![]() |
#871 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
![]()
![]() |
#872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mam fazę piona ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Idę sobie jak Was nie ma ![]() A tak poważnie to już zasypiam ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
Hm... co do świąt, to sama się zastanawiam, jak my rozwiążemy ten problem... nasi rodzice mieszkają w odległości około 300 km ... do tej pory wigilię spędzaliśmy każde u siebie, a następne dni albo u mnie, albo u J. Natomiast w tym roku będą pierwsze tak naprawdę wspólne święta. Tylko pytanie do czyich rodziców pojedziemy??? Bo ciężko będzie obskoczyć oba domy
![]() Co do bejbika to ja też bym już chciała, kto wie, może za rok o tej porze już będzie...nie miałabym nic przeciwko temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będzie pierwsze wątkowe dziecko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#875 | ||
Zakorzenienie
|
Łe wrocilam ,ale byloo dzis beee kinia nie lubi tanga
![]() Aha z ciekawostek tango dzis z NIM tanczylam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wigilii to u nas jest tak ,ze ja ja spedzam u babci z tata i babcia i babcinym placzem,potem oni ida spac ,dosc wczesnie ,a ja siedze i zamulam przy "kewin sam w domu" ![]() ![]() ![]() ![]() eee juz mi sie nie podoba ![]() Kurde moj tz wracal ode mnie i go policja zlapala nosz glupie psy!! dostal 100zl. mandatu i 4 punkty ![]() ![]() A jutro podpisujemy umowe z zespolem ,bo dzwonil dzis chl.ze juz na nasz termin sie zglaszaja pary i 500 zl. zaliczki:/
![]() |
#876 |
Zadomowienie
|
To raczej nie wchodzi w grę. Moi rodzice pewnie by przyjechali, ale teściowie, na pewno nie. Oni na wigilię zawsze jeżdżą do babci(90 lat) i cierpi niestety na demencję starczą i jest z nią coraz gorzej i na pewno nie zostawią jej samej. Także my musimy zdecydować co robić. Ciężko będzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
kasika ile wy macie lat??:P
#878 |
Zadomowienie
|
kinia, dużo
![]() ja tu się nie mam czym chwalić, bo w tym gronie to ja jestem najstarsza ![]() mam już 28lat, a mój J 26 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
naprawde?? kurde wygladacie jakbyscie ze 22 mieli ,tzn.twarzy nie widac ,ale no tak myslalam
![]()
#880 |
Zadomowienie
|
każdy mi daje max 22-23 lata, mój J też młodo wygląda, więc się dobraliśmy
![]() to wy wszystkie jesteście tutaj takie młodziutkie i już w stałych kilkuletnich związkach, a ja tak naprawdę mojego męża poznałam jak miałam 24 lata i kończyłam studia ![]() ale jak to mówi mój J, mamy tyle na ile się czujemy, czyli po 18 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
A ja sie czuje na 30
![]() ![]()
![]() |
#882 |
Zadomowienie
|
kinia, proszę cię, ja miałam skończone 28
![]() ale to już jest kwestia psychiki tak naprawdę, ja się nie czuję na te moje 28 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
Wiesz duza w tym zalsuga mojej rodziny,jak czlowiek wysluchuje ,ze jest taki a taki to zaczyna w to wierzyc.
#884 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a teraz wychodzi że reszta robi urodziny... i to nie w domu, tylko gdzieś po knajpach/klubach i nikt nie zastrzegł że nie chce prezentu, więc jakiś upominek wypada kupić... no i każdy ma płacić za siebie odmówić niestety też mi nie wypada, bo jak zaczęłam mówić że nie bardzo mogę, to zaraz były żale, że 'ojej no to jak nie przyjdziecie to pewnie nie wypali', bo okazywało się, że na spotkaniu ma być np. 5 osób, z czego 2 to ja i TŻ... więc wyszło jak wyszło, nie odmawiałam no nic, przeżyję, na chleb narazie mi nie brakuje... ale kieszeń boli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do świąt - stół możecie pożyczyć i przywieźć wcześniej od rodziców ![]() ![]() Cytat:
![]() co do moich świąt: 1. u mnie w tym roku trochę smutne święta, bo pierwsze bez żadnej osoby z pokolenia dziadków ![]() 2. to będą 6 święta jak znamy się z TŻ... a nigdy nie byliśmy u siebie na Wigilię ani w dwa kolejne dni eh... i taka dobijająca informacja na koniec... napisali do TŻ, że nie przyjmą go do pracy, na którą tak bardzo liczył ![]() ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-09-29 o 23:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Co do świąt jak byliśmy razem 3 miesiące to TŻ pierwszy raz przyszedł do mnie w pierwszy dzień świąt zaprosili go moi rodzice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
no i jak zwykle witam sie z rana;D
kasikka wow, w zyciu bym nie powiedziala, ze masz juz 28 lat;D kurcze, tak jak napisalas, gora 24 dla mnie;D no i widzisz kinia nie jestes juz sama ![]() ![]() marlena a Wasze rodziny sie znaja?? tzn Twoja czy sie zna z tata Ł?? bo tak pomyslalam, ze moze moglibyscie zaprosic ich na wigilie... i wtedy problem wyprawiania swiat by sie sam rozwiazal, a do tego oni mieliby szanse spedzic ten czas w gronie ludzi i dzieci, wiec moze tak smutno by im nie bylo... kinia a Ty nie sluchaj co Ci inni o Tobie piernicza!! kurcze, laska jestes jakich malo, zaradna, zajmujesz sie domem od zawsze mozna powiedziec i jeszcze ktos smie Ci powiedziec cos zlego na Twoj temat ![]() ja Ciebie podziwiam, ze musialas dorosnac w tak mlodym wieku, a mimo tego palma Ci do glowy nie uderzyla, jestes wspaniala, mloda, wyksztalcona osobka ![]() ![]() a ja ja zgwozdki nie mam co do swiat... prawdopodobnie beda to pierwsze swieta z rodzina T.... i nie za bardzo potrafie sobie to wyobrazic, bo jeszcze nie wiem czy beda to swieta u nas czy u nich... i cos czuje, ze beda to smutne swieta dla mnie... u nich jakos tak sie nie celebruje swiat, tzn celebruje sie, ale to jest tak, ze chyba kazdy idzie se do kuchni, naklada fure zarcia na talerz i przed tv... przynajmniej mam takie wyobrazenie.. i jak sie pytalam T. jak to u nich wyglada, to w sumie nie potrafil mi odpowiedziec... on juz sam nie pamieta, jakas taka pamiec ma kiepska;D za to w zeszlym roku na wigilie i swieta spedzilismy u moich rodzicow i widzialam jaki entuzjazm u nich byl z tego powodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Ruda, pewnie tak zrobimy, jesli zdecydujemy się na tą opcję ze stołem
![]() Kasik ma 28! Nie wierzę, absolutnie i zdecydowanie nie wierzę! ![]() Marlena, nie marudź. Ja farby zawsze kupuje na promocji w Rosmanie i też muszę się natrudzić, żeby coś znaleźć, ale dla chcącego ... ![]() ![]() Święta we dwoje, łojoj! ![]() Ja Kinię też podziwiam :tak: Ale się Ciku przylepny zrobił. Siedzi i się domaga mizianka, a tu się zbierać trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
cos dzis jest w tym przylepiostwie zwierzakow: moj cicik dzis tez wlazl mi do lozka i spacery po mnie urzadzal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witajcie kochane, tak strasznie długo mnie tu nie było... wieki miną zanim obskoczę wszystkie posty ![]() ![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do świąt: my się widzimy tylko jeden, dwa dni, a Wigilię spędza TŻ z mamą. ![]() - Pisałam Wam już dziewczyny o tym, że D. zaczyna niebawem studia - no i już wiadomo, że w weekendy będzie miał tyle godzin, że spotykanie się praktycznie nie wchodzi w grę i pozostaje tylko upychać gdzieś w tygodniu spotkania. ![]() ![]() BTW: wczoraj oglądałam fajny film (Bez duszy) i niemal zakochałam się w tej aktorce: http://bloatedpenguin.mikescottlew.c...10/winnick.jpg Jaka ona jest śliczna. ![]() ![]() ![]()
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-09-30 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | ||
Zakorzenienie
|
Gala tez cos wspominala ostatnio...
![]() No widzisz, na ukamieniowanie nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Siemanko! ![]()
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Ala jak to 2 ?
![]() ![]() moniq jeszcze tż znajdzie prace ![]() ![]() ja dzis na 15 do pracy ![]() ![]() ![]()
#893 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie jakie 2?
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- jlys a ja mam juz weekend nie poszlam dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, macie prawo nie chciec miec dzieci
![]() ![]() ![]() jedyne czego nie popre to aborcja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zadomowienie
|
Łiiii - jadę z D. na łódzki festiwal komiksu.
![]() ![]() W końcu jakiś aktywny weekend, a nie tylko leżenie na kanapie. ![]()
#896 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Święta we dwoje ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#897 |
Zadomowienie
|
Dzięki.
![]() ![]()
#898 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Co do swiat to my mamy farta.. 2 razy z rzedu spędziliśmy u mnie, ale w tym roku przyjeżdżam do rodzicow sama, bo chce z nimi troszke czasu spędzić ![]() Kornelia – zazdroszcze takich tanich kawalerek ![]() Blue – kompletnie nie rozumiem Twojej kolzanki z pracy ![]() ![]() A z sukienek mi się podoba ta druga, z ramiączkiem chocby z kwiatkow ![]() Kinia - Cd Sali zgadzam się z Santom.. tez bym postawila na minimalizm.. Aq01 – bombowa ta sala na paprocanach! ![]() ![]() ![]() Gaja – ty powinnas studiowac jakas ekonomie, albo zarzadzanie ![]() Santom – fajne te swieta we dwojke … może rodzicow do siebie zaprosicie? Gala – udanej zabawy ![]() Kasikka - nie beda oryginalna jak napiszę, że pięknie wyglądaliście ![]() Edytowane przez netali Czas edycji: 2011-09-30 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Odpisywałam Wam, miałam tyle pocytowane, coś nacisnęłam i zamknęło mi przeglądarkę
![]() Więc od początku, już bez cytatów, wybaczcie. Na początek cześć i czołem ![]() ![]() Wczoraj byliśmy u brata TŻ z prezentami dla małej. Matulu, jaka z niej kruszyna! Jest śliczna! Jak TŻ ją wziął na ręce to się napatrzeć nie mogłam! Wyglądał z nią cudnie ![]() ![]() Kinia co do mojej koleżanki, to ja jej nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem, bo on po tym incydencie takie jej romantyczne posty daje na fb (dla mnie głupota, wyznawać sobie miłość na fb, no ale.) Ona mu odpisuje, że nic ich nie zniszczy i przetrwają razem nawet najgorsze dni. A jak z nią rozmawiam, to mi mówi, że ten jej to ją tak wkurza, ze coś by mu zrobiła. Ale dziecko planują nadal, choć tak jak ona mówi, nie jest jego pewna i nie wie czy to ten jedyny. Ale ma potrzebę zostania matką, choćby nawet miała to dziecko kiedyś wychowywać sama. Ala może i masz racje z dylematami, więc dzięki, że mogę się poradzić i wygadać. Co do dekoracji sali Twojej kuzynki, to mi też się nie podoba, choć widziałam parę fajnych dekoracji w kolorach biel + bordo. Ale ta jakoś nie przypadła mi do gusty. No i te filary. Jakby to jakoś z głową zrobili, to mogłoby wyglądać całkiem interesująco. Np jakby najpierw owinęli je tiulem jakoś ładnie i na tiul przyczepili te zdjęcia, ale nie w jednym rzędzie, to mogłoby to wyglądać ciekawie. No i pomieszała kolory masakrycznie. Bordo, biel i pomarańcz, to chyba tak nie bardzo. Aq sala piękna ![]() Co do świąt, to ja też je uwielbiam, bo zawsze spędzaliśmy je w gronie rodziny, najpierw robiliśmy w domu małą Wigilię, a później szliśmy do babci i tam było nas z 25 osób. Było wesoło, świątecznie i na prawdę rodzinnie. W tamtym roku spędziliśmy święta tutaj, z bratem TŻ, jego narzeczoną i jej rodzicami. Więc wiecie ![]() ![]() Poza tym, Anglia jest powalonym krajem, bo tutaj już wszystko na święta można kupić. Kartki świąteczne, choinki, jakieś ozdoby. W listopadzie już będzie cały rynek na świątecznie ozdobiony. Także paranoja. Ja dziś mam chyba wolne, więc muszę się wziąć za sprzątanie i jeszcze wyprawa do banku mnie czeka, bo muszę rachunki zapłacić. |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ahhh, uwielbiam tak wcześnie kończyc pracę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.