![]() |
#871 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]() |
#872 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Często niestety jest tak, że to własnie z rodzicami tzw "teściami" mamy świetny kontakt, mojego exa rodzice traktowali mnie jak córkę, mama dzwoniła co drugi dzień, tata przytulał na pożegnanie i pytał kiedy znów przyjadę. Po rozstaniu długo rozmawiałam z jego mama i ona stwierdziła, że chociaż to ich syn, to mnie tak samo kochają. Rozstanie boli jak diabli, płacze, nie mogę spać. Ale wiem, że najgorsze co mogłabym tutaj zrobić, to go osaczyć, odzywać się pierwsza, dzwonić, pisać, zabiegać o spotkanie! To na facetów działa jak płachta na byka. Nigdy w to nie wierzyłam i uważałam, ze skoro się odezwę, to mój misiaczek do mnie wróci. A teraz nie. Jak to mój były mi powiedział podczas rozstania, jak się go zapytałam dlaczego jest taki bez serca i dlaczego mnie tak traktował, to stwierdził, że "miej wyje*ane a będzie ci dane". Dlatego zamierza wyluzować, zająć się sobą, olać drania, a sam wróci jak pies prosząc o to żebym wróciła. a ja wtedy mu powiem "too late, Darling!". ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I tak trzymaj! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Nie depcze krokusów
|
Whitney - good for you! Jeśli ktoś ma mieć satysfakcję, to Ty, bo wyplątałaś się z chorego układu
![]() Cytat:
![]() Widzisz, jaki jest, a rozkładasz go na części pierwsze i szukasz usprawiedliwień. Poświęcasz mu tak dużo czasu, że czas zabrać się za siebie, skoro ta sprawa jest już jasna - okłamywał Cię, nie kocha Cię, czekałaby Cię z nim marna i bolesna przyszłość. Przestań odbierać od niego durne połączenia i zapomnij o nim.
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do mnie dopiero dociera,ze to koniec,tylko nie znam powodu.Narazie poprostu musze jakos sobie radzic i sie nie odzywac chociaz jest ciezko,ale sama siebie powstrzymuje. to prawda,slyszalam to wielokrotnie,ze jesli ja oleje to sam przybiegnie,ale jakos ciezko mi w to uwierzyc bylo zawsze Edytowane przez asiantia Czas edycji: 2012-11-27 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#876 |
Raczkowanie
|
Jeju dziewczyny ale mi dzisiaj źle!!!
Znalazłam w jakimś folderze smsy od M. (wszystkie usunęłam, te przypadkowo zostały przeniesione) tydzień przed zerwaniem. Pisał, że nie może się doczekać grzania ze mną w łóżku (akurat byłam chora) i że kupił mojemu psu kość prasowaną żeby nas nie zaczepiała (bo zawsze wpychała się między nas). Tekst "to ją zajmie na pół godziny i wtedy całą Cię wyprzytulam, sesese!". Kurde, dlaczego oni tak z dania na dzień z nas rezygnują?! Dobiło mnie to totalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
Jak przestajesz subskrybować czyjś profil to mu się to nie pokazuje w aktualnościach, nie wiem jak jest z blokowaniem kogoś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
I jeszcze jeden sms od niego (też tydzień przed zerwaniem) "wiem, że czasami nie jest nam lekko razem ale widze w tym glebszy sens a poza tym nie spotkam takiej jak Ty za miesiac lub dwa
![]() Aaaaa, znowu widzę w tym swoją winę i znowu wmawiam sobie, że go krzywdziłam i dlatego się odciął. Cholera, oszaleję! |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zadomowienie
|
Co do blokowania, to nie pokazują się żadne powiadomienia, jedynie jak chce się wejść na profil osoby, która nas zablokowała, to pojawia się strona, że zawartość nie może zostać wyświetlona.
paputek, nie wiem czemu tak się dzieje. Sama dzisiaj mam gorszy dzień, pierwszy raz od ponad trzech tygodni. Chodzę jak tykająca bomba, staram się zająć czymś myśli, ale boję się, że zaraz nie wytrzymam... |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
No właśnie wszystko pousuwałam - całą korespondencję na fb, wszystkie maile na gmailu, wszystkie zdjęcia, smsy, nawet jego numer telefonu (żeby nie kusiło). Te dwa smsy były w folderze "szablony" pewnie musiałam przypadkowo je przenieść. Źle mi i kusi żeby się ponownie odezwać, ech
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam się z nim spotykać 2-3 tyg po rozstaniu z poprzednim parnterem po długim związku. On bardzo się zaangażował a ja nie, byłam trudna, krytykowałam go, trzymałam dystans. Przez 3 m-ce wszystko tolerował, był we mnie zapatrzony, robił plany, chwalił się mną przed znajomymi. Po jakiejś kolejnej bezsensownej kłótni z mojej strony powiedział, że ma dość, że się ranimy. Przekonałam go że będzie dobrze, że się postaram ale tydzień później miałam zły dzień i wyładowałam się na nim :| Potem nie chciał już ze mną rozmawiać ani spotkać się żeby cokolwiek wyjaśnić. Napisał, że nie jestem mu obojętna ale musi dbać o swój "spokój ducha". No, to tak w skrócie
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
Właśnie napisałam ostatniego smsa w życiu do mojego eks! I niech mi ręka uschnie jak kiedyś jeszcze napiszę.
Napisałam: Dziękuję za wyzwolenie, swoim dziecinnym zachowaniem obydwoje pokazaliście mi, że nie mam za czym płakać. Nazywając Cię dziecinnym pisząc do Angeli (wyjaśniam- ta moja eks przyjaciółka) - nie myliłam się. Cofam słowa- jeżeli w piątek Cię za to przepraszałam. Szczęścia na nowej drodze życia, trafił swój na swego. |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
Też myślę, że to zaczepny sms. On teraz odpisze i zacznie się nerwowa konwersacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Odpisał:
To był Angeli post na fb. Jeśli coś ci w nim nie pasuje to napisz to jej, nie mnie. Nie no dziewczyny, nie będę na takie coś odpisywała już. Niech się bujają razem. Warci są siebie wzajemnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
Wlasnie picie z tym idiota
![]() ![]() No wiec tak: Pytal sie cos mnie, mowie, mu, ze chyba nie bede nawet na swieta, ze nie wiem kiedy wroce, a on do mnie czy ja mysle, ze on bedzie czekal na mnie do nastepnych wakacji. I, ze ok bedzie czekal ale tylko zeby pogadac, bo w chu*a lece z nim xD Potem jednak stwierdzil, ze mozemy zostac tylko kolegami, a gdy napisalam, ze normalnie wracacm do polski napisal "aha, ciekawe..." no ale potem dodal ze i tak zostaniemy tylko kolegami :P Potem stwierdzil ze mu sie nie podobam i nigdy nie podobalam ![]() ![]() A i jeszcze, ze jak bylismy w polsce to o siebie dbalam a jak przyjechalismy do holandii to przestalam bo jestem zaklamana i mialam na niego wyje b a ne ![]()
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-11-27 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zadomowienie
|
Jutro chyba będzie ostatnie spotkanie z exem.. on chce pogadać. Nie pytajcie czemu się na to godzę
![]()
![]() |
#890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Dzisiaj sobie uświadomiłam,że tak na prawdę jedyną rzeczą,która mi przeszkadza w tym,żeby mieć z nim jakieś normlane relacje, której nie umiem przeskoczyć,jest to,że mi powiedział przy zerwaniu,że przez ten miesiąc przerwy za mną nie tęsknił i mu mnie nie brakowało. To jak on się teraz chce ze mną kumplować,skoro mu mnie nie brakuje? Przecież jak się z kimś przyjaźnicie, to wam tego kogoś mimo wszystko jakoś musi brakować,skoro chcecie mieć z nim kontakt i się spotykać, prawda? Czy ja źle rozumuję?" - skomentuje ktoś ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Dziewczyny! Horoskop dla RAKA w nowym numerze Glamour: "Zła passa dobiega końca. Zerwanie relacji z kimś bliskim będzie dla Ciebie ciosem,ale wyjdzie ci na dobre. Przekonasz się,że jesteś bardzo wartościową osobą i nie ma sensu się przyjaźnić z kimś,na kogo nie mogłaś liczyć. Na horyzoncie twoażyskim szansa na coś nowego." Która jeszcze jest rakiem;d? Laski, będzie dobrze! ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-11-27 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to ten ktory tak rucha wszystko co spotka? ![]()
![]() |
#892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() b - jeśli nie podchodzi do tego tak jak napisałam, to zaproponował kumplowanie się z grzeczności. Może widzi, że Ci źle, że to przeżywasz i jakoś chciałby Ci w tym pomóc? Ja już wiele razy powtarzałam, że przyjaźń z eks, którego nadal się kocha to masochizm i strzał w kolano. To tylko dobija, nie przynosi nic dobrego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie, to inny ![]()
![]() |
#894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja chyba jeszcze nie umiem. Wydaje mi się,że przestałam go kochać, albo też nie kochałam a czulam tylko przywiązanie, ale jakoś nie umiem sobie wyobraxić tego kumplowania się teraz. Dziwnie mi, bo zanim zostalismy parą przyjaznilismy sie przez 2 lata, tak mega mega mocno,więc teaz nie powinnam miec z tym problemu. Ale jakoś..nie wiem. Chyba mam do niego żal,że powiedział mi,że mu mnie nie brakuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Natomiast jego mama otwarcie mi powiedziała, że woli mnie niż jej synową, bo ze mną może o wszystkim rozmawiać. Brakuje mi ich ![]()
![]() |
#896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiecie dziewczyny, ja też przechodziłam przez rozstanie. Większość osób zna moją historię, po 6 miesiącach rozłąki wróciliśmy do siebie z eksem i jesteśmy razem nadal. Utrzymywałam z nim kontakt przez te 6 miesięcy, spotykaliśmy się zazwyczaj raz w tygodniu. Wiem, że to był błąd, strasznie mnie to dobijało, czułam się fatalnie, nie miałam siły żyć. W pewnym momencie (bodajże po 4 miesiącach od zerwania) powiedziałam sobie, że czas od niego odpocząć. Zerwałam z nim kontakt, co prawda na tydzień tylko, bo on nie wytrzymywał z tęsknoty za mną i zaczął pisać. Wiecie jak się czułam przez ten głupi tydzień jak się nie odzywaliśmy? ![]() Nie uwierzycie! BYŁAM SZCZĘŚLIWA. RADOSNA, UŚMIECHNIĘTA. Pomagałam mamie w porządkach, uśmiech nie schodził mi z twarzy, czułam, że żyję, że to już tak nie boli ![]() Muszę przyznać szczerze zupełnie, że jak on wtedy się odezwał, to serce zaczęło boleć od nowa, myślałam 'po co durniu się odzywasz.spadaj'. I dlatego mówię Wam, że zerwanie kontaktu z eksem to NAJLEPSZA METODA NA WSZYSTKO. Bo on w tym czasie może zmądrzeć, ogarnąć się i powiedzieć 'nie wytrzymam dłużej bez Ciebie, daj nam szansę' Albo Wy po prostu będziecie żyły lżej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem w jakich jestescie dokladnie stosunkach,ale tak jak pisala jedna z Wizazanek,chyba najlepiej zerwac konakt. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja dziś chyba w koncu definitywnie urwałam kontakt z eksem.. i jestem ciekawa co u mnie pisza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
Cholera, szkoda, że nie jestem rakiem
![]() ![]() A wiecie co, mi to już chyba totalnie przeszło, bo kolega mój znalazł taki filmik na youtube, który zrobił mój były montując zdjęcia ze swoją eks i podstawiając jakieś teksty i wiecie co, żałosne... pisał tam dokładnie to samo co mi mówił... masakra i mi mówił, że on się dopiero ze mną zaangażował prawdziwie, itp. a tu jej po dwóch miesiącach wklejał tekst o ślubie za 3 lata hahahaa, albo że kawalerka od rodziców czeka aż ja studia skończę a tam też wkleił taki tekst... żałosne naprawdę nie ma co żałować. Jego miłość jest porównywalna do mojej miłości do sedesu w mieszkaniu, czyli żadna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.