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#898 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mialam isc do kuzynki ale okazalo sie, ze ona najpierw idzie na Rozaniec wiec poszlam z Nia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oni zawsze nie mysla ![]() ostatnio jestem niemila w stosunku do mezczyzn ale spoko spoko, wiekszosc jest pisana z doza usmiechu, humoru ![]() ![]() ![]() dobroc mi minela ![]() ![]() o to to! mineraly moga byc ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Kuźnia inspiracji
|
Sprzatającym w kiblu i myjącym psa
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Wtajemniczenie
|
ale tez trzeba cos zrobic by zaczely srac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.