|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Mój wczorajszy rozwalacz - dziewczyna w krociutkiej dżinsowej spódnicze złożonej z obcisłego paska i przyszytej do tego krótkiej falbanki. Spódniczka była w takim fasonie i tak krótka, że przy leciutkim podmuchu przejeżdżającego obok auta cała ulica mogła zobaczyć majtki od bikini tej dziewczyny
A rzecz działa się w centrum miasta, nie w pobliżu jeziora
|
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
A pamiętacie może taki blog na którym pewna dziewczyna pokazywała swoją 'modę' był dosyć kiczowaty
I nie pamiętam nazwy tego bloga, ale wiem, że na wizażu dziewczyny ją obgadywały. Znacie może adres ?
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia od lejka do sikania usunęła swojego bloga. Wiecie może czy założyła coś nowego?
|
#874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
p.s. patrz (też) komentarz
|
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was, Dziewczęta, często Was podczytuję i pomyślałam, że może się w końcu odezwę
![]() Cytat:
![]() Ja mam na to inną teorię- w pewnych środowiskach to wyglądem zdobywa się partnera i trzeba się jakoś wyróżnić. Stąd intensywne kolory ubrań, włosów i... opalenizny A tak w ogóle, mnie ostatnio rozwaliła Kamila z niezwykle popularnego tu bloga. Aż mi wstyd, że w ogóle tam zaglądam, ale cóż, to chyba jakiś rodzaj masochizmu Jak przeczytałam o paskudnych lokach SJP (oczywiście, chodziło niby o dobór fryzury do sukni, ale określenie "paskudne loki" chyba nie ma nic wspólnego z ałtfitem ) i to na blogu osoby, której często ktoś litościwie pisał, że może warto zadbać o stan włosów... po prostu padłam. Ale to takie moje zboczenie małe
|
|
|
|
|
#876 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() aż zajrzałam i nawet !! spodobało mi się coś, co wrzuciła, nie wierzę ![]() http://3.bp.blogspot.com/-Gkc__fWgtV...llection11.jpg Edytowane przez Paulima Czas edycji: 2012-07-11 o 15:59 |
|||
|
|
|
#877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. na odwrót ![]() http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ens_mark_2.jpg Cytat:
|
|
#878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#879 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście, co Kamila napisała o wizażankach w poście krytykującym fryzury SJP?
![]() |
|
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
zmyślone? po czym wnosisz, że zmyślone?
przecież nie napisałam, że widziałam stado dziewczyn frunących ponad miastem z rolkami na nogach i spódniczkami na tyłkach Ty takich nie widujesz? ![]() żeby zmienić temat rozwalaczy, dzisiaj widziałam kobietę idącą za rękę z dziewczynką może 7-8 letnią, która na nogach miała buciki na obcasach - wysokość obcasa jak w linku: http://lov3.pl/Michael-Kors-wypuscil...tek-s1261/463/ Edytowane przez jasperin Czas edycji: 2012-07-11 o 16:37 |
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Był wielki brat jest wielka siostra
![]() Czy ona cierpi na upośledzenie związane z totalnym brakiem poczucia własnego obciachu? Tak wiem, że jestem okropna i ze przeginam ... |
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, jak Kamila tutaj bywa, to może zajrzy jeszcze na inne podfora i coś z tej lektury wyniesie Co do bucików na malutkim obcasie- ja jak byłam mała marzyłam o takich, więc nie dziwi mnie, że coś takiego się projektuje czy sprzedaje. Ale to już dwadzieścia lat temu można było dostać małe buciki na koturnie czy malutkim obcasie. Z drugiej strony, noszenie przez dziecko zupełnie płaskich butów na cieniutkiej podeszwie też do najzdrowszych nie należy, a ciągle widzę małe dziewczynki w balerinkach
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro człowiek nie zna się na modzie, to po co prowadzi o tym bloga |
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jej stopom na pewno nie posłuży... Coś takiego to już lekkie przegięcie.Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2012-07-11 o 18:27 |
|
|
|
|
#887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#889 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku nowego bloga była trochę normalniejsza niż zazwyczaj i nawet się tu udzielała, ale po pierwszej fali krytyki wróciła do stanu typowego dla siebie
![]() |
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
miałam nie wchodzić już na jej bloga, ale nie pozwalacie
musiałam zaspokoić swoją ciekawość
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w to, co ta dziewczyna (czyli Kamila) napisała, no większej bzdury jak żyję nie czytałam. Mówię oczywiście o fragmencie, w którym pisze, że rozpuszczone włosy to brak szacunku ; p No może przy takich włosach jak ma Kamila to rzeczywiście brak szacunku (Kamilo jeśli to czytasz - błagam zrób coś ze swoimi włosami, bo czuję że nas nie szanujesz!), ale jeśli ktoś ma piękne zadbane włosy to są one największą ozdobą dla całej kreacji. Nie będę już mówić o tym, że wszystko zależy także od całej stylizacji, rozpuszczone włosy często dodają świeżości i dziewczęcości. Co za dziwny człowiek...
Ale tak poza tym, to kolekcja McQueena, którą wstawiła na bloga jest fantastyczna (pomijając srebrny komplet)
Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it. Edytowane przez asioollka Czas edycji: 2012-07-11 o 20:06 |
|
|
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
No fakt, racja, zwracam honor
|
|
|
|
#894 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#895 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i się przyznaję, że pominęłam wypowiedzi na ten temat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczęka opada.
Edytowane przez Brangien Czas edycji: 2012-07-11 o 20:54 |
|||
|
|
|
#896 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwala Kamila sama w sobie i jej chamstwo w stosunku do czytelników. Jeśli ma problem z tym, że ją się tutaj krytykuje, to niech stawi temu czoło i podejmie dyskusję, a nie blokuje komentowanie i usuwa posty z fanpejdża
i wypisuje w notkach jakieś wąty.W dodatku mój rozwalacz. Pomijam fakt Kamili... ale nie rozumiem, dlaczego ludzie kupują tak ohydne spódnice. Kojarzą mi się z halkami, jakie nosiła moja mama np. pod plisowane spódnice, żeby się lepiej układały. Z resztą dalej to robi. Nie założyłabym takiej firanki nawet, jakby mi zapłacili. |
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj w tramwaju widziałam dziewczynę, ładna, zgrabna w bluzce typu tuba i najzwyczajniejszym staniku, który calutki wychodził.
Kolor stanika oczywiście szarawy, całe zapięcie z tylu widoczne, bo bluzka 'zawinęła się'. Dla porównania obok stała dziewczyna, też w tubie, miała przeźroczyste ramiączka do niej, natomiast aż tak bardzo nie raziło- miała długie włosy które zasłaniały
|
|
#899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jej stylizacje znacznie się poprawiły....chyba czasem bierze sobie do serca dobre rady fanów-czytelników. Na wordpress działa jako artistemily
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

A rzecz działa się w centrum miasta, nie w pobliżu jeziora

I nie pamiętam nazwy tego bloga, ale wiem, że na wizażu dziewczyny ją obgadywały. Znacie może adres ?

przecież nie napisałam, że widziałam stado dziewczyn frunących ponad miastem z rolkami na nogach i spódniczkami na tyłkach