Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-12, 17:03   #871
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
No tak też własnie myślałam,ze moze to tak wyglądać
I juz pomysl na biznes....lozko z otworkami na cycuszki dla pan z implantami.... hm a ciekawe jak sie lezy na plecach majac implanty posladkow
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:11   #872
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
a on cieniutki jest??jaki rozmiar przymierzalas??moze przez neta zamowie rozciagliwy??sutki przeswituja??
Nie, usztywniany gąbką. Tzn całkiem sztywny Sutki nie będa prześwitywały, nie ma opcji, ale uważam, że musisz przymierzyć, bo mi np trochę odstawał przy mostku - ale fakt, że moje cycki jeszcze niedojrzałe były. Ja przymierzałam 70D

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Horo wiadomo, że nie 24 h sportowce, czy dla mam karmiących, ale uważam, że skóra też nie jest z gumy i ciągłe chodzenie bez stanika nie pozostanie bez wpływu na jej kondycję. Nie będzie to widoczne od razu, ale za ileśtam lat na pewno.
A poza tym gruczoł piersiowy od spodu trzyma tylko skóra, mięsień jest tylko do połowy piersi.
Wykłady lekarzy, u których byłam nie poszły w las hahahahah

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-02-12 o 17:07
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 18:09   #873
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Nie, usztywniany gąbką. Tzn całkiem sztywny Sutki nie będa prześwitywały, nie ma opcji, ale uważam, że musisz przymierzyć, bo mi np trochę odstawał przy mostku - ale fakt, że moje cycki jeszcze niedojrzałe były. Ja przymierzałam 70D

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Horo wiadomo, że nie 24 h sportowce, czy dla mam karmiących, ale uważam, że skóra też nie jest z gumy i ciągłe chodzenie bez stanika nie pozostanie bez wpływu na jej kondycję. Nie będzie to widoczne od razu, ale za ileśtam lat na pewno.
A poza tym gruczoł piersiowy od spodu trzyma tylko skóra, mięsień jest tylko do połowy piersi.
Wykłady lekarzy, u których byłam nie poszły w las hahahahah
Sabuś,
nikt nie chodzi non stop bez stanika ... ja zawsze w domu, teraz kjak karmię. ale jak ide na spacer, zakupy, zakladam staniczek
a przeciez wiekszosc z nas pracuje, uczy się.... więc jasne jest, ze beda nodsić staniki
ale do spania nie zamierzam ... wystarcza pierwsze tygodnie po operacji...
takie jest moje zdanie cieszmy się tym, że mamy w końcu piersi

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 18:56   #874
kasikkk87
Zadomowienie

ilonka mi dobrze skakanka dziala na brzuch :0
no i na nogi by sie przydaloostatnio
ale przez ta schize czy nic sobie nie zrobie nie wiem czy zaczne

ooo saba to ja chce te staniki hm gdzie je nabyc w
holandii

no wlasnie myslalam horo o Tobie Ty nosisz i jest okdr mi tez pozwolila tylko zebym nie stala nie ruchomo w pracy sie ruszam wiec git no wlasnie ale...
chcialam staniki,mam-moge nie nosze chcialam cw moge a mam obawyyy jejuuuuuuuuuuuu
ilonka tez przed okresem wiec Cie rozumiem
do psychiatryka nas zamkna wszystkie))bedziemy ogladac nasze cycki i chodzic bez stanikow
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 19:15   #875
celina777
Rozeznanie

Kasik http://adore.pl/pl/producer/Panache-...FUMV3godKG8AuQ ten czarny kupilam,jest super
Stary 2013-02-12, 19:33   #876
kasikkk87
Zadomowienie

celinko on taki topowaty jest??

ja kupilam taki do cwiczen ma mocna gume pod i jest elastyczny,fajnie dopasowany-do cw bedzie plus staniki

http://www.kappahl.pl/article/stanik_sportowy__

dodalam foty 3 stanikow w albumie,wieczorem wrzuce jeszcze 3)
Stary 2013-02-12, 19:52   #877
celina777
Rozeznanie

Cytat:

ja kupilam taki do cwiczen ma mocna gume pod i jest elastyczny,fajnie dopasowany-do cw bedzie plus staniki

On wyglada topowato ale jest od wewnetrznej strony jak stanik z miskami i swietnie modeluje przynajmiej moje niezeliki
Kasik Ty juz po legalu fiszbiny mozesz nosic? Pewnie pisalas ale ja nie doczytalam...

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-02-12 o 19:56
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-12, 20:28   #878
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Zasmuciłyście mnie informacjami o cięciu na otoczce,nie są oczywiście kompletnie dobijające ale w gabinecie odniosłam wrażenie że to lepsiejsza metoda no ale cóż,z tym że biorę za dobrą monetę to że lekarz wybrał tą właśnie metodę dla mnie konkretnie pod kątem budowy piersi/sutka.
Tak się bałam przeglądać fora że spotkam historie grozy przed op. i skicham się prędzej w gacie a teraz żałuję że nie zaglądałam,nie zbierałam info wcześniej właśnie tutaj bo nikt nikogo nie straszy,nie nagabuję atmosfera jest przyjazna i można tylko czegoś dobrego,odpowiedniego przed zabiegiem się nauczyć.

a to jest kolejny temat rzeka : )
ludzie generalnie lubią obarczać innych za swoje błędy,znam dziewczynę która 3 lata temu powiększyła piersi jako naprawdę małolata może z 19 lat ? 18 ? nie pamiętam i po 2 miesiącach okazało się że zaszła w ciążę - nie będę tutaj opisywać całej sytuacji, powikłań bo to nie przydarzyło się mi i nie mnie to opisywać ani też nie chce nikogo straszyć bądź co bądź do tej pory dziewczyna uważa że wszystko co jej się przytrafiło to absolutna wina lekarza

heh chyba przytyć są też super ćwiczenia na pośladki tak 5 miesięcy codziennego ćwiczenia dupki i powinny być efekty,w tych ćwiczeniach pracuję tylko tyłek i nogi zabieram się i zabrać się nie mogę

Myślę że takie decyzję jeżeli już podejmiesz świadomie to musisz zrobić to sama,nie chciałabym na nikogo wpływać i myślę że każda kobitka tutaj się z tym zgodzi po pierwsze chodzi o zdrowie a po drugie żeby się upiększyć a nie coś spierdzelić.
Nie będę się mądrować bo nie mam takiej wiedzy,dziewczyny pisały z autopsji iż do 3 miesięcy po op. nie powinno się przemęczać,pomimo to znam w swoim otoczeniu kobiety które tak jak ja po 3-4 tyg z pomocą ale już nie pełną wracały powoli do obowiązków domowych i obowiązków przy dzieciach,w klinice były ze mną równolegle na piersiach też dwie mamy maluchów,na usg piersi przede mną jeszcze inna para z bobasem ALE nie oszukujmy się jest naprawdę ciężko człowiek nie jest do końca sprawny ma wąchania nastroju a trzeba stanąć na wysokości zadania z maksymalną ostrożnością i nie zawsze maluchy chcą współpracować.
Nie chcę cię straszyć czy odwoływać od decyzji ani klepać po plecach że masz rację i dasz radę bo tego nie wiem i nie mogę wiedzieć,przemyśl sama wszystko na chłodno zorganizuj rodzinkę/znajomych do pomocy (nie powiem ile osób mi pomaga bo aż wstyd ale poza mężem będzie 5 które się wymieniają :P ,a w weekend kompletnie się wyłączyłam i córą zajmowała się ciocia ale są chwile gdzie po prostu muszę poradzić sobie sama)
Mam ją od zeszłego czwartku ( jakoś to było 3 tyg. od op.) ,konkretniej od wieczora mama jeszcze położyła dziecko spać i dopiero pojechała dziś jest wtorek i np. wczoraj dzień zapowiadał się fajnie z rana mąż pomaga,córka idzie na drzemkę od jedzie na trening,ja łazienka a tu bach sąsiad wierci w ścianie dziecko w przestraszone w ryk a ja w ręczniku ratuję sytuację ...
Są alternatywy ale trzeba mieć pomoc,mi zdarzyło się kilka godz w ciągu jednego dnia kiedy mąż musiał jechać w interesach a córa miała zły humor i myślałam że usiądę i będę wyć razem z nią,za to pozostały czas jest całkiem ok ale wciąż mam stresy co nowego dziś się okażę ?
Na tą chwilę wszystko dobrze się goi,wczoraj byłam w klinice piersi myślę wyglądają dobrze,czuję się też całkiem fajnie to będzie jakiś 4 tydz. od operacji ale wiem że na pewno nikogo nigdy nie namówię do podejmowania takiej decyzji przy małym dziecku bo wiem ile mnie to kosztuję a przecież każda z nas znosi wszystko inaczej,kiedy indziej wraca do jako takiej formy i każda powinna się maksymalnie oszczędzać także nie chce mieć na sumieniu słów typu "dawaj rób piękny biust,ja daję radę ty też dasz" .
Teraz była znajoma już umówiona na zabieg za tydz. również ma roczne dziecko,zdecydowała się na zabieg świadomie ze swoim mężem który będzie przy niej mogą sobie finansowo na to pozwolić (na nie pracowanie na czas rekonwalescencji),resztę pomocy będzie mieć od teściowej i swojej mamy a cała ta pomoc zanim wróci do życia ma trwać 3-4 tyg do miesiąca, jak sobie poradzi to się okaże już się boje za nią bo uwierzcie że lekko nie ma ...

Nie będę się już na ten temat więcej rozwlekać bo to temat rzeka,wiadomo że najlepiej się oszczędzać i to jest po prostu niepodważalne a dalej każdy zrobi to co uważa i życzę jak najlepiej,samych zdrowych chwil i biustów
Witam Kochane, ale tylko na chwilkę Ekspresowo przelciałam wzrokiem ostanie posty, ale zaległości dziś nie dam rady nadrobić

scheherezade - opisz co tam się działo? ja jak poczytałam co nam nasza Horo pisała o skuteczności tabletek strasznie się teraz boję, żebym przypadkiem w ciążę nie zaszła, tymbardziej, że mój organizm coś wariuje przy tych tabletkach;/

Całuje Was. Wpadnę jutro.

P.S. Czuję się lepiej, nie rewelacyjnie, ale lepiej. Dziękuję Wam wszystkim

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 20:32   #879
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Byłam dzisiaj na drugiej konsultacji u pani dr.
Poniedziałek 9.30 stawiam się w klinice...
Chyba powoli zacznę się pakować.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 20:45   #880
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
On wyglada topowato ale jest od wewnetrznej strony jak stanik z miskami i swietnie modeluje przynajmiej moje niezeliki
Kasik Ty juz po legalu fiszbiny mozesz nosic? Pewnie pisalas ale ja nie doczytalam...
tak moge

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

dodalam reszte fot-jakbyscie mialy jakies techniczne uwagi to poprosze

nosek jaki masz miec rozmiar??nie masz zadnych fotek w albumie co??

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

dziewczyny na calych wlosach mam takie malutkie odstajace wloski wiecei o co chodzi-pojawily sie odkad uzywam maseczek i tych olejow to dobrze ze one sa tez tak macie??
Stary 2013-02-12, 21:07   #881
celina777
Rozeznanie

Cytat:
tak moge

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

dodalam reszte fot-jakbyscie mialy jakies techniczne uwagi to poprosze

nosek jaki masz miec rozmiar??nie masz zadnych fotek w albumie co??

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

dziewczyny na calych wlosach mam takie malutkie odstajace wloski wiecei o co chodzi-pojawily sie odkad uzywam maseczek i tych olejow to dobrze ze one sa tez tak macie??
Ale jakie one sa z bialymi koncami czy poprostu wloski odstaja?
Stary 2013-02-12, 21:17   #882
kasikkk87
Zadomowienie

saba i amanina ktore z waszych stanikow sa z kaphy??ze macie takie samete co saba ma same cyce na wierzchu w staniku???

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Ale jakie one sa z bialymi koncami czy poprostu wloski odstaja?
chyba normalne-a nadmieniam ze wczesniej ich nie mialam nawet po farbowaniu wlosow
Stary 2013-02-12, 21:19   #883
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
saba i amanina ktore z waszych stanikow sa z kaphy??ze macie takie samete co saba ma same cyce na wierzchu w staniku???
Tak to dwupak biały i czarny seria Motherline Amanina pokazuje normalnie, a ja "nienormalnie"
Stary 2013-02-12, 21:35   #884
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
I juz pomysl na biznes....lozko z otworkami na cycuszki dla pan z implantami.... hm a ciekawe jak sie lezy na plecach majac implanty posladkow
Amorcio,
chyba już ktoś wpadł na ten pomysł i stworzył już takie łóżeczko-chyba coś Mya nawet o tym pisała

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
ilonka mi dobrze skakanka dziala na brzuch :0
no i na nogi by sie przydaloostatnio
ale przez ta schize czy nic sobie nie zrobie nie wiem czy zaczne
do psychiatryka nas zamkna wszystkie))bedziemy ogladac nasze cycki i chodzic bez stanikow
Jeju,ja mam dziś takie wahania nastrojów,że nie musze miec operacji,zeby popadać to w radośc to w depresję

Ale jest wieczorek,herbatka zrobiona,trza się wyluzowac
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 21:48   #885
celina777
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

chyba normalne-a nadmieniam ze wczesniej ich nie mialam nawet po farbowaniu wlosow
Ja tak nie mam ale moze to nowe wloski rosna,odrzywiasz cebulki i sie dzieje wiosna
Tak...tak ..trza sie wyluzowac...ŚLEDZIK jest

Czas edycji: 2013-02-12 o 21:50
Stary 2013-02-12, 21:49   #886
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
saba i amanina ktore z waszych stanikow sa z kaphy??ze macie takie samete co saba ma same cyce na wierzchu w staniku???[COLOR="Silver"]
kasik, one sa "miekkie" - jak jest zimno to mi takie kulki z sutkow troche przeswituja, ale ja nosze bardzo obcisle bawelniane gory
Stary 2013-02-12, 22:00   #887
kasikkk87
Zadomowienie

ilonka mi herbata nie pomoze
kurcze czuje sie tlusta i zcelulitozowana masakra oj ten pl chlebek...ale bede cw i bedzie gites
dziewczyny a dla tych odchudzajacych sie i uwielbiajacy slodka herbate polecam stewie tabletki lub proszek zamiast cukru to lepsze w smaku i przede wszystkim zdrowe od tych wszystkjich aspartamowych slodzikow sprobujcie sobie chyba ze znacie

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

w ogole kupilam sobie kremik dax cosmetisc dla karmiacychg troche przetestuje i napisze wam recenzje

dajcie przepis na cos ujedrniajacegooczywisci e nie na cyce chociaz to mam jedrne
Stary 2013-02-12, 22:06   #888
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Oświeciłam dzisiaj szefa, że od przyszłego tyg idę na L4 - na szczęście nie dopytywał dlaczego
Stary 2013-02-12, 22:13   #889
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Oświeciłam dzisiaj szefa, że od przyszłego tyg idę na L4 - na szczęście nie dopytywał dlaczego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-12, 22:17   #890
belseno
Zadomowienie

Cytat:
co za przewidujący pracownik, wie kiedy zachoruje i zastępstwo można zaplanować, poprostu super

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:

kasik ja mam go w albumie z biustonoszami tylko popielato-fioletowy - z tyłu to jest raczej normalny biustonosz z przodu może topowato wygląda ale w środku jest solidnie zbudowany i trzyma wszystko na miejscu. Kupowałam go przed narciarskimi szaleństwami i sprawdził się

Cytat:
Kasik http://adore.pl/pl/producer/Panache-...FUMV3godKG8AuQ ten czarny kupilam,jest super
ooo ja mam szary - fajnie się nosi i myślę, że poradzi sobie z biegającymi i skakającymi na skakance użytkowniczkami

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-12 o 22:20
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 22:21   #891
celina777
Rozeznanie

Belseno co myslisz o fiszbinach w tym panache? One sa takie ze ich nie ma wlasciwie. Kurcze fajnie sie wnim czuje,najlepszy stanik jakie zakupilam TYLKO CZY JA GO MOGE NOSIC HE..

Czas edycji: 2013-02-12 o 22:27
Stary 2013-02-12, 22:22   #892
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
na ile bierzesz L4?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 22:41   #893
belseno
Zadomowienie

Cytat:
moje są gładkie w dotyku a były takie chropowate i przesuszone, nareszcie - siankowatość pooperacyjna zniknęła i takie jak nawilżone są

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Belseno co myslisz o fiszbinach w tym panache? One sa takie ze ich nie ma wlasciwie. Kurcze fajnie sie wnim czuje,najlepszy stanik jakie zakupilam
wiesz co, ale ja chadzam w fiszbinach... myślałam, że nie ale mam taki jeden stanik biały z lycry i on jest tak wygodny, że myślałam, że to sportowiec a tu się okazuje, że ma fiszbiny A Ten Panache to jest tak skonstruowany, że tych fiszbin nie czuć, mi babka tłumaczyłą, że one są z jakieś tworzywa dopasowujące się do ciała ...no w każdym razie jak rano zakładałam to zdejmowałam po powrocie z nart ok. 17-18 i to tylko dlatego, że kąpiel brałam. Wygodny jak koszulka a trzyma jak pancerz

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
....
nie wiem, jak u Was, ale mój Dr powiedzial, ze z piersiami mam żyć jak przed operacją... oczywiście, ostrożnie na początku, przy gojeniu, ale po paru miesiacach powrót do normalności ... czyli fiszbiny, bez staniczków, sport, sauna, basen, spanie bez staników czy topów, korzystanie z plazy....
nie dajmy się zwariować... nie po to robimy piersi, zeby zapakować je w stanik dla mam karmiących na 24h/dobę czy
mój dr powiedział mi dokładnie to samo na kontroli po 3 miesiącach tylko kurna jak mam żyć jak przed op. skoro nie mogę na rękach stać i pompek robić? A jak by to nie zabrzmiało to stanie na rękach przed op. było dla mnie normalnością kurde a może ja mogę tylko mam blokade psychiczną A jak na tej kontroli pytałam ile moge dzwigać no bo wcześniej 3kg...potem 5kg...to powiedział ile tylko dam radę udźwignąć

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
chcialam staniki,mam-moge nie nosze chcialam cw moge a mam obawyyy jejuuuuuuuuuuuu
kasik spokojnie, rozkręcisz się, do lata będziesz nam tu śmigać w maratonach a w przerwie będziesz odpoczywać skacząc na skakance i to wszystko bez stanika
A na poważnie, to tak bardzo się boimy o te nasze cudem zdobyte cuda, że włącza się jakaś blokada... sama ją mam ale wszystko do czasu

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-12 o 22:37
Stary 2013-02-12, 22:53   #894
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
co za przewidujący pracownik, wie kiedy zachoruje i zastępstwo można zaplanować, poprostu super
Taki pracownik jak ja to skarb

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
na ile bierzesz L4?
Nie wiem na ile dr mi da - powiedział na konsultacji, że jak się ładnie uśmiechnę to dostanę - no to będę się do niego szczerzyć i zobaczę
Jak nie L4 to zawsze zostaje urlop, chociaż szkoda mi trochę dni z urlopu
Stary 2013-02-12, 23:30   #895
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Taki pracownik jak ja to skarb
.....
Nie wiem na ile dr mi da - powiedział na konsultacji, że jak się ładnie uśmiechnę to dostanę - no to będę się do niego szczerzyć i zobaczę
Jak nie L4 to zawsze zostaje urlop, chociaż szkoda mi trochę dni z urlopu
żekłabym na wage złota A co do L4 too nawet całe uzębienie mu pokaż, niech da ile może, żeby Cie tylko ZUS na kontrole nie wezwał....ahahaha...już sobie wyobrażam mine kontrolujących "proszę pokazac co Pani dolega" A urlop zawsze się przyda....z cyckami po op. nigdy nic nie wiadomo, lepiej mieć jeszcze jakąś alternatywę...jak się cudnie zagoją i dojdą do siebie to trzeba będzie je szybciutko zabrać na wakacje
Stary 2013-02-13, 00:07   #896
Krystel13
Raczkowanie

Witajcie kochane w ten zaśnieżony wieczorek!!!

Kobity -zlitujcie się!- pisarki jakie czy cóś.... bazgracie i bazgracie a potem trudno Was nadrobić!!

UNSAFE- daj znac jak się czujesz??

Cytat:
hm jak bez miesiaczki??jakie to tabsy yaz??
Obecnie od pażdziernika biorę "Qlaira". To nie są tabletki "antymiesiączkowe". Lekarz uprzedzał mnie (i w ulotce tez pisze) że jednym ze skutków przyjmowania moze byc brak miesiączki (ale nie jest to reguła!). W moim przypadku -na szczęście!- tak się stało, od pażdz. nie miesiączkuje, czuję się wysmienicie i jest gites

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
tak z ciekawosci wkladka jest tylko dla tych po porodzie??
nie, sa różne rodzaje
ja sama pierwszą wkladke zakładałam przed porodami, drugą między drugą a trzecią ciążą- niestety z usług żadnej nie mogłam korzystać

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Zgodze sie ze wynik musi zobaczyc specjalista. Ja kiedys robilam mojemu bobasowi usg glowki i lekarz powiedzial mi ze bedzie niepelnosprawna bo ma uszkodzona czesc odpowiedzialna za ruch ze nie bedzie chodzic. A ona jest tak zdrowa nawet platwusa nie ma, ale ja milam wyjete 3dni z zyciorysu.
oj, wiem co to znaczy.... po 45 godzinnym porodzie pierwszej córki tez usłyszałam: "przykro nam ale dziecko będzie roślinką!!" do dzis pamietam te słowa!! to był koszmar!! na szczęście po kilku tygodniach okazało się że wcale nie jest tak źle, obecnie najstarsza córa mieszka samodzielnie w Holandii i miewa się znakomicie!!!!:jupi :
Nie raz mialam ochotę pojechać do tego lekarza i pokazać mu, jaką "roślinkę" wychodowałam, do dziś pamietam jego mordę!
Stary 2013-02-13, 00:13   #897
gwendolinka
Zadomowienie

Moja mama na wlaśne żądanie chciała podtrzymanie ciąży bo lekarze uwazali ze nie ma szansy urodzic no i ja wylazłam .mały czort. Teraz to moja mama tez mówi ze powinnam isć stanać do lekarza powiedziec : Patrz Panie to Ja. Jakies pytania?

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 00:13   #898
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
...Czyli proszę o wykreślenie mnie z wyliczanki ,
mam nadzieję że szybko do niej wróce
Krystell, nie martw się, wszystko będzie dobrze!
Amanina, buziole Kochana

ehh miłego dnia Wam życze...
Margo- jeszcze raz Ci powiem: podjełaś słuszną i rozważną decyzję!!! Miesiąc szybko zleci i zobaczyć że nim się nie obejrzysz przyjadę do Ciebie w pooperacyjne odwiedziny do kliniki d-ra
Stary 2013-02-13, 00:20   #899
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Moja mama na wlaśne żądanie chciała podtrzymanie ciąży bo lekarze uwazali ze nie ma szansy urodzic no i ja wylazłam .mały czort. Teraz to moja mama tez mówi ze powinnam isć stanać do lekarza powiedziec : Patrz Panie to Ja. Jakies pytania?
jego mina bezcenna Ty mały czorcie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-13 o 00:22
Stary 2013-02-13, 00:39   #900
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
, żeby Cie tylko ZUS na kontrole nie wezwał....ahahaha...już sobie wyobrażam mine kontrolujących "proszę pokazac co Pani dolega"

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

Ale jest wieczorek,herbatka zrobiona,trza się wyluzowac
A mnie właśnie spieło!! popatrzyłam na zegarek-jest po północy, czyli teoretycznie juz środa a to oznacza.... ło matko- jutro (tzn. w czwartek) moja "godzina zero"

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości