Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-25, 15:08   #871
polny mak
Rozeznanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana dziś rano się ważyłam po wizycie WC i było równo 56!!!!!!!!!!!!!!!1.5 kg więcej niż ostatnio.Nie mam już siły do tego odchudzania Tak bardzo bym chciała schudnąć.Staram się dietetycznie jeść,a tu nie dość ,że nic mi nie zeszło to jeszcze przybyło.Okropnie sie czuje. W pracy zjadłam 2 kawałki ciasta.Najlepsze jest to ,że po powrocie z pracy znów się zwazyłam i było55.1.Wazyłam sie w ubraniu i po posiłkach także cholera jasna juz nic z tego ie rozumiem
załatwiłaś się, wysikałaś - zeszło

ehh poczytajcie o wahaniach wagi w ciągu dnia- to normalne

zdrowo się odżywiam

dbam o siebie i swoich bliskich

ZJEDZ TĘ ŻABĘ !
polny mak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 15:12   #872
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Zelka dziękuję kochana
Kamikadze może na początek staraj się rzadziej ważyć, np co sobotę? Nie będziesz się tak stresować no i może szybciej zobaczysz spadek wagi. Kochana nie możesz się załamywać

Moja mama też dziś sernik upiekła i zjem sobie kawałek na podwieczorek
Stary 2011-11-25, 15:26   #873
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polny mak Pokaż wiadomość
co do pogrubionego, to jest też to opinia mojego trenera a więc ufam- oczywiście jśli Tobie nie służy to tego nie rób, bo każdy organizm jest inny- najważnejsze to obserwować siebie i swoje reakcje- ale jest to nizaprzeczalny fakt, bo na logike- organizm wykorzystuje wtedy rezerwy tłuszczu do czerpania energii a nie bieżące czyli w tym wypadku "śniadanko"
Nie tylko mi nie służy choć przyznam że biegać nie próbowałam nigdy z rana na czczo. U mnie sprawdziła się wersja Dietetyków którzy zalecają 3 razy w tygodniu umiarkowany wysiłek fizyczny i nie na czczo Zresztą ja jak rano wstaje to jestem tak głodna, że jedyne o czym wtedy myślę to o sniadanku

Cytat:
a tak a propo- by wielocytować posty wystarczy przy postach, które się chce zacytować kliknąć tą środkową ikonkę a przy ostatnim cytowanym kliknąć już normalnie cytuj - wtedy nie będziesz musiała za kązdym razem edytować

-----------> ostatnio mnie jedna wizażanka uświadomiła
Wiem o co Ci chodzi ale ja nie edytuje. Cytuję sobie jeden post i na niego odpisuję. One automatycznie same wklejają się jeden pod drugi jeśli nikt w tym czasie nie doda swojego postu.

Cytat:
acha i zdarzają się wahania nawet i o 3 kg - ale rób jak uważasz - Ty wiesz najlepiej co dla Ciebie dobre
o 3 kilo to chyba przesadziłaś chyba, że przed okresem gdy się puchnie ale więcej niż 2 mi się nie zdarzyło spuchnąć.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia nie przejmuj się tą wagą, bo to wcale nie oznacza, że przytyłaś. Zobaczysz, że jutro na pewno będzie mniej. A skoro wzorowo trzymasz się diety, to nie masz sobie nic do zarzucenia

U mnie dziś piękna pogoda, ciepło jak by to do wiosny szło a nie do zimy
Tż zrobił mi dziś parę zdjęć więc dodaję jakieś
Nie wiem czy będzie mniej.... w sumie to miałam w tym roku juz sobie odpuścić a dalej się odchudzam! No nic... osiągne te 57 i kończę w tym roku chyba...
Ja dziś tez wyszłam na dwór z synkiem po 14 i naprawdę było ciepło! Fajna pogoda jutro wybiorę się na dłuższy spacer
aaaa zapomniałam dopisać że prześliczne zdjęcia!!!!!! Naprawdę wyglądasz bosko i masz bardzooo chudziutkie nóżki!!!!

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość

monika01011986 własniee mi tez sie troche ich twarz nie podoba ale słyszałam tez ze Koty perskie sa strasznie leniwe ..;/ a ja bym wolała bardziej takiego ruchliwego ;D
No to syberyjczyka sobie kup są to bardzo ruchliwe koty, uwielbiają się bawić i strasznie przywiązują się do swojego właściciela. Piszą o nich, że to psy w kocim ciele Poczytaj sobie o kotach syberyjskich

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Dziewczyny jestem załamana dziś rano się ważyłam po wizycie WC i było równo 56!!!!!!!!!!!!!!!1.5 kg więcej niż ostatnio.Nie mam już siły do tego odchudzania Tak bardzo bym chciała schudnąć.Staram się dietetycznie jeść,a tu nie dość ,że nic mi nie zeszło to jeszcze przybyło.Okropnie sie czuje. W pracy zjadłam 2 kawałki ciasta.Najlepsze jest to ,że po powrocie z pracy znów się zwazyłam i było55.1.Wazyłam sie w ubraniu i po posiłkach także cholera jasna juz nic z tego ie rozumiem
No ja też dziś się załamałam bo też rano miałam więcej niż wczoraj i to o duzo więcej. Może nam wagi szwankują? no nic! Jutro może będzie lepiej!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-11-25 o 15:21
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 15:29   #874
meeedzik
Zakorzenienie

Monia dziękuję a nóżki mam takie same jak i Ty tyle samo cm
Stary 2011-11-25, 15:56   #875
Kamikadze1706
Raczkowanie

A zapomniałam o wymiarach,no więc
Talia-68(masakra,mam szeroką talię i żadnego wcięcia)
Brzuch(78)
Biodra 92
Uda 52,5
Póki co chyba mam największe wymiary.Znacie jakąś fajną tabelę z kaloriami?
Tak sobie myślę o jakichś ćwiczeniach,ale w pracy tak się narobie i nalatam,ze po powrocie do domu ani myśle o ćwiczeniach
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 15:58   #876
meeedzik
Zakorzenienie

Kamikadze wcale nie masz dużych wymiarów. Ja mam w brzuchu tylko 1cm mniej od Ciebie, a w udzie tylko 1,5cm więc nie gadaj bzdur kochana
Stary 2011-11-25, 16:23   #877
tinekk
Zadomowienie

Meeedzik po 1 śliczne zdjęcia ! a nogi masz mega długie i bardzo szczupłe!

Mariposa to prawda kurtki są cieplejsze i też posiadam ze 2, choć dla mnie są duzo wygodniejsze bo krótsze i w nich najlepiej się czuje, ale płaszczyk też czasem pasuje założyć

Zelka mnie też sie bardzo podoba i kiedy na niego nie popatrze to mi się miło robi a tamte 2 kotki to jego rodzice

Quedate dziekuje za miłe słowa

Monia nie przejmuj sie myśle, że są 2 wyjścia po 1 albo waga szwankuje, a po 2 może piłas dużo wody, kawy, herbaty itp i nazbierało się wody w organiźmie i nie zdążył sie jeszcze pozbyć wszystkich płynów z organizmu, więc na pewno powoli się bedzie ulatniała z Ciebie i jutro lub pojutrze znów ujżysz 57
Co do kotka to wciąż się zastanawiam, tz ja jestem jego pewna brata przekonuje i mysle ze jest już blizej niż dalej

Kamikadze być może Tobie też waga szwankuje bo strasznie dziwne te skoki wagi pokazuje u Ciebie, jak masz baterie w zapasie to zmień

Moje menu z dziś:

4:30 - owsianka na mleku z bakaliami
8:00 - kawa + 4 daktyle suszone
12:00 - udko z kurczaka + bułka z masłem + keczup + 1 cukierek michałek na deser
15:00 - mandarynka
17:00 - 2 kanapeczki z twarożkiem i keczupem

Dzień zaliczam do udanych pod względem diety
Poza tym dziękuję dziewczyny, że nakierowałyście mnie na ten syrop bo wreszcie wszystko wróciło do normy ( tfu tfu, żeby nie zapeszyć )

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 16:41   #878
Kamikadze1706
Raczkowanie

Meedzik kurcze,ale popatrz ile kilo nas rózni!ja mam 165 cm a waże 55(załózmy,że tyle waże, jutro wymienie sobie baterie w wadze ).Jest róóżnica jakies 6 kilo
Stary 2011-11-25, 16:51   #879
Kamikadze1706
Raczkowanie

Skoro dajecie dziewczynki swoje fotki,to ja tez wrzucę( to jest zdjęcie z 22 października jak byłam na weselu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kinia.jpg (8,8 KB, 80 załadowań)
Stary 2011-11-25, 17:38   #880
monika01011986
Zakorzenienie

A ja właśnie wszamałam pół paczki warzyw na patelnię włoskich z przyprawami z Biedronki ( Tinekk Ty polecałaś włoskie czy greckie? bo juz nie pamietam). Bardzo dobre sa te warzywka a ta przyprawa jaka pyszna! Dodałam do tego kawalątek (1/4) duszonej piersi z kurczaka - cudowne danie wyszło
Wkurzyłam się strasznie bo w T-mobile wycofali pakiet 2000 minut do wszystkich w tej samej sieci w unii europejskiej. Rozmawialiśmy z mężem nawet po 5 godzin dziennie (łącznie) a teraz dupa.... Żeby mieć do męża za darmo musze wziąć T-mobile na abonament i płacić miesięcznie 59 zł.... i umowa będzie na 2 lata!!! A ja nie wiem ile mąż będzie czasu w Niemczech pracował..... Jeszcze on zobaczy czy w Niemczech w T-mobile jest jakaś opcja abyśmy mieli taniej a jak nie będzie to nie wiem
Dziś przyszła paczka ze sklepu internetowego z jedzonkiem dla kotka Ale będzie miał wyżerkę jak się do nas przeprowadzi
Jeszcze musze mu kupić: miseczki, żwirek, kuwete, mleko whiskas i drapaka Ale to w następnym miesiącu bo teraz z kasa krucho....

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Monia dziękuję a nóżki mam takie same jak i Ty tyle samo cm
Madziu a Ty wiesz, że ja cały czas miałam zakodowane w głowie, że Ty masz 170 cm wzrostu! Nawet na zdjęciu wyglądasz na dosyć wysoką! spojrzałam teraz na Twój podpis a tam 166 Nie wiem co ja sobie wkręciłam do głowy!
No nóżki mamy centymetrowo takie same ale na zdjęciach nie wychodzą mi tak szczupło jak Twoje czy Tinekk. No ale dobra! Koniec marudzenia! Trzeba wziąć się za siebie i zgubić te 2 cm!!!

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
A zapomniałam o wymiarach,no więc
Talia-68(masakra,mam szeroką talię i żadnego wcięcia)
Brzuch(78)
Biodra 92
Uda 52,5
Póki co chyba mam największe wymiary.Znacie jakąś fajną tabelę z kaloriami?
Tak sobie myślę o jakichś ćwiczeniach,ale w pracy tak się narobie i nalatam,ze po powrocie do domu ani myśle o ćwiczeniach
eeejj ja mam w tali 66 więc nie są prawie takie same! W brzuchu też nie wiele mam mniej a uda to tylko centymetr różnicy!!! Biodra to zalezy gdzie mierzysz bo ja na koncu posladków mam 91 ciut wyżej na biodrach mam 87. Więc naprawdę wymiary mamy niemalże identyczne

aaa zapomniałam dopisać - tu masz stronkę z kaloriami - http://www.tabele-kalorii.pl/

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia nie przejmuj sie myśle, że są 2 wyjścia po 1 albo waga szwankuje, a po 2 może piłas dużo wody, kawy, herbaty itp i nazbierało się wody w organiźmie i nie zdążył sie jeszcze pozbyć wszystkich płynów z organizmu, więc na pewno powoli się bedzie ulatniała z Ciebie i jutro lub pojutrze znów ujżysz 57
Co do kotka to wciąż się zastanawiam, tz ja jestem jego pewna brata przekonuje i mysle ze jest już blizej niż dalej

Moje menu z dziś:

4:30 - owsianka na mleku z bakaliami
8:00 - kawa + 4 daktyle suszone
12:00 - udko z kurczaka + bułka z masłem + keczup + 1 cukierek michałek na deser
15:00 - mandarynka
17:00 - 2 kanapeczki z twarożkiem i keczupem

Dzień zaliczam do udanych pod względem diety
Poza tym dziękuję dziewczyny, że nakierowałyście mnie na ten syrop bo wreszcie wszystko wróciło do normy ( tfu tfu, żeby nie zapeszyć )

No właśnie nie piłam jakoś więcej płynów ale mało jadłam, bo jakoś apetytu przez 2 dni nie miałam i może to przez to.... dziś popołudniu dopiero się tak porządnie wypróżniłam. Dziękuję za pocieszenie
Ty się nie zastanawiaj tylko zaklepuj kotka bo ktoś Ci go zwinie sprzed nosa! Brat jak go zobaczy to przeciez nie wyrzuci z domu a z czasem się przyzwyczai i się z nim zakumpluje

Menu super

Potwierdzam po raz setny - syropek naprawdę jest świetny i cieszę się że Ci pomógł

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Skoro dajecie dziewczynki swoje fotki,to ja tez wrzucę( to jest zdjęcie z 22 października jak byłam na weselu)
Strasznie słabo widać ciemne i malutkie te zdjęcie ale widać tam jakąś sexi laseczkę w czerwonej kiecce Szkoda, że tak nie wyraźnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 17:55   #881
meeedzik
Zakorzenienie

Kamikadze kochana nie patrz na różnicę wagi między mną a Tobą tylko na centymetry bo w nich różnica jest naprawdę mała. I to moim zdaniem jest ważniejsze niż kilogramy. Zapytaj się dziewczyn, że ja naprawdę wyglądam na więcej kg niż ważę, kiedyś wstawiałam zdjęcie jak ważyłam 52kg to same dziewczyny mi napisały, że naprawdę wyglądam na więcej, gdzieś na 56kg. No i teraz przy mojej wadze też wydaje mi się, że na więcej wyglądam
A co do zdjęcia, to szkoda że takie małe, ale w 100% zgadzam się z Monią widzę na nim zgrabniutką laseczkę
Tinek bardzo dziękuję kochana a co do nóg, to one tylko na zdjęciach tak wyglądają szczupło
Monia hehe toć to ja mały kurdupel jestem przy Tobie mam 166cm a do niedawna myślałam, że 164, pamiętasz jak to było z tym mierzeniem byłam pewna, że tyle a przy mierzeniu wyszło 166cm
A co do ud, to widzisz, mi się właśnie Twoje i Tinki wydają szczuplutkie
Stary 2011-11-25, 18:14   #882
Mariposa3
Raczkowanie

Witam
Niedawno pokręciłam sobie godzinkę hula hop Znowu pochodziłam po sklepach. Dzisiaj oglądałam inne świąteczne dekoracje i upatrzyłam parę rzeczy Następnym razem na pewno je kupię
Monika- oby zmienili Ci te warunki w T-Mobile, umożliwili coś... Przykro mi, że oferta się zmieniła mam nadzieję, że coś wymyślisz A kotek będzie miał raj na ziemi u Ciebie A tymi wahaniami wagi się nie przejmuj, będzie dobrze. jesteś zdeterminowana, więc na pewno uda Ci się osiągnąć swój cel.
Medzik- bardzo fajne zdjęcia! świetnie wyglądasz, uwierz w siebie!
Kamikadze- szkoda, że takie niewyraźne zdjęcie, ale rzeczywiście tak jak dziewczyny mówią, można dostrzec jakąś sympatyczną dziewczynę.
Miłego wieczoru.

Edytowane przez Mariposa3
Czas edycji: 2011-11-25 o 18:17
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 18:21   #883
tinekk
Zadomowienie

Monia ja polecałam i włoskie i greckie, ale mi greckie bardziej smakuja, tz są troszke inne warzywka i inna przyprawa, ale ja też strasznie je lubie a ta przyprawa im daje świetny smak bo bez niej byłyby baaaardzo nijakie a dzięki temu mamy świetny obiad masz racje warto dorzucić kurczaczka i mamy świetny obiad
Co do Twojej wagi to wszystko jasne mało jadłas i waga wzrosła przez zatrzymany metabolizm i możliwe że jakies gazy sie wytworzyły, już wkrótce wróci do normy jestem pewna
Dziś zakupiłąm te otręby o których wspominałas mi wczoraj więc na pewno dorzuce jutro do śniadanka

Kamikadze
ja też widze pewną siebie laskę, która wywija na parkiecie

Meeedzik koniec gadania wszystkie mamy tyle samo cm w udach więc nogi mamy identyczne ale że chcemy szczuplejsze to kto pierwszy ten lepszy do zrzucenia 2cm

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-11-25, 18:27   #884
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia hehe toć to ja mały kurdupel jestem przy Tobie mam 166cm a do niedawna myślałam, że 164, pamiętasz jak to było z tym mierzeniem byłam pewna, że tyle a przy mierzeniu wyszło 166cm
A co do ud, to widzisz, mi się właśnie Twoje i Tinki wydają szczuplutkie
Pamiętam pamietam jak się mierzyłyśmy Wtedy się nieźle rozczarowałam bo wg centymetra roboczego mojego męża wyszło 176,5 a na siłowni się zmierzyłam i wyszło 175. A już myslałam że urosłam
Miałam zdjęcia sobie zrobic boczków i nóg i wkleić ale normalnie dziś nie mam siły.... z tymi dwoma łobuzami oszaleć mozna!!!! Nie dają mi spokoju!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 18:27   #885
zelka9o
Zadomowienie

monika01011986 dziekuje za rade faaakt poczytałam o tych kotkach i faktycznie duzo duzo lepsze , tylko problem czy kupie takiego w Angli chyba poczekam az wróce po Polski i go zabiore ze soba ! )

Wszystkie dajecie tu zdjecia i wszystkie takieeeeeeeeee ładne wiec jak ja wgram to masakraaaa .
Ehh nie ma to jak piatek ostatkii spedzac w domu bo nie ma gdzie i z kim wyjsc .. !! wrrr
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 18:38   #886
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Witam
Niedawno pokręciłam sobie godzinkę hula hop Znowu pochodziłam po sklepach. Dzisiaj oglądałam inne świąteczne dekoracje i upatrzyłam parę rzeczy Następnym razem na pewno je kupię
Monika- oby zmienili Ci te warunki w T-Mobile, umożliwili coś... Przykro mi, że oferta się zmieniła mam nadzieję, że coś wymyślisz A kotek będzie miał raj na ziemi u Ciebie A tymi wahaniami wagi się nie przejmuj, będzie dobrze. jesteś zdeterminowana, więc na pewno uda Ci się osiągnąć swój cel.
Też bym sobie pochodziła po sklepach ale kurde nie mam kiedy w sumie w moim mieście to mało sklepów Widziałam, że w Biedronce sa fajne dekoracje świąteczne do kupienia może się na coś skuszę
A w T-mobile to nic nie zmienią jedyne wyjście to musze wziąć telefon z abonamentem.... a wolałabym nie. Zobaczymy co mąż wymysli. On ma laptopa ze sobą i wczoraj kupił sobie internet a mówił, że jakiś beznadziejny ten net bo ledwo chodzi. Ja bym musiała mikrofon kupić żebyśmy pogadali na skype o ile w ogóle da sie pogadać ...
Kotek faktycznie będzie miał dobrze ze mną ja się zatroszczę o niego jak o własne dzieci będzie miał wszystko co trzeba dla kota
Dzięki za pocieszenie mam nadzieję, że jutro ujrzę znowu 57,0 na wadze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 18:41   #887
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
monika01011986 dziekuje za rade faaakt poczytałam o tych kotkach i faktycznie duzo duzo lepsze , tylko problem czy kupie takiego w Angli chyba poczekam az wróce po Polski i go zabiore ze soba ! )

Wszystkie dajecie tu zdjecia i wszystkie takieeeeeeeeee ładne wiec jak ja wgram to masakraaaa .
Ehh nie ma to jak piatek ostatkii spedzac w domu bo nie ma gdzie i z kim wyjsc .. !! wrrr

Nie przejmuj się ja się pokłóciłam z TŻ i mieliśmy iść razem dziś na wspólny obiad a dupa z tego wyszła wołowa, pierdziele spędzam wieczó z siostrzenicą 6-letnia na bajce o 20 na polsacie

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-11-25, 18:46   #888
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ja polecałam i włoskie i greckie, ale mi greckie bardziej smakuja, tz są troszke inne warzywka i inna przyprawa, ale ja też strasznie je lubie a ta przyprawa im daje świetny smak bo bez niej byłyby baaaardzo nijakie a dzięki temu mamy świetny obiad masz racje warto dorzucić kurczaczka i mamy świetny obiad
Co do Twojej wagi to wszystko jasne mało jadłas i waga wzrosła przez zatrzymany metabolizm i możliwe że jakies gazy sie wytworzyły, już wkrótce wróci do normy jestem pewna
Dziś zakupiłąm te otręby o których wspominałas mi wczoraj więc na pewno dorzuce jutro do śniadanka
No te włoskie pycha, następnym razem wezmę też greckie na spróbowanie Przyprawy faktycznie dają niesamowity smaczek
Własnie a pro po gazów to rano dziś wstałam taka opuchnieta, jak balon się czułam ogólnie zawsze spada mi obrączka z palca a dziś rano całkiem dobrze trzymała się na palcu. W tej chwili cały czas juz mi spada więc widzę, że odpuchłam.
A które otręby kupiłaś? Wszystkie paczki te co Ci podałam? Mi się kurde skończyły te granulowane.... jutro musze kupić koniecznie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 18:50   #889
Monaa1990
Przyczajenie

Edytowane przez Monaa1990
Czas edycji: 2011-11-25 o 18:52
Monaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-25, 18:51   #890
Mariposa3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Też bym sobie pochodziła po sklepach ale kurde nie mam kiedy w sumie w moim mieście to mało sklepów Widziałam, że w Biedronce sa fajne dekoracje świąteczne do kupienia może się na coś skuszę
A w T-mobile to nic nie zmienią jedyne wyjście to musze wziąć telefon z abonamentem.... a wolałabym nie. Zobaczymy co mąż wymysli. On ma laptopa ze sobą i wczoraj kupił sobie internet a mówił, że jakiś beznadziejny ten net bo ledwo chodzi. Ja bym musiała mikrofon kupić żebyśmy pogadali na skype o ile w ogóle da sie pogadać ...
Kotek faktycznie będzie miał dobrze ze mną ja się zatroszczę o niego jak o własne dzieci będzie miał wszystko co trzeba dla kota
Dzięki za pocieszenie mam nadzieję, że jutro ujrzę znowu 57,0 na wadze
Trzymam kciuki żebyś tyle zobaczyła

Cytat:
Nie przejmuj się ja się pokłóciłam z TŻ i mieliśmy iść razem dziś na wspólny obiad a dupa z tego wyszła wołowa, pierdziele spędzam wieczó z siostrzenicą 6-letnia na bajce o 20 na polsacie
Ojej no to mam nadzieję, że bajka będzie ciekawa

Dziewczyny, ile taka kolacja może mieć kalorii? Jedno jajko, białko drugiego jajka, trochę pomidorka i mały plasterek chudej polędwicy sopockiej. To wszystko smażone na teflonie bez tłuszczu. Z moich obliczeń wynika, że jakieś 150-200 kcal. Szukam urozmaicenia dla serka wiejskiego Może być coś takiego? Wyszło przepyszne!

Edytowane przez Mariposa3
Czas edycji: 2011-11-25 o 18:53
Stary 2011-11-25, 18:52   #891
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
No te włoskie pycha, następnym razem wezmę też greckie na spróbowanie Przyprawy faktycznie dają niesamowity smaczek
Własnie a pro po gazów to rano dziś wstałam taka opuchnieta, jak balon się czułam ogólnie zawsze spada mi obrączka z palca a dziś rano całkiem dobrze trzymała się na palcu. W tej chwili cały czas juz mi spada więc widzę, że odpuchłam.
A które otręby kupiłaś? Wszystkie paczki te co Ci podałam? Mi się kurde skończyły te granulowane.... jutro musze kupić koniecznie!

No więc to na pewno wina gazów, ja też czasem zjem coś co mnie wzdyma i nieraz na drugi dzień czuje takie '' gule '' w brzuchu i mam wzdęcia i fatycznie nieraz po tym waga wzrasta. Otręby kupiłam owsiane i te granulowane śliwkowe

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-11-25, 18:55   #892
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:

eee też masz fajna opcjee ale napewno masz sympatyczna siostrzenice wieeec napewno fajnie wieczór spedzicie nie to co ja na obczyznie praktycznie 0 znajomych jedynie Ci co sie mijami z nimi z pracy .. ;D takze lipaaaaa z ostaków heeh ;D
Stary 2011-11-25, 18:56   #893
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czy w Anglii dostaniesz, tam to najszybciej Brytyjskiego mozna kupić ale one też takie dziwne. Przyjedziesz do Polski, wejdziesz na allegro i na pewno znajdziesz idealnego dla siebie
Masakry to na pewno nie będzie! Masakra to była jak ja wklejałam swoje fotki gdy wazyłam 85 kilo hehe!
Ja ostatni tez spędzam w domu, ale ciesze się że mam WAS więc mi raźniej oczywiście jeszcze moje dzieciaki sa w domu ale z nimi nie pogadam na takie tematy jak z Wami

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 19:01   #894
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy w Anglii dostaniesz, tam to najszybciej Brytyjskiego mozna kupić ale one też takie dziwne. Przyjedziesz do Polski, wejdziesz na allegro i na pewno znajdziesz idealnego dla siebie
Masakry to na pewno nie będzie! Masakra to była jak ja wklejałam swoje fotki gdy wazyłam 85 kilo hehe!
Ja ostatni tez spędzam w domu, ale ciesze się że mam WAS więc mi raźniej oczywiście jeszcze moje dzieciaki sa w domu ale z nimi nie pogadam na takie tematy jak z Wami

okeeey to tez wgram na czasie zdjecie oo kurczeeeeee przynajmiej masz fajne pociechy zapewne . tTaaaak musze przyjechac bo nie bylo mnie w Polsce juz 5 mies a jednak w Polsce zostawiłam Chłopaka dlateeego mam do kogo wracac moze uda mi sie go wziaśc ze soba oczywywiscie jak zechce jak nie to trudno dalej odległosc .. tak to bym przynajmiej miała Jego i do kogo odzywac bym sie miała ! ehh ale Pisze do Was to przynajmiej wieczór zleci szybko
Stary 2011-11-25, 19:07   #895
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
ooo dobrze, że napisałas o tej bajce to włączyłam już moim dzieciakom

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki żebyś tyle zobaczyła

Dziewczyny, ile taka kolacja może mieć kalorii? Jedno jajko, białko drugiego jajka, trochę pomidorka i mały plasterek chudej polędwicy sopockiej. To wszystko smażone na teflonie bez tłuszczu. Z moich obliczeń wynika, że jakieś 150-200 kcal. Szukam urozmaicenia dla serka wiejskiego Może być coś takiego? Wyszło przepyszne!
Dziękuję
jajko ma ok. 80 kcal, samo białko ma może z 20-30 kcal. Plaster szynki to też gdzieś 20 kcal a pomidora to nawet nie warto liczyć Nie przekroczyłaś nawet 150 kcal

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
No więc to na pewno wina gazów, ja też czasem zjem coś co mnie wzdyma i nieraz na drugi dzień czuje takie '' gule '' w brzuchu i mam wzdęcia i fatycznie nieraz po tym waga wzrasta. Otręby kupiłam owsiane i te granulowane śliwkowe
No mam nadzieję, że to wina gazów była
Dobrze, że kupiłas te otręby te granulowane są pycha

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 19:09   #896
Mariposa3
Raczkowanie

Zelka, a skąd masz taki avatar?
Stary 2011-11-25, 19:11   #897
tinekk
Zadomowienie

No to oglądamy bajke razem a dzieciaki sie uciesza i zajmą chwile czymś

Widze że dużo nas tu samotnych w ten dzień i nie tylko dobrze ze mamy siebie to sobie poagadmy, ja sie strasznie ciesze ze tu jestem bo mimo ze jestem tu u siebie w rodzinnym miescie to malo znajomych bo sie wszyscy porozjezdzali a tak to z Wami moge doslownie o wszytskim pogadac

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-11-25, 19:21   #898
Mariposa3
Raczkowanie

Cytat:

Dziękuję
jajko ma ok. 80 kcal, samo białko ma może z 20-30 kcal. Plaster szynki to też gdzieś 20 kcal a pomidora to nawet nie warto liczyć Nie przekroczyłaś nawet 150 kcal
Dziękuję Ci To tak jak myślałam... ale to była optymistyczna wersja

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

I ja chciałabym powiedzieć, że bardzo się cieszę, że Was wirtualnie spotkałam i podziękować za to, że mnie tak miło przyjęłyście, pomimo tego, że jestem tutaj nowa...
Stary 2011-11-25, 19:22   #899
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
okeeey to tez wgram na czasie zdjecie oo kurczeeeeee przynajmiej masz fajne pociechy zapewne . tTaaaak musze przyjechac bo nie bylo mnie w Polsce juz 5 mies a jednak w Polsce zostawiłam Chłopaka dlateeego mam do kogo wracac moze uda mi sie go wziaśc ze soba oczywywiscie jak zechce jak nie to trudno dalej odległosc .. tak to bym przynajmiej miała Jego i do kogo odzywac bym sie miała ! ehh ale Pisze do Was to przynajmiej wieczór zleci szybko
Ja zawsze chciałam wyjechać do Anglii A gdzie pracujesz? No i jak CI tam się żyje? Mam sporo znajomych którzy mieszkają w Anglii. W Londynie mieszkasz ? czy w jakimś innym mieście? Mam znajomych w Slough, Reading, Measham, Burton upon Trent, Trowbridge i Londynie. Połowa mojego miasta wyjechała do Anglii.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-25, 19:26   #900
meeedzik
Zakorzenienie

Ja dziś też w domku, ale za to jutro jedziemy na imprezkę to poszaleję trochę

Monia no i ja wtedy też się mierzyłam i też urosłam od kiedy mierzyłam się do dowodu
Tinek hehe dokładnie nie ma co dyskutować, bo cm mówią swoje, że mamy takie same udka
Mariposa dziękuję

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2011-11-25 o 20:29
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości