|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwe Żonki - część VIII
A masz jakies pyszne pod reka? Jak tak to poprosze kawalek
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy kliknąć w podpisie Robótki Patuni i włola
Razem 18.07.2007r Zaręczyny 19.07.2008r Nasz Ślub 18.07.2009r Kierowca 20.07.2012r Patunia Gotuje [B] Edytowane przez milejdi206 Czas edycji: 2013-01-31 o 17:58 |
|
|
|
|
#873 |
|
BAN stały
|
Hejka co tam powiecie?
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
jakoś leci ![]() jutro jeszcze pracuję i weekend mam wolną sobotę jadę robić odrosty
|
#875 |
|
BAN stały
|
http://ccc.eu/pl/woman/ss13-inspiration/3
ładne są co nie? Do sukienki beda pasowac?? http://ccc.eu/pl/bags/catalog/all/310754 i ta torebka fajna? |
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
amg
ładne i buty i torebka to zależy jaka sukienka
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja dziś cały dzień źle się czuję. Cytat:
![]() Torebka do mnie przemawia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#878 |
|
BAN stały
|
tak skracaja ale jak pasek jest wokol kostki, nie chwalac sie nie jestem niska i mam dość długie nogi, ale są bardzi wygodne te buciki. Sukienkę będę miała hm jak to opisać góra koronka, czarny padeczek i delikatnie rozszerzana, taka ala dziewczęca
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
może choroba cię rozkłada ?
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie
. Ale mam juz sprawdzone i sa przepyszneCytat:
Butki mogly by miec dla mnie mniejszy szpic ale wygladaja na wygodne Czemu?
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się załamałam
Byliśmy oglądać płytki do łazienki i ku wszystko na jedno kopyto Spodobały nam się jedne..... tak och i ach... pastelowe białe z tęczowymi kolorami... też coś koło 200/m ale kurde nawet jak by się chciało to "Kolekcja wycofana" ![]() Póki co, spodobały mi się takie o fakturze drobnych kwadracików, ale znów mąż sie krzywi że nie chce czarno- białej łazienki, albo te z Leroy... w odcieniach bieli i szarości... Ja jestem bardziej za czernią i bielą jednak, mąż za szarością... nie wiem może wyprawę jeszcze zrobimy w niedzielę, po wszystkich nam znanych marketach budowlanych, ale szczerze, to ja już jakoś straciłam nadzieję na cud ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() Jednak wydaje mi się że jedno do drugiego nie pasuje ![]() A jaka kieca do tego?
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolem sama w sobie bardzo fajnaw sumie to trudno cos doradzic jak sie tak calosci nie widzi niestety
|
|
#883 |
|
BAN stały
|
hejka właśnie miałam pytać czy torebka do butów pasuje, ja lubię czasami ubrać coś co si gryzie, bo to daje uroku. Ale torebki nie będę nosiła całą imprezę tylko na wejści i ewentulnie do toalety. Z połyskiem torebka lepiej pasowałaby, ale później nie skorzystam z niej, bo matowa bardziej do użytku codziennego nada się. Hmm...
i co teraz?---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- A do sukienki jest paseczek czarny, matowy ![]() http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_271066646 Sukienka jest taka, lecz dekolt ma w serek, z przodu i z tyłu. Edytowane przez amg88 Czas edycji: 2013-02-01 o 07:50 |
|
|
|
#884 |
|
BAN stały
|
http://ccc.eu/pl/bags/catalog/all/310764
A moze taka torebka? Ale nie przemawia za bardzo do mnie, lecz widziałam plakat z Przybylską w sukience w kolorze jak moja i do tego ta torebka, źle nie wygląda ![]() Ale czarna to czarna
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Słabo widać sukienkę na tym zdjęciu, ale wydaje mi się że to buty do tego nie pasują
|
#886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my mamy takie, moze cos z tej firmy Ci sie spodoba, ale lepiej na zywo obejrzec... Czesc
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale jednak wolę widzieć na żywo. Wczoraj spodobały mi się takie http://klinkier24.pl/Mosaico-c4088.html Oczywiście w połączeniu z gładką bielą, nie cała łazienka taka ![]() A pierwsze z Leroy które wpadły nam w oko to http://ilazienki.pl/plytki_opoczno_avangarde,c_988 bez ozdobników tylko odcień bieli, z szarościami- jakoś pomieszać na ścianach fajnie
|
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Jezeli moge podpowiedziec to nie zaluj kasy na plytki, my w lazience dalismy drozsze i jestem zadowolona bardzo! natomiast troche poskapilam kasy na przedpokoj i zaluje ze nie wzielam lepszych... i ladniej wygladaja i sama struktura plytek i material z jakiego sa wykonane - widac roznice... (ale kiedys trzeba bedzie je skuc i lepsze polozyc)
|
|
|
|
#889 |
|
BAN stały
|
to jakie mam buty kupić??
![]() Co do płytek, moja mama nie dawno zrobiła sobie kafelki w łazience na dole, bardzo ładne wybrałyśmy
Edytowane przez amg88 Czas edycji: 2013-02-01 o 10:29 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 |
|
BAN stały
|
Tak mamy zrobione, lecz kafelki są jaśniejsze troszkę(mam na myśli te ciemne) i nie są z połyskiem
|
|
|
|
#891 | |||
|
Zakorzenienie
|
No niestety muszę brać antybiotyki przeciw zapaleniu kości
Cytat:
Czasem te płytki same w sklepie głupio wyglądają a jak łazienka gotowa to są ok. Na stronie LM jest dużo inspiracji klientów: http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/lazienka,2,26.html Często nieatrakcyjne płytki fajnie tam wyglądają. Poprzeglądaj - może coś Wam wpadnie w oko albo Was zainspiruje Cytat:
Ja bym założyła klasyczne czarne szpilki - coś w tym stylu: http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-2611/310873 i do tego jakąś prostą małą torebkę. Te buty co pokazałaś wcześniej jak dla mnie pasują do spodni i bluzki w stylu retro. Cytat:
|
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Tam były właśnie niby "łazienki" gotowe w takich boksach... Popatrzę w wolnej chwili na inspiracje, ale kurcze i tak nie zrobię dokładnie tak jak ktoś.... a w głowie mniej więcej mam ułożone,m gdzie chcę ozdobnik a gdzie nie- czy coś takiego. Może pojedziemy jeszcze do marketów, bo jednak wolę oglądac na żywo. Z tej strony od razu wpadły mi w oko (kolejny raz) te "moje " płytki: http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/m...26,216179.html
|
|
#893 |
|
BAN stały
|
Jutro na bal urodzinoy
![]() Tylko myślałam nad wygodnymi, niższymi butkami, bo to cała noc jednak ![]() A wysokie zawsze kupuje i ja powinnam mieć buty najlepiej z paseczkiem, bo mam dwie różne stopy. Różnią się prawie o !półtora! rozmiaru ;/
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kupiliśmy płytki do kuchni w namiocie wyprzedażowym a do łazienki normalnie w LM. Za kuchenne daliśmy 20 zł/m kw, a za łazienkowe znacznie więcej. Najlepsze są płytki na podłodze w kuchni - nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Najgorsze są te najdroższe...na podłodze w łazience...jakbym ich nie myła widać wszędzie mazy
|
|
#895 |
|
BAN stały
|
Ja też wychodzę założenia jeśli coś się robi to lepiej nie żałować pieniędzy, łazienkę nie robi się na 4-5 lat. Chyba lepiej dać więcej jeśli nam się jakieś podobają niż za rok nie będziesz mogła wejść do łazienki, bo będzie dla Ciebie taka brzydka
|
|
|
|
#896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazałam tą stronę, bo tam są real foto i właśnie jest dużo takich małych łazienek w blokach, a nie jak na tych stronach producentów, gdzie łazienki są wielkości salonu ![]() Cytat:
A myślałaś nad zamówieniem sobie butów na wymiar? Troszkę kosztują, ale miałabyś na dłużej (nie mówię akurat o imprezie jutro, tylko tak na przyszłość). ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Dużo zależy od sytuacji materialnej. Niestety ale czasem nie da się tak zrobić i założenie jest inne .
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż powiedział ze jak chcę to możemy takie kupić, ale kurcze chciała bym abyśmy oboje wybrali coś, co dla obojga będzie "O tak! to te płytki!" (ja tak troszke miałam jak wczoraj ujrzałam te czarno-białe ) do tego walnęła bym czerwone dodatki ![]() Zobaczymy.... dzięki za ta stronkę
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż przekonał się do naszej łazienki dopiero jak dodatki doszły ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Arni jakiś czas temu na all często spotykałam też te płytki z pastelowymi kolorami, o których pisałaś wcześniej. Wiem, że były znacznie tańsze niż te w LM nawet z dostawą do domu.
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa po ok 160/m kw, ale to jednak za dużo, jak myślę
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znacznie mniej już ich jest, bo to pewnie koniec kolekcji. Ale wyglądają pięknie ![]() Ja bym tam jeszcze szukała w necie - pewnie jeszcze jakieś sklepy chcą się pozbyć końcówki kolekcji taniej
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

ale dodatnie temp oczywiscie
. Ale mam juz sprawdzone i sa przepyszne
Byliśmy oglądać płytki do łazienki i ku wszystko na jedno kopyto ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) do tego walnęła bym czerwone dodatki