|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum część II
No ja też napisałam wcześniej, że duble się u nas nie zdarzają, a już na pewno nie z premedytacją. I to jest prawda
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2014-05-07 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Czekam na Ragnarok
|
Szatanko, ja cały dzisiejszy dzień myślałam o tej rozbiórce. Załatwiłam swoje sprawy (jak już pisałam) i założyłam wątek. Patrzę, a pod spodem już ktoś rozbiera Jose - i zdziwko.
Ostatnio jestem na bieżąco i wiem jakie zapachy są rozbierane. W życiu bym się nie spodziewała, że ktoś otworzy teraz Jose. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli np.organizatorka X robi rozbiórkę ,a przyjazni się z wizażanką Y i Z,i kupując perfumy pomyślała też o nich,to dlaczego nie miałaby sobie wpisać ich w wątku rozbiórkowym jako uczestniczki?
Wiadomo że przyjażń przyjaznią,ale pieniążki trzeba rozliczyć.Po co wysyłać im rozliczenie na pw,skoro można w wątku?Oczywiście jeśli ktoś chce to zrobić na pw,to co mi to przeszkadza ![]() Chodzi mi właśnie o to,że tak naprawdę to sprawa tylko i wyłącznie organizatorki,i powinna móc zrobić tak,jak będzie chciała ![]() Odpowiem na Twoje pytanie pytaniem ![]() Ale dlaczego nie miałaby tego wpisać w wątek skoro ma na to ochotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Czekam na Ragnarok
|
Jeżeli ja biorę dodatkowe ml dla koleżanki to piszę coś w tym stylu:
Fenris - 20ml + 10 + flaszka I to 10ml jest dla koleżanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Ja też (nie Asiuuuula, a Daff
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Spod wody.....
|
Cytat:
Ja też nie jestem ciekawa co Organizatorka robi ze swoimi mililitrami ![]() ![]() Koniec ![]()
![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() za to chętnie bym sobie poczytała, co kto planuje rozebrać, wiadomo że nie obowiązkowo i bez rozliczania czy rozebrał o 21 zamiast 20, czy jednak 8 rano, bo prądu nie było - teraz podglądam zgłoszenia i czatuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja stanęłam "w obronie" organizatorek ,że mają prawo robić co chcą ,i pisać w wątku,i nie pisać,a tu ni z gruszki ni z pietruszki dostaję pouczenia że organizatorki powinny robić ze swoimi milimetrami co im się podoba.Jakbym napisała coś innego. Normalnie przepraszam,ale masło maślane ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
Jeśli ktoś chce rezerwować - proszę bardzo, ale cały mililitraż bierze odgórnie na siebie, a co potem z nim zrobi - czy sobie na prywatnie powysyła do znajomych, dla których zaklepał, czy będzie się męczył z nadmiarem niechcianych mililitrów - jego brocha. Byle "zaklepki" w wątkach się nie pojawiały ![]() Cytat:
![]() zawsze można zakupić flachon i poczekać z rozbiórką, aż się poprzednia flacha wspólnozakupowa rozbierze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Jeszcze tylko dodam nie na temat że tak marzyłam żeby poznać Hameau de la Reine,a tu na razie nici ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda, że nie mam tego zapachu - posłałabym Ci na testy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję,że Poziomka wróci do tematu jak się ze wszystkim upora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() Toż to totalitaryzm w czystej postaci ![]() Mam jeszcze resztki Prady, którą rozbierałam jako pierwszą. Jakoś tak z końcem 2008 roku ![]() (no bardzo proszę się nie śmiać - mam sentyment, nie nadużywam) Gdzie niby miałabym zamieścić fotkę wypsikanego flakonu, skoro wątek współzakupowy (wtedy był jeden wątek na wszystkie rozbiórki, a podforum nie istniało) od lat jest zamknięty ? A z drugiej strony - niedawno rozbierałam AA Flora Nymphea w ciemno. Perfumy mnie nie zachwyciły-powiedzmy , że mam bardziej interesujące w zbiorze. To co ? Nie mogę sprzedać flakonika, bo wtedy nie będę mogła udowodnić , że je wypsikałam ? Zapewniam Cię figo84, że mogę sprzedać - nawet za cenę trzy razy wyższą niż mnie kosztowały (jak ktoś tyle da) i nikomu nic do tego. ![]() edyta: nie no , dawno mnie tak nic nie powaliło, to jeszcze filmiki powinna organizatorka nagrywać, jak na siebie psika z tego flakonu, bo przecież może psikać na kota, męża, firanki i teściową - a powinna na siebie jedynie wszak. I wszystkie te filmiki wstawiać na dowód. Z wolna zmierzamy ad absurdum ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2014-05-07 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
A ja nie rozumiem donoszenia do moderatora na inne wizazanki, zeby zamknac watki
![]() Wiele razy widzialam takie cos, co nie wzbudzalo odzewu i stad moj wniosek, ze mozna zbierac chetnych bez zbierania wplat, z wyraznym dopiskiem w 1szym poscie o braku ich zbierania plus pw do moderatora Ale jak widac nie ![]() Niektorzy moga, inni nie Owszem nie bylo mnie z rok na wizazu, moze cos sie zmienilo, ale tak zapamietalam i tak zaobserwowalam po powrocie I jest mi przykro widzac taka atmosfere, bo dziwnym trafem zawsze nastepuje reagowanie w moich rozbiorkach, prawie tylko moich Wydaje mi sie, ze mozna organizatorce napisac na pw, ale juz mniejsza z tym gdzie, ale traktujmy wszystkich tak samo Mianowicie nigdy wczesniej przez kilka lat nie widzialam zerowania watkow I jeszcze dopisku, ze watek nie zostanie otworzony po zakonczeniu aktualnych Gdzie zawsze tak bylo robiono Watek zamykano i otwierano Jak tu zaczynalam (a zrobilam chyba z 200/300 rozbiorek)byla inna atmosfera, kazdy byl przyjaznie nastawiony, w zyciu by mi nie przeszlo przez mysl, ze ktos na kogos pisze do moderatora W takiej atmosferze odechciewa sie rozbiorek ... ![]() To nie jest realne zycie, tylko wirtualne sprawy, ale ja zawsze walczylam z niesprawiedliwoscia (od dziecka, w szkole, pracy etc W swojej sprawie, w sprawie znajomych, a nawet obcych ludzi na ulicy) Czekam na informacje, czy da rade wznowic te watki, jak zakoncze aktualne rozbiorki - czy musze zakladac na nowo, choc tu byly prawie komplety i zainteresowane osoby juz sie wpisaly Czy moze mam zakaz rozbiorki tych 4 zapachow?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#891 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
never say no to panda
|
Poziomko - nikt nikogo do organizowania na Wizażu rozbiórek nie zmusza. Jeśli nie podobają ci się tutejsze reguły i czujesz, że jesteś ponad to, nie dziw się, proszę, że reakcja jest taka, a nie inna.
Każdy ma obowiązek podporządkowywać się zasadom, czy ma kilka rozbiórek na koncie, czy kilkaset. I raz jeszcze powtarzam - my naprawdę nie przeglądamy dokładnie każdego wątku wspólnozakupowego, nie weryfikujemy każdego postu, więc bazujemy na zgłoszeniach - coś się nie podoba - jest opcja "zgłoś", wtedy interweniujemy. Znowu się zaczyna - biedna, pokrzywdzona, bo anulowane rozbiórki, ale jak coś się na Wi wydarzy, ktoś za mocno przycwaniaczy, to potem wielkie pretensje, że modzi nie reagowali wcześniej. No zdecydujcie się wreszcie... Co do wznowienia wątków - już odpisałam ci na pw, ale zrobię to raz jeszcze publicznie - nie, wątki wznowione nie zostaną, jak zakończysz którąś z aktualnych rozbiórek, możesz założyć nowy wątek z kolejnym flakonem. Takie u nas zasady.
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2014-05-07 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#895 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Szef ds. Wymianek
|
Tylko zwracam uwagę, że jeśli ktoś będzie się dzielił tymi swoimi mililitrami na terenie forum (rozmowy na PW), to chyba jest to zabronione przez regulamin Wizażu - bo dotyczy sprzedaży niebędącej dozwoloną wspólnozakupową^^.
![]() |
![]() |
#898 |
never say no to panda
|
ale są jeszcze inne drogi komunikacji - telefom, sms, facebook, mail... a na załatwianie takich spraw przez pw nic się poradzić nie da - my wglądu w prywatne wiadomości nie mamy, tylko admini
![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Nie chodzi mi o to, ze jestem ponad regulamin Ale kazdy widzac cos, ze sie powtarza i nikt nie pisze, ze to wbrew regulaminowi, moze uznac, ze "wstep do rozbiorki" czyli zbieranie chetnych moze zrobic, bo rozbiorki jako takiej nie robi, nie zbiera wplat ...
Ale skoro to niezgodne, to osoba, ktora to wiedziala, mogla miec jak dla mnie odwage to napisac mi na pw albo w watku, a sama bym napisala do Ciebie, aby zamknac Nie lubie po prostu donosicielstwa bo dla mnie to zachowania jak z PRL-u i nie tylko Ja zawsze mialam, mam i bede miec cywilna odwage mowic to co mysle i gdy uwazam, ze ktos robi cos nie tak, to mu to mowie prosto w twarz Nie chodzi o to, ze skoro duzo rozbiorek zrobilam, to jestem na szczegolnych prawach, ale nigdy nikogo nie oszukalam, a zostalam potraktowana jak zostalam potraktowana I przykro mi po prostu, bo poznajac wizaz pare lat temu bylam zafascynowana przemila atmosfera jaka tu byla, ale to jak widac zmienilo sie i to smutne w gruncie rzeczy Pamietam przemile poznanie Asiuuuuuli, Goldlight i innych i tym bardziej przykro mi, gdy piszesz, ze zerowanie mojej rozbiorki to w duzej czesci pomysl Gold No nic ... 1szy raz zobaczylam wyzerowanie watku i dla mnie to potraktowanie mnie jak "oszustki" Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#900 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.