|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
tak
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zrobione wszystkie 3 stopnie w migowym
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zobaczyłam plan kolejnego semestru zeszłego roku
i szczerze wątpie, że dużo zmienią o ile cokolwiek bo wiecznie te same plany sa.. ja nie chce takiego planu
|
|
#874 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
nie, jeden dzień tylko wolny, od pon do środy od 9-19 z małymi (15-30min) przerwami. czwartek wolny, piątek od rana do 15.. A nawet z wykładów się nie da za bardzo urwać bo są pomieszane z laborkami i projektami;/ no nic, zostaje mi nadzieja, że pozmieniają ten plan trochę
bo jedne laborki by już mieliśmy w tym semestrze, 2 kobiety prowadzące są w ciąży wiec uczyć nie będą.. zobaczymy
|
|
#876 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() u mnie wykłady właśnie są na końcu, do 18:00 czy 19:00 - już widzę ile osób na nich zostaje po ćwiczeniach. sama też pewnie będę bić się z myślami. ale lubię być na wykładach, czuję się niepewnie jak mnie nie ma i uczę się z obcych notatek wolę też mieć na rano (to znaczy nie 8:00 ale 9:00 chociaż), żeby wstać, ogarnąć się i mieć później wolne, bo jak mam na późne godziny to pół dnia śpię lub snuję się bez większego celu, zanim się ogarnę.
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam was!!
![]() A ja w tym semestrze będę mieć 240 godzin czyli jeszcze mniej niż w tym semestrze.. a na ostatnim semestrze mgr to tylko 120 :P iixi i dowiedzieliście się o tych wampirach jaka jest odpowiedź? Wgl tak mnie wciągnął Hannibal.. tak się kończą te odcinki że pochłonęłabym tow jeden dzień.. ale TŻ pojechał do domu ![]() ex cieszę się że zmieniłaś nastawienie do Skinsów haha W końcu weekend! Piknik nam nie wypalił bo prawie nikt nie przyszedł ale gra w boule jest świetna Jakie macie plany na weekend? ![]() Vallotka ja bym olała wesele skoro jest w środę i bym dłużej powakacjonowała TŻtowi się należy Tobie też!!
|
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja też wolę iść na rano i później mieć już wolne idę oglądać mój nowy, równo popieprzony serial ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
ale pytam go co go tak nagle naszło na takie pytanie, to ten do mnie "a bo zastanawiam się czy Stefan w tej skrzyni pod wodą przeżyje"
|
|
|
#879 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
chyba, że znajdzie się prezentacje prowadzącego na chomikua szczególnie warto było chodzić u mnie na wycenę nieruchomości, która była jedynymi zajęciami w piątek, po czwartkowym wolnym - czyli mało komu się chciało, jednak facet dużo praktycznych rzeczy od siebie mówił ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
to tak dyskutując z przymrużeniem oka - w TVD są chyba tylko 3 sposoby na zabicie wampira, brak tlenu do nich nie należy
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko pierwszy ale i tak się cieszę bo to takie fajne
![]() Cytat:
potem nie muszę nadrabiać tyle bo zawsze coś na wykładach zapamięta. A często też się zdarzy puścić listę i pół oceny w górę dla obecnych ![]() joasia my takie plany, że zaraz wsiadamy w auto i do domu ![]() więc będę pewnie jakoś późno wieczorem, papa |
|
|
|
|
#881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to się obudził dobry jest to jakoś tak ciekawie skończył się sezon?:P (ja nie oglądałam tego nigdy :P)Cytat:
(i będę się bała po wczorajszym odcinku Hannibala z chorą kobietą pod łóżkiem :P)
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mi to do głowy nie przyszło ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
haha
![]() Cytat:
Ja kiedyś byłam koneserem horrorów (ale prawdziwych horrorów zbyt wiele nie ma ;p).. ale w prawdziwym życiu od jakiegoś czasu.. nie wiem.. to dziwne ale boję się np wracać po nocach sama do domu :P zwłaszcza w Krakowie hehe :P no i dlatego rzadko gdzieś sama wychodzę na imprezy ^^ :P |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A horrory lubię, ale takie które trzymają w napięciu a nie takie gdzie krew się leje i wszyscy wszystkich zabijają. A takich niestety mało. Ale jak znacie dobre horrory/thrillery trzymające w napięciu to możecie polecić
|
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
o kurcze, nie nawidze horrorów. Jedyne takie straszne dla mnie filmy jakie oglądałam, chociaż z zamknietymi oczami..;| : Oko, Oszukać przeznaczenie 1 i chyba 2. Wiem, że dla Was to pewnie pikuś, ale ja nie znoszę takich filmów.. jak kolezanka mi opowiadała o ludzkiej stonodze to sie zastanawiam co ludzie maja w glowach zeby takie cos krecic..;|
Ja nie przepadam też za filmami akcji, thrillerami, no i horrory. Dramatów tez niezbyt. Najchętniej to komedie i animowane Biedny mój TZ . chociaż obejrzałam z nim kilka filmów w których byla akcja, dramat itp, ale generalnie to nie moge mu towarzyszyc przy innych filmach, jestem zbyt wrazliwa i mam potem dziwne przemyslenia ;|. Ale TŻ o tym wie i jak sie go pytam "obejrzymy TEN film?" to on wtedy: To nie dla Ciebie![]() Ps. Dziewczyny zapodajcie jakieś słowo- klucz, cokolwiek. Np. czaszka- tygrys, albo smutek-łódka czy coś takiego, bede wdzieczna! |
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=oQ6-wkTvtPE
Wrzucę, bo zbładziłam w internecie ![]() Hasło: stodoła
|
|
|
|
#889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prosiłabym podwójne : stodoła + coś
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Stodoła pełna mrówek
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bardzo rozumiem o co z tym chodzi może szklanka-zegarek?![]() bo mam je akurat przed oczami
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam dobrych horrorów
![]() I nie mam pomysłu dla karolka może więzienie/konwalia? Popłakałam się.. skończyłam oglądać dwa odcinki skins 7.. eh.. I ja uwielbiam dramaty.. zwłaszcza takie, po których aż ryczę heh.. |
|
|
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Plan do zrealizowania- porobić jak najwiecej zdjęć, żebym lepiej mogła sobie wyobrazić dekorowanie . A potem mam nadzieję podejść do sklepu z dekoracjami ślubnymi, który bardzo możliwe, że będzie miał tiul na rolkach (te malutkie, wąskie rolki). Chciałabym popróbować trochę tych pomponów . Cytat:
szli i nagle gleba jak nie wiem... chyba bym się popłakała... nie pozwole nikomu wnosić mojego tortu w rękach. Sama dopiluje, żeby był bezpieczny na jakimś wózeczku czy czymś, co potem tylko wjedzie... Pamietam, że u mojego Brata na weselu wyszła lekka gafa z tortem. Pokroili pierwszy kawalek i Bratowa zauwazyla, ze tort ma ciemna mase w środku, a miała być jasna... od reki było widać, że jest zła jak nie wiem :P... Z biegiem czasu mówi, że w sumie nawet lepiej ciemna masa pasowała do tych smaków, ale nie taka była umowa i mówi, że jak zobaczyła to to prawie się popłakała, bo "miało być idealnie" . Co z tego, że goście nic nie wiedzieli o tym, że zaszła taka sytuacja? ale ona się strasznie zestresowała, bo ktoś "zrujnował" jej idealne wesele .
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Fakt faktem, dla mnie to teraz zabawne, ale doskonale rozumiem, ze każda PM'ka chce aby ten dzien był idealny, dopiety na ostatni guzik. A tu takie niespodziewane rzeczy. Koniec końców Bratowa doceniła pomyłkę cukiernika i cieszyła sie, ze była ciemna masa
. Ale na weselu było widac, ze mina jej zrzedla nieco... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#897 |
|
na przekór do celu
|
Ja myślałam, że będę mieć ze 3 strony do nadrobienia a tu 10 postów
![]() Właśnie wróciłam z grilla
|
|
#898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziwna żem je
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zaraz wracamy do domku więc na wizażu będę za kilka dni
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wczoraj z Wami pogaworzyć a pojechałam do siostry i nabrzdęgoliłyśmy się jak żule;p haha potem jeszcze z tż wbiliśmy na ognisko do sąsiada, rano ciężko nam było wstać
ja jeszcze nie wstałam. Dziewczyny, ja mam nowy plan na siebie! Składam papiery do policji
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

i szczerze wątpie, że dużo zmienią o ile cokolwiek bo wiecznie te same plany sa.. ja nie chce takiego planu
bo jedne laborki by już mieliśmy w tym semestrze, 2 kobiety prowadzące są w ciąży wiec uczyć nie będą.. zobaczymy

ja też
chyba bym się popłakała... nie pozwole nikomu wnosić mojego tortu w rękach. Sama dopiluje, żeby był bezpieczny na jakimś wózeczku czy czymś, co potem tylko wjedzie... Pamietam, że u mojego Brata na weselu wyszła lekka gafa z tortem. Pokroili pierwszy kawalek i Bratowa zauwazyla, ze tort ma ciemna mase w środku, a miała być jasna... od reki było widać, że jest zła jak nie wiem :P... Z biegiem czasu mówi, że w sumie nawet lepiej ciemna masa pasowała do tych smaków, ale nie taka była umowa i mówi, że jak zobaczyła to to prawie się popłakała, bo "miało być idealnie"