|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Catro - 100 lat dla Oleńki
![]() ![]()
#872 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Cytat:
![]() Kiedy one najwcześniej w takich ogrodniczych?z tego co ja pamiętam były właśnie fuksje,pelargonie własnie w maju ![]() teraz to żałuję,że astrów nie mam,tulipanów i tych co tak wcześnie wychodzą.Miałabym przy czym się podniecać,a tak zanim ja się kwitnienia doczekam tego co mam to ze zniecierpliwienia kaktus mi wyrośnie. ło jezu astry przecież mam,pomyliłam je z czymś innym czego nazwy nie pamiętam. o jaaa!Libra,ale cuda wynalazłaś!!! Sto lat dla Oleńki,dużo zdrówka i mnóstwo uśmiechu na ślicznej buzi ![]()
Mój najpiękniejszy uśmiech ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2013-03-07 o 06:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Ana rośliny to zazwyczaj po przymrozkach można kupić dopiero więc kwiecień , w tym wysyłkowym piszą że wysyłają po 1 kwietnia a w stacjonarnych to często dopiero w maju albo pod koniec kwietnia.
Ja już sobie zamówiłam kilka sztuk ale będę jeszcze polaować na inne co tam widziałam np. te śnieżnobiałe bo cudne są takie panny młode ![]() Moim zdanie surfinie są bardziej wymagające od fuksji ,nie ma się czego obawiać, jak ja hodowałam pierwsze fuksje to nie miałam nawet zielonego pojęcia jak się nazywają i że to są na dwór ,trzymałam w domu na oknie też kwitły ale dopiero po latach jak wyniosłam na dwór to pokazały co potrafią. Rośliny cebulowe to pierwsze kwiaty ,warto je mieć bo jeszcze nic praktycznie nie kwitnie a one już są , nic straconego w sierpniu kupisz i posadzisz sobie i na drugi rok będą. Wszystkiego najlepszego dla Oleńki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
ja też♥ będę miała kwiatki na balkonie
![]() ![]() w temacie balkonu, powiedzcie mi jak nazywa sie to coś, co można przepleść między rurkami balkonu, żeby nikt z zewnątrz nie widział???no i gdzie takie coś kupić? w ogrodniczym???wiecie o co mi chodzi nie ![]()
#875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my mamy taką w domu przeplecioną na poręczy schodowej http://allegro.pl/hit-oslona-balkono...024456692.html
![]() |
#876 |
Raczkowanie
|
och dziewczyny nie mam czasu was czytać;/ w końcu zaczęłam się uczyć... do tego panowie ocieplają nam dom i trochę przy tych chodzenia jest... a ile kurzu;/ ani okna nie można otworzyć;/
we wtorek wysłaliśmy Kale do moich rodziców i wczoraj wieczorem po nią pojechaliśmy... fajnie to zniosła gorzej z moją mamą ![]() ![]() no a teraz dziewczyny powiedzcie mi jak mam zrobić truskawkowy krem do tortu?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Oleńka samych pięknych dni ![]() U mnie dziś brak nastroju do pisania, więc wpadam złożyć Oleńce życzenia i znikam. Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Machaj ja do palek zawsze robię chleb czosnkowy ( bagietka) i co jeszcze to nie wiem , nie mam weny .
![]() ![]() ![]() ![]() Nataszka ja tyz tyz . Jeszcze mnie tz dobil tym strychem i chodzę wkurzona , cały dom zabawkami zawalony nie ma jak przejść . A jeszcze dziś koleś przychodzi powierzyć ile wykładziny na górę nam trzeba. Ja dalej w łóżku , pierdziele , tz bedzie sie tłumaczył . Zdebilaly Debilny debil . No tak mnie wpienil tym strychem ![]() Wszystkiego naj dla Oli , Catro moze fotkę solenizantki ? Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-03-07 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Catro Wszystkiego Naj dla Olenki.
Ja tez cos malo nastrojona ![]() ![]() .No niech tylko przyjdzie z pracy to pozna i moje i swoje miejsce ![]() P0P co u Ciebie na froncie?dalej sa teksty o podziale dzieci?.ja bym jej chyba sprawila jakiegos upierdliwego zwierzaka np papuge zeby od switu jej wrzeszczala,i mozna by ja jakis praktycznych slowek nauczyc :P megi jak zwieranie nog wychodzi,jeszcze choc te 10dni ![]()
![]() |
#880 | |
Raczkowanie
|
Dopisałam życzenia dla dziewczyn i nie wysłałam;/
Lenko i Olu- samych radosnych chwil, mnóstwo uśmiechów i spełnienia marzeń... ![]() ![]() zauważyłam dopiero jak monka spytała o zdj bo ja to samo napisałam! żebyście dziewczyny pokazały ![]() Cytat:
![]() patrzcie jaki tort znalazłam!! http://www.slodkiefantazje.pl/tort-urodzinowy-dla-corci już na niego choruje.. tylko gdzie ja znajdę forme w kształcie kwiatka w moim miasteczku;/ jak tu nic nie ma;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
papryczki faszerowane zjadłabym ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Machaj jakie sałatki robisz? musze coś na niedziele zrobić a nie mam pomysłu ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Macie może jakiś sprawdzony przepis na murzynka? potrzebuje taki przepis zeby do ciasta dodać dżem?
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=monka23;39632225]
Nataszka ja tyz tyz . Jeszcze mnie tz dobil tym strychem i chodzę wkurzona , cały dom zabawkami zawalony nie ma jak przejść . A jeszcze dziś koleś przychodzi powierzyć ile wykładziny na górę nam trzeba. Ja dalej w łóżku , pierdziele , tz bedzie sie tłumaczył . Zdebilaly Debilny debil . No tak mnie wpienil tym strychem ![]() Cytat:
![]() Może jakieś lody na poprawę humoru?? ![]() Megi, przyłączysz się? nie do złego nastroju, do lodów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mojej teściowej to dzisiaj wysluchalam jakiego to ja mam wspaniałego męża i jakie to ja mam niebywale szczęście. oczywiscie calkowicie tego nie doceniam. ![]() Catro- dużo zdrowia dla Oli i Góry prezentów. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też pięknie recytuje jaka to jest idealna żona... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Ana, libra- dziekuje za rady. Zakochalam sie w tej fuksji
![]()
#886 |
Zakorzenienie
|
Machaj fajny tort , truskawki i biała czekolada mmmm no wprosilabym sie
![]() Do udek możesz zrobić kaszę bulgrul albo kus kus , z kus kus możesz taka Ala sałatkę zrobić i bedzie dwa w jednym . Chlebek czosnkowy tez wcześniej możesz zrobić a potem do piekarnika , u mnie zawsze braknie ![]() Zapiekanki ziemniaczanej chyba nigdy nie jadlam napewno nie robiłam ![]() Faszerowane papryczki czym ? Ryż mięso ? Bo tez możesz z kaszy bulgrul i mięso . Czy jeszcze cos masz ? Madzia oswiec nas co tam twój tz powiedział ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-03-07 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Catro - przekaż małej Jubilatce życzenia samego szczęścia, uśmiechu, fury zabawek i słoneczka na urodzinki
![]() Oj - średnio. Szyjka jeszcze jest, ale rozwarcie na 1 cm też jest. Dzisiaj na ktg wyszło kilka dość silnych skurczy. A od czasu badania mam średnio co 10 minut jakiś silniejszy. Więc cholera wie. Nigdy w tym zaciskaniu nóg najlepsza nie byłam ![]() ![]() Marzy mi się sorbet truskawkowy... mniam. A na plusie 15 kg ![]()
#888 |
Zakorzenienie
|
Sara - dziękuję, właśnie o coś takiego mi chodziło, a na nazwę nie wpadłam hehehehe ćwierćinteligent ze mnie
![]() Megi - jeszcze kilka dni i roczny urlop będziesz miała, ściskaj bożenę ![]()
#889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ściskaj,ściskaj-dasz radę,Kalina niech jeszcze siedzi i niech się grzeję,bo zima wraca ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Miałam cos pisac czasami to piszę.. bedzie nudno
![]() dzis mam wolny dzien od pracy bo miałam ta sprawe w sadzie .. jako świadek mojego kuzyna... Sprawa na 11, zanim wyjechałam juz dzwoni dyrektorka i pyta gdzie lista obecnosci dzieci z podpisami rodziców.. no gdzie... u mnie w torebce .. ok 13 sprawa sie skonczyła.... masakraaa potem do przedszkola podrzucic ta listę.. a dziś był sanepid wiec mnie jeden stres ominął na rzecz innego sądowego. Wychodzac.. słysze że dziewczyna odemnie 2 latka.. ma 41,5 st goraczki.. o szok sie zdenerwowałam.. ale dobrze że nie ja znów na słuzbie... a potem jeszcze w kilka innych miejsc jestem wykonczona. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- I ogromne Buziole dla naszej solenizantki!!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
dziękuje jeszcze raz za życzonka-i te dla lenki
![]() ![]() Cytat:
![]() bilans dopiero 4 latka jest ![]() ja już się trochę poddałam chorobie i jutro wzięłam wolne na opiekę i będę chorować.
![]() ![]() |
![]() |
#892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
u mnie truskawka nie ma szans z czekolada... ehhh Jakie plany na jutrzejszy dzień? Jakieś wypady w damskim towarzystwie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Natasza ja jutro po 8rano mam fryzjerke,i bede wygladala jak czlowiek.
Robila ktoras z Was zabieg keratyna prostujacy wlosy. Troche sie na to napalilam,ale musze odczekac po jutrzejszym farbowaniu. Teraz sie kapie w pianie,za chwile kwasuje twarz,i depilacja,pazurki. Az szkoda ze za stara na imprezy jestem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Madzia o przypomnialas mi o kwasie tez musze nałożyć , jaki nakladasz?
W UK nie obchodzi sie dnia kobiet ale jeste niedoinformowana , jutro mojemu musze przypomnieć , za to w niedziele jest Dzien Matki , taka im listę zrobię ze im w piety pójdzie ![]() ![]() Mego pfi 15 kg tosz to nic ![]() ![]() ![]() ![]() Evi kuruj sie no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, potrzebuję tortowej porady (libra, :prosi)
robię torta brzoskwiniowego (tego z milky way)-czym go naponczować bezalkoholowo? bo brzoskwiniowy syrop z puszki to za bardzo ulepek będzie chyba, co? rozcieńczyć go, czy np, cytryny dodać? czy z czymś pomieszać? czy w ogóle co polecacie?
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Ejj w weekend zmieniamy czas?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Evi ejj no to rozcienczony syrop jest git , albo gorzka herbata . Ale wiesz ja troche dochodzilam co to prawdziwa bita smietana także poczekajmy na Libre , przez jej ręce przepieklo sie tysiące ciast
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Dla Szanownej Jubilatki, mojej imienniczki, najpiękniejsze życzenia, żeby była kiedyś tak mądra jak mamusia, ale zanim taka się stanie to niech bryka, szaleje, wygłupia się ile wlezie, a to wszystko w pełnym zdrowiu i w promykach nadchodzącej wiosny!
(i tu prywatny apel: niech zima spiernicza na szczaw, bo ja przedwczoraj pomyłam wszystkie okna i won mi ze śniegiem i innymi bryzgami od moich szyb, bo w końcu widzę przez nie, że coś widzę!)
#900 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.